BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 16:22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 10:18 
Forumowicz

Moje BMW: e21,e36,2xe46
Kod silnika: encoded
arrov napisał(a):
znalazla sobie innego lepszego

i zostawie pod tym mój autograf ;)
a jeżeli nie dla innego to po prostu sie jej znudziłeś :oczami:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 10:55 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
masz 20 lat? to wiesz co ty chlopie powinienes robic???? no wlasnie to do rzeczy !!!!!!!

:rotfl: :rotfl:

Ktoś kiedyś powiedział:

" Masz 20 lat....a wiesz co to oznacza?Że to najlepszy okres w Twoim życiu żeby zaliczać laski.Bo jak nie teraz to kiedy? "

:hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 12:07 
Forumowicz

Moje BMW: 750i
Kod silnika: M70B50
Rany przy tylu wypowiedziach to kim ja jestem :23: ni dziewczyna fizycznie zgadzało by się :hyhy: ni chłopak niby też się zgadza wole kase w moje autko walnąć niż fryzurka czy ciuch :17: tz chodząca puzzla :1.2: Na poważnie zawsze kobieta jest ta najgorsza nawet jak facet ją tłucze bo obiad nie dosolony itp. Zdobywa się na odwagę i porzuca to zdzira a facet w tym momencie biedak bo kogo będzie tłuk bo coś mu się nie udało.Biedak będzie z pewnością wśród kolegów tym poszkodowanym

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 12:16 
Pierwsze kroki

CiOoS napisał(a):
Bo jak nie teraz to kiedy?

Zawsze , kolego, Zawsze :hurra:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 14:40 
Forumowicz

Heh taka prawda życiowa a plany to takie ona robiła i non stopa były kłótnie, bo ja nie myślę o przyszłości.
Ale kit z nią myślę, że jakaś mnie tam zechce tylko żeby była normalna, bo parę tematów, co nie ma sensu już sie przewinęło a myślę, że na tą chwile blaszka nie jest potrzebna, bo jak sie ma bmw to blaszka może być, co dzień inna, ale na stałe to jak z samochodem myślę trochę dłużej potrwa poszukanie pięknego egzemplarzu z małym przebiegiem lub bez przebiegu. ładne podwozie (kształtne nie za duże nie za małe:P) nadwozie też ważna sprawa żeby było, chociaż 70B ale im większe tym lepsze:D) i żeby górna część nadwozia była ładnie umalowana i odpicowana żeby nie było wsydu że jakas nie zadbana może jakaś klubowiczka taka jest to zaprawasz na gg lub pw :super:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 15:15 
Forumowy terrorysta

[quote="Kiler530"] trochę dłużej potrwa poszukanie pięknego egzemplarzu z małym przebiegiem lub bez przebiegu. :[/quote]

na egzemplarz bez przebiegu nie liczylbym :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 15:36 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Prawie jak smoki...nie uświadczysz..... :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 16:07 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 325Ci bez dach
Kod silnika: M54B25
Kurde...to jaka mnie zechce...jestem az 6 lat starszy...od autora tematu :41: :38: :41:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 16:11 
Forumowicz

ważne ze u ciebie i u mnie e39 stoi pod willą :hyhy: a reszta to sie nie liczy

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 16:13 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 325Ci bez dach
Kod silnika: M54B25
Kiler530 napisał(a):
ważne ze u ciebie i u mnie e39 stoi pod willą :hyhy: a reszta to sie nie liczy

Tez to jakas prawda...nioch nioch :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 17:19 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
mtturbo napisał(a):
po prostu jej nie szukać ;)
imprezować, pracować, pić, ..., jak takie życie zacznie Ci sie podobać to sama sie znajdzie

true, true, przynajmniej w moim przypadku to działa

Kiler 530 napisał(a):
Do takiej ładnej podbijałem, ale jak ma mi wciskać ściemy, że ma chłopaka a wiem o jej koleżanek ze nie ma to juz jak na starcie ma mnie kłamać to nie jest mi potrzebna

a nie pomyślałeś, że mówiła ci specjalnie, że ma chłopaka, bo nie chce utrzymywać/nawiązać z tobą bliższych kontaktów?

KotSylwester napisał(a):
celowo nie napisałem wychować, bo po pierwsze to działa na nie jak płachta na byka, a dwa że dwie czytelniczki tego posta jutro będą plotować z moją Pauliną

nie daliście mi poplotkować z Pauliną... a na forum ma zakaz wejścia :(

Cytuj:
Moja Kobieta, oprócz wielu dobrych cech ma też jedną wspaniałą cechę, jeszcze toleruje moje hobby Ale ma jedną wadę uważa moje złote RS-y za totalną wiochę

właśnie... dziwiła się jak złote rs-y mogą mi się podobać...

arrov napisał(a):
kiedys poznalem jedna laske, na 2tyg przed zakupem BMW, wtedy przyjechalem po nia focusem, pozniej dopiero beemka jak juz ja kupilem, wtedy powiedziala mi ze dobrze ze na pierwsze spotkanie nie przyjechalem BMW. . . . hmm. . . czyzby chciala z miejsca powiedziec ze nie jest blaszka albo ze sie nie uwaza za taka?
za jakis czas znowu powiedziala cos. . . ze beemka przypadla jej do gustu duzo bardziej niz focus . .

w nawiązaniu do tej historii przypomina mi się historia mojego znajomego, który z malucha przesiadł się do e30stki dobrych parę lat temu, pojechał do swojej ówczesnej dziewczyny, a ta mu powiedziała, żeby przyjeżdżał do niej maluchem, bo w beemce za daleko od siebie siedzą :rotfl:

el Presidente napisał(a):
Kiler530 ocknij się. Tak samo ciężko o dobra dziewczynę jak o dobrego chłopaka dla dziewczyny. Ilu masz kumpli, którzy są fair w stosunku do swoich kobiet, takich facetów którzy imponują Ci swoimi udanymi związkami? Zrób rachunek sumienia - kiedy ostatni raz powiedziałeś jej że ją kochasz? kiedy zaskoczyłeś czymś spontanicznym, co sprawilo jej przyjemność? jak nazywałeś ją przy kumplach? Stary, naprawdę na świecie jest kilka razy więcej palantów niż kobiet które można nazwać K... Złapałeś ją pod innym facetem w waszym łóżku? Jeśli nie,nie masz prawa jej tak nazywac tylko dlatego że Cię zostawiła. Powinienes raczej cieszyć się że tak się stało - jeśli faktycznie przyznała się do zabawy Tobą, to brak jej klasy. W dodatku jesli twierdzi że robiła to przez 2,5 roku to sama nie wie co pieprzy, chyba że jesteś synem milionera, to wtedy przyjmijmy że mówi prawdę. Po prostu jej przeszło, szczeniacka miłośc i tyle.

Sama prawda - nic dodać, nic ująć

kkasia napisał(a):
Ja mogę powiedzieć na swoim przykładzie ze nie ma normalnych pożądnych facetów na tym świecie.. a czemu proste w sierpniu miałam wychodzić za mąż mieszkaliśmy razem ..byliśmy po zaręczynach ja pracowałam on tez.. było ok...!I co jeden dzień i koniec wszystkiego Milion wylanych łez....A czemu sama nie wiem za dobra byłam... kochałam za mocno..czy co ? Nie wiem .. Jak sie okazało nie podpasowałam teściowej ..Ale na zareczynach aż sie popłakała...posluchał mamy ...

na twoim miejscu cieszyłabym się, że taki facet cię zostawił... aż mi ciężko uwierzyć, że zostawił ciętylko dlatego, że nie podobałaś się jego mamie...

..::CZARNY::.. napisał(a):
wątpię, że moja przyszła żona podpasuje mojej mamie

możemy zrobić test i przedstawisz mnie swojej mamie jako dziewczynę, jestem tak fajna, że spodobam się na pewno :D

Kiler530 napisał(a):
Nie jestem jakiś bogaty, co do niej nie róbmy jaj jesli jest sie z kimś 2, 5 roku ta osoba chce się orzenic miec dzieci razem mieszkać itd a tu takie cyrki robi?
To ktoś chyba nie ma poklei w główce, ale co poradzić.
Takie przemyślenie na temat dziewczyn
W KAŻDEJ DZIEWCZYNIE JEST DZ....A TYLKO U JENDEJ MNIEJ TO Z NIEJ WYCHODZI I TAK NIE WIDAĆ W INNYCH WIDAC TO BARDZO W ZACHOWANIU I SPOSOBIE BYCIA
Co o tym myślicie?

Wydaje mi się, że ty nie dopuszczasz do siebie myśli, że ktoś ciebie – takiego wspaniałego, jeżdżącego e39 mógł zostawić... ludzie się rozstają po 20stu latach, a ciebie zostawiła dziewczyna po 2,5... miała do tego pewne prawo!
I rzadko czytam większe bzdury niż twoje przemyślenie... nieźle umiesz generalizować...

dorka napisał(a):
wole kase w moje autko walnąć niż fryzurka czy ciuch

Dla mnie autko autkiem, ale wyglądać też jakoś muszę...
...chociaż na dłuższe spódnice niż 25 cm kasy mi braknie :hyhy:

Kiler530 napisał(a):
trochę dłużej potrwa poszukanie pięknego egzemplarzu z małym przebiegiem lub bez przebiegu. ładne podwozie (kształtne nie za duże nie za małe:P) nadwozie też ważna sprawa żeby było, chociaż 70B ale im większe tym lepsze:D) i żeby górna część nadwozia była ładnie umalowana i odpicowana żeby nie było wsydu że jakas nie zadbana może jakaś klubowiczka taka jest to zaprawasz na gg lub pw

w tym momencie liczy się dla ciebie tylko i wyłącznie uroda, co można wywnioskować z postów i dla mnie reprezentujesz sobą niewiele... niby masz 20 lat, a żalisz się kolegom na forum, że cię kobieta rzuciła...

a co do tego przebiegu, to mam 25letnią koleżankę, która jest dziewicą i zapewne pozostanie nią do ślubu, który będzie w czerwcu!

Kisiel24 napisał(a):
Kurde...to jaka mnie zechce...jestem az 6 lat starszy...od autora tematu

na miłość nigdy nie jest za późno!

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 17:31 
Forumowicz

urzekła mnie twoja historia aniu pojechałas każdemu mam nadzieje ze czujesz sie lepiej i łatwiej jest ci

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 17:33 
Częsty bywalec

Moje BMW: 535d
takie male podsumowanie :oczami: :D

Ania napisał(a):
dorka napisał/a:
wole kase w moje autko walnąć niż fryzurka czy ciuch

Dla mnie autko autkiem, ale wyglądać też jakoś muszę...
...chociaż na dłuższe spódnice niż 25 cm kasy mi braknie

25cm? hmmm to taka chyba az do kolan? najlepiej to daj foto, w myslach ciezko sobie wobrazic :P

Ania napisał(a):
w tym momencie liczy się dla ciebie tylko i wyłącznie uroda, co można wywnioskować z postów i dla mnie reprezentujesz sobą niewiele... niby masz 20 lat, a żalisz się kolegom na forum, że cię kobieta rzuciła...

Aniu wiecej kobiecej czułości :P nie wolno tak oceniac dopóki nie pozna sie dogłębnie :P :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 17:34 
Forumowicz

napisał bym ci cos innego ani ale wiesz to jest forum dzis jedno ostrzeżenie dostałem a szkoda następnego na ustosunkowanie mnie do twojej wypowiedzi :cwaniak: :super: :rotfl: :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 17:35 
Zacna persona forum

Ania napisał(a):
a co do tego przebiegu, to mam 25letnią koleżankę, która jest dziewicą i zapewne pozostanie nią do ślubu, który będzie w czerwcu!

O masz... Ja bym nigdy nie kupił kota w worku !!!

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 17:36 
Przyjaciel forum

Kiler530 napisał(a):
urzekła mnie twoja historia aniu pojechałas każdemu mam nadzieje ze czujesz sie lepiej i łatwiej jest ci

uważam, że nie pojechałam nikomu i tylko na twój temat wyraziłam swoją negatywną opinię (były kkasi sie nie liczy, nie jest userem forum :] ) i oczywistym jest, że czuję się lepiej, mam aż dwa posty więcej w statystykach tegoż forum :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 17:38 
Forumowicz

wiesz
czujesz lepiej miałem na myśli w innym tego słowa znaczeniu ciuekawe czy je odgadniesz

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 17:41 
Częsty bywalec

Moje BMW: 535d
Ania napisał(a):
imprezować, pracować, pić, ..., jak takie życie zacznie Ci sie podobać to sama sie znajdzie

true, true, przynajmniej w moim przypadku to działa

kto sie czubi ten sie lubi, ustawcie sie na randke, a moze akurat cos z tego wyjdzie, bylaby to pierwsza "forum'owa" para, juz widze ten orszak pelen beemek :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 17:42 
Forumowicz

jedno co przyszło mi na myśl to napis na pewnym murze :

..."WIERNY JEST TYLKO PIES"... podpis : (

autor tematu-głowa do góry

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2008, 17:51 
Przyjaciel forum

arrov napisał(a):
25cm? hmmm to taka chyba az do kolan? najlepiej to daj foto, w myslach ciezko sobie wobrazic

wpisz w google spódnica 25 cm, przełącz na grafikę i zrobione :)

MAJSU_WuWuA napisał(a):
O masz... Ja bym nigdy nie kupił kota w worku !!!

ja jestem zdania, że narzeczony mojej koleżanki lubi różne gry hazardowe... tu ma nawet połowę szans na "wygraną", lepiej niż w dużym lotku!

Kiler530 napisał(a):
czujesz lepiej miałem na myśli w innym tego słowa znaczeniu ciuekawe czy je odgadniesz

nigdy się nie domyślę innego znaczenia!

arrov napisał(a):
kto sie czubi ten sie lubi, ustawcie sie na randke, a moze akurat cos z tego wyjdzie, bylaby to pierwsza "forum'owa" para, juz widze ten orszak pelen beemek

forumowych par jest już co najmniej dwie :]

Coupe, czyli historia o tym jak kupić seryjne auto i nie dać się zwariować

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1