pawlaszek napisał(a):
-S2TB sportowa automatyczna skrzynia biegów (jaka to jest skrzynia DSG czy jakaś inna ile ma biegów coś o nie więcej?)
Zapewne będziesz miał przy tej skrzyni łopatki przy kierownicy, no i 6 biegów (zwykla dzwignia tak jak w mojej z4, przed zmianą)
pawlaszek napisał(a):
S2VM Adaptiv M Zawieszenie ( co to za zawieszenie jakieś fajna opcja? coś o niej?).
Adaptacyjny układ jezdny o obniżonym o 10mm zawieszeniu i z elektroniczną regulacją amortyzatorów.
Zadatkowałeś/kupiłeś auto które miało mieć inny silnik i moc 306KM, a okazało się, że ma inny silnik i mniej mocy

.
Cytuj:
Koledzy zakupiłem BMW Z4 o numerze vin WBAALM5C57BE379572 i nic o nim nie wiem auto aktualnie płynie ze stanów jeżeli to możliwe chciałbym się dowiedzieć coś na temat wyposażenia tego autka skrzyni biegów itd. Jedyne co wiem że silnik to 3.0 306KM.
Pozdrawiam i z góry dziękuje.
Założyłeś temat na innym forum, a gdy zostałeś uświadomiony, że ktoś cię oszukał na odległość to skasowałeś temat
Miałeś nr vin przed zadatkowaniem kasy? Nie mogłeś auta sprawdzić przed zakupem? Opłaca się z usa ciągnąć auto bezwypadkowe

? Nie sądzę

Pokaż zdjęcia które miałeś przed zakupem.