MAJSU_WuWuA napisał(a):
Poumawiaj się z 23-26 latkami coś w tym przedziale i pogadamy...
Myślisz, ze trudno jest wyrwać takiego targeta? Zanim ona zaczęła by sie zastanawiać czy jestem "facetem z przyszłością" nasza znajomość by sie skończyła.
Moja kobieta w tym roku kończy 22 i nie poleciała na backflip'a czy 20 salt

Nie jestem synem milionera a ona przez pół roku nie zapytała mnie ile zarabiam

MAJSU_WuWuA napisał(a):
Żeby poderwać dobrą 17 latkę wystarczy wykręcić parę dobrych tricków na desce i wspomniana wcześniej róż
to zależy czy taki target chcesz na "noc" czy na dłużej
MAJSU_WuWuA napisał(a):
co innego poderwać Magdę Mołek
Myślisz, że każdy będzie patrzyl na to kim ona jest?

Znam ze 3 wariatów, którzy by ją wyrwali

piszemy o wyrywaniu

a nie marnowaniu sobie z nią całego życia

MAJSU_WuWuA napisał(a):
heheheh Bez urazy chłopaku ale pisanie że wyrosłeś z tego mając 19 lat to... no właśnie Nie chcę cię urazić ale żeby się w takich tematach wypowiadać to trzeba mieć już z tym paaarę lat doświadczeń i przeżyć.
Tak wyrosłem z tego

wiem normalne byloby gdybym napisał "kazda laska leci na kase... poczekam troche dorobie sie i będe zarywał" Czym więcej bym mial tym częsciej zastanawiałbym sie czy to nie za mało...obudzilbym sie w wieku 60 lat z ręką w nocniku

Zagaduje laske jeżeli mam na to ochote i nie zastanawiam sie czy marzy sie jej milioner

przecież ja podbijam tylko pogadać... nie myśle o tym co ona pomyśli później...
Grzechu napisał(a):
Z kobietkami jest tak że na status finansowy potencjalnego "amatora" zwracają uwagę...aczkolwiek nie twierdze ze jest to czynnikiem decydujacym przy wyborze partnera życiowego.
ale status finansowy (o ile zacznie sie liczyc) zacznie sie liczyc dopiero w pewnej fazie znajomości

a czy w ogóle będzie on mial znaczenie zależeć będzie od Niej i faceta
Grzechu napisał(a):
A sposób na każdą kobiete jest inny..jedna woli różę i romantycznego-kochanka z romansu...a druga pierścionek i zaradnego biznesmena
są 4 rodzaje kobiet

ale 3/4 z nich czyta romanse

każda jak byla mała marzyła żeby być księżniczką i spotkać rycerza na bialym koniu