BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 20:25

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4059 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 203  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Boks, MMA i inne sporty walki.
PostNapisane: 7 grudnia 2014, 14:13 
Forumowy terrorysta

Głażewski -
Cytuj:
pobił rekord Gołoty
http://www.ringpolska.pl/pawel-glazewski http://www.ringpolska.pl/pawel-glazewsk ... e-szybciej

KSW to sioł :rotfl:. Pudzian musiał wygrać, tak jak musiał wygrac Miki Rurka. Zgadzam sie z tym co piszeszcie. Wygrana Sowińskiego, który sam byl zdziwiony. Tanczacy fanboy :rotfl: Silva. Pudzian i Nastula, masa robi swoje owszem, jednak kondycyjnie kiepsko, odskakiwali na dystans, żeby łapać powietrze. Mameda nie widziałem, bo sie zerwało. Kiedy Mamed wyjezdza do USA robić kariere za oceanem...?

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 14:59 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E36&E46&F30
Garaż: E36 316i Compact & E46 320CI Coupe & F30 320D Sedan
W mojej ocenie KSW 29 było jedno ze słabszych...

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 16:04 
E34 lover

renoraines napisał(a):
Kiedy Mamed wyjezdza do USA robić kariere za oceanem...?

nie prędko.... przez najbliższy rok nie będzie walczył przez kontuzję.

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 16:08 
Zacna persona forum

Moje BMW: Najlepsze :)
Kod silnika: m54b30
Rzekłbym, że nigdy. Za wysokie progi na jego krzywe nogi.

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 17:12 
Zacna persona forum

Moje BMW: e61
Kod silnika: M57X
Garaż: były dwie e46 328Ci i 330d a teraz jest e61 535d http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141217
tu ma nie złą kasę i zwycięstwa to nie będzie się tam pchał

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 17:22 
cinek_328 napisał(a):

poza tym UFC to całkiem inny poziom niż nasze KSW...
O ile u nas jest najlepszy tak tam niestety dostawałby w czapę...

Z tego co pamiętam to już raz pchał się do UFC ale zaproponowali dużo gorsze pieniądze niż daje mu Lewandowski więc odpuścił.
Pewnie myślał, że jako gwiazdor śmiesznej federacji i tam dostanie krocie...niestety tam się trzeba wykazać żeby zarabiać.
Za duże ryzyko za mała kasa. Dodatkowo po spraniu facjaty w UFC spadłaby jego wartość w" kej es dablju" lejdis end dżentelmens :rotfl:

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 17:29 
Przyjaciel forum

Kamil_ napisał(a):
No ja widziałem to wczoraj na żywo i nie jestem w stanie uwierzyć że walka była ustawiona. Dali z siebie wszystko i tyle. Co do Nastuli to wiek robi swoje, a Pudzianowski to nadal jeden z najsilniejszych ludzi w europie. Do tego zrobił się dużo sprawniejszy i nie przypomina Pudziana z przed 4 lat. Przed walką ten 120 kilowy kloc kicał sobie przez metrowe barierki jak młodziejaszek. Nastula walczył dobrze ale Pudzianowski był za duży i za silny. Były chwile że Nastula zakładał mu jakiś swój uścisk a Pudzian jak lalkę odrzucał go w górę.

Dziwie sie tak duzemu brakowi kondycji u Nastuli, nie wiem czym moze byc spowodowany, watpie aby tylko wiekiem, ale to jest glowny powod jego przegranej. Jezeli chodzi o dysproporcje sily, jedna z zasad Judo (i pokrewnych dyscyplin) jest wlasnie umiejetnosc wykorzystanie sily przeciwnika przeciwko niemu.

Pudzian rzeczywiscie zrobil spore postepy.

Kamil_ napisał(a):
Co do gali... sędziowie się nie popisali. Mamed jak później twierdził walczył z kontuzją a jak dla mnie Cooper był po prostu dobrym zawodnikiem.

Ta walka byla dosyc wyrownana, to dobrze pokazuje poziom Mameda na tle w zasadzie drugoligowego zawodnika z USA. Nie ma poprostu sensu aby wyjezdzal aby walczyc w UFC, tam jest masa ludzi, ktorzy beda od niego lepsi.

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 18:09 
Zacna persona forum

Moje BMW: e61
Kod silnika: M57X
Garaż: były dwie e46 328Ci i 330d a teraz jest e61 535d http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141217
Smokin napisał(a):
cinek_328 napisał(a):

poza tym UFC to całkiem inny poziom niż nasze KSW...
O ile u nas jest najlepszy tak tam niestety dostawałby w czapę...

Z tego co pamiętam to już raz pchał się do UFC ale zaproponowali dużo gorsze pieniądze niż daje mu Lewandowski więc odpuścił.
Pewnie myślał, że jako gwiazdor śmiesznej federacji i tam dostanie krocie...niestety tam się trzeba wykazać żeby zarabiać.
Za duże ryzyko za mała kasa. Dodatkowo po spraniu facjaty w UFC spadłaby jego wartość w" kej es dablju" lejdis end dżentelmens :rotfl:

dokładnie tak jak piszesz, tu ktoś tam nikt

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 18:09 
Forumowy terrorysta

Z KSW robi się tak jak z galami bokserskimi, walki o miedzynarodowy tytuł MP, Najman, Binkowski itp herosi.

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 20:13 
E34 lover

Smokin napisał(a):
Dodatkowo po spraniu facjaty w UFC spadłaby jego wartość w" kej es dablju" lejdis end dżentelmens :rotfl:

To takie typowe polskie myślenie..... napisz wprost że jest leszczem a TV kłamie.

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 20:27 
Kamil_ napisał(a):
To takie typowe polskie myślenie...

Nie , to nie typowe polskie myślenie tylko to jest logiczne myślenie...
zawodnik niepokonany czy Ci się to podoba czy nie ma większą wartość rynkową niż ktoś kto zaliczył wtopę. Po porażce mówi się o odbudowaniu pozycji. Nie darmo też owy zawodnik leci w rankingach o kilka miejsc w dół. Nie wiem co w tym dziwnego?

Kamil_ napisał(a):
napisz wprost że jest leszczem a TV kłamie.

lol :rotfl: Janusz? To Ty?
Czyli wg Ciebie Mamed to światowa czołówka? :rotfl: coś jak Chris Weidman, Anderson Silva, Jacare Souza czy Vitor Belfort ??? :rotfl: No bo skoro telewizja nie kłamie i nasz mamed leje wszystkich w ksw to i w ufc będzie to samo :rotfl:
Na naszym podwórku rządzi ale sorry do wyżej wymienionych gość nie ma podejścia pokazał to wczoraj ten drwal z drugiej ligi. I od razu zaczęło się pieprzenie o kontuzji a niedzielni janusze łykają to jak młode pelikany :rotfl:

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 20:46 
E34 lover

Sam jesteś Janusz....
Ja tam zazwyczaj jadę walkę obejrzeć na żywo.... a Ty widzę poszukujesz darmowych linków w necie :rotfl:
Dla mnie to Mamed jest wielką nie wiadomą bo w UFC jeszcze walki nie stoczył i dopóki nie odbędzie pierwszej walki to możesz sobie wymieniać kogo chcesz i wróżyć z fusów. Na tą chwilę pienisz się jak mydło bambino a porównania nie masz żadnego.
Co do wczorajszej walki to dodam tyle.... widziałem jak schodzi z ringu.... wyglądał jak by go letni deszczyk zmoczył... zero zmęczenia... uważasz że walczył na 100%? Zresztą o czym mowa skoro sam napisałeś że walki nie widziałeś.

I kto tu jest Janusz? :rotfl:

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 21:06 
Kamil_ napisał(a):
Ja tam zazwyczaj jadę walkę obejrzeć na żywo.... a Ty widzę poszukujesz darmowych linków w necie :rotfl:

gratuluję! Aczkolwiek mnie te żenujące cyrki lewandowskiego nie interesują na tyle żeby za to płacić. Już wolałem galę Sauerlanda.
Kamil_ napisał(a):
Dla mnie to Mamed jest wielką nie wiadomą bo w UFC jeszcze walki nie stoczył

więc dla Ciebie mamed zostanie niewiadomą.
Kamil_ napisał(a):
Na tą chwilę pienisz się jak mydło bambino a porównania nie masz żadnego.

Być może to Ty nie masz porównania... Bo ja jednak zauważam tą "subtelną" różnicę pomiędzy tym co prezentuje Silva a co Mamed (pomijając już nawet znaczną różnicę w klasie oponentów).
Kamil_ napisał(a):
Co do wczorajszej walki to dodam tyle.... widziałem jak schodzi z ringu....

Brawo! Pierwszy rząd! :super: Natalia Siwiec też była? :rotfl:
Kamil_ napisał(a):
Zresztą o czym mowa skoro sam napisałeś że walki nie widziałeś.

doprawdy? a gdzie tak napisałem? to, że streamy nie wyrabiały nie oznacza, że nie widziałem walki.

Nigdzie nie napisałem, że jest leszczem więc wytrzyj ślinę z klawiatury i zacznij czytać ze zrozumieniem.
Piszę tylko tym, że "mistrz" nic nie znaczącej, żenującej polskiej federacji najprawdopodobniej nie ma podejścia do światowej czołówki i tam takiej kariery nie zrobi jak u nas.
O tym była mowa.

bez odbioru

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 21:17 
Częsty bywalec

Smokin, napisał(a):
Piszę tylko tym, że "mistrz" nic nie znaczącej, żenującej polskiej federacji po prostu nie ma podejścia do światowej czołówki i tam takiej kariery nie zrobi jak u nas.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaamen !

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 21:20 
E34 lover

Smokin napisał(a):
więc dla Ciebie mamed zostanie niewiadomą.

wycięte z kontekstu ;) moim zdaniem dał by sobie radę. Oczywiście żebyś nie miał większej piany niż masz podejrzewam że gwiazdą by nie został, ale nie był by chłopcem do bicia.

Smokin napisał(a):
Być może to Ty nie masz porównania... Bo ja jednak zauważam tą "subtelną" różnicę pomiędzy tym co prezentuje Silva a co Mamed (pomijając już nawet znaczną różnicę w klasie oponentów).

teoretycznie masz rację ;) a jak by było w praktyce?

Smokin napisał(a):
Brawo! Pierwszy rząd! :super: Natalia Siwiec też była? :rotfl:

Była, pytała o Ciebie. Brakowało nam tam na miejscu tak wybitnego eksperta.

Smokin napisał(a):
to, że streamy nie wyrabiały nie oznacza, że nie widziałem walki.

Miszcz! :rotfl: Jak oglądasz UFC to też Ci streamy zrywa? :rotfl:

Janusz, daj spokój. Pogrążasz się.
Wiedzę teoretyczną masz.... i to wszystko.

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 21:32 
Kamil_ napisał(a):
Oczywiście żebyś nie miał większej piany niż masz podejrzewam że gwiazdą by nie został

O właśnie jak dobrze , że w końcu załapałeś o czym mowa :ok: lepiej późno niż wcale :super:
Kamil_ napisał(a):
a jak by było w praktyce?

nie wiesz? tak trudno się domyślić? :rotfl:
Kamil_ napisał(a):
Była, pytała o Ciebie. Brakowało nam tam na miejscu tak wybitnego eksperta.

sorry ale o botoksie i podkładach nic nie wiem myślałem, że Ty jej wszystko wyjaśnisz :rotfl:
Kamil_ napisał(a):
Wiedzę teoretyczną masz.... i to wszystko.

tiaaaa.... :cwaniak:

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 21:53 
E34 lover

To jak z tymi streamami? Zawsze zrywa? Czy tylko teraz miałeś nie farta.
Dyskusja jałowa... zamiast dać argument to wycinasz moje zdania z kontekstu i piszesz komentarze na poziomie wyrośniętego gimnazjalisty.
Podejrzewam że jednak Natalia Siwiec może mieć większą wiedzę na temat polskiej federacji KSW od Ciebie, jej na bank streamu nie zrywa :rotfl:

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 22:14 
Kamil_ napisał(a):
To jak z tymi streamami? Zawsze zrywa? Czy tylko teraz miałeś nie farta.

mam rozumieć , że skoro oglądałeś galę na żywo to jesteś supermegaturbozajebistym fachowcem odnośnie mma? :rotfl:
Napisałem Ci wyżej, że te cyrki mnie nie interesują na tyle żeby za to płacić , więc korzystam z takiego dobrodziejstwa jakim są streamy. Co Cie w tym dziwi?
Na gale UFC mam rozumieć, że też jeździsz no bo przecież taki znafca tematu z Ciebie jest, a ktoś kto nie ogląda gali na żywo tylko przez streama nie ma prawa głosu.
Kamil_ napisał(a):
Dyskusja jałowa... zamiast dać argument to wycinasz moje zdania z kontekstu i piszesz komentarze na poziomie wyrośniętego gimnazjalisty.

już bardziej czytelnych argumentów dać się nie da! Co mam Ci opisać przebieg walki Silva - Khalidov???
gołym okiem gości dzieli przepaść! więc mozna prognozować wynik. To tak jakbyś zestawił Jonaka z floydem
i żądał argumentów dlaczego Floyd pokona Jonaka. Ogarnij się chłopie i Zacznij czytać wreszcie ze zrozumieniem to nie będzie głupich dyskusji.
Gadamy o tym czy Mamed zrobiłby taką samą karierę w UFC!!! Odpowiedź brzmi NIE! argumenty masz w prawie każdym moim poście! Tacy jak SILVA, BELFORT, WEIDMAN itd sportowo są minimum dwie klasy wyżej niż Mamed.

Kamil_ napisał(a):
Podejrzewam że jednak Natalia Siwiec może mieć większą wiedzę na temat polskiej federacji KSW od Ciebie, jej na bank streamu nie zrywa :rotfl:

a podobno to ja daje komentarze na poziomie gimnazjum :rotfl: Ty za to w 4 klasie podstawówki jeszcze nie jesteś bo tam już uczą czytania ze zrozumieniem.

bez odbioru. Nie chce mi się już gadać o tym z Tobą bo nie trafiają do Ciebie fundamentalne argumenty a ja nie lubię marnować czasu.

Ostatnio edytowano 7 grudnia 2014, 22:28 przez Michu, łącznie edytowano 3 razy

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 22:26 
Zacna persona forum

Moje BMW: Najlepsze :)
Kod silnika: m54b30
Przeżyjmy to jeszcze raz

PostNapisane: 7 grudnia 2014, 22:29 
E34 lover

Smokin napisał(a):
mam rozumieć , że skoro oglądałeś galę na żywo to jesteś supermegaturbozajebistym fachowcem odnośnie mma? :rotfl:

nie, to oznacza że jeśli kogoś coś naprawdę interesuje to ogląda to przynajmniej tak by potem nie pisać bzdur. Gala kosztowała w TV 4zł, więc nie trzeba latać na żywo by w miarę dobrze to obejrzeć.

Smokin napisał(a):
a ktoś kto nie ogląda gali na żywo tylko przez streama nie ma prawa głosu.

nie ma!

Smokin napisał(a):
Co mam Ci opisać przebieg walki Silva - Khalidov???

No skoro taki pewny jesteś to w sumie mógł byś.

Smokin napisał(a):
więc mozna prognozować wynik

wszystko w temacie. Prognozować to można pogodę i to też nie zawsze się uda.

Powtórzę się jeszcze raz, dopóki nie będzie pierwszej walki Mameda w formule UFC to tak jak napisałeś co najwyżej można prognozować.
Całą resztę zweryfikuje rzeczywistość. Na tą chwilę to można tak bez końca. Da radę, nie.... nie da radę....
A i jeszcze jedno, dlaczego od razu zestawiasz go z Silvą? Nie rozumiem, przecież każdy zawodnik przechodzi szczeble kariery i nie od razy walczy o najwyższe laury. Zresztą.... poczekamy zobaczymy.
Ja tam się nie napalam, ale od górnie go nie skreślam tak jak Ty to zrobiłeś.

p.s.

Smokin napisał(a):
a podobno to ja daje komentarze na poziomie gimnazjum :rotfl:

a kto zaczął z Natalią Siwiec? ;)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4059 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 203  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1