BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 12:49

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 14:24 
spider napisał(a):
A teraz pytanie-skora laska co leci na auto (BMW) to blachara,to jak sie nazywa gosc co wyrywa laski na auto-tepy,bezmuzgi kretyn?Skoro jest tak inteligentny,ze bez dobrego auta na podryw nie wyrusza.I mysli,ze jak ma BMW to dzis w nocy sobie zasieje?

:ok: :ok: :ok:

i właśnie o to chodzi! to podstawowe pytanie w tej dyskusji.

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 14:51 
Forumowicz

hehe śmiać mi się chce na to co piszecie poziom zerowy podkreślam zerowy ze mnie sie nabijacie że ja mam cos nie tak z sobą a sami tego u siebie nie widzicie :padam:

[ Dodano: 18 Styczeń 2008, 14:57 ]
co do koleżanki dorotki to wiesz
ja napisałem czy nie macie kogos ok koleżanki siorki kuzynki czy cos
nikt ani słowem się nie odezwał
mówisz że szukam jakiejś niuni bez przesady ale powiem ci coś z dziewczyną jak z samochodem ma być piękny dobry i tani w utrzymaniu jesli mamy taki to wszystko ok jesli mamy taki i coś mu sie w głowce psuje to zmieniamy na inny model a mieć złoma to lepiej nie mieć wcale dziewczyna nie mósi być piękna wystarczy jak bedzie mądra a jak będzie mądra i piękna to tak jak kupic okazyjnie bmw co po tem nie potrzebuje dużego remontu coś bardzo żadko spotykanego

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 15:24 
Kiler530 napisał(a):
z dziewczyną jak z samochodem ma być piękny dobry i tani w utrzymaniu

:zdziwko: :niepewny: ... :mur:

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 15:36 
Forumowicz

:mur: :cwaniak: :cool: :chytry: ładne te emikony sliczne chce taką pod choinke
a co do temtu dziewczyna nie ma być piękan dobra dla chłopaka z jakim jest i nie wyciągać z niego kasy jak pijawka no jesli sie myle to niech ktos mnie poprawi ale pewnie koelga czarny ma taką nie za piękną nie traktuje go zbyt dobrze i kasy ciągnie z niego tyle że szkoga gadać i sie dziwi szanowny kolega ze mi taka nie potrzebna

MODEDIT: ZA OBRAZĘ UŻYTKOWNIKÓW FORUM ORAZ PRZEKLEŃSTWA DOSTAJESZ OSTRZEŻENIE. Kornelio

Ostatnio edytowano 18 stycznia 2008, 16:25 przez Kiler530, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 15:49 
Częsty bywalec

Moje BMW: 535d
Kiler530, zbyt osbiscie bierzesz do siebie wypowiedzi ludzi z forum, kolego wiecej dystansu i przymruzenia oka, gubisz sie, nie ma co dogryzac innym userom bo i tak niczego sie tym nie wskóra, nie ma co cwaniaczyc, mozna spokojnie przyjac slowa krytyki bez zbednych emocji odcinania sie na wypowiedzi innych

ps popracuj nad ortografia, a w/w okreslenia zatrzymaj dla swoich znajomych, pozdro :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 15:54 
Kiler530 napisał(a):
pewnie koelga czarny ma taką nie za piękną nie traktuje go zbyt dobrze i kasy ciągnie z niego tyle że szkoga gadać i sie dziwi szanowny kolega ze mi taka nie

wstąpiłeś na bardzo grząski grunt panie kolego. a co do moich przeżyć z kobietami, to się serdecznie odpimpaj.

arrivederci

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 16:27 
Forumowicz

Moje BMW: e21,e36,2xe46
Kod silnika: encoded
Spider tak własnie można go nazwać :oczami: gdyby był inteligentny i potrafił zainteresować laske sobą :oczami:
arrov już sie biore :hyhy:
MAJSU_WuWuA napisał(a):
Bezmózgimi i tępymi można co najwyżej nazwać laski które na to lecą bo co im po tym że mają faceta z dobrą furą ?

i znów wina panien :niepewny: przecież to działa w dwie strony. Nie można tego zwalać na laski :oczami:
Kiler530 napisał(a):
dziewczyną jak z samochodem ma być piękny dobry i tani w utrzymaniu

cóż za porównanie :zalamany:
Tylko piękne, "egzotyczne" samochody wcale nie są tanie w utrzymaniu, całe szczęście, że na piękne kobiety nie trzeba wydawać dużo.
Kiler530 napisał(a):
koelga czarny ma taką nie za piękną nie traktuje go zbyt dobrze i kasy ciągnie z niego tyle że szkoga gadać i sie dziwi szanowny kolega ze mi taka nie potrzebna

w tej wypowiedzi jest pewna sprzeczność ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 16:42 
Zacna persona forum

mtturbo napisał(a):
i znów wina panien :niepewny: przecież to działa w dwie strony. Nie można tego zwalać na laski :oczami:

W obydwie ?? Że niby jak ? Jakoś ani razu nie widziałem wianuszka chihrajacych się kolesi obok laski wysiadającej z nowego CL`a... Na odwrót dzień w dzień.

Cytuj:
Tylko piękne, "egzotyczne" samochody wcale nie są tanie w utrzymaniu, całe szczęście, że na piękne kobiety nie trzeba wydawać dużo.

Nie ? To zależy już od tego jakie kto ma indywidualne kryterium piękna. Dla jednego panna będzie bazylem dla innego afrodytą... Ale pewnie jest jedno że Jessica Alba nie będzie się ustawiać z kolesiem który śmiga E30 :)

Zresztą jak byłem w twoim wieku też byłem jeszcze bardzo naiwny...

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 17:08 
Forumowicz

MAJSU_WuWuA napisał(a):
Że niby jak ?

jest popyt i jest podaż ;) Facet z fajną furą wyrywa lachona, który na to leci ;) blachara też może startować do typa, który podjechał fajną furą bo on wykazuje chęc.
MAJSU_WuWuA napisał(a):
Nie ?

Nie! kto powiedzial, że jej bardziej zależy na pierscionku za 1k czy więcej bardziej niż na jednej małej róży? Wszystko zależy od tego jak będziesz dawał jej tą róże ;) Jeżeli pobudzisz przy tym jej wyobraźnie ta róża będzie czymś niezwykłym ;)
MAJSU_WuWuA napisał(a):
Dla jednego panna będzie bazylem dla innego afrodytą...

piękno nie posiada definicji ;) i b.dobrze.
MAJSU_WuWuA napisał(a):
Ale pewnie jest jedno że Jessica Alba nie będzie się ustawiać z kolesiem który śmiga E30

a to dlaczego? :oczami: bo żaden facet w e30 do niej nie podbije? Gdyby podbił i ją zainteresował to czemu by sie nie ustawiła? To my(faceci) myślimy, że trzeba kasy..kasy..kasy żeby wyrwać fajną laske ;) Fakt zdarzają się wyjątkowe kobiety, które lecą tylko na kase...ale to nie stanowi reguły ;)
MAJSU_WuWuA napisał(a):
Zresztą jak byłem w twoim wieku też byłem jeszcze bardzo naiwny...

ja byłbym bardzo naiwny gdybym wierzył, ze dla pięknej kobiety musze miec odpowiednią grubość portfela ;) ale z tego wyrosłem.

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 17:42 
Uzależniony od forum :)

Sądzę że 12 stron tej dyskusji wystarczy. Kolega Kiler530 wraz nie wie "dlaczego tak trudno znaleźć dobrą dziewczynę" i chyba się nie dowie :/

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 18:48 
Zacna persona forum

mtturbo napisał(a):
jest popyt i jest podaż ;) Facet z fajną furą wyrywa lachona, który na to leci ;) blachara też może startować do typa, który podjechał fajną furą bo on wykazuje chęc.

Chodziło mi że niema kolesi "blacharzy".

Cytuj:
Nie! kto powiedzial, że jej bardziej zależy na pierscionku za 1k czy więcej bardziej niż na jednej małej róży? Wszystko zależy od tego jak będziesz dawał jej tą róże ;) Jeżeli
pobudzisz przy tym jej wyobraźnie ta róża będzie czymś niezwykłym ;)

hehehehe Taaak...
Poumawiaj się z 23-26 latkami coś w tym przedziale i pogadamy... Żeby poderwać dobrą 17 latkę wystarczy wykręcić parę dobrych tricków na desce i wspomniana wcześniej róża, co innego poderwać Magdę Mołek :]

Cytuj:
ja byłbym bardzo naiwny gdybym wierzył, ze dla pięknej kobiety musze miec odpowiednią grubość portfela ;) ale z tego wyrosłem.

heheheh Bez urazy chłopaku ale pisanie że wyrosłeś z tego mając 19 lat to... no właśnie :) Nie chcę cię urazić ale żeby się w takich tematach wypowiadać to trzeba mieć już z tym paaarę lat doświadczeń i przeżyć.[/quote]

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 20:09 
Forumowicz

Śledząc ten temat można wywnioskować kto jakie miał przezycia z kobitkami...
mtturbo niestety ale MAJSU_WuWuA ma sporo racji. Z kobietkami jest tak że na status finansowy potencjalnego "amatora" zwracają uwagę...aczkolwiek nie twierdze ze jest to czynnikiem decydujacym przy wyborze partnera życiowego. Oczywiście nie można wrzucać wszystkich do jednego worka...
A sposób na każdą kobiete jest inny..jedna woli różę i romantycznego-kochanka z romansu...a druga pierścionek i zaradnego biznesmena :)
Tylko gwarantuje Ci że ta co dostała by różę nie pogardziła by również pierścionkiem
A tak naprawde to liczy sie coś zupełnie innego jak ludzie do siebie nie pasują to ani pierścionek, ani róża , ani nic innego nie pomoże...

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 20:10 
Grzechu napisał(a):
Śledząc ten temat można wywnioskować

raczej zwymiotować :) jak to w pogawędkach :oczami:

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 21:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Kiler530 napisał(a):
ale powiem ci coś z dziewczyną jak z samochodem ma być piękny dobry i tani w utrzymaniu

Kiler a ja Ci odpowiem dlaczego nie możesz znaleźć "dobrej dziewczyny"...
JESTEś PUSTY JAK BĘBEN Rolling Stones'ów.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 21:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
..::CZARNY::.. napisał(a):
odpimpaj.

...leżę :) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 22:36 
Forumowicz

MAJSU_WuWuA napisał(a):
Poumawiaj się z 23-26 latkami coś w tym przedziale i pogadamy...

Myślisz, ze trudno jest wyrwać takiego targeta? Zanim ona zaczęła by sie zastanawiać czy jestem "facetem z przyszłością" nasza znajomość by sie skończyła.
Moja kobieta w tym roku kończy 22 i nie poleciała na backflip'a czy 20 salt ;) Nie jestem synem milionera a ona przez pół roku nie zapytała mnie ile zarabiam ;)
MAJSU_WuWuA napisał(a):
Żeby poderwać dobrą 17 latkę wystarczy wykręcić parę dobrych tricków na desce i wspomniana wcześniej róż

to zależy czy taki target chcesz na "noc" czy na dłużej ;)
MAJSU_WuWuA napisał(a):
co innego poderwać Magdę Mołek

Myślisz, że każdy będzie patrzyl na to kim ona jest? ;) Znam ze 3 wariatów, którzy by ją wyrwali ;) piszemy o wyrywaniu ;) a nie marnowaniu sobie z nią całego życia ;)
MAJSU_WuWuA napisał(a):
heheheh Bez urazy chłopaku ale pisanie że wyrosłeś z tego mając 19 lat to... no właśnie Nie chcę cię urazić ale żeby się w takich tematach wypowiadać to trzeba mieć już z tym paaarę lat doświadczeń i przeżyć.

Tak wyrosłem z tego ;) wiem normalne byloby gdybym napisał "kazda laska leci na kase... poczekam troche dorobie sie i będe zarywał" Czym więcej bym mial tym częsciej zastanawiałbym sie czy to nie za mało...obudzilbym sie w wieku 60 lat z ręką w nocniku :wstyd: Zagaduje laske jeżeli mam na to ochote i nie zastanawiam sie czy marzy sie jej milioner ;) przecież ja podbijam tylko pogadać... nie myśle o tym co ona pomyśli później...

Grzechu napisał(a):
Z kobietkami jest tak że na status finansowy potencjalnego "amatora" zwracają uwagę...aczkolwiek nie twierdze ze jest to czynnikiem decydujacym przy wyborze partnera życiowego.

ale status finansowy (o ile zacznie sie liczyc) zacznie sie liczyc dopiero w pewnej fazie znajomości ;) a czy w ogóle będzie on mial znaczenie zależeć będzie od Niej i faceta ;)
Grzechu napisał(a):
A sposób na każdą kobiete jest inny..jedna woli różę i romantycznego-kochanka z romansu...a druga pierścionek i zaradnego biznesmena

są 4 rodzaje kobiet ;) ale 3/4 z nich czyta romanse :rotfl: każda jak byla mała marzyła żeby być księżniczką i spotkać rycerza na bialym koniu :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 22:51 
Specjalista

Cytuj:
i spotkać rycerza na bialym koniu

Masz na uwadze Bejcą koloru białego ?? :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 22:55 
Forumowicz

Moje BMW: 750i
Kod silnika: M70B50
mtturbo napisał(a):
[są 4 rodzaje kobiet ;) ale 3/4 z nich czyta romanse :rotfl: każda jak byla mała marzyła żeby być księżniczką i spotkać rycerza na bialym koniu :rotfl:
Ja akurat nie lubię czytać :D nigdy nie marzyłam żeby byc księżniczką co do rycerza tez mi nie pasił bo uważłam ,że pędzić galopem na koniu to bez pasażera, zbyteczny balast :1.2: To są skutki uboczne oglądania bajek Bolka i Lolka , Makowa Panienka , Żwirek i ZMuchomorek a o Smerfach nie wspomnę . :22:

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 22:58 
Forumowicz

robertbmw napisał(a):
Masz na uwadze Bejcą koloru białego ??

nie ;) przecież żaden facet nie katowałby Bumy przez 7 gór i 7 lasów :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 18 stycznia 2008, 23:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E61 535D LCI
Kod silnika: M57N2
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=164424
:rotfl: :rotfl:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1