Kamil_ napisał(a):
To jak z tymi streamami? Zawsze zrywa? Czy tylko teraz miałeś nie farta.
mam rozumieć , że skoro oglądałeś galę na żywo to jesteś supermegaturbozajebistym fachowcem odnośnie mma?
Napisałem Ci wyżej, że te cyrki mnie nie interesują na tyle żeby za to płacić , więc korzystam z takiego dobrodziejstwa jakim są streamy. Co Cie w tym dziwi?
Na gale UFC mam rozumieć, że też jeździsz no bo przecież taki znafca tematu z Ciebie jest, a ktoś kto nie ogląda gali na żywo tylko przez streama nie ma prawa głosu.
Kamil_ napisał(a):
Dyskusja jałowa... zamiast dać argument to wycinasz moje zdania z kontekstu i piszesz komentarze na poziomie wyrośniętego gimnazjalisty.
już bardziej czytelnych argumentów dać się nie da! Co mam Ci opisać przebieg walki Silva - Khalidov???
gołym okiem gości dzieli przepaść! więc mozna prognozować wynik. To tak jakbyś zestawił Jonaka z floydem
i żądał argumentów dlaczego Floyd pokona Jonaka. Ogarnij się chłopie i Zacznij czytać wreszcie ze zrozumieniem to nie będzie głupich dyskusji.
Gadamy o tym czy Mamed zrobiłby taką samą karierę w UFC!!! Odpowiedź brzmi NIE! argumenty masz w prawie każdym moim poście! Tacy jak SILVA, BELFORT, WEIDMAN itd sportowo są
minimum dwie klasy wyżej niż Mamed.
Kamil_ napisał(a):
Podejrzewam że jednak Natalia Siwiec może mieć większą wiedzę na temat polskiej federacji KSW od Ciebie, jej na bank streamu nie zrywa

a podobno to ja daje komentarze na poziomie gimnazjum

Ty za to w 4 klasie podstawówki jeszcze nie jesteś bo tam już uczą czytania ze zrozumieniem.
bez odbioru. Nie chce mi się już gadać o tym z Tobą bo nie trafiają do Ciebie
fundamentalne argumenty a ja nie lubię marnować czasu.