Każdy z nas ma jeździ z bmw lub innym samochodem, jaki ma do mechanika gazownika lub lakiernika jedni częściej inni rzadziej.
Celem tego tematu jest to żeby napisać swoje doświadczenia z ludźmi, którzy chcieli nas oszukać wcisnąć coś lub po prostu zarobić na nas. Jakie były usterki wady lub wasze problemy, które wg nich kosztowały nie wiadomo ile lub zamiast jednej części do wymiany wyszło jeszcze 5 innych a wystarczyło tylko coś dokręcić przeczyścić lub zrobić to samo za ułamek ceny, jaka usłyszeliście. Myślę ze każdy, kto to przeczyta dorzuci coś od siebie a tym samym inni zobaczą, co nie, które usterki lub sprawy można szybko i tanio załatwić.
Bo mechanicy myślą tak hmm BMW no to 100 minimum:P
[ Dodano: 14 Styczeń 2008, 16:15 ]Nie zrobiłem tego sam, ponieważ nie mam sprężarki.
Dla przykładu wpisze mechanik wymienił mi płyn w chłodnicy dziwnym zbiegiem okoliczności wyszło tak, iż wlał pół płynu zimowego do -30stopni i reszta wody i powiedział ze na tym można spokojnie jeździć. Nie wiem czy dobrze liczę, ale ta mieszanka równa sie -15 chyba no a w tym roku było parę razy tyle na dworze a w tamtym to ponad -20 bywało heh
Przykre w tej historii jest to ze miałem zaufanie do tej osoby, ale po tej akcji to juz nie bardzo, z czym kolwiek pojadę tam.
[ Dodano: 14 Styczeń 2008, 16:17 ]i oczywiście kolejna wymiana mnie czekała tym razem wszedł cały płyn do -35 stopni