DamianTra napisał(a):
Uderz w stol.
Mode. Ja nie obrazam juz.
Za sekcja past na fejsie:
Każdy aptekarz kiedyś takiego spotkał. Każdy RiGCzowy aptekarz kiedyś próbował z takimi dyskutować. Gratulacje. Rozmowa z nawiedzonym foliarzem przypomina grę w szachy z gołębiem. Za [cenzura] nie wie o co chodzi, wszystko rozpierdala, próbuje żreć rzeczy do tego nieprzeznaczone a potem jedynym efektem jest to, że odchodzi napuszony jakby wygrał a Tobie zostaje gówno na podłodze do uprzątnięcia. Z czasem każdy wyrabia sobie szósty zmysł do wykrywania takich. Widzisz w środku kolejki i wiesz, że będzie, [cenzura] wesoło.
-„Bo Pan jest sprzedany koncernom farmaceutycznym. Ja dużo czytam o zdrowiu i oglądam filmów(1) i wiem, że to wszystko jest jednym wielkim tajnym spiskiem. Ja to wszystko wiem(2). Masoni z Nju World Order chcą nas wszystkich śledzić(3) i zniewolić, żeby móc rządzić światem. Trzeba wyrzucić telewizor i włączyć myślenie(4). Bo nie ma czegoś takiego jak koronawirus!!!!!!! Ktoś jest w stanie zobaczyć wirusa(5)? Koronawirusy istnieją od dawna(6)! Chcą nam założył na twarz kagańce od których się udusimy i dostaniemy grzybicy płuc(7). To jest niezgodne z konstytucją!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ktoś nie chce chorować to trzeba brać 40000000 jednostek witaminy D i 300 gram witaminy C donosowo(8)!!!!!
-„Powiedziałem [cenzura], albo zakładasz maseczkę albo wypierdalaj. Jest jeszcze trzecia opcja w której wyciągam topór, ale tej chyba nie chcesz?”
-„Ja tu już nie wrócę! I wszystkim powiem jak traktujecie klientów.”
-„Po pierwsze pacjentów, po drugie pewnie tylko foliarze będą cię słuchać, więc dziękuję bardzo za ułatwienie mi pracy.”
Zawsze ta sama śpiewka. Człowiek trzyma już arkusze foliarskiego bingo pod ręką (pic rel). Zawsze jakaś rozrywka. Spróbujesz z takim porozmawiać odwołując się do rzetelnych publikacji naukowych? Przecież to wszystko kupione. Spróbujesz się odwołać do zdrowego chłopskiego rozsądu? Error 404, page not found. Dyskusja jest bezcelowa. Dlaczego ludzie zostają foliarzami? Według mnie chodzi o ich EGO. Na co dzień są małymi trybikami w wielkiej maszynie. A chcą być SPECJALNI. LEPSI. OŚWIECENI! Kosztem foliarstwa jest zwykle stopniowa utrata zdrowia spowodowana hiperwitaminozami i zaniedbaniem prostych schorzeń. No i chore pieniądze wydawane na suplementy diety. Ale im się opłaca. Bo ONI są niezależni i inteligentni. Tylko [cenzura] ONI. Płakać nad nimi nie zamierzam. Chcącemu nie dzieje się krzywda, jak mawia cyborg Ozjasz.
1. Z żółtymi napisami?
2. Tajny spisek o którym miałby dowiedzieć się przeciętny polak-robak? Jasne. Brzmi legitnie.
3. Taak, na pewno potrzebują informacji o życiu typa który wali siedem Harnasi po robocie, lurkując foliarskie strony. Jakby chcieli dostać raka oczu i mózgu.
4. Coś chyba nie pykło szanownemu panu.
5. W sumie całkiem legitny argument – nie widzę typa mózgu i coraz bardziej wątpię w jego obecność.
6. Dla porównania można być Homo sapiens jak normalny człowiek albo Homo erectus jak stojący przede mną i plujący na pleksę.
7. Po pierwsze nie bądź pizdą, chirurdzy zapierdalają po parę godzin w maseczce na twarzy i nawet nie mrukną. Po drugie maseczki się zmienia. I jeśli to są wielorazówki pierze a nie [cenzura], wietrzy.
8. Potwierdzam. Koronawirus na pewno nie będzie w tym przypadku przyczyną zgonu. Co prawda zwłoki będą świecić w ciemnościach, ale umrze „zdrowy”.
Dlatego Jig, golebiu, ja juz z toba nie rozmawiam xD Wybacz. Pogralbym w te szachy, ale z kims kto jest w stanie logicznie myslec, wyciagac wnioski i myslec przyczynowo-skutkowo. Aaa i pogralbym z kims, kto nie ma stalina portretu na scianie xDD
I pisze mi to typ, który kilka tygodni temu przeklinał jak to złapał koronkę od kogoś bez maski. (czyli sam nosiłeś maskę, która nie działa i liczyłeś na cudzą

). Co więcej pisze to typ, który jest w grupie ryzyka wiekowo itp. 0,02% na koronawirusa...

Podsumowując przechorowałeś tę chorobę grypopodobną i ryzyko w twojej grupie jest 0,02%, ale jeszcze na wszelki wypadek obwieszczasz, że będziesz się starał o przeprowadzenie na sobie eksperymentu medycznego w postaci podania szczpionki - tak na wszelki wypadek chyba.

i to ja jestem foliarzem, czy innym gołębiem.
niech mnie ktoś zabije

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...