BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 30 kwietnia 2025, 22:02

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 17 listopada 2020, 18:04 
Forumowy terrorysta

Do idiotyzmow: faszyzm, totalitaryzm, reżim , dyktatura, zniewolenie, rozbiór, matrix , krew na rękach dołączyło skakanie sobie do gardeł. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Antypolska propaganda, którą wykorzystują przedstawiciele eurokołchozu z Berlina i Brukseli.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 17 listopada 2020, 22:44 
Pierwsze kroki

Moje BMW: F10 3.0 benzyna 2013
I Polscy Narodowi Patrioci co biją kobiety na protestach...

PostNapisane: 18 listopada 2020, 08:14 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
renoraines napisał(a):
Do idiotyzmow: faszyzm, totalitaryzm, reżim , dyktatura, zniewolenie, rozbiór, matrix , krew na rękach dołączyło skakanie sobie do gardeł. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Antypolska propaganda, którą wykorzystują przedstawiciele eurokołchozu z Berlina i Brukseli.

Polacy dalej są idiotami i popierają popis, który jest antypolską propagandą i ma za zadanie zniszczyć naród Polski poprzez właśnie skłócenie ludzi.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 18 listopada 2020, 10:54 
Forumowy terrorysta

Szwecja wprowadza limit uczestników spotkań publicznych, będzie wynosił osiem osób - ogłosił w poniedziałek premier Szwecji .

jiGsaw napisał(a):
renoraines napisał(a):

Polacy dalej są idiotami i popierają popis, który jest antypolską propagandą i ma za zadanie zniszczyć naród Polski poprzez właśnie skłócenie ludzi.

renoraines napisał(a):

Brawo Ty, wczoraj czytałeś będąc wieczorem na forum i przez cała noc tak bolało,że rano musiałeś odpisać Ból trwa i trwa mać. :rotfl:

Nienawidzisz Polski to wyjedz, zabierz ze sobą tych którzy od lat zapowiadają, że wyjadą. Panstwo polskie bez was sobie poradzi, ale jak widac wy bez panstwa polskiego nie, bo tylko się odgrażacie, ale nie wyjezdzacie.

Konfederacja ujada na demokracje , że nie rządzi , bo przegrała demokratyczne wybory ( gdyby wygrała to demokracja byłaby dobra ).

zróbcie zrzutkę na wyspę i tam ubrani w listki figowe stworzycie sobie państwo minimum z krolem Korwinem

Jeszcze zrzutki nie zrobiliście i nie kupiliście wyspy, na której panowałby nagi król Korwin herbu maseczka ,przy bezmyslnym zachwycie utopijnego konfederacyjnego dworu?

Zajebiscie. Niech sie pogrążają. Wrócą do poziomu planktonu. Stały polityczny patent janusza. Raz na jakiś czas nabrać jakiś kucy, którzy na niego zagłosują, szarpnąć trochę państwowej kasy i tak się kręci swój polityczny biznesik od 30 lat ciągle znajdując frajerów.

:rotfl:

PostNapisane: 18 listopada 2020, 18:41 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
jiGsaw napisał(a):
To się akurat zgadza, nic z popisu nie będzie dobrego.

PostNapisane: 18 listopada 2020, 20:45 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
A kogo mają popierać?

Wybór jest taki - lewactwo vs konfederacja która faktycznie nadal nic nie może vs Pis który zdobył władzę.
Gdzie PiS i konferederacja mają wiele wspólnego i oba ugrupowania są daleko od lewactwa. Oczywiście, Konfa ma gospodarczo lepsze pomysły, ale faktyczny wpływ ma zerowy na to co sie dzieje, oraz faktycznie poza fajnie brzmiąco poglądami nigdy nie rządzili. Bardzo kibicuję konfederacji, ale tym wyparciem covidowym szurują niemiłosiernie.

PostNapisane: 19 listopada 2020, 21:24 
Fan włoszczyzny

Trochę ryje to banie...

Jak można tak traktować starszych ludzi?

PostNapisane: 19 listopada 2020, 21:38 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
Kyokushin, wpływ ma zerowy, bo zamiast działać w kierunku partii która ma podobne ideologie to wolą z wszystkimi się "naparzać" i tracą całą siłę. Zresztą gdzie zaginął tak głośny w internecie poseł Dziambor? Zaatakował go niegroźny i nieistniejący Covid? A gdyby było takich "Dziamborów" setki tysięcy, to czy powinni zajmować miejsca w szpitalach zamiast ludzi którzy trzymali się obostrzeń, ale ktoś z rodziny ich zaraził? Metoda jest dość prosta jak tutaj wskazuje jeden całkiem ważny gość: https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/14 ... eczki.html Ale przecież wolność "im" maseczki zabierają...

Rost, Jak widać problemem są braki w personelu, a personel który jest działa na granicy wytrzymałości i takie mamy efekty.

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 19 listopada 2020, 22:07 
Przyjaciel forum

Gdyby ludzie, którzy się boją nosili maseczki, które działają, zamiast nosić takie, które NIE działają oraz próbować wymusić na osobach, które sie NIE boją, by także nosiły maseczki, które NIE działają, to pewnie i byłoby lepiej. Co nie zmienia faktu, że i tak każdy się z wirusem na swój sposób zmierzy, on nie zniknie.

A co do Konfederacji to nie ma partii, która ma "podobne ideologie", bo po prostu nie ma innych partii prawicowych w Polsce.

Jeżeli chodzi o miejsca w szpitalach to w pierwszej kolejności winni byli być obsługiwani chorzy, którzy zapłacili składki, które były określane na ochronę zdrowia w zakresie i okresie, który był brany pod uwagę podczas określenia chorób objętych tym ubezpieczeniem i jednocześnie będących chorobą, która dotyczy ubezpieczonego. Tego nakazuje fundamentalna tak logika, jak i po prostu sprawiedliwość.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 19 listopada 2020, 22:43 
Specjalista ds osiągów

Adam nie rozumiesz i nie chcesz zrozumieć. To nie kwestia tego czego kto się boi. Masz jasny przekaz od ludzi którzy mają większa wiedze od Ciebie - maseczki w 95% albo lockdown - wybór należy do Ciebie.
Konfederacja nie ma jednej linii ideologicznej co pokazują statystyki w głosowaniu, w obecnym parlamencie jest partią głosującą w najbardziej niejednolity sposób(co wynika z ich "różnorodności"). Jedyna Partia prawicowa??? To jakim cudem część posłów sugerowało głosowanie na najbardziej lewicowego po Biedroniu kandydata na prezydenta - Czajkoskiego ... proszę Cię nie daj sobie wkręcać takich bzdetów, tylko oceniaj po faktycznych działaniach.

PostNapisane: 19 listopada 2020, 22:54 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: TESLA
Kod silnika: ELEKTRYCZNY
Garaż: TESLA MODEL 3 Performance | BMW e92 328iA ALPINWEISS III | DODGE CHALLENGER R/T | Opel vivaro XD | G30 518d+ RWD 8HP
Lincoln napisał(a):
Adam nie rozumiesz i nie chcesz zrozumieć. To nie kwestia tego czego kto się boi. Masz jasny przekaz od ludzi którzy mają większa wiedze od Ciebie - maseczki w 95% albo lockdown - wybór należy do Ciebie.
Konfederacja nie ma jednej linii ideologicznej co pokazują statystyki w głosowaniu, w obecnym parlamencie jest partią głosującą w najbardziej niejednolity sposób(co wynika z ich "różnorodności"). Jedyna Partia prawicowa??? To jakim cudem część posłów sugerowało głosowanie na najbardziej lewicowego po Biedroniu kandydata na prezydenta - Czajkoskiego ... proszę Cię nie daj sobie wkręcać takich bzdetów, tylko oceniaj po faktycznych działaniach.

Pewnie dlatego sugerowali głosowanie na RT żeby AD nie mógł dalej wspierać tego antyludzkiego nierządu, przy okazji osłabienie tych padalcow z PiS to potencjalny wzrost Konfederacji, tylko niektóre ameby z konfy tego nie złapały w odpowiednim momencie.

E46 M3 Alpinweiss III viewtopic.php?f=89&t=171180
BYŁO:
E92 335i Schwarz 2 IC turboworks + Charge Pipe Turboworks
367KM/541NM http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=167595

e39 540iA SEDAN CANYONROT ->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=147863

e36 318is Coupe HELLROT MOTORSPORT INTERNATIONAL LIMITED EDITION ->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=145412

e36 328i Coupe ALPINWEISS III
->> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141651[/color]

PostNapisane: 19 listopada 2020, 22:57 
Forumowy terrorysta

Tak jak celebrytki , feministki ze strajku kobiet narracja wypie* , aborcja na zyczenie , nic na wieksza skale nie osiagna.
Tak samo szury, covidioci z konfederacji narracja o rezimie , zniewoleniu , demagogicznymi postulatami, lekcewazeniem koronawirusa rowniez nic na wieksza skale nie osiagna. Wyborcy widza to ich działanie obliczone na efekt , wiec nie traca na tych przyglupow swojego glosu.

PostNapisane: 20 listopada 2020, 09:02 
Przyjaciel forum

Lincoln napisał(a):

Przemku, ja nie rozumiem, czy Ty...?:

1. W krajach zachodnich, czy skandynawskich stosunek do noszenia maseczki jest w tej chwili bardzo luźny. Dlaczego? Dlatego, że nie zamknęli oni wszystkiego i mieli pierwszą falę i większość z tych, których miał ten wirus zabrać, to zabrał. W tej chwili przechodzą drugą falę, ale znacznie łagodniej. U nas rząd zrobił twardy lockdown, zabronił nawet wejścia do lasów. A zatem zafundował nam KUMULACJĘ LOTTO na jesień, czyli jedną wielką falę i do tego jeszcze w sezonie grypowym. Poza tym to jest wręcz oczywiste, że osoby, które się wirusa NIE BOJĄ, a takich jest zapewne kilkadziesiąt procent, może nawet połowa, będą do noszenia maseczek ze szmatki podchodzić w sposób lekceważący - nie nosić wcale, nosić bardzo okazjonalnie, zdejmować co chwilę, odsłaniać nos itd., na pewno nie będą tej maski prać/zmieniać i generować sobie kłopotu oraz kosztów. Będą ją nosić tylko dla świętego spokoju i ew. uniknięcia mandatu. Czyli do dupy. To jest dokładnie jak z pasami bezpieczeństwa - kto się boi tego, co się stanie jak nie zapnie i będzie wypadek, ten będzie zapinał zawsze i wszędzie. Kto ma lekceważący stosunek ten i tak nie będzie zapinał jeżeli tylko nie będzie musiał "a bo to kawałek", "a bo tu nie ma policji", "a bo tu pusta droga i wypadku nie będzie", "ja jadę ostrożenie", "pasy z tyłu zapinasz?! pogrzało cię?" itd.

A zatem jeszcze raz powtarzam - MASKI OCHRONNE (a nie gacie z lumpeksu, pokazywałem kilka stron wcześniej jakie maski mają dużą szansę kogoś uchronić) powinny nosić osoby, które się wirusa obawiają i chcą chronić SIEBIE. Tylko tyle i aż tyle. Rząd powinien dać jasny przekaz, które maski działają, a które nie.

A argument pt. "albo założysz szmatę na twarz albo wjedziemy Ci do firmy i życia z lockdown'em", to nic innego jak przejaw zamordyzmu. Dla mnie ma to dokładnie taką samą wartość jak stwierdzenie "albo nosisz w kieszeni kawałek ciepłej psiej kupy albo dostajesz mandat".

2. Jeżeli jesteś za PiS to chyba nawet nie ma sensu bym próbował Ci wytłumaczyć motywację niektórych ludzi po prawicy, do głosowania na RT? Sam rozważałem taki scenariusz przez chwilę. Poza tym jak już wielokrotnie powtarzałem - Konfederacja jest KONIECZNYM kompromisem aby w ogóle mieć szansę zaistnieć w demokracji powszechnej... przykre to, ale prawdziwe. Niestety ludzie byli za głupi by po prostu poprzeć Korwina, który zwyczajnie głosił kapitalizm i wolność, więc teraz dostaną w bonusie jeszcze zamordyzm katolicki i narodowców.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 20 listopada 2020, 10:50 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36
Kod silnika: M52B28/M54B22
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159139
Lincoln napisał(a):
To jakim cudem część posłów sugerowało głosowanie na najbardziej lewicowego po Biedroniu kandydata na prezydenta - Czajkoskiego ...

Duda też nie jest prawicowy. Mocno reklamował się rozdawnictwem w kampanii. Emerytom "dał" 13 emeryturę, rodzicom "dał" 500+.

Trzaskowski jest podobny + w mojej ocenie dużo złego by zrobił popierając LGBT. Ten / Ta Margot pokazało na co ich stać.

Kyokushin napisał(a):
Wybór jest taki - lewactwo vs konfederacja która faktycznie nadal nic nie może vs Pis który zdobył władzę.

PiS to też lewactwo tylko konserwatywne. Zamiast LGBT mają kościół który w sferze intymnej/łóżkowej ma naprawdę sporo za uszami. Często też pis ramie w ramie podnosi podatki z Zandbergiem.

Nie widzę innego ugrupowania prawicowego poza konfederacją. Nie podoba mi się Bosak i jego narodowe zapędy, ale lepsze to niż ciągłe podwyżki podatków i afery(pis) lub LGBT i afery(po)

BORN ON THE RACETRACK TO LIVE ON THE STREET

PostNapisane: 20 listopada 2020, 14:17 
Fan włoszczyzny

Lincoln napisał(a):
Rost, Jak widać problemem są braki w personelu, a personel który jest działa na granicy wytrzymałości i takie mamy efekty.

I mówisz to tak spokojnie? Zrozum, że 90 jak nie 100% ludzi tam leżących, głosowało na tą "partię" a za.ranym obowiązkiem rządzących, jest nie dopuścić do takich braków w personelu, i zapewnienie odpowiedniej strategii pracy szpitala. No ale o czym tutaj mowimy, jeżeli system zdrowotnym zarządza gościu, który jest finansistą, a nawet w tym nie potrafił się odnaleźć, gdyż bliska mi osoba, z którą blisko współpracuje, i znam z czasów pracy w banku, wielokrotnie mi wspominała jaka to pierdoła...

PostNapisane: 20 listopada 2020, 14:27 
Forumowy terrorysta

A nie mowilem, ze wystarczy poczekac :rotfl: .
Szpital miejski poznanski finansowany przez miasto w ktorym od lat wladze sprawuje PO, ale to wina rzadu :rotfl:.
Poza tym, gdy samorzady podnosza podatki to fanboye konfederacji i tak powiedza ze podniosl je rzad. :rotfl:

PostNapisane: 20 listopada 2020, 23:22 
Specjalista ds osiągów

jiGsaw, Adamie, nie obraź się, ale wyżej cenię zdanie gościa z who niż Twoje w kwestii maseczek i pandemii, bo ma zwyczajnie większa wiedzę, a nie że stara się dopasowywać wyczytane informacje pod idee swojej ulubionej partii. Widzę też, że kwestii Dziambora nie podnosisz, a to daje do myślenia w kwestii Konfederacji, zamiast tego wymyślasz jakieś porównania z pupy o gufnie w kieszeni...
Mi maseczki też nie pasują, ale tak całkiem serio to żadna tragedia nie jest, a jeśli ma uchronić kraj przed zamknięciem to zdecydowanie nieduży "koszt"
Narodowcy to akurat koledzy Winnickiego...
Prawdziwy "prawicowiec" na lewaka nie zagłosuje bez względu na "wyższe" motywację. Koniec. Kropka.

Mateusz118, nie ma czegoś takiego jak konserwatywne lewactwo. Prawica zawsze była związana z wartościami "konserwatywnymi" i kościołem, więc nie mieszaj proszę, bo akurat Ci nie pasuje. Znaleźli lukę, dali to ludziom, a nie sobie i nazywasz to lewactwem? Dla mnie lewactwo to nagminne donoszenie na własny kraj dla własnego wąskiego interesu, ciągłe budzenie niepokoi społecznych na ulicach w tym samym celu.

Rost, i ta pierdoła zaszła tak daleko, a ta bliska osoba nie? Światełko się zapala?
Co do szpitali to niestety braki wiedzy w kwestii finansowania i zarządzania Reno już Ci pokazał, a zapewne to tylko wierzchołek "góry lodowej"... Jak śmieci Ci drożeją, albo gufno w ulubionej strudze/rzece pływa, a woda tylko letnia leci w kranie to też wina nierządu...

PostNapisane: 21 listopada 2020, 00:24 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
jeśli np o mnie chodzi to zdanie WHO nie cenię. Wolę jak decyzja na temat tego czy coś jest chorobą lub nie zapada w drodze badań naukowych, niż głosowania.

Mateusz - PiS lewactwo? Słaba propagandowa papka. To centroprawica, ale nie lewica i nie lewactwo tym bardziej. Zaś jedyną prawicową opcją jest Konfa, a narodowe zapędy Krzycha akurat lubię :) Natomiast żadne skrajności nie są dobre.

PostNapisane: 21 listopada 2020, 09:32 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Pis to prawica? Chyba tylko z nazwy. Większość partii w Europie to partie lewicowe , które nazywają siebie jedynie prawicowymi dla zmylenia społeczeństwa.

PostNapisane: 21 listopada 2020, 10:42 
Przyjaciel forum

Lincoln napisał(a):
jiGsaw, Adamie, nie obraź się, ale wyżej cenię zdanie gościa z who niż Twoje w kwestii maseczek i pandemii, bo ma zwyczajnie większa wiedzę, a nie że stara się dopasowywać wyczytane informacje pod idee swojej ulubionej partii. Widzę też, że kwestii Dziambora nie podnosisz, a to daje do myślenia w kwestii Konfederacji, zamiast tego wymyślasz jakieś porównania z pupy o gufnie w kieszeni...
Mi maseczki też nie pasują, ale tak całkiem serio to żadna tragedia nie jest, a jeśli ma uchronić kraj przed zamknięciem to zdecydowanie nieduży "koszt"
Narodowcy to akurat koledzy Winnickiego...
Prawdziwy "prawicowiec" na lewaka nie zagłosuje bez względu na "wyższe" motywację. Koniec. Kropka.

Mateusz118, nie ma czegoś takiego jak konserwatywne lewactwo. Prawica zawsze była związana z wartościami "konserwatywnymi" i kościołem, więc nie mieszaj proszę, bo akurat Ci nie pasuje. Znaleźli lukę, dali to ludziom, a nie sobie i nazywasz to lewactwem? Dla mnie lewactwo to nagminne donoszenie na własny kraj dla własnego wąskiego interesu, ciągłe budzenie niepokoi społecznych na ulicach w tym samym celu.

Rost, i ta pierdoła zaszła tak daleko, a ta bliska osoba nie? Światełko się zapala?
Co do szpitali to niestety braki wiedzy w kwestii finansowania i zarządzania Reno już Ci pokazał, a zapewne to tylko wierzchołek "góry lodowej"... Jak śmieci Ci drożeją, albo gufno w ulubionej strudze/rzece pływa, a woda tylko letnia leci w kranie to też wina nierządu...

Przemku, nie obrażam się. Po pierwsze faceci się nie obrażają co do zasady. Po drugie, dopóki dyskusja jest na poziomie i opiera się o argumenty, to nie ma podstaw do osobistych implikacji itp. itd., czego nie można powiedzieć niestety o dyskusji z lewactwem, czego przykład tutaj też niedawno mieliśmy. A zatem:

Proponuję abyś zweryfikował swoje autorytety. Zgodnie z zasadą "ryba gnije od głowy", najlepiej zacząć od źródła finansowania. Najlepiej abyś sprawdził jak działa WHO, jaki jest przepływ pieniądza. Ogólnie jak działa biznes BIG PHARMA. Podpowiedzieć mogę jedynie tyle, w ramach wskazówki, że przemysł medyczny NIE ZARABIA pieniędzy, gdy ludzie cieszą się zdrowiem.

Poza tym WHO uległo totalnej kompromitacji gdy w ramach GŁOSOWANIA, które odbyło się w atmosferze skandalu i pod naciskiem lewicujących środowisk LGBT uznali, że homoseksualizm należy wykreślić z listy chorób. Tego typu kompromitacji było mnóstwo, choćby nawet wokół tej rzekomej pandemii. Krótko mówiąc powoływanie się na WHO w aspektach medycznych ma mniej więcej tyle sensu ile popieranie PO w aspektach politycznych.

Podsumowując, co do WHO, to ja wybieram przytulone serduszko wedle grafiki jak poniżej:

Obrazek

Idąc dalej - ja pokazałem konkrety, że w innych krajach stosunek do tych szmacianych maseczek jest bardzo luźny itp., że druga fala jest łagodniejsza o wiele, a Ty mi w odpowiedzi posuwasz argument z WHO. Zostawiam to Tobie do dalszych przemyśleń. :)

Co do Dziambora - a jak mam się odnieść? Dziambor choruje na przewlekłe zapalenie oskrzeni, stąd przeszedł ostrzej Covid - 19. Życie.

Co do Trzaskowskiego - Dudzie też daleko do prawdziwej prawicy nota bene.

Kyo - jeżeli chodzi o PiS to gospodarczo są socjalistami, a więc śmiało można rzec, że to lewica. Jeżeli chodzi o światopogląd to są zrównoważeni. A zatem sumarycznie możemy mówić o PiS, jako o partii centrolewicowej.

Co do Konfederacji to myślałem, że argument na zasadzie "nie poprę ich, bo i tak szans nie mają" był modny i w obiegu jakieś 10 lat temu, obecnie chyba powinno być oczywistym, że to m.in. przez takie nastawienie naprawdę tych szans mieć nie będą. Należy głosować zgodnie ze swoim sumieniem, a nie na zasadzie "popieram Konfę, ale zagłosuję na PiS, bo... mają większe szanse, bo... zrobię to na złość PO", to gra na zwłokę i strzał w stopę. Aczkolwiek już o tym kiedyś chyba rozmawialiśmy i przedstawiłeś mi swoją strategię, ale ja uważam, że PiS obecnie jest w odwrocie mocno i nie należy już ich popierać, trzeba się przenosić ze wszystkich sił na Konfę.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1