BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 08:35

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: w większości jesteście nikim
PostNapisane: 25 listopada 2007, 02:23 
Pierwsze kroki

Witam wszystkich :) Postanowiłem wypowiedzieć się na temat moioch refleksji na temat tego forum. Otoż same forum funkcjonuje dosyć dobrze, ma wielu użytkowników, postów etc.... Postanowiłem się tutaj zarejestrować z uwagi na chęć zakupu autka tej marki. Jednak poziom wypowiedzi niektórych użytowników, a szczególnie ich błędy ortograficzne oraz przenoszenie moich niktórych postów do "kosza ogólnego" (link i tak nie działa), spowodowało, że zastanowiłem się nad tym wszystkim. Patrząć na użytkowników forum ze Szczecina, skąd pochodzę i tutajh mieszkam, odnoszę wrażenie że to same niedołęgi życiowe: pracownicy Castoramy itp .... jak dla mnie żałosne... mie takich użytwkoników bmw sobie wyobrażałem. Przeglądając całe forum widzę, iż 3/4 użytwkowników posiada e36 czyli same szroty. I teraz mje pytanie: czy jest jakieś bardziej elitarne forum bmw? Może przed usunięciem tematu ktoś mi odpowie ....

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 03:08 
Forumowicz

Moje BMW: e30
Kod silnika: narazie m40
Lepiej nie kupuj BMW bo nie chcemy takich posiadaczy tej mark jak Tyyyyyyy. Co do e36 są szroty i nie co do e46 są szroty i nie co do innych modeli są szroty i nie, nie wiem o co ci chodzi z tymi szrotami. Ja mam e30 to już w ogóle złom na kółkach pewnie. Co to ma wspólnego z forum i ich posiadaczami. Nie każdego stać na nówkę z salonu co nie oznacza że jest niedołęgą. Czemu obrażasz posiadaczy e36. Lepiej będzie jak zmienisz forum na inne a jakie odpowiedz sobie sam.

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 07:13 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E61 535D LCI
Kod silnika: M57N2
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=164424
honda16 popiłeś wczoraj czy jak? :looka:
Mamy jeszcze starsze szroty nawet... :znudzony:
Posiadanie e30, e36, e46 to nic złego. Wiec jeśli klimat nie odpowiada to szukaj gdzie indziej, może tam ci pomogą.

P.S. Zawsze zostaje forum logana, tam wszyscy mają nowe samochody....

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 07:42 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
honda16
PostWysłany: Dzisiaj 2:23 Temat postu: w większości jesteście nikim
Witam wszystkich :) Postanowiłem wypowiedzieć się na temat moioch refleksji na temat tego forum. Otoż same forum funkcjonuje dosyć dobrze, ma wielu użytkowników, postów etc.... Postanowiłem się tutaj zarejestrować z uwagi na chęć zakupu autka tej marki. Jednak poziom wypowiedzi niektórych użytowników, a szczególnie ich błędy ortograficzne oraz przenoszenie moich niktórych postów do "kosza ogólnego" (link i tak nie działa), spowodowało, że zastanowiłem się nad tym wszystkim. Patrząć na użytkowników forum ze Szczecina, skąd pochodzę i tutajh mieszkam, odnoszę wrażenie że to same niedołęgi życiowe: pracownicy Castoramy itp .... jak dla mnie żałosne... mie takich użytwkoników bmw sobie wyobrażałem. Przeglądając całe forum widzę, iż 3/4 użytwkowników posiada e36 czyli same szroty. I teraz mje pytanie: czy jest jakieś bardziej elitarne forum bmw? Może przed usunięciem tematu ktoś mi odpowie ....

:D Widzę że kolega pojechał grubo.A więc po kolei:

Cytuj:
a szczególnie ich błędy ortograficzne oraz przenoszenie moich niktórych postów do "kosza ogólnego" (link i tak nie działa)

Jakże wnikliwa analiza...rozumiem że wg. Twojego poglądu błędy ortograficzne aż tak bardzo świadczą o człowieku?Cóż w takim razie pozwolę sobie w dalszej części pozaznaczać odpowiednie słowa w cytatach - będą wytłuszczone.
Twoje posty wylądowały w koszu bo najwyraźniej na to zasłużyły,od czegoś jest regulamin,moderatorzy i administratorzy forum.

Cytuj:
Patrząć na użytkowników forum ze Szczecina, skąd pochodzę i tutajh mieszkam, odnoszę wrażenie że to same niedołęgi życiowe: pracownicy Castoramy itp .... jak dla mnie żałosne... mie takich użytwkoników bmw sobie wyobrażałem

A kim Ty jesteś i co robisz,jaką masz pozycję społeczną,żeby tak oceniać chociażby ludzi z forum ze szczecina?W czym człowiek pracujący w Castoramie jest gorszy od człowieka pracującego w sklepie/biurze/etc.??Rozumiem że jak mamy Beemki to od razu muszą wszyscy być nie wiadomo jakich studiach,zarabiać kij wie ile kasy i pisać jakże piękną i poprawną w 100 procentach polszczyzną bo jak nie to na markę BMW już nie zasługujemy?Pathetic...... ;)

Cytuj:
Przeglądając całe forum widzę, iż 3/4 użytwkowników posiada e36 czyli same szroty. I teraz mje pytanie: czy jest jakieś bardziej elitarne forum bmw?

Wiesz jest taka grupa ludzi na całym świecie dla której motoryzacja kończy się w wczesnych latach 90-tych.Dla tych ludzi te "szroty jak to określiłeś to samochody kultowe lub po prostu pasja.Wiele z nich swoim stanem i osiągami dorównuje lub przewyższa niektóre z dostępnych dzisiaj aut.Szukasz elitarnego forum BMW? Wiesz za to co zacytowałem powyżej dostałbyś co najwyżej ostrzeżenie lub od razu bana....
Beemki jak E30 to modele wręcz kultowe ale najwyraźniej Twoje pojęcie o motoryzacji opiera się na kolorowych tygodnikach pokroju "Auto Świat" lub "Motor".
W związku z powyższym:

Proponuję wziąć do ręki słownik ortograficzny bo o ile oczy mnie nie mylą narobiłeś w swojej wypowiedzi sporo błędów Panie Miodku ( tak, tak,to wytłuszczone to Twoje błędy ortograficzne) A z takim poziomem wypowiedzi który Ty we własnej osobie zaprezentowałeś...........tak masz rację nadajesz się do "Elyty"................ :rotfl: :rotfl:

Possdraffiam ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 10:57 
Częsty bywalec

Moje BMW: 323ti
Kod silnika: m52b25
panie bartku kup sobie pan calibre bo ziomek podklepujesz tu krzywa bajere ,nie kumasz o co biega w bmw odpuszc sobie te marke ,ODPŁYŃ heh

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 11:46 
Zacna persona forum

Moje BMW: E30 344i
Kod silnika: m62b44
Garaż: E36 Coupe 325i
E30 Coupe 344i
honda16 napisał(a):
iż mam brababke Niemke

Jesli juz sie czepiamy..... kto to jest BRABABKA? Moze ja sie nie znam, jestem niewyksztalcony, ale pierwsze slysze takie okreslenie. Wikipedia tez :super:

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 11:50 
Częsty bywalec

hmm Honda16?

Kup sobie honde CRX 1.6 - a kase , ktora Ci zostanie zainwestuj w tuning rodem z F&F.

Nie pasujesz do nas, maniakow i milosnikow BMW!

(hmm jeszcze pewnie kolega wypowaidajacy sie ma 16 lat :zakrecony: :zakrecony: )

Moja była :( -> M52B25 Estoril blau power!
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 11:56 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E84
Garaż: Było E36,E39,E60
honda16 napisał(a):
przenoszenie moich niktórych postów do "kosza ogólnego

widocznie panie najmądrzejszy Twoje wypowiedzi sa takie inteligentne ze nie zasługują na to aby czytali je inni userzy. Proszę nie kupuj BMW-bo potem tworzą sie stereotypy o ludziach w Bmw.Skoro jesteś taki mądry i wo gole dlaczego nie użyjesz googli?Dlaczego nie wpiszesz forum Bmw?Jest wiele zagranicznych for :) dlaczego tam nie poszukasz?czyżbyś nie znał języków?

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 12:27 
Forumowicz

a potem ze w bmw same dresy :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 12:37 
Przyjaciel forum

szlachta sie odezwala, kolejny z tych co mysli ze BMW sie kupuje zeby poszpanowac na osiedlu

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 12:42 
Pierwsze kroki

Coz ,typ HPONDA16 to typowy zaściankowy model chlopa nowobogackiego ...

Zal mi Ciebie :|

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 12:52 
Specjalista

Moje BMW: E-36 320i Touring 95
Kod silnika: M52b20
Panie honda16-nie masz szacunku dla ludzi i ludzie w przyszłości odpłacą Ci tym samym-wstyd

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 13:12 
Uzależniony od forum :)

ryszard55 napisał(a):
Panie honda16-nie masz szacunku dla ludzi i ludzie w przyszłości odpłacą Ci tym samym-wstyd

Święte słowa.

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 13:38 
Forumowicz

Moje BMW: e21,e36,2xe46
Kod silnika: encoded
Honda16
nie wiem, czy tą prowokacje kazali Ci zrobić chłopaki z forum calibry i wpadłeś inkognito, czy jesteś cywilnie z forum hondy :niepewny:
Kup calibre i neony w tesco (w castoramie nie ma promocji dlatego pewnie zrobił najazd na pracowników :niepewny: )
a BMW zostaw pasjonatom :cwaniak: bo przez takich jak Ty śmigło ma zszarganą opinie :niepewny:
nie będe "elicie" wytykał błędów w pisowni. Ale poziom reprezentujesz bardzo niski...nawet jak na 16 lat a pewnie tyle masz :mur:
A jak już przestaniesz być na utrzymaniu rodziców dowiesz Się, że żadna praca nie chańbi ;) Jak byłem mały też słyszałem, że mafia jeździ BMW ale wtedy też wierzyłem w mikołaja :wstyd:
pozdrawiam Wszystkich właścicieli "szrotów", które dają radość z jazdy :hurra:

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 13:46 
Forumowicz

honda16, znalazłem ostatnio na necie filmik z twoich urodzin:
http://www.youtube.com/watch?v=Bplv4bSmLg0

Przykro mi że Ci impreza nie wyszła, ale nie okazuj swojej frustracji na forum BMW.
Napisz może o tym na bravo.pl czy gdzieś.

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 14:06 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
Eee... miałem mu coś odpisać, ale nie będę karmił trolla. Niech zdechnie z głodu :) Byłbym głupcem, gdybym miał się opinią takiego kogoś przejmować ;)

PS. Jeśli ten temat zostanie usunięty Lalusiu to nie dlatego, że próbujesz obrazić posiadaczy BMW, ale dlatego, że po prostu próbujesz obrazić inne osoby, choćby się Dacią Logan bujały :) No ale cóż, widzę, że na forach hondy to normalka. A szkoda.

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 14:13 
Częsty bywalec

A co do tych zlomow... To ja osobiscie moglbym jezdzic najstarszym najgorszym BMW a i tak mialbym z tego frajde... Moim marzeniem jest kupic kiedys starego klasyka BMW....

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 14:18 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 325Ci bez dach
Kod silnika: M54B25
Mi sie wydaje, ze to jest prowokacja...A jesli nie to honda Ty jestes nikim...

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 14:19 
Częsty bywalec

Kisiel24 napisał(a):
Mi sie wydaje, ze to jest prowokacja...A jesli nie to honda Ty jestes nikim...

tak i tak jest nikim :P nie ma to zadnego znaczenia czy prowokacja czy nie ;)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 listopada 2007, 14:45 
Zacna persona forum

kup sobie VW TDi - samochody dla zarozumiałych:D na pewno lepszy niż nie jedna honda w której gniją przewody chamulcowe...

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1