toscie mnie pocieszyli z ta cena
myslalem o przywiezieniu czegos z niemiec i mialem nadzieje, ze za 5tys. EUR to juz da sie cos porzadnego kupic, szczegolnie, ze nie mam jakiegos cisnienia i planowalem wyszukanie czegos do wiosny 2008
a E34 to niestety nie E39 i calkiem inna bajka - choc wlasnie dzieki niej zaczalem po raz pierwszy myslec o zakupie BMW dla siebie bo 2 lata temu mój ojciec przywiózł taką 520 24v 91 r. 200 tys. km z Niemiec za 350 EUR w super stanie mechanicznym! Włozył w nią drugie tyle w poprawki blacharskie (wymiana drzwi i jakis drobiazgów), założył gaz i jezdzi nia na taksówce 2 rok, zrobił 75 tys km i oprocz wymiany amortyzatorów palcem jej nie dotknal jesli chodzi o naprawy!

do tego pali jakies smieszne ilosci gazu czyli 12-14 l w miescie wiec jestem w szoku i tak jak wczesniej myslalem o zakupie omegi B to teraz jestem prawie przekonany do BMW
pozostaje miec nadzieje, ze za zachodnia granica predzej czy pozniej znajde moze cos do 5 tys EUR
nawet znalazlem 3 egz spelniajace moje kryteria, oczywiscie dopiero na miejscu mozna przekonac sie o stanie:
E39 nr 1
E39 nr 2
E39 nr 3