Cytuj:
honda16
PostWysłany: Dzisiaj 2:23 Temat postu: w większości jesteście nikim
Witam wszystkich

Postanowiłem wypowiedzieć się na temat moioch refleksji na temat tego forum. Otoż same forum funkcjonuje dosyć dobrze, ma wielu użytkowników, postów etc.... Postanowiłem się tutaj zarejestrować z uwagi na chęć zakupu autka tej marki. Jednak poziom wypowiedzi niektórych użytowników, a szczególnie ich błędy ortograficzne oraz przenoszenie moich niktórych postów do "kosza ogólnego" (link i tak nie działa), spowodowało, że zastanowiłem się nad tym wszystkim. Patrząć na użytkowników forum ze Szczecina, skąd pochodzę i tutajh mieszkam, odnoszę wrażenie że to same niedołęgi życiowe: pracownicy Castoramy itp .... jak dla mnie żałosne... mie takich użytwkoników bmw sobie wyobrażałem. Przeglądając całe forum widzę, iż 3/4 użytwkowników posiada e36 czyli same szroty. I teraz mje pytanie: czy jest jakieś bardziej elitarne forum bmw? Może przed usunięciem tematu ktoś mi odpowie ....

Widzę że kolega pojechał grubo.A więc po kolei:
Cytuj:
a szczególnie ich błędy ortograficzne oraz przenoszenie moich niktórych postów do "kosza ogólnego" (link i tak nie działa)
Jakże wnikliwa analiza...rozumiem że wg. Twojego poglądu błędy ortograficzne aż tak bardzo świadczą o człowieku?Cóż w takim razie pozwolę sobie w dalszej części pozaznaczać odpowiednie słowa w cytatach - będą wytłuszczone.
Twoje posty wylądowały w koszu bo najwyraźniej na to zasłużyły,od czegoś jest regulamin,moderatorzy i administratorzy forum.
Cytuj:
Patrząć na użytkowników forum ze Szczecina, skąd pochodzę i tutajh mieszkam, odnoszę wrażenie że to same niedołęgi życiowe: pracownicy Castoramy itp .... jak dla mnie żałosne... mie takich użytwkoników bmw sobie wyobrażałem
A kim Ty jesteś i co robisz,jaką masz pozycję społeczną,żeby tak oceniać chociażby ludzi z forum ze szczecina?W czym człowiek pracujący w Castoramie jest gorszy od człowieka pracującego w sklepie/biurze/etc.??Rozumiem że jak mamy Beemki to od razu muszą wszyscy być nie wiadomo jakich studiach,zarabiać kij wie ile kasy i pisać jakże piękną i poprawną w 100 procentach polszczyzną bo jak nie to na markę BMW już nie zasługujemy?Pathetic......
Cytuj:
Przeglądając całe forum widzę, iż 3/4 użytwkowników posiada e36 czyli same szroty. I teraz mje pytanie: czy jest jakieś bardziej elitarne forum bmw?
Wiesz jest taka grupa ludzi na całym świecie dla której motoryzacja kończy się w wczesnych latach 90-tych.Dla tych ludzi te "szroty jak to określiłeś to samochody kultowe lub po prostu pasja.Wiele z nich swoim stanem i osiągami dorównuje lub przewyższa niektóre z dostępnych dzisiaj aut.Szukasz elitarnego forum BMW? Wiesz za to co zacytowałem powyżej dostałbyś co najwyżej ostrzeżenie lub od razu bana....
Beemki jak E30 to modele wręcz kultowe ale najwyraźniej Twoje pojęcie o motoryzacji opiera się na kolorowych tygodnikach pokroju "Auto Świat" lub "Motor".
W związku z powyższym:
Proponuję wziąć do ręki słownik ortograficzny bo o ile oczy mnie nie mylą narobiłeś w swojej wypowiedzi sporo błędów Panie Miodku ( tak, tak,to wytłuszczone to Twoje błędy ortograficzne) A z takim poziomem wypowiedzi który Ty we własnej osobie zaprezentowałeś...........tak masz rację nadajesz się do "Elyty"................
Possdraffiam