BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 17:13

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1249 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 63  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Kryzys 2020, największy kryzys wszech czasów?
PostNapisane: 25 kwietnia 2020, 23:13 
Uzależniony od forum :)

SelectoSK napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
renoraines napisał(a):
W państwowej szkole, gdy się nie uczy to kibluje na drugi rok. W prywatnej, gdy się nie uczy jak ten Stasiu, zostanie przepchniety do następnej klasy żeby mieć $ z czesnego ucznia w kolejnym roku. :D

To chyba tylko pisowski socjalista może tak myśleć. W prywatnej szkole W PRYWATNYM SZKOLNICTWIE - gwoli ścisłosci, mój drogi, to szkoła będzie zarabiać na tym ile absolwenci będą warci w kolejnej szkole albo na rynku pracy. Nie ma tam miejsca na takie akcje, tak jak nie ma akcje na tego typu szwindle w biznesie nastawionym na markę i zysk w dłuższej perspektywie czasowej. Szkoła tak postępująca byłaby szybko oceniona przez rynek i by upadła albo stała się rynkiem zbytu dla klienta CCC "cena czyni cuda". Tylko to nie ma sensu w szkolnictwie.

+1

Renoraines, które prywatne szkoły skończyłeś że tak się wypowiadasz o nich? :)

Ale serio, bez uszczypliwości dla absolwentów. Reno ma.atu akurat rację.
Gdy jeszcze studiowałem to pod koniec 2 roku, życie-egzaminy. Niektórzy nie dali radę dwoma podejściami, więc rok w dupę. Ale nie.!.. Ci "sprytniejsi" czmychneli bokiem do prywatnej ładnie brzmiącej szkółki z tym samym kierunkiem, w tym samym mieście. Nie to, że nie musieli powtarzać roku, to przepisano im nawet oceny z indexu a felerny egzamin zdążyli ogarnąć przed kolejnym rokiem.

Ale żeby nie podbudowywać ego i faworyzować którejś stron, to naprawdę państwowe szkoły są równie podatne na manipulacje. Z pewnością nie tylko ja byłem świadkiem łagodnie pisząc odstępstw. Choć.na państwowkach sie.to trochę wyrównywało kiedy trafiło się na chodzący Autorytet, który często wykraczał poza swoje kompetencje rygorem. jednak obraz mam taki, że disiejsze szkolnictwo wyższe to nie to co kiedyś. Maksyma "idź na studia,.bo będziesz kopał dołki" zbiera swoje żniwo. Niestety zrobił się biznes.
Nie bez powodu wysyp różnej maści TEBow, Żaków

Ostatnio edytowano 25 kwietnia 2020, 23:17 przez kszyhu, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 25 kwietnia 2020, 23:16 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
renoraines napisał(a):
jiGsaw, jestes naiwny traktujac konfederacje jako ''zbawce narodu'' . To jest kolejny projekt polityczny, żeby zarobić pieniadze na ... polityce. Tak jak to czynią inne ugrupowania. Czas pokaze czy sie utrzymaja na następną kadencje czy beda planktonem jak ruch palikota i nowoczesna.

Nie, nie jestem naiwny pozostając świadomym ryzyka, o którym wspominasz. Jeżeli wkraczasz między wrony musisz krakać jak one. Mamy najgorszy możliwy system, system demokracji partyjnej obojga płci. Konfederacja jest najlepszym wyborem, składa się z ludzi nieumoczonych w systemie, jako jedyna występuje przeciwko systemowi. Nie można porównwyać z palikotem, czy nowoczesną, ktore były przybudówkami bądź odwracajkami uwagi, jak w moim mniemaniu obecnie pan Hołownia.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 25 kwietnia 2020, 23:17 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
ja w pierwszym semestrze swojego nauczania (jako wykladowca) uwalilem 7 osob :rotfl:

PostNapisane: 25 kwietnia 2020, 23:21 
Forumowy terrorysta

SelectoSK podobno nie masz czasu na przeglądanie forum :rotfl: i ponownie przeczysz sam sobie. Renomę to mają uczelnie z bluszczowej ligi, a w PL uniwersytety i politechniki z kierunkami dającymi prace. Natomiast nowobogaccy uważają, że państwowe szkoły sa dla ''plebsu'' . :rotfl: Juz było kilku, którzy prywatyzowali i co im wyszło to UK z UE. :rotfl:

kszyhu napisał(a):
Gdy jeszcze studiowałem to pod koniec 2 roku, życie-egzaminy. Niektórzy nie dali radę dwoma podejściami, więc rok w dupę. Ale nie.!.. Ci "sprytniejsi" czmychneli bokiem do prywatnej ładnie brzmiącej szkółki z tym samym kierunkiem, w tym samym mieście. Nie to, że nie musieli powtarzać roku, to przepisano im nawet oceny z indexu a felerny egzamin zdążyli ogarnąć przed kolejnym rokiem.

Ale żeby nie podbudowywać ego i faworyzować którejś stron, to naprawdę państwowe szkoły są równie podatne na manipulacje. Z pewnością nie tylko ja byłem świadkiem łagodnie pisząc odstępstw. Choć.na państwowkach sie.to trochę wyrównywało kiedy trafiło się na chodzący Autorytet, który często wykraczał poza swoje kompetencje rygorem. jednak obraz mam taki, że disiejsze szkolnictwo wyższe to nie to co kiedyś. Maksyma "idź na studia,.bo będziesz kopał dołki" zbiera swoje żniwo. Niestety zrobił się biznes.
Nie bez powodu wysyp różnej maści TEBow, Żaków

Obecnie matura to rowniez nie to co kiedyś.

jiGsaw napisał(a):
renoraines napisał(a):
jiGsaw, jestes naiwny traktujac konfederacje jako ''zbawce narodu'' . To jest kolejny projekt polityczny, żeby zarobić pieniadze na ... polityce. Tak jak to czynią inne ugrupowania. Czas pokaze czy sie utrzymaja na następną kadencje czy beda planktonem jak ruch palikota i nowoczesna.

Nie, nie jestem naiwny pozostając świadomym ryzyka, o którym wspominasz. Jeżeli wkraczasz między wrony musisz krakać jak one. Mamy najgorszy możliwy system, system demokracji partyjnej obojga płci. Konfederacja jest najlepszym wyborem, składa się z ludzi nieumoczonych w systemie, jako jedyna występuje przeciwko systemowi. Nie można porównwyać z palikotem, czy nowoczesną, ktore były przybudówkami bądź odwracajkami uwagi, jak w moim mniemaniu obecnie pan Hołownia.

Konfederacja nie rządziła , nie miała oferty dla oligarchów wiec nie miała okazji umoczyć sie w systemie . Tak to działa. https://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Bosak , działacz partyjny , skaczący z kwiatka na kwiatek. Studiował architekture na polibudzie, poźniej u Rydzyka, nastepnie na SGH i filozofie w prywatnej , żadnego kierunku nie ukonczył. Zaliczyl kilka projektow politycznych w tym asystent Giertycha, LPR, MW, Republikanie, Narodowcy, Konfederacja . Aparatczyk (jakich wielu w kazdym ugrupowaniu), dla ktorych polityczne spory są sposobem na zycie.

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 09:47 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
kszyhu napisał(a):

Żeby się wypowiedzieć to najpierw warto wiedzieć o czym jest mowa, a Ty nie rozumiesz tego, podobnie jak reno. Także już wyjaśniam. MOWA JEST O PRYWATNYM SZKOLNICTWIE. A nie prywatnych szkółkach szukających zarobku i jakiejś dziury w zmonopolizowanym przez państwo kołchozie. DOPÓKI NIE MA REALNEJ WOLNORYNKOWEJ KONKURENCJI TO NIE MA MIEJSCA NA NORMALNE RYNKOWE MECHANIZMY REGULUJĄCE, O KTÓRYCH WSPOMINAŁEM, TO SAMO DOTYCZY PRYWATNEJ OCHRONY ZDROWIA. Szkolnictwo i ochrona zdrowia mają nieuczciwego reżymowego konkurenta monopolistę dotowanego z przymusowych danin podatkowych, więc jak prywatny biznes ma z nimi konkurować? Musi oferować coś czego państwowy moloch nie daje, jest to m.in. np. "papier za płacenie i udawanie studiowania". W USA studia są płatne i jak idziesz na studia to nie dlatego, że rodzice każą (choć takie przypadki na pewno się zdarzają czasem w bogatych rodzinach), ale dlatego, iż wiesz, że TO SIĘ OPŁACA I NA SIEBIE ZAROBI. Jest to inwestycja, a nie przedłużanie sobie młodości, zmniejszanie odsetka bezrobotnych, zaspokajanie fanaberii rodziców, brak pomysłu na siebie i zabicie czasu, przeczekanie kilku lat, imprezowanie na koszt rodziców, czy mydlenie sobie oczu "a bo bez studiów to będę rowy kopał" jak to się dzieje w Polsce. Większość ludzi w naszym kraju nie pracuje w zawodzie związanym ze studiami, a 90% ludzi nie wykorzystuje ani w życiu prywatnym, ani zawodowym 90% "wiedzy" książkowej wyniesionej ze szkoły. Czas skończyć z tym marnostrastwem albo będzie u nas zawsze bieda. Czas wyjść z komunizmu, ŁEJKAP.

Reno - i na co to ma być argument? Napisz może wprost od razu o co Ci chodzi, że Twój Duda najlepszy, bo ma najlepsze wykształcenie spośród wszystkich kandydatów. :rotfl: Pal sześć, że to o niczym nie świadczy, że ktoś skończył reżimową szkołę. Nie ma nic złego gdy ktoś za młodu skacze z kwiatka na kwiatek, dzięki temu rozwija się, zdobywa doświadczenie i szuka dla siebie miejsca, po prostu dojrzewa. Bosak nie wyzbył się nawet kilku poglądów, które akurat mu nie pomagają i nie boi się tego publicznie powiedzieć.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 09:55 
Częsty bywalec

Moje BMW: Mercedes
Kod silnika: V8
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=160023
renoraines napisał(a):
Konfederacja nie rządziła
już tego powodu nie można powiedzieć co by zrobili, natomiast sam Pan Janusz Korwin Mikke to człowiek mówiący prawdę oraz posługujący się żelazną logiką. Kiedy na jednym z jego wykładów ludzie się go zapytali czemu nie naobiecuje by się dostać a potem zrobi co trzeba :) jednak on odpowiedział, że tak się nie da ponieważ jak zacznie gadać jak cała ta reszta to się do niego też przyłączą idioci z tej reszty :)

renoraines napisał(a):
z cała pewnością mają zupełnie inny program niż pozostali. Jak widać pozostałe ugrupowania co do meritum sprawy są zgodni. Różnią się tylko tym komu ile dać czy tam zrobić.

jiGsaw napisał(a):
renoraines napisał(a):
W państwowej szkole, gdy się nie uczy to kibluje na drugi rok. W prywatnej, gdy się nie uczy jak ten Stasiu, zostanie przepchniety do następnej klasy żeby mieć $ z czesnego ucznia w kolejnym roku. :D

To chyba tylko pisowski socjalista może tak myśleć. W prywatnej szkole W PRYWATNYM SZKOLNICTWIE - gwoli ścisłosci, mój drogi, to szkoła będzie zarabiać na tym ile absolwenci będą warci w kolejnej szkole albo na rynku pracy. Nie ma tam miejsca na takie akcje, tak jak nie ma akcje na tego typu szwindle w biznesie nastawionym na markę i zysk w dłuższej perspektywie czasowej. Szkoła tak postępująca byłaby szybko oceniona przez rynek i by upadła albo stała się rynkiem zbytu dla klienta CCC "cena czyni cuda". Tylko to nie ma sensu w szkolnictwie.

jiGsaw, historia bardzo dobrze oddająca jak wygląda socjalizm, kiedyś takie czytałęm opracowanie jak profesor chciał swoim studentom pokazać jak działa socjalizm i też jedna grupa się uczyła druga imprezowała a oceny były średnie, na następnych zaliczeniach już się nikt nie uczył. Kasa za darmo rozleniwia a ludzie się cofają. A mamy się rozwijać.

Prezentacja BMW E39
https://youtu.be/PJeIoCG2tgU

Nissan Murano
https://youtu.be/VLJ8SzF14AY

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 10:33 
Forumowy terrorysta

jiGsaw napisał(a):

Reno - i na co to ma być argument? Napisz może wprost od razu o co Ci chodzi, że Twój Duda najlepszy, bo ma najlepsze wykształcenie spośród wszystkich kandydatów. :rotfl: Pal sześć, że to o niczym nie świadczy, że ktoś skończył reżimową szkołę. Nie ma nic złego gdy ktoś za młodu skacze z kwiatka na kwiatek, dzięki temu rozwija się, zdobywa doświadczenie i szuka dla siebie miejsca, po prostu dojrzewa. Bosak nie wyzbył się nawet kilku poglądów, które akurat mu nie pomagają i nie boi się tego publicznie powiedzieć.

Za młodu? Dojrzewa? :rotfl: :rotfl: :rotfl: Bosak całe życie tak skacze, a ma blisko 40 lat .

KKrzysztof , pojawiło się w temacie "jeśli wejdziesz między wrony musisz krakac jak i one" . Dla Konfederacji również liczy się doraźny interes polityczny.
JKM to hipokryta i demagog. Krytykuje system emerytalny jednocześnie korzystając z krusu :rotfl: .Do tego namawiał rolników do odsprzedania przedsiębiorcom udziałów w gospodarstwie, żeby przedsiebrcy mogli przejść z zusu na krus . Kombinator :rotfl: .

Bicie piany jak u totalnych. Inny przyklad, Newsweek nazwał listonoszy poslancami smierci, jednocześnie Lis zachęca do prenumeraty Newsweeka i doreczenia za pośrednictwem Poczty Polskiej . :rotfl:

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 11:44 
Forumowicz

Moje BMW: E46 330CI / E39 520i
Kod silnika: M54B30
jiGsaw napisał(a):
kszyhu napisał(a):

Żeby się wypowiedzieć to najpierw warto wiedzieć o czym jest mowa, a Ty nie rozumiesz tego, podobnie jak reno. Także już wyjaśniam. MOWA JEST O PRYWATNYM SZKOLNICTWIE. A nie prywatnych szkółkach szukających zarobku i jakiejś dziury w zmonopolizowanym przez państwo kołchozie. DOPÓKI NIE MA REALNEJ WOLNORYNKOWEJ KONKURENCJI TO NIE MA MIEJSCA NA NORMALNE RYNKOWE MECHANIZMY REGULUJĄCE, O KTÓRYCH WSPOMINAŁEM, TO SAMO DOTYCZY PRYWATNEJ OCHRONY ZDROWIA. Szkolnictwo i ochrona zdrowia mają nieuczciwego reżymowego konkurenta monopolistę dotowanego z przymusowych danin podatkowych, więc jak prywatny biznes ma z nimi konkurować? Musi oferować coś czego państwowy moloch nie daje, jest to m.in. np. "papier za płacenie i udawanie studiowania". W USA studia są płatne i jak idziesz na studia to nie dlatego, że rodzice każą (choć takie przypadki na pewno się zdarzają czasem w bogatych rodzinach), ale dlatego, iż wiesz, że TO SIĘ OPŁACA I NA SIEBIE ZAROBI. Jest to inwestycja, a nie przedłużanie sobie młodości, zmniejszanie odsetka bezrobotnych, zaspokajanie fanaberii rodziców, brak pomysłu na siebie i zabicie czasu, przeczekanie kilku lat, imprezowanie na koszt rodziców, czy mydlenie sobie oczu "a bo bez studiów to będę rowy kopał" jak to się dzieje w Polsce. Większość ludzi w naszym kraju nie pracuje w zawodzie związanym ze studiami, a 90% ludzi nie wykorzystuje ani w życiu prywatnym, ani zawodowym 90% "wiedzy" książkowej wyniesionej ze szkoły. Czas skończyć z tym marnostrastwem albo będzie u nas zawsze bieda. Czas wyjść z komunizmu, ŁEJKAP.

+1

Dolbajoby ignoranci którzy w dupie byli i gówno widzieli tego nigdy nie zrozumieją :)

Prywatna szkoła > państwowa szkoła. Tak było, jest i będzie. Na całym świecie. Możliwości są przeogromne na korzyść prywatnych. Koniec kropka. Na prywatne placówki zawsze psioczą Ci którzy takich nie ukończyli bo zwyczajnie nie mieli takich możliwości.

Btw, za wiele kierunków na "państwowych" się płaci ciężkie pieniadzę. To co, na śumie w kato też przepuszczają tych co nie załapali się na stypendium, bo płacą? Co za debilne myślenie. Znowu wypowiedzi człowieka który nie był, nie doświadczył a się wypowiada.

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 12:05 
Forumowy terrorysta

Czas mija, a jeszcze nie dotarło do tego zakompleksionego idioty, któremu glowa sluzy tylko do trzymania uszy bo w d*-ie byl i g*wno wie :rotfl: , ze dyplom prywatnej uczelni na rynku pracy jest mniej warty od konkretnych kierunków/dyplomu UW, UJ, UAM czy politechnik.

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 12:13 
Forumowicz

renoraines napisał(a):
Czas mija, a jeszcze nie dotarło do tego zakompleksionego idioty, któremu glowa sluzy tylko do trzymania uszy bo w d*-ie byl i g*wno wie , ze dyplom prywatnej uczelni na rynku pracy jest mniej warty od dyplomu UW, UJ, UAM czy politechnik.

Jak Twoje perspektywy nie wykraczają poza etat to jedynym argumentem jest właśnie "wartość dyplomu", co jest bzdurą tak na marginesie. Liczy się to kim jesteś i co umiesz a nie którą uczelnie skończyłeś, bo co i jak z niej wyniosłeś, wychodzi w czasie. Dla Twojej informacji, odchodzi się już od "wartości" papierka. Poczytaj sobie buraku jak uczelnie w usa ZA DARMO udostępniają swoje wykłady, ćwiczenia, kursy. Kto ma możliwości to studiuje za granicą na PRYWATNYCH uczelniach ;)

Ty zapewne zatrudniłbyś pracownika po ekonomicznym niż po koźmińskim ale już pokazałeś że Twoje myślenie zostało w 2004r w temacie edukacji :D

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 12:25 
Forumowy terrorysta

SelectoSK napisał(a):
renoraines napisał(a):
Czas mija, a jeszcze nie dotarło do tego zakompleksionego idioty, któremu glowa sluzy tylko do trzymania uszy bo w d*-ie byl i g*wno wie , ze dyplom prywatnej uczelni na rynku pracy jest mniej warty od dyplomu UW, UJ, UAM czy politechnik.

Jak Twoje perspektywy nie wykraczają poza etat to jedynym argumentem jest właśnie "wartość dyplomu", co jest bzdurą tak na marginesie. Liczy się to kim jesteś i co umiesz a nie którą uczelnie skończyłeś, bo co i jak z niej wyniosłeś, wychodzi w czasie. Dla Twojej informacji, odchodzi się już od "wartości" papierka. Poczytaj sobie buraku jak uczelnie w usa ZA DARMO udostępniają swoje wykłady, ćwiczenia, kursy. Kto ma możliwości to studiuje za granicą na PRYWATNYCH uczelniach ;)

Ty zapewne zatrudniłbyś pracownika po ekonomicznym niż po koźmińskim ale już pokazałeś że Twoje myślenie zostało w 2004r w temacie edukacji :D

:rotfl: o lidze bluszczowej pisałem wyzej, a ty byles , jestes i bedziesz dyletantem, nawet nie masz wiedzy ze to dotyczyło USA.

Przypomniał mi temat Bmw M4 Gdzie Kupić/Kogo jest stać na m3/Nasze zarobki /itp viewtopic.php?f=8&t=142057&start=80
jiGsaw napisał(a):
Emeryt wojskowy i handlowiec? :hyhy: Wojsko dobra sprawa, sam się dostałem na WAT, nawet z wyróżnieniem, za młodu... ale jednak wybrałem PG, sam czasem mam chwilę słabości, czy dobrze zrobiłem. W każdym razie gratuluję, że jakoś sobie poradziłeś w tym chorym kraju i jesteś zadowolony z pułapu jaki uzyskałeś.

jiGsaw, dostałeś się na Wojskową Akademie Techniczną czyli panstwową, reżimową uczelnie ? :rotfl:

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 12:32 
Forumowicz

"W państwowej szkole, gdy się nie uczy to kibluje na drugi rok. W prywatnej, gdy się nie uczy jak ten Stasiu, zostanie przepchniety do następnej klasy żeby mieć $ z czesnego ucznia w kolejnym roku. :D"

Dziękuje.

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 12:35 
Forumowicz

SelectoSK napisał(a):
"W państwowej szkole, gdy się nie uczy to kibluje na drugi rok. W prywatnej, gdy się nie uczy jak ten Stasiu, zostanie przepchniety do następnej klasy żeby mieć $ z czesnego ucznia w kolejnym roku. :D"

Dziękuje.

Dyletant? To pochwal się którą Ty prywatną szkołę skończyłeś, do której prywatnej poślesz swoje dzieci? Kto u Ciebie w rodzinie skończył prywatną szkołę?

Jeśli odp brzmi: żadną, żadnej, nikt, to gościu nie masz wiedzy popartej doświadczeniem aby wypowiadać się jak jest albo nie jest w prywatnych uczelniach/szkołach, więc Ty jesteś dyletantem w tym temacie :cwaniak:

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 12:37 
Forumowy terrorysta

SelectoSK jestes dyletantem, który nawet nie potrafi czytac ze zrozumieniem, a wypisywanie głupot znasz z włąsnego doświadczenia o czym już wspominałem :rotfl: .
renoraines napisał(a):
Odpisując pokazujesz, ze masz czas na czytanie forum czyli głupotą było zasłanianie się ... brakiem czasu :rotfl: . Zatem jak wyzej, wypisywanie głupot znasz z własnego doświadczenia. Potwierdzasz wiec, ze nie rozumiesz o czym piszę w postach i tym samym nie zrozumiałbys odpowiedzi. I z tego mam bekę. :rotfl:

Ostatnio edytowano 26 kwietnia 2020, 12:43 przez renoraines, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 12:42 
Forumowicz

Twoje unikanie odpowiedzi (które i tak widać czarno na białym) jest zabawne. Wylewaj dalej tutaj swoją wiedzę nie popartą doświadczeniem, na fundamentach zawiści i zazdrości. W końcu tyle osób zgineło kiedyś abyś mógł to teraz robić. Szkoda tylko że się w grobach przewracają jak widzą gdy marnym atakiem i manipulacją, odbijasz piłeczkę i nie potrafisz odpowiedzieć rzeczowo na konkretne pytanie. Smutno się to czyta, tyle tysięcy postów napisanych, tyle lat spędzonych na forum, a autorytet niczym bańka mydlana.

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 12:44 
Forumowy terrorysta

Wyzej dodałem cytat, żeby to dotarło do takiego .... jak ty, bo wyszukiwarki równiez nie potrafisz obslugiwac.

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 12:46 
Forumowicz

renoraines napisał(a):
Wyzej dodałem cytat, żeby to dotarło do takiego .... jak ty, bo wyszukiwarki równiez nie potrafisz obslugiwac.

Problem jest tylko taki że, w temacie o terenie zabudowanym w wawie, nie napisałem nic o braku czasu :rotfl: Piękny gaslighting.

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 12:48 
Forumowicz

SelectoSK napisał(a):
renoraines napisał(a):

Problem jest tylko taki że, w temacie o terenie zabudowanym w wawie, nie napisałem nic o braku czasu :rotfl: Piękny gaslighting.

Napisalem "brak etatu" co było sarkazmem do Twojego życia tym forum :hurra: Ale...nie zrozumiałeś :zabawa:

ups, poraz kolejny zacytowałem zamiast edytowałem, PROSZĘ NATYCHMIAST MI WYTKNĄĆ TEN STRASZNY BŁĄD :rotfl:

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 12:53 
Forumowy terrorysta

Ty i sarkazm :rotfl: nie znasz znaczenia słow i zwrotów jakich uzywasz. :rotfl: Etat to rownież w kontekscie forumowym, wyznacznik poswieconego czasu, pol etatu, 1/4 etatu itd w domysle brak czasu. Ale skoro masz glowe tylko do trzymania uszy wiec tego nie ogarniasz :rotfl: .

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 12:58 
Forumowicz

renoraines napisał(a):
Ty i sarkazm :rotfl: nie znasz znaczenia słow i zwrotów jakich uzywasz. :rotfl: Etat to rownież wyznacznik poswieconego czasu, pol etatu, 1/4 etatu itd w domysle brak czasu. Ale skoro masz glowe tylko do trzymania uszy wiec tego nie ogarniasz :rotfl: .

XDDD

Dobry agent jesteś. Ten awatar, podpis, logo lecha, wypowiedzi na tematy o których nie masz pojęcia, piękne combo. Taki typowy polaczek januszek który nie wie, ale się wypowie :P Idę po popcorn, a Ty dalej pisz te swoje poglądy polityczne :serce:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1249 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 63  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1