witam chcialem nowy temat bo go nie znalazlem mam problem a wiec wczoraj popoludniu ide sobie do auta by sprawdzic olej a tu zong nie moge otworzyc auta z pilota a 20 min. wczesniej bylemw sklepie i otorzylem i zamknolem z pilota no problem a teraz nic probuje wciskam i nic wiec otwieram manualnie wkladam kluczy w dzwi otwieraj sie wszystkie otwieram a tu alarm PIK-PIK-PIK sobie mysle ok tak ma byc wkladam w stacyjke alarm dalej wyje odpalam auto alarm dalej wyje to gasze auto zamykam po jakis 2-3min alarm milknie mrugaja tylko kierunki po paru kolejnych minutach alarm sie uzbraja normalnie nie migaja kierunki nie wyje,wiec sobie mysle moze bateryjkiw pilocie padly i sie rozkodowal wiec kupuje batterie w sklepie jakies firma udus wkladam do pilota ide do buni otwieram alarm wyje ja probuje kodowac i nic zero reakcji wracam czytam ze musza byc baterie renomowanej firmy wiec czekam do rana jade kupuje 2 energizer za 10 fuli i wkladam dalej to samo az mi aku wyczerpalo od tych prob ,podladowalem aku wkladam i dalej to samo moze ktos ma pomysl co zrobic?jutro mialem jechac do goscia zmieniac olej w skrzyni a tu zong auto odpale ale jak to jechac kiedy alarm wyj i kierunki mrugaja jak rusze zaraz mnie polcja zgarnie ze auto kradzione

moja bunia to e39 523 97r.anglik po pisze z Wali alarm orginal panowie pomozcie bo juz po zlomiarza mialem dzwonic:-(