Street napisał(a):
binta napisał(a):
miał z nim to samo, ale mądrze odpuścił. Tak samo ja zrobiłem jakiś czas temu
Nie, nie odpuściłeś.
-------->
binta napisał(a):
"Gul" jak widać lata, ale to nie mój problem, nie moja sprawa.
Jeśli Ty takie coś nazywasz "dosrywaniem" sobie, czy wielkim przestępstwem, to sorry, ale mega przesadzasz. Po tym co ten człowiek pisał o mnie / do mnie od samego początku, i co konkretnego zaproponowałem mu w odpowiedzi (na co on się skulił jak jeż i schował w swojej skorupie nie odpowiadając) ja
MEGA odpuściłem względem tego co było wcześniej, a co jest teraz. W ramach "podziękowania" / odpowiedzi, znowu jak dziecko zaczął mnie patologicznie prowokować w komentarzach. Śmiem twierdzić, że od tego czasu dałem sobie mocno spokój, i bardzo odpuściłem, ale wiesz...
Najłatwiej pisać / oceniać o czymś / kogoś co nie dotyczy samego siebie.
Ps. Spójrz sobie w jego profil i zainteresowania: "sport i olewanie pacjentów haha". To o nim i o jego osobie świadczy najlepiej.
Na tym zakończę.
.Jacek. napisał(a):
A tymczasem ze składu na jutrzejszy mecz z Irlandią wypadają: Jodłowiec, Rybus i Milik
Jacek - Bardzo mocne osłabienie naszych szeregów. Za Rybusa zagra pewnie Wawrzyniak / ewentualnie Jędrzejczyk. Za Milika albo Sobiech (chociaż nie sądzę, bo na ławce nie zostałby nam żaden napastnik), Mila, albo Błaszczykowski, którego miejsce na skrzydle zająłby... no właśnie, kto ?? Olkowski ??

Jodłowiec natomiast mecz ze Szkocją zaczynał na ławce, ale w przypadku musu lub po prostu potrzeby zmiany w środku pola, też może być problem. Najbardziej będzie brakowało Milika, który mocno absorbował zawodników rywala. Wieczorem się okaże jak te puzle poukłada Nawałka