pawelos666 napisał(a):
bede jechal takie glupie wpisy ludzi jak Ty na tym forum do konca, dlatego ze te silniki roznie pala bez swiec ja jestem tego pewny a Ty Twoje wypociny zostaw dla siebie...
wielokrotnie jezdzilem tymi silnikami majac w nich spalone swiece lub uszkodzone sterowniki i wiem jak zachowuja sie w zime. jak tego nie uświadczyles to pohamuj sie od pisania na ten temat.
ooo żebyś nie zrobił kupy tak jak zawsze,wkońcu zrozumiesz ja ci w tym pomoge,oczywiście świece nie sa potrzebne wykręc i sprzedaj będziesz miał na zeszyty do szkoły
pawelos666 napisał(a):
kilkadziesiat osob posiada te diesla ma popalone w nich swiece i przejezdzilo kilka zim bez wiekszego stresu. i prosze Cie o zamkniecie juz tego tematu
kolejną wizja znafcy próbujesz wcisnąć użytkownikom

bez jakicholwiek objawow np.-25,większość wie że jak jest coś zepsute to trzeba naprawić a nie /można jeździć/w Afryce?

temat wyjaśnimy do końca sam chciałeś
pawelos666 napisał(a):
pisalismy tez o dolaczeniu akumulatora pod maska czyli o dolaczeniu rownolegle nastepnej baterii, mozesz ja dolaczyc do akumulatora z tylu jak wolisz. napisales ze moze to uszkodzic mostek przypomne tu Twoje posty:
Zimny napisał(a):
"...z tym podłączaniem drugiego aku i sprawdzaniem falowania zrobisz 24v o amperach to już nie wspomnę,żeby Ci się tylko mostek prostowniczy nie wysypał,bo później będzie płacz i zgrzytanie zębów "
czy Ty wiesz wogole kiedy mozna uszkodzic diody w ten sposob? i dlaczego mialoby dojsc do czego?
wyrywasz słowa z kontekstu i myślisz ze jesteś najmądrzejszy

sam o to pytałeś gdzie będzie podłączał,ja podałem różne możliwości które wyjaśniłem wcześniej,coż zrobić jak ktoś nie rozumie...
pawelos666 napisał(a):
jakbys przeprowadzal naprawy jezdzilbys czy interesowal sie innymi autami niz swoje to nie pisalbys takich wypocin i wiedzial ze nowsze silniki pala duzo lepiej, pojezdzij sobie nowszymi autami jak masz problem ze zrozumieniem tego tematu.
zal to mi takich ludzi na forum ktorzy robią gnoj i probuja cos udowodnic na podstawie posiadania jednego silnika. kultury odrobine... do innych na forum...te nudne teksciki o żalu, ktore tu sypiesz zachowaj dla siebie. ile Ty tu czasu masz konto? 2 tygodnie?
zapomniałem że wiesz wszystko i nic tak jakbym czytał wypowiedzi średnio inteligentnego szympansa,nie umiesz nic dodac konstruktywnego dla innych?dla forum?,więc nie oceniaj ludzi przez pryzmat swojego nie do końca udanego zwierciadła,może to forum nie jest dla ciebie,zle się czujesz nikt cie tu nie trzyma...
pawelos666 napisał(a):
Zimny napisał(a):
bosniak podgrzewacz możesz odpiąć na próbę po nitce do kłębka
naprawde? jak na to wpadles?
mówili w serwisach