BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 07:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 5 grudnia 2020, 21:43 
Fan włoszczyzny

Wietnam - 95 mln. mieszkańców, 320 przypadki korony i ani jednej ofiary śmiertelnej. Wytłumaczy mi ktoś ten fenomen? Może trzeba ryż w....dalać i będzie cacy, a nie tyle kasy wydawać na szczepionki.

PostNapisane: 5 grudnia 2020, 21:59 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
Nie wiem na ile dane są sensowne z Wietnamu. Tak jak teraz z Polski xd

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 5 grudnia 2020, 22:09 
Forumowy terrorysta

Obrazek

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

320 zakazen w Wietnamie bylo w maju, data artykulu 20 maja. Jak podaja w tresci, od 22 marca cudzoziemcy mieli zakaz wjazdu do Wietnamu. Czy nadal obowiazuje zakaz, nie chce mi sie spr. https://www.medonet.pl/koronawirus/koro ... 17590.html

PostNapisane: 6 grudnia 2020, 09:24 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Obrazek

PostNapisane: 6 grudnia 2020, 09:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Obrazek
Na środkowym zdjęciu widzimy klony z podgatunku damianus socjalistus demokratus. :rotfl:

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 6 grudnia 2020, 12:07 
Częsty bywalec

Jest:
Uderz w stol.

Mode. Ja nie obrazam juz.

Za sekcja past na fejsie:

Każdy aptekarz kiedyś takiego spotkał. Każdy RiGCzowy aptekarz kiedyś próbował z takimi dyskutować. Gratulacje. Rozmowa z nawiedzonym foliarzem przypomina grę w szachy z gołębiem. Za [cenzura] nie wie o co chodzi, wszystko rozpierdala, próbuje żreć rzeczy do tego nieprzeznaczone a potem jedynym efektem jest to, że odchodzi napuszony jakby wygrał a Tobie zostaje gówno na podłodze do uprzątnięcia. Z czasem każdy wyrabia sobie szósty zmysł do wykrywania takich. Widzisz w środku kolejki i wiesz, że będzie, [cenzura] wesoło.
-„Bo Pan jest sprzedany koncernom farmaceutycznym. Ja dużo czytam o zdrowiu i oglądam filmów(1) i wiem, że to wszystko jest jednym wielkim tajnym spiskiem. Ja to wszystko wiem(2). Masoni z Nju World Order chcą nas wszystkich śledzić(3) i zniewolić, żeby móc rządzić światem. Trzeba wyrzucić telewizor i włączyć myślenie(4). Bo nie ma czegoś takiego jak koronawirus!!!!!!! Ktoś jest w stanie zobaczyć wirusa(5)? Koronawirusy istnieją od dawna(6)! Chcą nam założył na twarz kagańce od których się udusimy i dostaniemy grzybicy płuc(7). To jest niezgodne z konstytucją!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ktoś nie chce chorować to trzeba brać 40000000 jednostek witaminy D i 300 gram witaminy C donosowo(8)!!!!!
-„Powiedziałem [cenzura], albo zakładasz maseczkę albo wypierdalaj. Jest jeszcze trzecia opcja w której wyciągam topór, ale tej chyba nie chcesz?”
-„Ja tu już nie wrócę! I wszystkim powiem jak traktujecie klientów.”
-„Po pierwsze pacjentów, po drugie pewnie tylko foliarze będą cię słuchać, więc dziękuję bardzo za ułatwienie mi pracy.”
Zawsze ta sama śpiewka. Człowiek trzyma już arkusze foliarskiego bingo pod ręką (pic rel). Zawsze jakaś rozrywka. Spróbujesz z takim porozmawiać odwołując się do rzetelnych publikacji naukowych? Przecież to wszystko kupione. Spróbujesz się odwołać do zdrowego chłopskiego rozsądu? Error 404, page not found. Dyskusja jest bezcelowa. Dlaczego ludzie zostają foliarzami? Według mnie chodzi o ich EGO. Na co dzień są małymi trybikami w wielkiej maszynie. A chcą być SPECJALNI. LEPSI. OŚWIECENI! Kosztem foliarstwa jest zwykle stopniowa utrata zdrowia spowodowana hiperwitaminozami i zaniedbaniem prostych schorzeń. No i chore pieniądze wydawane na suplementy diety. Ale im się opłaca. Bo ONI są niezależni i inteligentni. Tylko [cenzura] ONI. Płakać nad nimi nie zamierzam. Chcącemu nie dzieje się krzywda, jak mawia cyborg Ozjasz.
1. Z żółtymi napisami?
2. Tajny spisek o którym miałby dowiedzieć się przeciętny polak-robak? Jasne. Brzmi legitnie.
3. Taak, na pewno potrzebują informacji o życiu typa który wali siedem Harnasi po robocie, lurkując foliarskie strony. Jakby chcieli dostać raka oczu i mózgu.
4. Coś chyba nie pykło szanownemu panu.
5. W sumie całkiem legitny argument – nie widzę typa mózgu i coraz bardziej wątpię w jego obecność.
6. Dla porównania można być Homo sapiens jak normalny człowiek albo Homo erectus jak stojący przede mną i plujący na pleksę.
7. Po pierwsze nie bądź pizdą, chirurdzy zapierdalają po parę godzin w maseczce na twarzy i nawet nie mrukną. Po drugie maseczki się zmienia. I jeśli to są wielorazówki pierze a nie [cenzura], wietrzy.
8. Potwierdzam. Koronawirus na pewno nie będzie w tym przypadku przyczyną zgonu. Co prawda zwłoki będą świecić w ciemnościach, ale umrze „zdrowy”.

Dlatego Jig, golebiu, ja juz z toba nie rozmawiam xD Wybacz. Pogralbym w te szachy, ale z kims kto jest w stanie logicznie myslec, wyciagac wnioski i myslec przyczynowo-skutkowo. Aaa i pogralbym z kims, kto nie ma stalina portretu na scianie xDD

PostNapisane: 6 grudnia 2020, 12:24 
Uzależniony od forum :)

DamianTra napisał(a):
. Po pierwsze nie bądź pizdą, chirurdzy zapierdalają po parę godzin w maseczce na twarzy i nawet nie mrukną. Po drugie maseczki się zmienia. I jeśli to są wielorazówki pierze a nie [cenzura], wietrzy.
8. Potwierdzam. Koronawirus na pewno nie będzie w tym przypadku przyczyną zgonu. Co prawda zwłoki będą świecić w ciemnościach, ale umrze „zdrowy”.

Ja tam mogę być pizdą (w czyichś oczach/głowie) nosić tą maseczkę, no problemo, tylko te 100% dodatku jakby skapło. :P Żeby nie było... Służbowo kontakt z otaczającą rzeczywistością mam bardzo podobny co służba zdrowia. Aaa jakbym zmarł na coś, przejechałoby mnie auto czy coś., to mogą sobie wpisać covid. Tylko żeby mojej rodzinie zapłacili jak należy, noo bo się należy.. mieli w końcu kontakt ze mną ;D
Zaraz zaraz... To chyba nie tak miało działać.

PostNapisane: 6 grudnia 2020, 21:58 
Przyjaciel forum

DamianTra napisał(a):
Uderz w stol.

Mode. Ja nie obrazam juz.

Za sekcja past na fejsie:

Każdy aptekarz kiedyś takiego spotkał. Każdy RiGCzowy aptekarz kiedyś próbował z takimi dyskutować. Gratulacje. Rozmowa z nawiedzonym foliarzem przypomina grę w szachy z gołębiem. Za [cenzura] nie wie o co chodzi, wszystko rozpierdala, próbuje żreć rzeczy do tego nieprzeznaczone a potem jedynym efektem jest to, że odchodzi napuszony jakby wygrał a Tobie zostaje gówno na podłodze do uprzątnięcia. Z czasem każdy wyrabia sobie szósty zmysł do wykrywania takich. Widzisz w środku kolejki i wiesz, że będzie, [cenzura] wesoło.
-„Bo Pan jest sprzedany koncernom farmaceutycznym. Ja dużo czytam o zdrowiu i oglądam filmów(1) i wiem, że to wszystko jest jednym wielkim tajnym spiskiem. Ja to wszystko wiem(2). Masoni z Nju World Order chcą nas wszystkich śledzić(3) i zniewolić, żeby móc rządzić światem. Trzeba wyrzucić telewizor i włączyć myślenie(4). Bo nie ma czegoś takiego jak koronawirus!!!!!!! Ktoś jest w stanie zobaczyć wirusa(5)? Koronawirusy istnieją od dawna(6)! Chcą nam założył na twarz kagańce od których się udusimy i dostaniemy grzybicy płuc(7). To jest niezgodne z konstytucją!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ktoś nie chce chorować to trzeba brać 40000000 jednostek witaminy D i 300 gram witaminy C donosowo(8)!!!!!
-„Powiedziałem [cenzura], albo zakładasz maseczkę albo wypierdalaj. Jest jeszcze trzecia opcja w której wyciągam topór, ale tej chyba nie chcesz?”
-„Ja tu już nie wrócę! I wszystkim powiem jak traktujecie klientów.”
-„Po pierwsze pacjentów, po drugie pewnie tylko foliarze będą cię słuchać, więc dziękuję bardzo za ułatwienie mi pracy.”
Zawsze ta sama śpiewka. Człowiek trzyma już arkusze foliarskiego bingo pod ręką (pic rel). Zawsze jakaś rozrywka. Spróbujesz z takim porozmawiać odwołując się do rzetelnych publikacji naukowych? Przecież to wszystko kupione. Spróbujesz się odwołać do zdrowego chłopskiego rozsądu? Error 404, page not found. Dyskusja jest bezcelowa. Dlaczego ludzie zostają foliarzami? Według mnie chodzi o ich EGO. Na co dzień są małymi trybikami w wielkiej maszynie. A chcą być SPECJALNI. LEPSI. OŚWIECENI! Kosztem foliarstwa jest zwykle stopniowa utrata zdrowia spowodowana hiperwitaminozami i zaniedbaniem prostych schorzeń. No i chore pieniądze wydawane na suplementy diety. Ale im się opłaca. Bo ONI są niezależni i inteligentni. Tylko [cenzura] ONI. Płakać nad nimi nie zamierzam. Chcącemu nie dzieje się krzywda, jak mawia cyborg Ozjasz.
1. Z żółtymi napisami?
2. Tajny spisek o którym miałby dowiedzieć się przeciętny polak-robak? Jasne. Brzmi legitnie.
3. Taak, na pewno potrzebują informacji o życiu typa który wali siedem Harnasi po robocie, lurkując foliarskie strony. Jakby chcieli dostać raka oczu i mózgu.
4. Coś chyba nie pykło szanownemu panu.
5. W sumie całkiem legitny argument – nie widzę typa mózgu i coraz bardziej wątpię w jego obecność.
6. Dla porównania można być Homo sapiens jak normalny człowiek albo Homo erectus jak stojący przede mną i plujący na pleksę.
7. Po pierwsze nie bądź pizdą, chirurdzy zapierdalają po parę godzin w maseczce na twarzy i nawet nie mrukną. Po drugie maseczki się zmienia. I jeśli to są wielorazówki pierze a nie [cenzura], wietrzy.

Dlatego Jig, golebiu, ja juz z toba nie rozmawiam xD Wybacz. Pogralbym w te szachy, ale z kims kto jest w stanie logicznie myslec, wyciagac wnioski i myslec przyczynowo-skutkowo. Aaa i pogralbym z kims, kto nie ma stalina portretu na scianie xDD

I pisze mi to typ, który kilka tygodni temu przeklinał jak to złapał koronkę od kogoś bez maski. (czyli sam nosiłeś maskę, która nie działa i liczyłeś na cudzą :rotfl: :rotfl: :rotfl:). Co więcej pisze to typ, który jest w grupie ryzyka wiekowo itp. 0,02% na koronawirusa... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Podsumowując przechorowałeś tę chorobę grypopodobną i ryzyko w twojej grupie jest 0,02%, ale jeszcze na wszelki wypadek obwieszczasz, że będziesz się starał o przeprowadzenie na sobie eksperymentu medycznego w postaci podania szczpionki - tak na wszelki wypadek chyba. :rotfl: :rotfl: :rotfl: i to ja jestem foliarzem, czy innym gołębiem. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

niech mnie ktoś zabije :rotfl: :rotfl: :rotfl:

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 6 grudnia 2020, 22:58 
Forumowicz

Moje BMW: E39sedan Titansilber
Kod silnika: M57D30
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=154718
DamianTra Ty się zaszczepisz w pierwszej kolejności pewnie.

Wypowiedz się proszę na temat co myślisz o wypowiedziach błaznów np ministra zdrowia. Jak się nie zaszczepisz to nie będziesz miał wstępu do publicznych miejsc. Wszystko do tego zmierza co Alduwiel pisze.
Nie wiem czemu tak ich bronisz. Też byłem pisiorem teraz nie mogę patrzeć na te wredne gęby jak cokolwiek mówią o gospodarce i koronawirusie. W domu trochę poruszyłem temat obecnej sytuacji i zaczynają się otwierać oczy. Pomału bo pomału ale myślę, że będzie dobrze.

PostNapisane: 6 grudnia 2020, 23:35 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
mateusz_175 napisał(a):
Jak się nie zaszczepisz to nie będziesz miał wstępu do publicznych miejsc.

A twoja stara to twój stary.

PostNapisane: 7 grudnia 2020, 00:30 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
mateusz_175 napisał(a):
Jak się nie zaszczepisz to nie będziesz miał wstępu do publicznych miejsc.

To nie wejde i nie zostawie tam swoich pieniędzy.

Zostawię tam gdzie raz że będę mógł swobodnie wejsć, bez jakiegoś zezwierzęcenia, a dwa będę mógł sobie dojechać samochodem i zaparkować.
Już teraz nie bywam w miejscach w które nie da się normalnie dojechać. Nie jem tam, nie kupuję tam, nie zostawiam pieniędzy.

PostNapisane: 7 grudnia 2020, 09:25 

Kyokushin napisał(a):
To nie wejde i nie zostawie tam swoich pieniędzy

Proste jak drut.
Z tym, że to są takie skrajności, zapędy na sprawdzenie reakcji ludzi.
Jeśli się odważą na takie zezwierzęcenie, to wprowadzą małymi kroczkami zaczynając od miejsc które nie są niezbędne do życia. Ja do galerii praktycznie nie jeżdżę, chyba że muszę na sezon nabyć odzienie jakiechs, a robię to 1/2x do roku max...i to nie koniecznie potrzebuje do tego galerię. Ale zrobią ci zakaz przebywania na ośrodkach rekreacyjnych, czy rozgrywkach sportowych. To są daleko idące prognozy głupstw na jakie mogliby wpaść. Kluczem jest tu tempo zniewolenia, tak by ludzi postrzegali to jako dobrą zmiane.
To jest tak jak z zabieraniem prawka poza terenem przekraczając o 50kmh i pierwszeństwo pieszych przed pojazdami.Miało wejść w sierpniu, ale nie pykło i rozważają co innego. Tutaj obstawiam, że historia będzie podobna. Nagłej zmiany nie będzie. A jak by była to przy tym strajki ws aborcji będą małym piwem.

PostNapisane: 7 grudnia 2020, 09:29 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Dokładnie tak Krzysiu.

Obrazek

Po kawałeczku ...

PostNapisane: 7 grudnia 2020, 09:44 

Grzechu, jednak na razie to trzeba przejmować się tym czy będą mogli nas bez pytania kłuć... Bez tego reszta to tylko daleko idącą prognoza. A jak na razie... Nie ma oficjalnego stanowiska że mnie do czegoś zmuszą. Prawnie przede wszystkim. Jest zapis z października/listopada, przytaczałem go. ...o tym, że nakaz mogą mieć ludzie chorzy, z podejrzeniem zachorowania... To nie jest tak, że mi Stachu -"rodzinny", powie na badaniu, że podejrzewa koronkę bo mam podgorączkowy i mimo, że nic mi nie jest poza tym, to z automatu zawiadomi sanepid, - musisz być szczepiony... Mogą mnie w zad pocałować. Oni mają plan do połowy roku chyba, wyszczepic połowę kraju!? Przedstawiają to tak, jakby ludzie się bili o to kto będzie pierwszy. Zwykły zabieg psychologiczny, to my chcemy, nie oni ;)

PostNapisane: 7 grudnia 2020, 09:46 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Tak prognoza i to daleko idąca...

Obrazek

Spokojnie, to tylko teorie spiskowe ;)

PostNapisane: 7 grudnia 2020, 10:33 
Forumowy terrorysta

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Załączniki:
1590669342_tned0s_500.jpg
1590669342_tned0s_500.jpg [ 66.46 KiB | Przeglądane 629 razy ]

PostNapisane: 7 grudnia 2020, 11:16 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36
Kod silnika: M52B28/M54B22
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159139
renoraines, :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dobre to.

Skoro już w temacie żartu i obecnej sytuacji to wrzucę tutaj filmik:

BORN ON THE RACETRACK TO LIVE ON THE STREET

PostNapisane: 7 grudnia 2020, 19:14 
Częsty bywalec

Jest:

Specjalnie dla tych oswieconych, najmadrzejszych i obudzonych, co to na 6 do roboty musza u kogos xD

PostNapisane: 7 grudnia 2020, 19:54 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
DamianTra napisał(a):

Specjalnie dla tych oswieconych, najmadrzejszych i obudzonych, co to na 6 do roboty musza u kogos xD

Właśnie tak ich widzę :rotfl:

PostNapisane: 7 grudnia 2020, 21:25 
Przyjaciel forum

Obrazek

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1