BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 03:25

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 427 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Następna strona

Na kogo głosowałeś?
Bosak 33%  33%  [ 24 ]
Trzaskowski 26%  26%  [ 19 ]
Duda 18%  18%  [ 13 ]
LGBT 1%  1%  [ 1 ]
Jakubiak 0%  0%  [ 0 ]
Kamysz 3%  3%  [ 2 ]
Witkowski 0%  0%  [ 0 ]
Hołownia 7%  7%  [ 5 ]
Żółtek 4%  4%  [ 3 ]
Tanajno 0%  0%  [ 0 ]
Piotrowski 0%  0%  [ 0 ]
Nie głosuję 7%  7%  [ 5 ]
Liczba głosów : 72
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Na kogo głosowaliście?
PostNapisane: 10 lipca 2020, 16:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
renoraines napisał(a):
jiGsaw, Tobie brakuje piatej klepki, przeczysz sobie i masz pretensje ze Twoje slowa sa wykorzytywane przeciwko Tobie. Masz rowniez pretensje do panstwa, a nie potrafisz korzystać z tego co oferuje choćby 'głupi' zastrzyk na nfz. Zyjesz w swoim urojonym swiecie naiwnie liczac na zbawców narodu, którym tak jak kazdej partii, zależy na korycie.

Ale jak przeczę sam sobie? NAJPIERW PISAŁEM W KONTEKŚCIE TEGO JAK POWINNO BYĆ W NORMALNYM WOLNYM KRAJU. ZA DRUGIM RAZEM ODNOSIŁEM SIĘ DO SYTUACJI OBECNEJ JAK JEST W KRAJU NIEWOLNIKÓW TAK JAK OBECNIE. Mam Ci algorytm na kartce narysować abyś to wychwycił? Taka jest kolejność:

1. Wprowadzenie socjalu i komuny oraz państwa opiekuńczego.
2. Zubożenie obywateli, obniżenie jakości ich życia.
3. Zniechęcenie obywateli do pomocy dobroczynnej dodatkowo "bo przecież państwo ma się tym zajmować i mi zabiera na to pieniądze".
4. Zorientowanie się, że po raz PIĘTNASTY komunizm nie działa.
5. Ponowne uwolnienie gospodarki.
6. Przyzwyczajenie ludzi do tego, że muszą sami sobie radzić i się organizować oraz brać odpowiedzialność w swoje ręce.

Nie na odwrót. :wstyd:

Nie głupi zastrzyk tylko niestety głupia procedura medyczna. Jakby się to dało zrobić bez szpitala to by było zrobione, uwierz mi.

grabolek364 - tylko niestety musi być ten wybór na Konfederację, obecnie i tak mamy PIS/PO. Jeżeli wygra Trzaskowski to mamy gwarantowane zmagania POPISU między sobą na kolejne dwie kadencje. Także dobrze, że w cudzysłowiu ująłeś "myślący" głosują na Trzaskowskiego. Może krótkoterminowo, ale trzeba patrzeć długofalowo, a tutaj chyba lepiej dobić PO niż je wzmacniać, a dla PISu kara sama wyjdzie już niedługo (obstawiam przyszły rok się zacznie).

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 10 lipca 2020, 17:08 
Forumowy terrorysta

https://tvn24.pl/biznes/najnowsze/podat ... ka-4632974

https://www.bankier.pl/wiadomosc/PIE-na ... 22256.html

takie zrodla, zeby niektorzy sie nie doczepili :rotfl: napisane prostym językiem wiec powinno być to zrozumiałe.

Obciążenia podatkowe w Europie wg obliczen opartych na stosunku dochodów podatkowo-składkowych do PKB.

Gadanie o reżimie jest tak samo absurdalne jak gadanie Verhofstadta o marszu 60 tys faszystów . :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 13 lipca 2020, 09:07 
Przyjaciel forum

No i tęczak wyjaśniony. Prawdziwego elektoratu to miał raptem 30+% (jak nie mniej). Reszta to ludzie, którzy albo się na polityce nie znają i głosują przeciwko PiS/Dudzie, bo nienawidzą PiSu choć sami nie do końca wiedzą, że w fundamentalnych kwestiach to jeden czort jak PO. Albo patrzący krótkowzrocznie, którym nie podoba się PiS i chcą by ich ktoś kontrolował lub ew. blokował (to grupa ludzi o marnym fundamentalnym zrozumieniu praw gospodarczo - socjalno - politycznych, patrzą co jest/będzie tu i teraz max. w najbliższych 2 - 3 latach), sam na początku tak na to patrzyłem. Głosowanie na Trzaskowskiego to niestety w dużym stopniu dalsza zgoda na uczestnictwo w wojence PIS - PO. Albo tacy kompletnie zagubieni, w tym dający się piętnasty raz nabrać na to samo, czyli wyborcy Hołowni, który jest proplatformersem, być możne nawet zawitał na wyborach jako koło ratunkowe gdy PO się zorientowała, że ta pani MKB jest żałosna i istnieją obawy, że nawet Warka Radler ma więcej procent niż ona pozyska. Na sam koniec PO użyło DESPERACKIEGO ruchu w postaci groźby usunięcia/utraty niedawno wybranego prezydenta Warszawy przy czym po raz kolejny stracili twarz. To świadczy o słabej już kondycji tego obrzydliwego ANTYPOLSKIEGO i ANTYEUROPEJSKIEGO ruchu POKO itp. Miejmy nadzieję, że to początek ich końca.

Zostaje tak jak jest. Pozostaje mieć nadzieję, że Polacy teraz z długopisem za kapitana statku dryfującego w stronę mielizny w postaci kryzysu, rozbiją się ostatecznie o nabrzeżne skały. Być może dzięki sięgnięciu dna będzie można mówić o szansie na odbicie, a całą odpowiedzialność przejmie załoga statku z kapitanem na czele. Polacy żrąc asfalt i żebrząc na ulicy dostaną brutalną, ale - miejmy nadzieję - skuteczną lekcję państwa socjalnego i komunistycznego, jest to jedyna nadzieja na edukację gospodarczo - polityczną Polaków.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Ostatnio edytowano 13 lipca 2020, 09:15 przez jiGsaw, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 13 lipca 2020, 09:10 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
jigsaw, a ty jak tvp wizde :D
wynikow jeszcze nie ma (calosciowych), ale wynik znany :D
jak wczoraj o 21:01
ANDRZEJ DUDA WYGRYWA WYBORY

//a okej, zwracam honor, widze ze juz prawie wszystko jest - swoja droga, ciekawe czy z glosami z zagranicy znowu beda jaja.

z reszta sie zgodze.

PostNapisane: 13 lipca 2020, 09:12 
Przyjaciel forum

kai napisał(a):
jigsaw, a ty jak tvp wizde :D
wynikow jeszcze nie ma (calosciowych), ale wynik znany :D
jak wczoraj o 21:01
ANDRZEJ DUDA WYGRYWA WYBORY

Słucham? Nie oglądam, a serio w TVP tak mówili, że lepiej niech zostanie jak jest, żeby Polacy dostali po dupie z powodu całorządów PiSu i się nauczyli? Jeżeli naprawdę to jestem w szoku, bo słyszałem, że - jak zawsze w przypadku telewizji publicznej bywało - wspierają oczywiście mocno partię rządzącą.

EDIT. - OKEJ. Dzięki za zamieszanie. :D :P

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 13 lipca 2020, 09:20 
Zacna persona forum

Ja wczoraj oglądałem i wyglądało to tak. 15 min gadał Duda na TVP, Polsacie i tvn.
Potem, pokazywali jak gada Rafcio na tvn i Polsacie, ale na TVP dalej gadał Duda :D

No i na tvn i Polsat banery, wynik 50.4 - 49.6 (czy ile tam było) SONDAŻ.
A na TVP na czerwono: ANDRZEJ DUDA WYGRYWA WYBORY

PostNapisane: 13 lipca 2020, 11:11 
Fan włoszczyzny

no to kolejne 5 lat z Maliniakiem...
Obrazek

:rozpacz:

PostNapisane: 13 lipca 2020, 11:13 
Zacna persona forum

mocno liczę na to, że to co po 5 latach zostanie z tego kraju, uświadomi ludzi, że nie PiS, nie PO, tlyko ktoś inny.

gdyby teraz wygrał Rafałek, obawiam się, że za następne 5 lat znowu byłby pis, potem po, pis, po i tak ciągle

PostNapisane: 13 lipca 2020, 11:48 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
jedyny plus tej sytuacji jak juz pis rozpierdoli ten kraj do konca to przynajmnije nie bedzie na kogo zgonic

PostNapisane: 13 lipca 2020, 11:54 
Forumowy terrorysta

Beka z tego ''bulu'' :rotfl: :rotfl: :rotfl: , potwierdza sie, że pycha kroczy przed upadkiem . :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Obraz wart więcej niż 1000 słów. Wieczor wyborczy, u Dudy biało-czerwone flagi, u Trzaskowskiego biało-czerwonych flag brak.

Załączniki:
www.jpeg
www.jpeg [ 78.89 KiB | Przeglądane 850 razy ]

PostNapisane: 13 lipca 2020, 12:51 
Fan włoszczyzny

kai napisał(a):
mocno liczę na to, że to co po 5 latach zostanie z tego kraju, uświadomi ludzi, że nie PiS, nie PO, tlyko ktoś inny.

Słusznie. Pytanie tylko, czy np. Bosak (za którym ja osobiście optuję) będzie w stanie zdobyć takie poparcie, aby zostać prezydentem. Chciałbym w to wierzyć.

PostNapisane: 13 lipca 2020, 13:05 
Zacna persona forum

Rost napisał(a):
kai napisał(a):

Słusznie. Pytanie tylko, czy np. Bosak (za którym ja osobiście optuję) będzie w stanie zdobyć takie poparcie, aby zostać prezydentem. Chciałbym w to wierzyć.

no dokładnie.
za 3 lata trzeba konfę do sejmu wprowadzić w ilości jak największej :D
mimo wszystko wśród starszych ludzi głównie głosowali na PIS bądź PO. młodzi różnie, a może to źle zabrzmi, ale z roku na rok tych starszych w głosowaniu będzie ubywać, a młodych przybywać

PostNapisane: 13 lipca 2020, 13:29 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
kai napisał(a):

gdyby teraz wygrał Rafałek, obawiam się, że za następne 5 lat znowu byłby pis, potem po, pis, po i tak ciągle

To jest genialny wynik dla PO i wygraną w kolejnych wyborach mają już w kieszeni, czyli klasyczny duopol zachowany.

Santino napisał(a):
jedyny plus tej sytuacji jak juz pis rozpierdoli ten kraj do konca to przynajmnije nie bedzie na kogo zgonic

A co za różnia dla polskich lemingów na kogo zwalisz ? PO kradło i na nich głosują, PiS kradnie i na nich też dalej głosują. Powiedzą że wina LPG i elo.

Rost napisał(a):
kai napisał(a):

Nie ma najmniejszych szans jeżeli będzie aż tak przywiązany do wartości katolickich, świat poszedł do przodu i polacy nie chcą być aż tak liberalni jak zachód bo widzimy jak się to kończy, ale Bosak niestety w paru kwestiach chciałby się cofnąć do tyłu...no i do tego Krul Korwin :D Którego ego nigdy nie pogodzi się z tym że mógłby stracić tron więc zawsze skutecznie torpeduje Konfę czy Bosaka jak widzi że zaczynają stanowić dla niego zagrożenie. Tak samo jak NIesiołowski i Jarek tak i Korwin powienin już dawno dostać bana na Wiejskiej, to dziadygi oderwane od rzeczywistości.

PostNapisane: 13 lipca 2020, 15:09 
Przyjaciel forum

MAJSU napisał(a):
kai napisał(a):

To jest genialny wynik dla PO i wygraną w kolejnych wyborach mają już w kieszeni, czyli klasyczny duopol zachowany.

Santino napisał(a):

A co za różnia dla polskich lemingów na kogo zwalisz ? PO kradło i na nich głosują, PiS kradnie i na nich też dalej głosują. Powiedzą że wina LPG i elo.

Rost napisał(a):
kai napisał(a):

Nie ma najmniejszych szans jeżeli będzie aż tak przywiązany do wartości katolickich, świat poszedł do przodu i polacy nie chcą być aż tak liberalni jak zachód bo widzimy jak się to kończy, ale Bosak niestety w paru kwestiach chciałby się cofnąć do tyłu...no i do tego Krul Korwin :D Którego ego nigdy nie pogodzi się z tym że mógłby stracić tron więc zawsze skutecznie torpeduje Konfę czy Bosaka jak widzi że zaczynają stanowić dla niego zagrożenie. Tak samo jak NIesiołowski i Jarek tak i Korwin powienin już dawno dostać bana na Wiejskiej, to dziadygi oderwane od rzeczywistości.

Idąc tą droga oznaczałoby to najzwyczajniej w świecie, że jednak Polacy są po prostu za głupi na wolność, chodzi mi o sytuację jakby teraz zagłosowali na PO itp. znowu gdy przyjdzie kryzys (a przyjdzie). :rotfl:

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 13 lipca 2020, 15:56 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Obrazek

PostNapisane: 14 lipca 2020, 13:38 
Forumowy terrorysta

Marzyciele :rotfl: sądzę, że konfederacja w obecnej formie predzej czy pozniej przestanie istniec. Część prawicowa, narodowcy, przywiązani do polskich wartości i Marszu Niepodleglosci wespra PIS. Kółko rzekomych wolnościowców zyjąca w swoim urojonym swiecie będzie wegetowac na kanapie ( tak jak przez lata JKM) .Grupa popierająca soros'owego tęczowego czaskowskiego przeniesie swoje poparcie na ''nowy'' projekt polityczny czy to czaska ( ktory wchlonie po) czy płaczącego szymka . Schemat działania jest zawsze ten sam PIS, PO oraz jakaś w swoim czasie ''nowość'' - Palikot,Kukiz ,Petru, Biedron, konfederacja, Hołownia.

Ostatnio edytowano 14 lipca 2020, 13:40 przez renoraines, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 14 lipca 2020, 13:39 
Zacna persona forum

Możesz przytoczyć jakąś wypowiedź kogokolwiek z konfy, który opowiada się za pisem?

Czekam, dzięx

PostNapisane: 14 lipca 2020, 13:44 
Forumowy terrorysta

kai :rotfl: :rotfl: :rotfl: mysl samodzielnie, a nie skacz z kwiatka na kwiatek jak zsl :rotfl: . To co w temacie jest ''na czasie'' , taka opcje reprezentujesz. Krytykujesz po, gdy negatywne glosy na temat po. Negujesz pis gdy krytykuje sie pis. Zachwyt nad konfederacją, gdy w tematach peany na cześć konfederacji. :rotfl: Wypowiedz Bosaka z dzisiaj, ze nie wyklucza koalicji z pis po wyborach parlamentarnych. Czyli przekaz jasny, jezeli niczego nie ugrają samodzielnie za 3 lata ( a nie ugrają), to dla koryta koalicja. Zamiast zasiadać tylko w ławach poselskich za kilka tys /mc można również w ławach rządowych za kilkanaście tys /mc i być także wicepremierem. Przy takim rozdaniu Bosak zostałby wicepremierem, nie wypada go obwiniać ze gra na siebie, po prostu taka jest polityka.

PostNapisane: 14 lipca 2020, 14:23 
Zacna persona forum

Ale czemu ty się wykręcasz teraz "myśl samodzielnie".

Mówisz coś, to pokaż skąd to info bierzesz, czy z dupy, jak przy większości twoich postów, czy coś masz.

PostNapisane: 14 lipca 2020, 14:28 
Forumowy terrorysta

kai stwierdzam ze nie myslisz samodzielnie :rotfl: co pokazałeś przed chwilą . Bezmyslnie klepiesz w klawiature posty z d*py, żeby tylko klepac . Media przytaczaja dzisiaj wywiad Bosaka, jest to temat dnia, poszukaj sobie . I dodam, ze nie tylko tvp :rotfl: ( z ktorą masz problem, bo piszac o wieczorze wyborczym nie dodałeś, że poza Dudą przemawiała rownież jego zona i córka i to sprawiło, ze dopiero pozniej pokazali przegranego Czaskowskiego) , a także polsat, rmf, onet, dziennik, wp, itd.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 427 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1