BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 9 czerwca 2025, 16:34

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2014 / 2015 - Zapraszam wszystkich. Kultura ! :)
PostNapisane: 22 lutego 2016, 11:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e30
Kod silnika: m10B18
Garaż: e30 316 '87
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=168435
binta napisał(a):
Myślisz ?? W sumie jakbyśmy teraz podzielili punkty, to Lech miałby 16, a Piast 24. 8 straty. W sumie na tym etapie, to sporo. Wg. mnie pierwsza czwórka złoży się z Legii, Piasta, Cracovii, i chyba mimo wszystko Lecha.

To, że Piast zacznie gubić punkty to było więcej niż pewne, Legia pewnie też coś zgubi ale myślałem, że Lech będzie szedł jak burza bo determinacja piłkarzy będzie ogromna by dojść pierwszą dwójkę. Pierwszy mecz Lecha i zwycięstwo, drugi - klęska. Czuję, że Lech będzie grał w kratkę i nie dogodni Piasta i Legii. Zobaczymy co będzie w kilku najbliższych meczach.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 22 lutego 2016, 11:28 
Forumowy terrorysta

.Jacek. napisał(a):
Podbeskidzie - Lech 1:4

Lech po słabym meczu znów traci punkty. Zaczęło się od szybko straconej bramki. Po przerwie udało się wyrównać jednak później było już tylko gorzej. "Górale" po całkiem dobrej grze zasłużenie wygrywają.

Podbeskidzie kontrolowało grę do końca spotkania, a Nielsen kontuzja. Większość wie, a niektórzy jednak nie potrafią się pogodzić z tym, że znaczenie ma wynik końcowy, a wygrana więcej niż 1 bramką, licząc też tą ze spalonego, jest zwycięstwem wywalczonym na boisku, a nie prezentem. :D

PostNapisane: 22 lutego 2016, 11:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Rafał napisał(a):
binta napisał(a):
Myślisz ?? W sumie jakbyśmy teraz podzielili punkty, to Lech miałby 16, a Piast 24. 8 straty. W sumie na tym etapie, to sporo. Wg. mnie pierwsza czwórka złoży się z Legii, Piasta, Cracovii, i chyba mimo wszystko Lecha.

To, że Piast zacznie gubić punkty to było więcej niż pewne, Legia pewnie też coś zgubi ale myślałem, że Lech będzie szedł jak burza bo determinacja piłkarzy będzie ogromna by dojść pierwszą dwójkę. Pierwszy mecz Lecha i zwycięstwo, drugi - klęska. Czuję, że Lech będzie grał w kratkę i nie dogodni Piasta i Legii. Zobaczymy co będzie w kilku najbliższych meczach.

O mistrzu chyba faktycznie mogą zapomnieć, mimo tego, że strata jeszcze nie jest jakaś ogromna. Do tego dochodzi fakt, że chociażby Cracovia czy Pogoń, również gra dość równo, więc wyprzedzić chociażby te ekipy, również będzie ciężko.

Najbliższe kolejki pokażą kto będzie mocny, a kto jednak odpadnie z tego pościgu.

PostNapisane: 22 lutego 2016, 20:01 
Forumowicz

Moje BMW: e38
Kod silnika: M62B44
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=156155
gdańszczanie pojadą Piasta i przy Łazienkowskiej odśpiewamy co trzeba :)
lider jest blisko :)

PostNapisane: 22 lutego 2016, 21:45 
Przyjaciel forum

pavloo napisał(a):
gdańszczanie pojadą Piasta i przy Łazienkowskiej odśpiewamy co trzeba :)
lider jest blisko :)

Jestem za ;)

Z pewnych źródeł, Legia złożyła Rennes propozycję odnośnie wykupienia Grosickiego. Opiewa ona ponoć na... 3, a nawet ponad 3 mln. Euro. To byłaby bomba. Bez dwóch zdań.

PostNapisane: 22 lutego 2016, 22:01 
Forumowicz

Moje BMW: e38
Kod silnika: M62B44
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=156155
binta napisał(a):
Legia złożyła Rennes propozycję odnośnie wykupienia Grosickiego

ciekawe jak by się odnalazł, sporo transferów i wypożyczek już za nim :)
zmiany są potrzebne, bo jak patrze na Dudę, Malarza lub fina to mam mieszane uczucia :wstyd:

PostNapisane: 23 lutego 2016, 07:28 
Forumowicz

binta napisał(a):
Z pewnych źródeł, Legia złożyła Rennes propozycję odnośnie wykupienia Grosickiego. Opiewa ona ponoć na... 3, a nawet ponad 3 mln. Euro. To byłaby bomba. Bez dwóch zdań.

Zależy ile ma jeszcze kontraktu, podejrzewam, że Rennes poczeka do euro żeby więcej na nim zarobić

Typer 10 / 2013 - II miejsce , Typer 11 / 2013 - II miejsce , Typer 12 / 2013 - I miejsce , Typer 1 / 2014 - III miejsce , Typer 02 / 2014 - III miejsce , Typer 03 / 2014 - I miejsce , Typer 04 / 2014 - II miejsce , Typer 5 / 2014 - III miejsce ,
Typer 7 / 2014 - I miejsce , Typer 8 / 2014 - II miejsce , Typer 9 / 2014 - II miejsce , Typer 10 / 2014 - III miejsce , Typer 11 / 2014 - I miejsce , Typer 01 / 2015 - II miejsce , Typer 2/2015 - II miejsce , Typer 3 / 2015 - III miejsce , Typer 04 / 2015 - I miejsce , Typer 8 / 2015 - II miejsce , Typer 09 / 2015 - II miejsce
Typer Mistrzostw Świata w Brazylii - II miejsce
, Typer 2014 - I miejsce

PostNapisane: 23 lutego 2016, 08:50 
Przyjaciel forum

pavloo napisał(a):
binta napisał(a):
Legia złożyła Rennes propozycję odnośnie wykupienia Grosickiego

ciekawe jak by się odnalazł, sporo transferów i wypożyczek już za nim :)
zmiany są potrzebne, bo jak patrze na Dudę, Malarza lub fina to mam mieszane uczucia :wstyd:

Czy ja wiem. Odkąd odszedł z Legii, był w 4 klubach. Sion, Jaga, Sivasspor, Rennes. W każdym spisywał się co najmniej dobrze. Skoro grał z powodzeniem w Turcji, a teraz gra we Francji, czy Reprezentacji, to transfer do Legii (tym bardziej, że jest to klub z którego "wypłynął na szersze wody" , a kibice go tu szanują) nie sądzę, by go przytłoczył, albo był jakimś wyzwaniem nie do udźwignięcia. Wręcz przeciwnie. We Francji gra stanowczo za mało, a poprzez częste i dobre występy w Warszawie, prawidłowo przygotowałby się na Euro, i sam "Grosik" o tym doskonale wie :ok:

Duda faktycznie cały czas nie jest sobą, od Malarza nie wiem co chcesz. Facet zawsze, gdy wchodzi do bramki gra pewnie i dobrze (no, może poza tą wpadką w Chojnicach). Jeśli chodzi o Fina, to też nie rozumiem w tym momencie Twojego zdania. Na razie 2 razy wszedł z ławki. Daj mu trochę czasu ;)

Jacek napisał(a):
Zależy ile ma jeszcze kontraktu, podejrzewam, że Rennes poczeka do euro żeby więcej na nim zarobić

Jacek - Grosicki ma kontrakt do bodajże Czerwca 2017 roku. W Rennes jak najbardziej go szanują, ale... i tak gra mało. Wypożyczyć go nie chcieli, to rozumiem, ale oferta wykupienia może już zmienić ich zdanie. Po Mistrzostwach zostanie mu jeszcze niecały rok kontraktu, więc to i tak za krótki czas, by żądać później za niego nie wiadomo jakich pieniędzy.

Ps. Ogólnie rzecz biorąc, taki transfer byłby na pewno wielkim pozytywem :)

PostNapisane: 23 lutego 2016, 13:01 
Częsty bywalec

No na pewno była by bomba transferowa na ostatnie dni okienka, podobno Wolski blisko Wisły

PostNapisane: 23 lutego 2016, 13:11 
Forumowy terrorysta

Życze przyśpiewek jak w zeszłym roku-tego mistrza już mieliście, ale wszystko lalala :rotfl: .

PostNapisane: 23 lutego 2016, 15:26 
Przyjaciel forum

elegancki napisał(a):
No na pewno była by bomba transferowa na ostatnie dni okienka, podobno Wolski blisko Wisły

Pisałem o tym wyżej ;) , ale coś chyba "Wolak" zaczął się wahać. Nie wiem nad czym się zastanawia, skoro w przeciętniaku w Belgii, nie łapie się ostatnio nawet do meczowej 18-stki.

PostNapisane: 24 lutego 2016, 11:50 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Z dość pewnych źródeł. Rafał Wolski w Poniedziałek zostanie wypożyczony do Wisły

A jednak. Nie zgadza się tylko dzień. Środa zamiast Poniedziałku :)

http://www.90minut.pl/news/262/news2624 ... Wisly.html

Z tego co słyszałem, klauzula wykupienia po sezonie jest dość wysoka, więc najprawdopodobniej to tylko czteromiesięczna przygoda Rafała w Wiśle.

Życzę "Wolakowi" powodzenia :ok:

PostNapisane: 24 lutego 2016, 12:09 
Forumowy terrorysta

Rennes blokuje Grosickiego, Francuzi nie chcą sprzedać reprezentanta Polski, choć legioniści oferowali 1,5 mln euro. http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... 1,721.html
Pewne źrodła :rotfl: podawały, że 3 mln euro czyli kabaret https://www.youtube.com/watch?v=cf57H8qwq04

PostNapisane: 24 lutego 2016, 12:35 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):

Ale ty jesteś przykry. Już nie wiesz jak kogokolwiek zaczepić / żeby tylko. Żal mi ciebie. Szczerze.

Cytuję (tzn. , że powtarzam czyjeś, a w tym przypadku swoje słowa. Gwoli ścisłości. Jakbyś nie wiedział co to znaczy.

"Z pewnych źródeł, Legia złożyła Rennes propozycję odnośnie wykupienia Grociskiego" - ZŁOŻYŁA ?? ZŁOŻYŁA. Kropka. Drugie zdanie (Wiesz co to znaczy ?? Podpowiem. Tzn. , że jest już druga myśl / coś kolejnego... W tym przypadku...

"Opiewa ona ponoć na 3, a nawet ponad 3 mln. Euro"

Wiesz co to znaczy "Ponoć" ?? Tzn. prawdopodobnie / można się domyślać / może / podobno. Jak kto woli.

Poza tym, pamiętam, że tylko ty jesteś idealny. Nie śmiałbym się do ciebie równać.

Booool dupy jest już niesamowicie niemiłosierny. BEZ ODBIORU.

Ostatnio edytowano 24 lutego 2016, 12:44 przez binta, łącznie edytowano 5 razy

PostNapisane: 24 lutego 2016, 13:19 
Forumowy terrorysta

Tak, tak :rotfl: binta nie szukajac daleko 16.02 pisałeś, że nie ma sensu dyskusja itd, dziś mamy 24.02 i ciąg dalszy, jesteś niepoważny, kolejny raz łamiesz swoje słowo i przeczysz sam sobie.
Nie rozumiesz słów jakich używasz, dodajesz sobie pozując na znawcę z koneksjami w pewnych źródłach, zabiegasz o uwagę innych co mnie śmieszy. Przykładem tego zabiegania o uwagę jest m.in. pisanie w tematach piłkarskich o swoich urodzinach i Zakopanym. Każdy ma urodziny i się tym nie chwali, a ''kropką nad i'' twojej żenady było to, że sam sobie założyłeś temat w dniu urodzin (nikt tego nie zrobił) domagając się życzeń. Mania wielkości.

PostNapisane: 24 lutego 2016, 13:22 
Częsty bywalec

Zapewne go nie wykupią. Ciekawe czy poratuje nas choć troche przed spadkiem :/

PostNapisane: 24 lutego 2016, 13:34 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
''kropką nad i'' twojej żenady było to, że sam sobie założyłeś temat w dniu urodzin (nikt tego nie zrobił) domagając się życzeń. Mania wielkości.

Płytki jesteś koleżko. Skoro usunąłem z powiadomień na dole strony głównej to, aby pojawiała się informacja o moich urodzinach (codziennie pojawia się adnotacja informująca o urodzinach kolejnych forumowiczów, mojego powiadomienia nie ma już od 2 lat), to może oznaczać tylko jedno, mianowicie Wręcz przeciwnie to o czym piszesz. No, ale... ty wiesz przecież wszystko najlepiej.

Druga sprawa, nie założyłem tematu o domaganiu się życzeń, a o pozdrowieniach z Zakopanego, i ewentualnym zaproszeniu kogokolwiek, kto akurat przebywałby w górach, na przysłowiowe piwo. No, ale ty przecież wszystko potrafisz przedstawić w swojej głowie tak, jak twoja głowa, by chciała, by było. Myślenie jak widać boli.

Wreszcie na koniec. Po raz kolejny pokazujesz jak bardzo śledzisz moje ruchy. Jestem z ciebie dumny - detektywie :ok:

elegancki - Chciałbym, aby chłopak wreszcie odżył i się odbudował, bo o tym, że ma papiery na granie wiemy doskonale. Tak jak pisałem wcześniej, będę trzymał kciuki za jego dobrą grę w Wiśle :ok:

PostNapisane: 24 lutego 2016, 13:47 
Forumowy terrorysta

Na koniec :rotfl: binta, poważnie? Dziś o 12:35 pisałeś, że bez odbioru, a o 13.34 nadal piszesz ponownie przeczac sobie, łamiac swoje słowo, co potwierdza jaki jesteś. Nie potrafisz pogodzić się z tym, że nie masz racji, że zagubiłeś się i że to twoje słowa, takze gdy dodajesz sobie są wykorzystane przeciw tobie. Megalomania i bzdury jakie piszesz tak bardzo rzucają się w oczy, nie sposób ich nie zauważyć nawet wtedy, gdy przesuwam ekran /temat w dół.

Kotorowi mija 12 lat w Lechu :ok: . Z niewesołych wiadomości, Nielsen ma naderwany mięsień dwugłowy uda, więc nie zagra przez dłuższy czas. Robak również nadal pauzuje.

PostNapisane: 26 lutego 2016, 08:39 
Przyjaciel forum

Dzisiejsze mecze:

18:00 - Śląsk - Górnik

20:30 - Cracovia - Zagłębie

Faworytami wg. mnie są gospodarze, i myślę, że nie powinni oni przegrać swoich meczów.

PostNapisane: 26 lutego 2016, 11:44 
Częsty bywalec

Długo wyczekiwany Petar Brlek na testach medycznych w Wiśle. Ciekawe czy bedzie jutro dostepny w meczu z Podbeskidziem, ale pewnie jeszcze nie

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1