BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 12:49

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Jaka to radosc odebrac fure po 20 dniach.....
PostNapisane: 9 stycznia 2008, 21:36 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E36
Kod silnika: M40B16
koledzy niechcialem utwarzac nowego tematu ale niewiem jak zrobic zeby byl na pierwszej stronie temat co dawno byl poruszany. to jest stronka http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t ... light=fura co mojej buni dolegalo byla u mechanika od 20 grudnia az do dziasiaj. i dzisialj odebralem :) ludzie jak po takim jak wsiadlem do mojej buni to czulem sie jakbym pierwszy raz jezdzil taka fura:) wkoncu moge sie cieszys swoim dorobkiem. A co bylo? pompa paliwa.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 9 stycznia 2008, 21:39 
po 20? wyobraź sobie co się dzieje po 60...

Tytuł:
PostNapisane: 9 stycznia 2008, 21:42 
Pierwsze kroki

Frydero ja bym po takim takim zasie chyba zwariowal! zobacz jak czlowiek potrafi sie przywiazac do auta! ja sie cieszylem jak dziecko jak otzrymalem ze auto jest do odbioru.

Tytuł:
PostNapisane: 9 stycznia 2008, 21:53 
Częsty bywalec

Całe forum cieszy się razem z Tobą ...

Tytuł:
PostNapisane: 9 stycznia 2008, 21:56 
Pierwsze kroki

Marcin cieszy mnie to ze tak piszesz :) kurde ale fajnie ze bunia jest znowu razem zemna :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 stycznia 2008, 22:54 
Forumowicz

to teraz pomyślcie sobie że swoja bunię mam od 8 miesięcy a zrobiłem nia 400 km i od około wrzesnia jej nie mam bo najpierw była u jednego lakiernika ( podobno super ) gdzie miała mieć nowy lakier i usuniete wszelkie niedoskonałości ,po 2 miesiąca zdenerwowany zabrałem ja w takim stanie jak zaprowadziłem następnie, zaraz po tym uszkodzili mi przód i znowu walka z ubezpieczeniem i znowu warsztat i jak ją postawiłem na początku grudnia tak do dziś je nie mam. Ludzie ja już zapominam jak Ona wygląda :zalamany: nie mogę sie doczekać kiedy wkońcu wsiąde i się przejadę. Masakra uczucie takie czekanie.

Tytuł: Re: Jaka to radosc odebrac fure po 20 dniach.....
PostNapisane: 9 stycznia 2008, 23:07 
Zacna persona forum

Moje BMW: E 36/ E 91
Kod silnika: M40B16/ M47T2
klakier_23 napisał(a):
koledzy niechcialem utwarzac nowego tematu ale niewiem jak zrobic zeby byl na pierwszej stronie temat co dawno byl poruszany. to jest stronka http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t ... light=fura co mojej buni dolegalo byla u mechanika od 20 grudnia az do dziasiaj. i dzisialj odebralem :) ludzie jak po takim jak wsiadlem do mojej buni to czulem sie jakbym pierwszy raz jezdzil taka fura:) wkoncu moge sie cieszys swoim dorobkiem. A co bylo? pompa paliwa.

SUPER :super: :super: :super: Cieszymy sie razem z Toba

madrick napisał(a):
to teraz pomyślcie sobie że swoja bunię mam od 8 miesięcy a zrobiłem nia 400 km i od około wrzesnia jej nie mam bo najpierw była u jednego lakiernika ( podobno super ) gdzie miała mieć nowy lakier i usuniete wszelkie niedoskonałości ,po 2 miesiąca zdenerwowany zabrałem ja w takim stanie jak zaprowadziłem następnie, zaraz po tym uszkodzili mi przód i znowu walka z ubezpieczeniem i znowu warsztat i jak ją postawiłem na początku grudnia tak do dziś je nie mam. Ludzie ja już zapominam jak Ona wygląda nie mogę sie doczekać kiedy wkońcu wsiąde i się przejadę. Masakra uczucie takie czekanie.

Dasz rade...trzymaj sie chlopie... ;)

Pozdrawiam
Łukasz

ŁUKASZ

<<< Maszeruj albo giń... >>>

Tytuł:
PostNapisane: 9 stycznia 2008, 23:45 
Forumowicz

Moje BMW: E30
Kod silnika: M52B28
mi padł silnik i jestem bez auta chyba 3 miesiące...u mechanika czekał w kolejce na swoją kolej zeby zacząl ją robić a jak sie już doczekałem to robił trzy auta naraz... :kwasny: jak skończył to sie okazało że musze auto zaprowadzić do elektryka bo w tym nowym silniku był immobilaizer...u elektryka też oczywiście musiałem czekac na termin(po nowym roku) teraz czekam aż mu przyślą schemat :kwasny: no masakra a mi sie chce jeździć..!!!

viewtopic.php?p=207496#207496

Było E36 328
Jest E30 325 :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2008, 00:09 
widze że wszyscy rozstania mają ze swoimi bawarkami.Nie martwcie się, nie jesteście sami :D również od połowy listopada (pewien pan wjechał mi w tyłek) auta praktycznie nie mam. Na chwile obecną stoi u lakiernika i się powolutku robi prawie całe autko (caluteńki tył auta + oba, całe słupki boczne + odnowienie maski i wpyłka w błotniki przednie)
Pod koniec stycznia może wkońcu ujrzę autko i będę je miał 24h/dobe dla Siebie :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2008, 11:07 
Pierwsze kroki

madrick napisał(a):
to teraz pomyślcie sobie że swoja bunię mam od 8 miesięcy a zrobiłem nia 400 km i od około wrzesnia jej nie mam bo najpierw była u jednego lakiernika ( podobno super ) gdzie miała mieć nowy lakier i usuniete wszelkie niedoskonałości ,po 2 miesiąca zdenerwowany zabrałem ja w takim stanie jak zaprowadziłem następnie, zaraz po tym uszkodzili mi przód i znowu walka z ubezpieczeniem i znowu warsztat i jak ją postawiłem na początku grudnia tak do dziś je nie mam. Ludzie ja już zapominam jak Ona wygląda :zalamany: nie mogę sie doczekać kiedy wkońcu wsiąde i się przejadę. Masakra uczucie takie czekanie.

Kurcze Krzysiek to naprawde to to jest dopieroro masakra! tyle czasu bez auta :( tak jak Łukasz pisze
iglu napisał(a):
Dasz rade...trzymaj sie chlopie... ;)
dasz rade, trzymamy kciuki zeby Twoja bawrka wrócila do Ciebie jak najszybciej :)

[ Dodano: 10 Styczeń 2008, 13:45 ]
I dupa! :( ide do garazu ucieszony ze auto wkoncu mam zrobione to mowie umyje sobie. chce odpalic a tu dupa znowu to samo:( normalnie rece mi opadly! dzis znowu go bede cholowal do tego samego mechanika bo chyba wcisnal mi nowa pompe paliwa nie potrzebnie. Ludzie niewiem kiedy wkoncu pojezdze sobie tym autem? i co mu dolega?

[ Dodano: 10 Styczeń 2008, 16:40 ]
Uffff.... :) mam spowrotem autko:) zacholowalem go do mechanika i okazalo sie ze sie zapowietrzyl bo malo paliwa. zakupilem paliwa wlalismy i fura zagadala. oby to bylo to. narazie wszystko jest git. nawet po tej wymianie pompy mam wrazenie ze lepiej wchodzi na obroty, ale to moze tylko mi sie zdaje. no nic narazie jest oki. tylko nie moge doprowadzac do tego zeby go zapowietzryc bo znowu bedzie kicha. Pozdrawiam wszystkich fanow BMW a w szczegolnosci tych co musza czekac na swoje bunie!

Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2008, 21:19 
Forumowicz

no widzisz . To teraz do pełna i cieszyc się z jazdy BMW. ja dalej czekam :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2008, 21:45 
Zacna persona forum

A co ja mam powiedzieć ? Od Października fura w garażu a najwcześniej wyjedzie w Kwietniu jak się sezon zacznie... 6 miesięcy bez tylniego napędu :kwasny:

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2008, 22:03 
Forumowicz

no to podobnie do mnie. Ale ty ja masz w garażu u siebie a ja nie :( A tak na marginesie to co jej jest ??

Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2008, 22:06 
Zacna persona forum

madrick napisał(a):
no to podobnie do mnie. Ale ty ja masz w garażu u siebie a ja nie :(

Nie do końca, stoi u mojej ciotki 20km odemnie bo ja niemam garażu :kwasny:

madrick napisał(a):
A tak na marginesie to co jej jest ??

Nic :) To poprostu klasyk ! Jakbym miał nią jeździć po soli w zimie to by mi się serce krajało na samą myśl o tym... Przetrwała 21 lat bez najmniejszej stłuczki wieć niech tak zostanie !

Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2008, 22:12 
Pierwsze kroki

MAJSU_WuWuA napisał(a):
Nic :) To poprostu klasyk ! Jakbym miał nią jeździć po soli w zimie to by mi się serce krajało na samą myśl o tym... Przetrwała 21 lat bez najmniejszej stłuczki wieć niech tak zostanie !

Tomek to szacuneczek za takie dbanie o autko :padam: ja tez staram sie nie jezdzic jak widze na drodze ta ciape ze sniegu bo wiadomo co w niej sie znajduje :zdegustowany: i dlatego staram sie po kazdym razem kiedy juz musze jechac po tym swinstwie zaraz biore myjke i zmywam to swinstwo z niego bo wiadomo- szkoda samochodu!!

Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2008, 22:13 
Forumowicz

no to w całości rozumiem Cię . Ja na twoim miejscu z takim autem też tak bym postąpił. Szkoda tylko że nie masz swojego garażu gdzie zawsze można podejść i dopieszczać maszynę.

Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2008, 22:13 
Zacna persona forum

klakier_23 napisał(a):
Marcin cieszy mnie to ze tak piszesz :) kurde ale fajnie ze bunia jest znowu razem zemna :)

Rodzinka w komplecie
madrick napisał(a):
A tak na marginesie to co jej jest ??

MAJSU_WuWuA, ma klasyka i wcale się nie dziwię, że trzyma go z dala od soli i zimna!

Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2008, 22:20 
Zacna persona forum

madrick napisał(a):
no to w całości rozumiem Cię . Ja na twoim miejscu z takim autem też tak bym postąpił. Szkoda tylko że nie masz swojego garażu gdzie zawsze można podejść i dopieszczać maszynę.

No też nad tym ubolewam bo zawsze można coś wyczyścić, odkręcić, dokręcić :) Ale bulić w Wawie 200-250zł za garaż miesięcznie ? :kwasny: Wolę te pieniądze zaoszczędzić na komplet nowych felg albo opon...

Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2008, 22:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
MAJSU_WuWuA napisał(a):
Ale bulić w Wawie 200-250zł za garaż miesięcznie ?

Nie narzekaj. Kumpel wynajmuje garaż w wawie za 1300zł miesięcznie :)
I nawet kanału nie ma :rotfl:

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 10 stycznia 2008, 22:42 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e-39
to powodznia z bunia :)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1