BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 21:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1249 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 63  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Kryzys 2020, największy kryzys wszech czasów?
PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 13:08 
Forumowy terrorysta

SelectoSK napisał(a):
renoraines napisał(a):
Ty i sarkazm :rotfl: nie znasz znaczenia słow i zwrotów jakich uzywasz. :rotfl: Etat to rownież wyznacznik poswieconego czasu, pol etatu, 1/4 etatu itd w domysle brak czasu. Ale skoro masz glowe tylko do trzymania uszy wiec tego nie ogarniasz :rotfl: .

XDDD

Dobry agent jesteś. Ten awatar, podpis, logo lecha, wypowiedzi na tematy o których nie masz pojęcia, piękne combo. Taki typowy polaczek januszek który nie wie, ale się wypowie :P Idę po popcorn, a Ty dalej pisz te swoje poglądy polityczne :serce:

Nie czytasz ze zrozumieniem, nie znasz znaczenia słów, nie ogarniasz wyszukiwarki i nie pusciło ci zatwardzenie, gdy regularnie punktuję twoją głupotę :rotfl: . Forum ma rownież role edukacyjną :D wiec czytaj, czytaj, czytaj , moze za którymś razem sie czegos nauczysz i dotrze kim jesteś https://sjp.pwn.pl/sjp/dyletant;2555644.html dyletant «człowiek zajmujący się jakąś dziedziną albo wypowiadajacy się o niej bez fachowej wiedzy lub odpowiedniego przygotowania»
ignorancja «nieznajomość czegoś lub brak wiedzy z jakiejś dziedziny» oraz https://synonim.net/synonim/ignorant

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 13:32 
Forumowicz

Moje BMW: E46 330CI / E39 520i
Kod silnika: M54B30
Ciągle piszesz o tym braku zrozumienia jak kobieta z borderlinem. Posty: 13664. Nabijaj ten spam dalej. Za każdym razem kiedy dana osoba Ci wykłada że nie masz racji, odpisujesz w bardzo tendencyjny sposób. Dalej nie odpowiedziałeś w temacie prywatnej edukacji więc śmiało mogę założyć że nie masz osobistego ani rodzinnego doświadczenia, tylko powielasz bzdury które sobie stworzyłeś w głowie. Czytałbym ze zrozumieniem, gdybym się z Tobą zgodził? :D Zabawny jesteś.

"Forum ma rownież role edukacyjną :D wiec czytaj, czytaj, czytaj" Niestety, a może stety, nie jesteś żadnym autorytetem, ani osobą z wiedzą popartą doświadczeniami, aby czerpać cokolwiek z Twoich wypowiedzi. W przeciwieństwie do Ciebie, nie pisze bzdur na tematy które mnie lub moją rodzinę, bezpośrednio nie dotknęły. Coś tam słyszałeś i na tej podstawie piszesz tutaj posty.

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 14:44 
Forumowy terrorysta

Piszesz jak ta baba, która musi mieć ostatnie zdanie lub też jak kto woli kozak w necie pi*da w świecie. Masz kompleksy w tym związane z Polską, denerwujesz się, co pokazujesz w kolejnym temacie . Potwierdzasz ponownie, ze jesteś podmiotem powiedzenia ‘’Lepiej jest się nie odzywać i wydawać się głupim , niż odezwac się i rozwiac wszelkie wątpliwości’’. Nawet tego nie załapałeś wiec mam bekę :rotfl: . Ponieważ brakuje ci wiedzy, nie znasz słow których uzywasz, ja nie rozpisuję się tylko cytuje i podaje źródło żebyś wreszcie się czego nauczył . Ale jak widac , nadal nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, a to umiejętność z podstawówki. Brawo ty :rotfl: .

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 14:48 
Forumowicz

"jak kto woli kozak w necie pi*da w świecie"

Czekałem na to :-({|= :hah:

‘’Lepiej jest się nie odzywać i wydawać się głupim , niż odezwac się i rozwiac wszelkie wątpliwości’’. To dlaczego tego nie stosujesz? Smutny jesteś.

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 15:05 
Forumowy terrorysta

Czytaj, czytaj, czytaj

renoraines napisał(a):
Piszesz jak ta baba, która musi mieć ostatnie zdanie lub też jak kto woli kozak w necie pi*da w świecie. Masz kompleksy w tym związane z Polską, denerwujesz się, co pokazujesz w kolejnym temacie . Potwierdzasz ponownie, ze jesteś podmiotem powiedzenia ‘’Lepiej jest się nie odzywać i wydawać się głupim , niż odezwac się i rozwiac wszelkie wątpliwości’’. Nawet tego nie załapałeś wiec mam bekę :rotfl: . Ponieważ brakuje ci wiedzy, nie znasz słow których uzywasz, ja nie rozpisuję się tylko cytuje i podaje źródło żebyś wreszcie się czego nauczył . Ale jak widac , nadal nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, a to umiejętność z podstawówki. Brawo ty :rotfl: .

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 15:25 
Forumowicz

Mam dla Ciebie dwa cytaty Twojego ulubieńca, którymi zakończę z Tobą tą dyskusje.

Pierwszy:

"Powiedzieć komuś: idiota! – to nie obelga, lecz diagnoza."

Drugi:

"Milczenie to tekst, który niezwykle łatwo jest błędnie zinterpretować."

Teraz dopiero zaakceptowałem fakt że masz prawo wypełniać swój cel życiowy, "nie wiem, ale się wypowiem". 13666 postów jest na to pięknym dowodem. Gratuluje osiągnięcia. Politolog, ekonomista, nauczyciel.

Chapeau bas.

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 15:39 
Częsty bywalec

Moje BMW: Mercedes
Kod silnika: V8
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=160023
renoraines napisał(a):
KKrzysztof , pojawiło się w temacie "jeśli wejdziesz między wrony musisz krakac jak i one" . Dla Konfederacji również liczy się doraźny interes polityczny.
JKM to hipokryta i demagog. Krytykuje system emerytalny jednocześnie korzystając z krusu :rotfl: .Do tego namawiał rolników do odsprzedania przedsiębiorcom udziałów w gospodarstwie, żeby przedsiebrcy mogli przejść z zusu na krus . Kombinator :rotfl: .

Bicie piany jak u totalnych. Inny przyklad, Newsweek nazwał listonoszy poslancami smierci, jednocześnie Lis zachęca do prenumeraty Newsweeka i doreczenia za pośrednictwem Poczty Polskiej . :rotfl:

nie miej fakt jest taki, że rządzili już wszyscy i w zasadzie ich poglądy na większość istotnych tematów się nie różni. A Konfederacja daje zupełnie inny pomysł dla ludzkości.

Co do Pana Janusza to mam odmienne zdanie dla mnie wielki człowiek walczący o wolność. Niesamowita wiedza, bardzo inteligentny człowiek.
Wielu ludzi zauważyłem popierających obecnie miłościwie panujących sama nie stosuje się do ustawionych przez ich miłośników zasad. Jeżeli ktoś jest jednak wolnościowcem i przestrzega tych wszystkich durnych głupich ustawionych zasad to bardzo one przeszkadzają.
Podstawą prawa ma być chcącemu nie dzieje się krzywda i tyle.

Prezentacja BMW E39
https://youtu.be/PJeIoCG2tgU

Nissan Murano
https://youtu.be/VLJ8SzF14AY

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 15:52 
Forumowy terrorysta

SelectoSK czyżby kolejne źrodło potwierdziło diagnozę, że jesteś zakompleksionym dyletantem ( definicja i synonimy powyżej) , który gdyby sie ugryzł w język zatrułby się własnym jadem? :rotfl:
Coż, ‘’Nie ma nic gorszego aniżeli aktywna głupota’’ jak mawiał Goethe. Nie rozpisuje się kim on był, bo przecież idiota tego nie zrozumie.

KKrzysztof napisał(a):
renoraines napisał(a):
KKrzysztof , pojawiło się w temacie "jeśli wejdziesz między wrony musisz krakac jak i one" . Dla Konfederacji również liczy się doraźny interes polityczny.
JKM to hipokryta i demagog. Krytykuje system emerytalny jednocześnie korzystając z krusu :rotfl: .Do tego namawiał rolników do odsprzedania przedsiębiorcom udziałów w gospodarstwie, żeby przedsiebrcy mogli przejść z zusu na krus . Kombinator :rotfl: .

Bicie piany jak u totalnych. Inny przyklad, Newsweek nazwał listonoszy poslancami smierci, jednocześnie Lis zachęca do prenumeraty Newsweeka i doreczenia za pośrednictwem Poczty Polskiej . :rotfl:

nie miej fakt jest taki, że rządzili już wszyscy i w zasadzie ich poglądy na większość istotnych tematów się nie różni. A Konfederacja daje zupełnie inny pomysł dla ludzkości.

Co do Pana Janusza to mam odmienne zdanie dla mnie wielki człowiek walczący o wolność. Niesamowita wiedza, bardzo inteligentny człowiek.
Wielu ludzi zauważyłem popierających obecnie miłościwie panujących sama nie stosuje się do ustawionych przez ich miłośników zasad. Jeżeli ktoś jest jednak wolnościowcem i przestrzega tych wszystkich durnych głupich ustawionych zasad to bardzo one przeszkadzają.
Podstawą prawa ma być chcącemu nie dzieje się krzywda i tyle.

JKM jest brydzystą i szachistą, autorem publikacji na ten temat i tego mu nikt nie odbiera. Natomiast krytykowanie czegoś przy jednoczesnym odcinaniu od tego kuponów ( tak jak emerytura czy wykształcenie) nie jest poważne.

PostNapisane: 26 kwietnia 2020, 16:04 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Korwin nie jest idealny, ale jest najlepszy z tego co mamy na scenie politycznej. Jak to powiedział jakiś profesor,, Gdyby Korwin dostał się do władzy przez pierwsze pól roku mielibyśmy totalny rozpizdziaj, ale potem czekałby nas wzrost min 20% rocznie''

Ps fajny ten temat o kogo stac na m4 :D trzeba go odkopać ;)

PostNapisane: 27 kwietnia 2020, 11:55 
Częsty bywalec

renoraines napisał(a):
Natomiast krytykowanie czegoś przy jednoczesnym odcinaniu od tego kuponów ( tak jak emerytura czy wykształcenie) nie jest poważne.
uważam inaczej. Skoro jesteśmy zmuszeni do przestrzegania zasad jakie nam uchwalają i część minusa sobie zrekompensować to dokładnie gramy tymi kartami które dostajemy.
To samo jest w biznesie ja bym chciał by zasady się zmieniły i były ludzkie a nie pokręcone przepisy jak się da. Skoro jednak muszę działać w tym gąszczu tracić czas i pieniądze to jak gdzieś mogę sobie ten wielki minus trochę pomniejszyć to tak robię.

Nie popieram programu 500+ natomiast 20 i 25 robię przelewy na kwoty większe niż te 500 zatem jak mogę część odzyskać to lepiej. Ostatecznie to ja zarobiłem te pieniądze i jestem zmuszony by część oddać na pseudo ochronę zdrowia, granic itp.

Prezentacja BMW E39

Nissan Murano

PostNapisane: 28 kwietnia 2020, 08:25 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
renoraines napisał(a):
, ze dyplom prywatnej uczelni na rynku pracy jest mniej warty od konkretnych kierunków/dyplomu UW, UJ, UAM czy politechnik.

Już Ci pisałem dlaczego, jak nie zrozumiałeś to czytaj wielokrotnie, do skutku. Ideą prywatnej inicjatywy, jaka by nie była, jest co do zasady wypracowanie zysku. Na rynku zdominowanym przez reżym, nie ma wielu luk do zagospodarowania i miejsca na realną wolnorynkową konkurencję, trzeba oferować coś czego nie ma na publicznej szkole. Niekoniecznie jest to najwyższa wartość na rynku pracy. Indoktrynacja systemowa, której są poddawani ludzie od dziecka wywołała pęd po papier, wmówiono ludziom, że ktoś z wyższym, czy mgr jest lepszy lub więcej warty od innych. Stąd nagle wysyp szkółek aby największe miernoty i obiboki też mogły mieć wyższe, a potem rynek i tak zweryfikował i kucharz, czy glazurnik zarabia od nich więcej.

renoraines napisał(a):
jiGsaw, dostałeś się na Wojskową Akademie Techniczną czyli panstwową, reżimową uczelnie ?

To jest wojsko, to musi zostać akurat państwowe (mówimy tutaj o studiach dla poborowych, przyszłych oficerów oczywiście). Swoją drogą też masz tupet by wyciągać coś sprzed 6 lat kiedy sam byłem na początku swojej drogi, która mnie ukształtowała takim jakim jestem dziś, choć większość moich poglądów życie zweryfikowało pozytywnie (czyli jest tak jak myślałem albo wydawało mi się, że jest, już wiele lat temu)

renoraines napisał(a):
JKM jest brydzystą i szachistą, autorem publikacji na ten temat i tego mu nikt nie odbiera. Natomiast krytykowanie czegoś przy jednoczesnym odcinaniu od tego kuponów ( tak jak emerytura czy wykształcenie) nie jest poważne.

Bo? Można czegoś nie popierać, ale jeżeli nie ma się na to wpływu, a się na to płaci, bo tłuszcza tak wybrała za Ciebie w demokracji, to jak najbardziej trzeba korzystać. To jedyny sposób na pozyskanie jakiegoś zwrotu z podatku od tego socjalu. Jak rozumiem z Twoją logiką jeżeli nie popierasz strefy płatnego parkowania w centrum to nie parkujesz w ogóle albo tylko w weekendy nawet jak musisz do urzędu, a wtedy zamknięte :rotfl: albo płacisz za taksówkę, czy się tłuczesz autobusem "bo nie i [cenzura], jesteś przeciwko to im utrzesz nosa i nie zapłacisz za parking"? :rotfl: Strasznie to głupie myślenie.

Korwin właśnie robi tak, żeby dymać socjal i o tym głośno mówi, bo to też sposób na pokazywanie ludziom jaki to jest bezsens. KKrzystof już Ci wyjaśnił z resztą.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 28 kwietnia 2020, 09:52 
Częsty bywalec

jiGsaw napisał(a):
Korwin właśnie robi tak, żeby dymać socjal i o tym głośno mówi, bo to też sposób na pokazywanie ludziom jaki to jest bezsens. KKrzystof już Ci wyjaśnił z resztą.
dokładnie :)

jiGsaw napisał(a):
Jak rozumiem z Twoją logiką jeżeli nie popierasz strefy płatnego parkowania w centrum to nie parkujesz w ogóle albo tylko w weekendy nawet jak musisz do urzędu, a wtedy zamknięte albo płacisz za taksówkę, czy się tłuczesz autobusem "bo nie i [cenzura], jesteś przeciwko to im utrzesz nosa i nie zapłacisz za parking"? Strasznie to głupie myślenie.
a to sobie zapisuję do dyskusji z innym kolegą co też rozumuje podobnie jak renoraines,
podoba mi :D

wiadomo ludzie nie są logiczni :)

Prezentacja BMW E39

Nissan Murano

PostNapisane: 28 kwietnia 2020, 12:30 
Forumowy terrorysta

jiGsaw, Odnoszę się do tego co piszesz, a skoro nie pamiętasz co piszesz, gdzie piszesz i ze przeczysz sobie samemu, to nie mój problem. :D
Widze, ze jest jednak u Ciebie progres, ale jeszcze nie osiągnąłeś szczytu intelektualnego.

Zaczynając od Twojego przysłowiowego Stasia w prywatnej szkole, którego przepychają do nastepnej klasy. Przepchną wiec zostanie w szkole , wpłynie czesne które jest źródłem finansowania. Rachunek ekonomiczny.

Korwin płaci bo musi i odbiera sobie z krusu to dobrze.
Kowalski płaci bo musi wiec głosuje na 500+, żeby sobie część odebrać to zle.
:rotfl:

Z tego mam beke z tej hipokryzji i demagogii. Korwin krytykuje komunizm oraz korupcje, ale przeciwny jest dekomunizacji, zachwyca się Putinem oraz Rosją, w której nie ma wolnego rynku i jest korupcja. :rotfl:

Konfederacyjne PIT 0%, dobrowolny ZUS, paliwo 3 zł/l , narracja antysystemowa czyli głupoty, nierealne obietnice które ludzie widzą dlatego konfederacja ma tak małe poparcie. Negowanie składek emerytalnych, zdrowotnych mimo , ze solidaryzm społeczny leży u podstaw współczesnych systemów ubezpieczeniowych i zdrowotnych. :rotfl:

Taki z Ciebie wolnosciowiec , ze chciałeś isć do wojska czyli spac i srac na rozkaz . Byles gotow zrezygnowac ze swojej niezależności, po to żeby mieć dyplom prestiżowej państwowej, reżmowej uczelni :rotfl:
Wspominałeś w tamtym temacie tez o politechnice gdańskiej , której dyplom (bo byle kto go nie otrzyma jak w prywatnej) liczy się nie tylko na polskimi rynku pracy.

KKrzysztof napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
dokładnie :)

jiGsaw napisał(a):
Jak rozumiem z Twoją logiką jeżeli nie popierasz strefy płatnego parkowania w centrum to nie parkujesz w ogóle albo tylko w weekendy nawet jak musisz do urzędu, a wtedy zamknięte albo płacisz za taksówkę, czy się tłuczesz autobusem "bo nie i [cenzura], jesteś przeciwko to im utrzesz nosa i nie zapłacisz za parking"? Strasznie to głupie myślenie.
a to sobie zapisuję do dyskusji z innym kolegą co też rozumuje podobnie jak renoraines,
podoba mi :D

wiadomo ludzie nie są logiczni :)

Obaj nie jesteście logiczni, żeby nie wyrazic się dosadniej. Mieszkając i pracujac poza strefa nie trzeba spraw urzędowych załatwiać w strefie, a co dopiero innych typu zakupy, rekreacja, gastronomia itd. Klapki na oczach pod bezmyslenie z gory założoną teze. :rotfl:

PostNapisane: 28 kwietnia 2020, 13:23 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
Idealnie tutaj pasuje
Obrazek

PostNapisane: 28 kwietnia 2020, 13:54 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
renoraines napisał(a):
jiGsaw, Odnoszę się do tego co piszesz, a skoro nie pamiętasz co piszesz, gdzie piszesz i ze przeczysz sobie samemu, to nie mój problem. :D
Widze, ze jest jednak u Ciebie progres, ale jeszcze nie osiągnąłeś szczytu intelektualnego.

W jaki sposób przeczę sam sobie? :wstyd: Ty chyba nie kumasz czegoś...

renoraines napisał(a):
Zaczynając od Twojego przysłowiowego Stasia w prywatnej szkole, którego przepychają do nastepnej klasy. Przepchną wiec zostanie w szkole , wpłynie czesne które jest źródłem finansowania. Rachunek ekonomiczny.

Korwin płaci bo musi i odbiera sobie z krusu to dobrze.
Kowalski płaci bo musi wiec głosuje na 500+, żeby sobie część odebrać to zle.
:rotfl:

TO BYŁA LEKCJA, WIESZ CO TO OZNACZA?! NAUCZYCIEL TO WYMYŚLAŁ CELEM DANIA IM LEKCJI SOCJALIZMU. Ja pierdzele... zaczynam odnosić wrażenie, że mi nie wypada z Tobą dyskutować...

KORWIN NIE GŁOSUJE NA SOCJALIZM!!!!!!!!!!!!!!!!! JA JEBIE, Ty jesteś jakiś ociężały na umyśle, czy udajesz? Serio nie chwytasz tej drobnej różnicy między POPIERAĆ i korzystać, a NIE POPIERAĆ, ale też korzystać, bo taki jest system?!

renoraines napisał(a):

Z tego mam beke z tej hipokryzji i demagogii. Korwin krytykuje komunizm oraz korupcje, ale przeciwny jest dekomunizacji, zachwyca się Putinem oraz Rosją, w której nie ma wolnego rynku i jest korupcja. :rotfl:

Konfederacyjne PIT 0%, dobrowolny ZUS, paliwo 3 zł/l , narracja antysystemowa czyli głupoty, nierealne obietnice które ludzie widzą dlatego konfederacja ma tak małe poparcie. Negowanie składek emerytalnych, zdrowotnych mimo , ze solidaryzm społeczny leży u podstaw współczesnych systemów ubezpieczeniowych i zdrowotnych. :rotfl:

Taki z Ciebie wolnosciowiec , ze chciałeś isć do wojska czyli spac i srac na rozkaz . Byles gotow zrezygnowac ze swojej niezależności, po to żeby mieć dyplom prestiżowej państwowej, reżmowej uczelni :rotfl:
Wspominałeś w tamtym temacie tez o politechnice gdańskiej , której dyplom (bo byle kto go nie otrzyma jak w prywatnej) liczy się nie tylko na polskimi rynku pracy.

Gdzie Korwin zachwyca się Putinem?! Korwin zawsze mówi prawdę. Jeżeli Putin zrobi źle to Korwin o tym mówi, jeżeli zrobi coś dobrze to też JKM o tym mówi. Zdejmże klapki z oczu. Dlaczego głupoty? Konfederacja ma małe poparcie, bo większość Polaków ma dwucyfrowe IQ i nie potrafi pojąć fundamentalnych zależności ekonomicznych jak np. prawo popytu i podaży, idioci wszelkiej maści, w tym elektorat popisu, wierzą, że bogactwo się bierze z podatków, a nie z pracy. :wstyd:

Na WAT chciałem iść, bo w jakimś stopniu ciągnęło mnie do wojska, ale były też inne powody - chęć ucieczki z domu czym prędzej oraz perspektywa przywilejów (mieszkanie, wcześniejsza emerytura itd.). I od razu ZAZNACZAM, bo Tobie trzeba tłumaczyć jak krowie na rowie. TO NIE ZNACZY, ŻE POPIERAM TE PRZYWILEJE. JEDNAK JAK SĄ TO TRZEBA BRAĆ, BO JAK NIE JA TO WEŹMIE KTOŚ INNY I MNIE WYGRYZIE. Załóż jakikolwiek biznes to się przekonasz, że nie kłamię.

A co do PG, no cóż, było minęło, ile wiedzy z tak trudnych studiów się przydaje później w pracy? 10%? Może 20%, zależy jak się trafi. A teraz liczy się przede wszystkim CV i to co potrafisz, a nie papier, tym coraz częściej se można dupsko podetrzeć. Rynek zweryfikował państwowe kołchozy.

Twoja solidarność społeczna doprowadziła do tego, że ludzie płacą po kilka razy za te same usługi. Najpierw składka NFZ, potem dofinansowanie kosztem pensji do pakietu w LUXMED, a na koniec i tak idą prywatnie i płacą znowu.

A co do emerytury to powodzenia. :rotfl: dla mojego pokolenia prognozą jest 25% ostatniej pensji, a są młodsi gdzie jest jeszcze gorzej. Na szczęście mam to w dupie, bo nie planuję już nigdy wracać na etacik i oby nie wyszło inaczej.

Twoja solidarność społeczna KOMUCHU doprowadziła właśnie do tego, że polska kobieta rodzi 1.2 dziecka co daje jak pamietam 9. albo 12. lokatę OD KOŃCA NA ŚWIECIE. Za kilkadziesiąt lat będzie nas 6 milionów. I te Twoje pincetplus nic nie dało, a przez tych kretynów z pisu, którzy najpierw mordują gospodarkę w czasie hossy rozdając pieniądze, a później jeszcze bardziej zamykając ludzi w domach z powodu kolejnej grypy, to niedługo będzie starczyć na weekendowe zakupu żywieniowe dla pary.

renoraines napisał(a):

Obaj nie jesteście logiczni, żeby nie wyrazic się dosadniej. Mieszkając i pracujac poza strefa nie trzeba spraw urzędowych załatwiać w strefie, a co dopiero innych typu zakupy, rekreacja, gastronomia itd. Klapki na oczach pod bezmyslenie z gory założoną teze. :rotfl:

????? Wykazałem tylko jak niedorzeczna, żeby nie wyrazić się dosadniej, jest Twoja logika niekorzystania z socjalu tylko dlatego, że w demokratycznych wyborach mając siłę jednego głosu głosuje się inaczej i cała trzoda wybiera co innego ograbiając Cię z Twojej pensji w podatkach i wzmagając inflację. Jest to dokładnie ten sam schemat jak z parkowaniem - na złość mamie sparzę sobie palec.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 28 kwietnia 2020, 14:48 
Forumowy terrorysta

:rotfl: :rotfl: :rotfl: z Tobą rozmowa jak ze ślepym o kolorach. Nie masz nawet podstaw wiedzy ekonomicznej. Wbij sobie do głowy powiedzenie, że na tym swiecie są pewne śmierc i podatki. Poszukaj sobie kto i kiedy to powiedział. Poszukaj rownież od kiedy istnieje solidaryzm spoleczny i w jakim kraju powstał.
Jeżeli jeden mówi, że nie bedzie podatkow oraz ubezpieczen społ, a drugi mu wierzy, to obaj są idiotami.
Przeczac temu ze Korwin zachwyca sie Putinem ( tak inni z tego konfederacyjnego rozdania chca wystąpienia Polski z NATO, wojsk chinskich w Polsce i sojuszu z Rosją czyli sojuszu panstw o sprzecznych interesach :rotfl: ) potwierdzasz, ze jestes oderwanym od rzeczywistości ignorantem. :rotfl: :rotfl: :rotfl: .

PostNapisane: 28 kwietnia 2020, 15:08 
Częsty bywalec

jiGsaw, wybacz ja się poddaję :) możesz dalej dyskutować z renoraines, mi się już nie chce :) jak widać kolega ma szeroką wiedzę w prowadzeniu firmy, ekonomi, gospodarce itp.

Ja tylko dodam, że socjalizm to ustrój gdzie bohatersko pokonuje się problemy nie istniejące w normalnym ustroju :) Dodatkowo to ustrój gdzie jedni okradają drugich przy czym każdy sądzi, ze to nie on jest okradany :)
Pewnie kolega renoraines, miłośnik obozu dobrej zmiany :) wiadomo, za PO nie otworzono ani jednego lasu :) a teraz proszę :)

Prezentacja BMW E39

Nissan Murano

PostNapisane: 28 kwietnia 2020, 15:12 
Fan włoszczyzny

renoraines napisał(a):
ze dyplom prywatnej uczelni na rynku pracy jest mniej warty od konkretnych kierunków/dyplomu UW, UJ, UAM czy politechnik.

Prawda co do joty. Np. w Krakowie prawnik po prywatnej uczelni nie jest wart nic, tak jakby nie ukończył studiów w ogóle. Co innego UJ, większość dobrych kancelarii w Krakowie, zatrudnia ludzi tylko po Jagiellońskim, ale i tak trzeba mieć znajomości, aby się do takowej dostać.

PostNapisane: 28 kwietnia 2020, 15:31 
Forumowy terrorysta

KKrzysztof napisał(a):
jiGsaw, wybacz ja się poddaję :) możesz dalej dyskutować z renoraines, mi się już nie chce :) jak widać kolega ma szeroką wiedzę w prowadzeniu firmy, ekonomi, gospodarce itp.

Ja tylko dodam, że socjalizm to ustrój gdzie bohatersko pokonuje się problemy nie istniejące w normalnym ustroju :) Dodatkowo to ustrój gdzie jedni okradają drugich przy czym każdy sądzi, ze to nie on jest okradany :)
Pewnie kolega renoraines, miłośnik obozu dobrej zmiany :) wiadomo, za PO nie otworzono ani jednego lasu :) a teraz proszę :)

Beke robie z waszych głupot, a z Ciebie biznesmem zyjacy od pierwszego do pierwszego, ktory tylko dzieki 500+ wiąże koniec z końcem. Za robotę się weź, a nie narzekaj. Selekcja naturalna, nie radzisz sobie wypadasz z interesu.

PostNapisane: 28 kwietnia 2020, 15:31 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
tak po nim skaczecie a ma sporo racji płacimy za wiele rzeczy po kilka razy emerytur za kilkanaście lat nie będzie a ludzie nadal będą wierzyć że powrót po do władzy coś zmieni.....

najprostszy przykład to ofe najpierw orżnęli ich po a potem pis dwie strony tej samej monety

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1249 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 63  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1