BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 11 czerwca 2025, 00:01

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2014 / 2015 - Zapraszam wszystkich. Kultura ! :)
PostNapisane: 9 października 2015, 16:14 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Janek Urban oficjalnie trenerem Lecha. Gratuluję porządnego szkoleniowca i człowieka :)

Urban oczywiście cały czas mi się kojarzył, kojarzy i będzie kojarzył z Legią :] Żeby teraz nie było, że Lech przez Legię przegrywa / remisuje...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 9 października 2015, 16:52 
Forumowy terrorysta

Zabawne jak legia podnieca się zmianą trenera w Lechu mimo, że na oficjalnej stronie Kolejorza nie ma potwierdzenia. Pożyjemy, zobaczymy.

Urban to ten, którego wyrzucili z legii, a wiosną zwolnili z Osasuny.

PostNapisane: 9 października 2015, 20:26 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Z3
renoraines napisał(a):
Zabawne jak legia podnieca się zmianą trenera w Lechu mimo, że na oficjalnej stronie Kolejorza nie ma potwierdzenia.

Cała Polska się jak to ująłeś: "podnieca", nie tylko fani Legii.
Od dawna nie mieliśmy takiego mistrza Polski jakim jest Lech(1-Z; 2-R; 8-P; Bramki 8-19) jak to nazwać?
Dlatego zmiana trenera w klubie który jest obrońcą tytułu jest interesująca dla wszystkich.
Lech nie stracił po sezonie mistrzowskim kluczowych zawodników, grał naprawdę fajną piłkę, a to co pokazuje teraz jest blamażem, i wstydem na całą piłkarską Europę.
Wg mnie jest cos na rzeczy pomiędzy trenerem a piłkarzami, kolejna sprawa to po takich wynikach powinien sam oddać pałeczkę.
renoraines napisał(a):

Skorżę skąd poprzednio wyrzucili?

PostNapisane: 9 października 2015, 20:53 
Forumowy terrorysta

Pawel nie rozumiesz przekazu. Podniecaniem jest pisaniem o czymś co nie jest oficjalnie potwierdzone, a specjalistów od blamażu na cały piłkarski świat nie trzeba wskazywać palcami. Trenerzy z naszej ligi są siebie warci, nie należą do światowej czołówki.

PostNapisane: 9 października 2015, 21:07 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
Pawel nie rozumiesz przekazu. Podniecaniem jest pisaniem o czymś co nie jest oficjalnie potwierdzone,

Media coś wywęszyły, i ludzie o temat podchwycili, normalna sprawa.
W Lechu gorzej być nie może także, zmiana trenera to jedyna słuszna decyzja imo.

renoraines napisał(a):
a specjalistów od blamażu na cały piłkarski świat nie trzeba wskazywać palcami.

Obiektywnie patrząc Lech im nie ustępuje, a nawet ich pobił.

PostNapisane: 9 października 2015, 21:20 
Forumowy terrorysta

Pawel! napisał(a):
renoraines napisał(a):
Pawel nie rozumiesz przekazu. Podniecaniem jest pisaniem o czymś co nie jest oficjalnie potwierdzone,

Media coś wywęszyły, i ludzie o temat podchwycili, normalna sprawa.

Podchwycili i piszą, że to jest informacja oficjalna, mimo, że nie ma jej oficjalnego potwierdzenia przez klub. :D

Pawel! napisał(a):
renoraines napisał(a):
a specjalistów od blamażu na cały piłkarski świat nie trzeba wskazywać palcami.

Obiektywnie patrząc Lech im nie ustępuje, a nawet ich pobił.

Masz racje, Lech ich pobił 3:1 w Superpucharze oraz pobił intelektem, bo w Lechu potrafią czytać przepisy.

PostNapisane: 10 października 2015, 08:25 
Przyjaciel forum

Pawel! napisał(a):
renoraines napisał(a):
Zabawne jak legia podnieca się zmianą trenera w Lechu mimo, że na oficjalnej stronie Kolejorza nie ma potwierdzenia.

Cała Polska się jak to ująłeś: "podnieca", nie tylko fani Legii.
Od dawna nie mieliśmy takiego mistrza Polski jakim jest Lech(1-Z; 2-R; 8-P; Bramki 8-19) jak to nazwać?
Dlatego zmiana trenera w klubie który jest obrońcą tytułu jest interesująca dla wszystkich.
Lech nie stracił po sezonie mistrzowskim kluczowych zawodników, grał naprawdę fajną piłkę, a to co pokazuje teraz jest blamażem, i wstydem na całą piłkarską Europę.
Wg mnie jest cos na rzeczy pomiędzy trenerem a piłkarzami, kolejna sprawa to po takich wynikach powinien sam oddać pałeczkę.
renoraines napisał(a):

Skorżę skąd poprzednio wyrzucili?

Paweł - Nic dodać, nic ująć :ok:

"Gul" jak widać lata, ale to nie mój problem, nie moja sprawa.

PostNapisane: 10 października 2015, 11:17 
Forumowy terrorysta

Hahaha, uwielbiam zaklinanie rzeczywistości w tym temacie.
Użyje obrazowego przykładu. Niedawno był wątek o zmianie trenera w Lechii Gdańsk ( otoczkę zmiany trenera w legii pomijam, bo pojawił się Rosjanin czyli historia zatoczyła koło). Plotka plotką , wymieniliśmy się opiniami na temat gdańskiej drużyny, ok i czekaliśmy co czas pokaże.
Gdyby ktoś napisał wtedy, że oficjalnie trenerem Lechii został Wdowczyk, a nie byłoby oficjalnego potwierdzenia tej informacji przez Lechię, też bym się śmiał :rotfl: . Zabawne jest stwierdzanie, ze to jest oficjalne, gdy rzeczywistość jest inna, bo klub tego nie potwierdza.

PostNapisane: 10 października 2015, 11:43 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Panowie, na prawdę nudna się robi ta dyskusja. I to się tyczy Was obu. Jeden ciśnie na drugiego, a prawda jest taka, że obaj nie potraficie bez siebie funkcjonować na tym forum. Dopóki się nie ogarniecie, przestaję się udzielać w tym temacie. Już dawno przestało to być poważne.

PostNapisane: 10 października 2015, 12:17 
Przyjaciel forum

Street napisał(a):
Panowie, na prawdę nudna się robi ta dyskusja. I to się tyczy Was obu. Jeden ciśnie na drugiego, a prawda jest taka, że obaj nie potraficie bez siebie funkcjonować na tym forum. Dopóki się nie ogarniecie, przestaję się udzielać w tym temacie. Już dawno przestało to być poważne.

Street - Jeśli jestem w tej "dwójce" , to dziwne, że tak piszesz, bo dawno przestałem z tym typem polemizować, a już na pewno kogokolwiek cisnąć (pamiętasz jak to wyglądało kilka miesięcy temu / rok temu itd. , i masz porównanie, jak wygląda teraz). Bo chyba wypowiadanie swojego zdania odnośnie tego kto może zostać / został trenerem Lecha, nie uważasz jako ciśnięcie ?? :niepewny:

A, że w wielu przypadkach z bardzo dużym prawdopodobieństwem (wiadomo, w życiu nic na 100% nie jest pewne) wiem (zresztą sam o tym wiedziałeś wcześniej :) ) co się może stać w świecie piłki, to chyba nie jest przestępstwo ?? Nie moja wina, że piszę o czymś o czym oficjalna strona Lecha jeszcze nie powiadomiła świata piłkarskiego.

Skoro się nie chcesz udzielać, to okay, szanuję Twoje zdanie, ale nie pisz z tego powodu nieprawdy na mój temat, bo to nie jest fajne i przyjemne.

Pozdrawiam :)

PostNapisane: 10 października 2015, 12:31 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
Gdyby ktoś napisał wtedy, że oficjalnie trenerem Lechii został Wdowczyk, a nie byłoby oficjalnego potwierdzenia tej informacji przez Lechię, też bym się śmiał :rotfl:

Krążyły takie plotki, tak jak powiedziałem kiedyś, dla mnie Wdowczyk jest kimś stęchłym/zepsutym, kimś nie powinien się pojawiać na stadionach,
bo widzą go np. zieci które pytają, a potem dowiadują się jakim jest dziadem, co dopiero prowadzić klub.

Przytoczę przykład z F1, pan Flavio Briatore który jak wielu wiadomo nie grał czysto, i został dożywotnio zdyskwalifikowany z uczestnictwa w projektach związanych z Formułą 1, i wg mnie i pewnie wielu innych kibiców piłki kopanej w Polsce to samo powinno być z ludźmi zamieszanymi
w jakąkolwiek aferę korupcyjną i którym udowodniono przestępstwo.

renoraines napisał(a):
otoczkę zmiany trenera w legii pomijam, bo pojawił się Rosjanin czyli historia zatoczyła koło

Jakiś Rosjanin prowadził wcześniej Legię?

btw. tez już rzygam tym waszym konfliktem.

PostNapisane: 10 października 2015, 13:03 
Przyjaciel forum

Pawel! napisał(a):
btw. tez już rzygam tym waszym konfliktem.

Paweł - Dla jasności. Ja z nim nie mam żadnego konfliktu. To on ma "kompleks Warszawy" i konflikt z ludźmi, którzy są za Legią. Zresztą, nie tylko za Legią. On ma już taki styl bycia, że zaczepia wszystkich z kim tylko mógłby wejść w głupią i patologiczną polemikę. Mój błąd w tym, że dałem się w nią w przeszłości wplątać, ale myślałem, że można się jakoś po ludzku dogadać, ale jak widać nie ma opcji, "ten typ tak ma" i już.

Pułkownik Zuber (zresztą Streeta i innych forumowiczów chociażby w tym dziale również podobnie zaczepiał) miał z nim to samo, ale mądrze odpuścił. Tak samo ja zrobiłem jakiś czas temu, co nie znaczy, że nie mogę napisać słowa o tym, czy o tamtym.

Tyle ode mnie :)

PostNapisane: 10 października 2015, 13:13 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
A tymczasem ze składu na jutrzejszy mecz z Irlandią wypadają: Jodłowiec, Rybus i Milik...

http://www.sport.pl/euro2016/1,136510,1 ... ka.html#MT

PostNapisane: 10 października 2015, 13:56 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
binta napisał(a):
miał z nim to samo, ale mądrze odpuścił. Tak samo ja zrobiłem jakiś czas temu,

Nie, nie odpuściłeś.

-------->

binta napisał(a):

binta napisał(a):
Street - Jeśli jestem w tej "dwójce" , to dziwne, że tak piszesz, bo dawno przestałem z tym typem polemizować, a już na pewno kogokolwiek cisnąć (pamiętasz jak to wyglądało kilka miesięcy temu / rok temu itd. , i masz porównanie, jak wygląda teraz). Bo chyba wypowiadanie swojego zdania odnośnie tego kto może zostać / został trenerem Lecha, nie uważasz jako ciśnięcie ??

Wiesz dobrze o co mi chodzi. Wyrażasz się bezosobowo, nie bezpośrednio. Reno robi tak samo. To, że nie piszecie bezpośrednio do siebie, to nie znaczy, że nawzajem sobie nie dosrywacie. Zachowujecie się obaj jak pokłócone dziewczynki. Nie mam nic do żadnego z Was, ale zwyczajnie zrobiło się to już nudne.

PostNapisane: 10 października 2015, 16:42 
Forumowy terrorysta

Paweł, pamiętam Twoje zdanie na temat Wdowczyka. Padło jego nazwisko, ale zamiast niego można też wstawić dowolne nazwisko z trenerskiej karuzeli. Co do Rosjanina i historycznego zataczania koła to był szerszy kontekst czyli klubu radzieckich generałów i jego szeregowych członków.

Street obiektywnie określiłeś sedno sprawy czyli sprzeczności miedzy tym co się deklaruje, a tym co się robi.

Wracając do trenera. Panowie doskonale znacie różnicę miedzy plotką, a oficjalnym stanowiskiem klubu i dlatego wielu z Was byłoby rozbawionych, gdyby ktoś stwierdził, że w klubie z którym sympatyzujecie zmieniono trenera, a nie ma na to potwierdzenia.

Oficjalne stanowisko jest takie, że trenerem Lecha jest Skorża.

PostNapisane: 10 października 2015, 16:54 
Częsty bywalec

Moje BMW: E30+E36+Z3+E61
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=149858
viewtopic.php?f=6&t=171187
.Jacek. napisał(a):
A tymczasem ze składu na jutrzejszy mecz z Irlandią wypadają: Jodłowiec, Rybus i Milik...

Najbardziej boli brak Milika. Ze Szkocją po jego zejściu drużyna zaczęła grać dużo gorzej :kwasny: d

PostNapisane: 10 października 2015, 17:16 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
Paweł, pamiętam Twoje zdanie na temat Wdowczyka. Padło jego nazwisko, ale zamiast niego można też wstawić dowolne nazwisko z trenerskiej karuzeli. Co do Rosjanina i historycznego zataczania koła to był szerszy kontekst czyli klubu radzieckich generałów i jego szeregowych członków

Tak, tylko że mówiąc o Dariuszu W. przypomina mi sie co zrobił, a kojarzy mi sie tylko z korupcją, zgnilizną, cwaniakowaniem. Chciałbym żeby piłka była "czysta", a z nim nie będzie nigdy jeśli będzie sie blisko niej kręcił.

:rotfl: tak myślałem że chodzi i związek z wojskiem warszawskiej Legii. Dałbyś już z tym spokój.

PostNapisane: 10 października 2015, 18:12 

_KL_ napisał(a):
.Jacek. napisał(a):

Najbardziej boli brak Milika. Ze Szkocją po jego zejściu drużyna zaczęła grać dużo gorzej :kwasny: d

To prawda. Bardzo fajnie we wcześniejszych meczach współpracował z Lewandowskim w linii ataku. I to jego szczególnie może jutro brakować na boisku.

PostNapisane: 11 października 2015, 08:14 
Przyjaciel forum

Street napisał(a):
binta napisał(a):
miał z nim to samo, ale mądrze odpuścił. Tak samo ja zrobiłem jakiś czas temu

Nie, nie odpuściłeś.

-------->

binta napisał(a):

Jeśli Ty takie coś nazywasz "dosrywaniem" sobie, czy wielkim przestępstwem, to sorry, ale mega przesadzasz. Po tym co ten człowiek pisał o mnie / do mnie od samego początku, i co konkretnego zaproponowałem mu w odpowiedzi (na co on się skulił jak jeż i schował w swojej skorupie nie odpowiadając) ja MEGA odpuściłem względem tego co było wcześniej, a co jest teraz. W ramach "podziękowania" / odpowiedzi, znowu jak dziecko zaczął mnie patologicznie prowokować w komentarzach. Śmiem twierdzić, że od tego czasu dałem sobie mocno spokój, i bardzo odpuściłem, ale wiesz...

Najłatwiej pisać / oceniać o czymś / kogoś co nie dotyczy samego siebie.

Ps. Spójrz sobie w jego profil i zainteresowania: "sport i olewanie pacjentów haha". To o nim i o jego osobie świadczy najlepiej.

Na tym zakończę.

.Jacek. napisał(a):
A tymczasem ze składu na jutrzejszy mecz z Irlandią wypadają: Jodłowiec, Rybus i Milik

Jacek - Bardzo mocne osłabienie naszych szeregów. Za Rybusa zagra pewnie Wawrzyniak / ewentualnie Jędrzejczyk. Za Milika albo Sobiech (chociaż nie sądzę, bo na ławce nie zostałby nam żaden napastnik), Mila, albo Błaszczykowski, którego miejsce na skrzydle zająłby... no właśnie, kto ?? Olkowski ?? :niepewny: Jodłowiec natomiast mecz ze Szkocją zaczynał na ławce, ale w przypadku musu lub po prostu potrzeby zmiany w środku pola, też może być problem. Najbardziej będzie brakowało Milika, który mocno absorbował zawodników rywala. Wieczorem się okaże jak te puzle poukłada Nawałka :)

PostNapisane: 11 października 2015, 09:02 

binta napisał(a):
.Jacek. napisał(a):
A tymczasem ze składu na jutrzejszy mecz z Irlandią wypadają: Jodłowiec, Rybus i Milik

Jacek - Bardzo mocne osłabienie naszych szeregów. Za Rybusa zagra pewnie Wawrzyniak / ewentualnie Jędrzejczyk. Za Milika albo Sobiech (chociaż nie sądzę, bo na ławce nie zostałby nam żaden napastnik), Mila, albo Błaszczykowski, którego miejsce na skrzydle zająłby... no właśnie, kto ?? Olkowski ?? :niepewny: Jodłowiec natomiast mecz ze Szkocją zaczynał na ławce, ale w przypadku musu lub po prostu potrzeby zmiany w środku pola, też może być problem. Najbardziej będzie brakowało Milika, który mocno absorbował zawodników rywala. Wieczorem się okaże jak te puzle poukłada Nawałka :)

Co by nie mówić to niestety nie obejdzie się dzisiaj bez jakichś eksperymentów w składzie.

http://ofensywni.przegladsportowy.pl/20 ... -na-lawce/

Nieoficjalnie na stronę "Przeglądu" wjechał wczoraj taki skład... Zobaczymy, jak to będzie wyglądać w rzeczywistości.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1