BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 14:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Jak pomóc Panu Andrzejowi ?
PostNapisane: 21 grudnia 2015, 14:41 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Gtv
alduwiel napisał(a):

Ale chiałem dobrze :rotfl: :rotfl: :rotfl:

A wyszło jak zawsze :rotfl:
Przynajmniej masz namiot :P

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 21 grudnia 2015, 16:14 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
rorafalki napisał(a):
alduwiel, za ludzki odruch :ok:

na przyszłość: chcesz Panu Andrzejowi lub komuś innemu pomóc to zaoferuj się na tu i teraz. Mogłeś kupić namiot i dać mu. Tego typu ludzie za dużo przeżyli niespodzianek, żeby uwierzyć w kolejną.

ja $$ nikomu nie daję, ale jak ktoś prosi mnie o coś do jedzenia to nie odmawiam i od razu kupuję

No ale było na tu i teraz bo mu powiedziałem ,że jutro wpadne z namiotem dla niego :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Cholera Jig dobrze napisał. Miał chłop meline pod ukochanym drzewem . Mieszkał tam od lat , az się cholipa napatoczył jakiś czepialski mieszkaniec okolic i mu na siłę chce pomagać :rotfl: :rotfl: :rotfl: No kto to widział? hahah A teraz biedak nie ma nawet miejsca tam gdzie zawsze bo mu się ktoś z namiotem wpierdzielił.
Bylem tam teraz znowu i zabrałem namiot :P tak sobie myślę ,ze jak bedzie w okolicy i zobaczy ,że namiotu już nie ma to może tam wróci? Dam mu go najwyżej jak go gdzieś przyczaję ... Tylko kanapki się zmarnowały.

Obrazek

O to co zaznaczyłem czyli jego posłanie znikneło... a w namiocie zero jakiejkolwiek interakcji... pewnie się wystraszył i bojąc się że dostanie w zęby (we walce o miejscówkę) zabrał po cichu swoje rzeczy i nie zaglądając nawet do namiotu poszedł gdzieś indziej...

Dziś dwa razy byłem i dupa... Szukałem go gdzieś nad rzeką i w okolicy i dupa... Namiot zabrałem no bo pewnie za kilka dni ktoś inny by się o niego zatroszczył...

A tam... Najwyżej jak się napatoczy to mu powiem ,żeby czekał bo zaraz jestem z prezentem dla niego :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jemu juz nic nie pomoże... Do konca zycia bedzie sam i pewnie nie wiele mu juz zycia zostało... Przez sam wzgląd na to postanowiłem mu pomóc

PostNapisane: 21 grudnia 2015, 19:22 
Przyjaciel forum

alduwiel, tak czytam i czytam te Twoje wpisy i zastanawiam się z jakiej Ty jesteś planety, bo na pewno nie z tej samej co my...

PostNapisane: 21 grudnia 2015, 21:33 
Forumowicz

Moje BMW: E91
Kod silnika: N47D20O0
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=153992
byku1600 napisał(a):
alduwiel, tak czytam i czytam te Twoje wpisy i zastanawiam się z jakiej Ty jesteś planety, bo na pewno nie z tej samej co my...

alduwiel, wierzy w ludzi i ich szanuje, my chyba nie do końca...

PostNapisane: 21 grudnia 2015, 22:19 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Szacunek szacunkiem, ale jak widać menel funta kłaków nie wart.. Szanować i pomagać trzeba tym, którzy są warci zachodu..
Zajmowanie się resztą to tylko strata czasu..

PostNapisane: 21 grudnia 2015, 22:34 
Daniel_85 napisał(a):
Szacunek szacunkiem, ale jak widać menel funta kłaków nie wart.. Szanować i pomagać trzeba tym, którzy są warci zachodu..

Tyle w temacie :ok: :ok: :ok:

PostNapisane: 21 grudnia 2015, 22:38 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46Coupe
Garaż: /E46Turbo
320Cd @ 2.5 M50Turbo.
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=86&t=94261
alduwiel napisał(a):
O to co zaznaczyłem czyli jego posłanie znikneło... a w namiocie zero jakiejkolwiek interakcji... pewnie się wystraszył i bojąc się że dostanie w zęby (we walce o miejscówkę) zabrał po cichu swoje rzeczy i nie zaglądając nawet do namiotu poszedł gdzieś indziej...

Może nie ma konta na BMW-Sport, weź sprawdź na fb i napisz na spotted:Poznań, może się odezwie ! :rotfl:

PostNapisane: 21 grudnia 2015, 23:45 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57
alduwiel wyciągnął pomocną dłoń,ale gościu nie chciał woli sam się męczyć do końca życia.No to sory jego wybór... :oczami:

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 04:35 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E36&E46&F30
Garaż: E36 316i Compact & E46 320CI Coupe & F30 320D Sedan
Michu napisał(a):
Daniel_85 napisał(a):

Tyle w temacie... to powinno zakończyć rozmowę jegomościa odmówienia dobrze płatnej roboty :]

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 10:22 
Moderator

Oceniacie człowieka na podstawie 4 minutowego filmu i tego ,że leje na robotę... Szkoda ,ze nie nagrałem mojej pierwszej z nim rozmowy...
Skoro jest bezdomnym i spi pod gołym niebem 20 grudnia roku panskiego 2015 to chyba jasne jest ,że ma w dupie wszystko. Nie bedzie pracował i nawet jakbyś mu zaproponował robotę w ciepłym biurowcu za 30zł/h to by nie przyszedl bo jest skrajnie uzalezniony od alkocholu i chocby nie wiem co to bedzie wolal zdechnąć spity zamarzając na dworze... Być może stanie się to w najbliższych dniach... Jestem święcie przekonany ,że gdyby nie byl tak mocno uzalezniony to sam by sobie poradził... Latwo Wam mowić ,ze sam sobie wybrał taki los bo nie wiecie co to znaczy być fizycznie uzależnionym.
A zresztą mniejsza o powody i czy zasłużyl czy nie zasłużyl na pomoc...

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 10:46 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Chcącemu nie dzieje się krzywda.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 10:53 
Są schroniska "Brata Alberta" i tam gość może się za frix umyć, zjeść, wyspać w cieple :!: Czyli de facto ma na wyciągnięcie ręki pełen pakiet pomocy :!: Wystarczy tylko dać coś od siebie (jak zawsze i wszędzie, takie życie) i przestać chlać :!:
Skoro gość nie chce tego zrobić bo woli yebać japczana to jak dla mnie nie należy mu się żadna inna pomoc !

Ciekawe czy rodzice z wyżej wymienionej przeze mnie fundacji też mają takie podejście ? ;)
Przemyśl to sobie na spokojnie zanim znów upodobasz sobie jakiegoś obesrańca.

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 10:57 
Moderator

:P brak komentarza...

Sory michu ale nie wdaję się już z Tobą w dyskusje :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: a nie chcący już coś tam odpisywałem... Zaraz bym żałował co?

choć nie uważam Cię za wroga to korzystając z okazji zablokowałem Twoje wpisy ...Ha dobre to :ok: Nic nie widać :ok: Dzięki jeszcze raz Santino :padam:

Ostatnio edytowano 22 grudnia 2015, 11:11 przez Alduwiel, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 11:05 
alduwiel napisał(a):
brak komentarza...

Jakoś mnie to specjalnie nie dziwi... :rotfl:
alduwiel napisał(a):
Sory michu ale nie wdaję się już z Tobą w dyskusje

A Tobie się wydaje, że ja tego oczekuje? :rotfl:
To, że napieprzam się z Twojego wybitnie infantylnego myślenia nie oznacza , że chcę z Tobą dyskutować... Nie przepadam za jałowymi dyskusjami.

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 14:08 
Przyjaciel forum

Moje BMW: X5
a tyle jest biednych nieuleczalnie chorych dzieci ktorych rodzice zapieprzaja za pol darmo po nocach, flaki sobie wypruwaja, na jedzenie nie starcza o lekach nie mowiac, a ty fundujesz pijakowi namiot i alkohol. Ja jebie, stracilem wiare w ludzi.

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 14:13 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
alduwiel widzę, że jakby Ci nie tłumaczyć to nie kumasz.. Są ludzie potrzebujący i im warto pomóc, i taki menel, który ma w dupie robotę, Twój namiot i żarcie. Jak tak mu się podoba to niech zdycha, póki co to jeszcze wolny kraj ;)

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 17:40 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E36&E46&F30
Garaż: E36 316i Compact & E46 320CI Coupe & F30 320D Sedan
alduwiel chciał zrobić grunt pod interesy :hyhy: :hyhy:

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 18:08 
Szczurek1986 napisał(a):
Michu napisał(a):
Daniel_85 napisał(a):

Tyle w temacie... to powinno zakończyć rozmowę jegomościa odmówienia dobrze płatnej roboty :]

Dokładnie . :]
Chcesz pić i wkrótce zdychać twoja sprawa. Co na siłe mu pieluchy i ciuchy zmienisz , umyjesz , dasz pracę .Jak niech chce pomocy a tym bardziej pracy nie ma powodu przejmować sie wrakiem człowieka bo jest znacznie więcej wielu ,którzy pomoc przyjmą i będa wdzięczni.Gość jest na dnie i na nim pozostanie. Wszystko w temacie. :cisza:

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 21:16 
Przyjaciel forum

AD/HD,dokładnie, jest tyle chorych biednych dzieci, którym należy się pomoc,a kolega Alduwiel chce pocieszyć żula,który ma w dupie pracę, a dzięki temu jakieś tam w miarę normalniejsze życie.
On woli tak żyć jak do tej pory,a jak dostanie coś wartościowego to od razu się tego pozbędzie, żeby mieć na picie.
Miałem podobny przykład u siebie, był taki bezdomny alkoholik,jak się chciało mu kupić bułkę z kiełbasą to nie chciał, bo wolał fajki,albo wino.
Mnie też szkoda takich ludzi, ale w 99% sami są sobie winni za taki los i osoby pokroju Alduwiela na pewno im nie pomogą,takie rzeczy to,tylko w filmach.

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 22:43 
Zacna persona forum

Moje BMW: C400 4matic
byku1600, moze i zul,moze i menel ktory smierdzi,ale to tez czlowiek ktoremu w zyciu sie nie udalo.Ok nie przyjal roboty bo moze jest w takim stanie ze chce sie zapic na smierc.Niewiadomo jak go zycie okaleczylo.Nikomu nie przeszkadza,spi z dala od ludzi.Alduwiel nie jestes zlym czlowiekiem LWG :ok:

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1