BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 08:43

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1349 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 68  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy Wał
PostNapisane: 29 czerwca 2021, 11:13 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Zakładalem tematy dotyczące swiatowego spisku, depopulacji i nadchodzącego krachu jakiego jeszcze nie było. Raptalian, plaską ziemię i kosmitow to Wy drodzy koledzy tam dolozyliscie. Ja na ten temat juz się wypowiadalem i mowilem, ze wszystko to zostalo celowo dorzucone do tej historii o spiskowej praktyce dziejów po to, aby ją ośmieszyć. Widzisz Rano ja lubię czytać i wlasnie dzieki temu po czasie doszedlem do sluszengo wniosku jakim jest stwoerdzenie, ze elity faktycznie wydały na nas wyrok smierci. Przeczytaj sobie,, granice wzrostu" wydane przez klub Rzymski.

Jeszcze rok temu gdy o tym mowilem mogliscie się śmiać, ale dziś wydaje mi się, ze juz naprawdę nie ma z czego ;)

PostNapisane: 29 czerwca 2021, 12:08 
Częsty bywalec

Moje BMW: Mercedes
Kod silnika: V8
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=160023
alduwiel napisał(a):
ja lubię czytać i wlasnie dzieki temu po czasie doszedlem do sluszengo wniosku jakim jest stwoerdzenie, ze elity faktycznie wydały na nas wyrok smierci. Przeczytaj sobie,, granice wzrostu" wydane przez klub Rzymski.
dokładnie to co napisałeś, składa się w całość.

jiGsaw napisał(a):
Ludziom się powoli oczy otwierają. Konfederacja jako JEDYNA walczy o zniesienie niekonstytucjonalnej, barbarzyńskiej segregacji sanitarnej, którą wprowadził PIS na wzór apertheidu czy wręcz hitleryzmu. Na efekty nie trzeba było długo czekać https://propolski.pl/najnowszy-sondaz-w ... 1_xPBolkIQ

nadal PIS + Lewica + PSL ma większość chociaż pewnie też Hołownia zagłosuje razem z PIS. Poza Konfederacją tamtym chodzi głównie o stołki i dojenie kasy z obywateli.

Prezentacja BMW E39
https://youtu.be/PJeIoCG2tgU

Nissan Murano
https://youtu.be/VLJ8SzF14AY

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 29 czerwca 2021, 12:09 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
alduwiel napisał(a):
Zakładalem tematy dotyczące swiatowego spisku, depopulacji i nadchodzącego krachu jakiego jeszcze nie było. Raptalian, plaską ziemię i kosmitow to Wy drodzy koledzy tam dolozyliscie.
Alduwiel, przyznaj się, zaszczepiłeś się potajemnie i zostałeś jednym z nich , a teraz robisz za zasłonę dymną ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 29 czerwca 2021, 14:05 
Forumowy terrorysta

renoraines napisał(a):
renoraines napisał(a):
Hahaha

Nadal aktualne :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jak złapać leszcza? Zanęcić, zarzucić zestaw, poczekac az łyknie przynętę, zaciąć i wyholować leszcza z wody.

Tacy madrzy , odkryli swiatowe spiski, znaja rzadowe zagrywki , głupi nie sa, ograc się nie dadzą . Przychodzi reno rzuca im kość , a ci się biją który pierwszy podniesie. I tak w każdym temacie .

Jest do smiechu, ponieważ twoja głupota nie zna granic . Sprawy były omawiane, a ty nadal nie ogarniasz najprostszego przekazu. Nie potrafisz prostych liczb interpretować, postrzegasz świat zero-jedynkowo, mierzysz ludzi swoją krótką miarą, błednie analizujesz i zakładasz, odrzucasz na zasadzie ‘’nie bo nie’’, pierd*olisz o komunizmie na wszystko.
Mam z ciebie bekę, kogoś takiego jak ty nie można traktowac powaznie. Tym bardziej, że przeczysz sobie, nie masz instynktu samozachowawczego i wielokrotnie sam się zaorałeś dajac się złapać jak leszcz , w tym reagując na ogólną uwagę o idiocie.

Pożar w burdelu konfederacji, która może kury szczać prowadząc, a nie politykę robić.

Tak jak nie wiedzą , że ambasadą Izraela w Polsce kieruje chargé d'affaires Tal Ben-Ari Yaalon, która została wezwana do polskiego MSZ , tak też nie wiedzą, że ustawa 447 nie była przyjęta w polskim parlamencie, nie obowiązuje w polskim prawie.

Kulesza jak zwykle bredzi o komunistach/socjalistach/lewakach/neobolszewikach.

Korwin guru sekty robiący zakupy w gaciach , wmawia łykającym wszystko bezmyślnym kucom, że ustawa dotycząca mienia bezspadkowego nie ma znaczenia oraz, że posłowie konfederacji głosujący za tą ustawą jego nie zrozumieli.

Bosak, Dziambor, Urbaniak, Winnicki, Kamiński głosowali za ww ustawą, uważając za ważne zmiany zgodnie z którymi po upływie 30 lat od wydania decyzji administracyjnej niemożliwe będzie postępowanie w celu jej zakwestionowania.

Izrael protestuje przeciwko ustawie, bo im sie nudzi :rotfl:

Puenta ta sama, przygłupy z konfederacji oraz ich jeszcze głupsze kuce. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Kontynujac ten powyższy humorystyczny wątek haha. Tylko poczucie humoru nam pozostaje skoro czeka nas pewna śmierć, oszczędności wyparują, a wszystko to przez swiatowe spiski i królewską rodzine satanizmu . :rotfl:

Do Winnickiego dotarło, ze strzelili konfederacji w kolano posłowie konfederacji Korwin, Sośnierz, Berkowicz, Braun, Kulesza, Tuduj, którzy nie poparli ustawy, wstrzymując sie od głosu czy wyciągając karty do glosowania udając, ze ich nie ma na sali.

Winnicki przepraszał za to na na twitterze wpisem :

Cytuj:
W głosowaniu Konfederacji nad odrzuceniem uchwały Senatu o odrzuceniu ustawy Sejmu o ochronie zdrowia nastąpiła pomyłka. Byliśmy przeciw ustawie a więc za wnioskiem Senatu a zatem przeciw odrzuceniu uchwały ale w rozpisce głosowań wdarł się błąd i poszła zła rekomendacja.
Tłumaczę: poprawki Senatu Sejm przyjmuje głosując PRZECIW odrzuceniu uchwały a odrzuca głosując ZA odrzuceniem. W związku z czym biuro zrozumiało, że jesteśmy przeciw ustawie ale Senat też był przeciw a więc trzeba było być PRZECIW odrzuceniu uchwały Senatu-a nie ZA.Przepraszamy.

To rozbawiło twitterowiczów wiec odpowiednio skomentowali :rotfl:

Cytuj:

Weź Pan jeszcze trochę poklucz... może ktoś w to uwierzy.

To tłumaczenie jest bardziej kompromitujące od błednego głosowania.

Amatorzy

Wam kury szczac prowadzac, a nie polityke robić.

Tak was tam duzo, ze dogadac się nie dajecie rady .

Nie potraficie zrozumieć przedmiotu głosowania XD.

I żadna z Waszych najtęższych głów nie załapała, że głosuje wbrew swoim przekonaniom?

Czy może macie tam, Panowie Wolnościowcy, taką dyscyplinę partyjną w głosowaniach, że mózgi wyłączacie na czas pracy?

Skoro popełnicie takie błędy i pomyłki - to złóżcie mandaty i odejdźcie z polityki. Bo dla pewnych zachowań i działań ludzi na waszych stanowiskach tolerancji po prostu być nie może.

Negowali pandemię i szczepienia - zaszczepili się, Cały czas podnosili sprawę " tzw. mienia bezspadkowego - głosowali przeciwko. Jeżeli ktoś tego jeszcze nie rozumie z kim mamy do czynienia to zapraszam do żłobka. Przedszkolak wie o co chodzi - kasa.

Kretyni z konfederacji, czy jak idą do kibla to też potrafi im się pomylić papier toaletowy z papierem ściernym?

Wracajcie do piaskownicy.

Cała wasza konfederacja to jedna wielka pomyłka.

Robicie swoich wyborcow w bambuko. Tyle wrzasku, krzyku, lament, że PiS chce żydom oddać narodowy majątek. A teraz wyszło szydło z worka. To głosowanie mówi samo za siebie. Kłamstwo i manipulacja.

Panie Winnicki, jak Pan wytłumaczy fakt wyciągnięcia kart ?

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 29 czerwca 2021, 19:54 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Błędy Konfederacji:

- Wyjście 78 letniego Korwina w gaciach do sklepu.

Statystyki rządów PiS:

- największa ilość zgonów w powojennej Polsce,
- najmniejsza ilość urodzin od 20 lat,
- największy przyrost długu w historii,
- najniższy poziom inwestycji od 1989,
- najwyższa inflacja w EU.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 29 czerwca 2021, 20:25 
Fan włoszczyzny

Dodałbym jeszcze najwyższy wskaźnik depresji u młodych ludzi, w ciągu ostatnich kilku lat.

PostNapisane: 29 czerwca 2021, 21:51 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
jiGsaw napisał(a):
Nie? Sugeruję tylko, że badacze i naukowcy też są ludźmi, pożądają pieniędzy

Znowu korzystasz ze swojej krótkiej "miary", Ty pożądasz kasy, wielu ludzi nie - proste.

jiGsaw napisał(a):
1. No i udowodniłeś, że nie rozumiesz co Korwin mówi. Pyta się o dowody. Istotnie mała szansa, że nie wiedział. Jednak przed sądem faktycznie mogłoby być ciężko mu to udowodnić, że to on wydawał takie rozkazy.

Ja? Chłopie kto w państwie opartym na dyktaturze jednego człowieka wydaje rozkazy? Liczyłeś na pisemny rozkaz z notarialnym potwierdzeniem i dziesięciu niezależnych świadków??? Strugasz wariata, czy kompletnego idotę??? Damian miał niestety rację, więc jeszcze jedno/dwa zdania i kończę, bo serio szkoda klawiatury.

jiGsaw napisał(a):
2. A tutaj to w ogóle się popisałeś... JKM się wyróżnia mądrością, a nie gębą, dlatego go pokazują. Znowu - brak zrozumienia prostych słów. A to chyba logiczne, że powinno się promować postęp i dobre wyniki oraz pozytywne cechy, a nie zacofanie i negatywne?

Właśnie ani ładny ani mądry, chociaż dla zaślepionych wyznawców to widać i ładny i mądry...

jiGsaw napisał(a):
PS. Dlaczego nie chcesz odpowiedzieć na pytanie Krzysztofa, czy chodzi konkretnie o tę uczelnię, którą on podał?

Odpowiedź jest, oczywiście nie w systemie 0-1, gdzie potrzeba ruszyć głową.

KKrzysztof, masz kłopot zapamiętać co napisałeś stronę wcześniej, wypierasz się, a teraz robisz jakieś elokwentne wywody o jakiś tam wykładach z kiedyś tam...lol

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 30 czerwca 2021, 06:54 
Częsty bywalec

Lincoln, personalne docinki to nie moja domena, a jak widać innych.
Lincoln napisał(a):
Ja? Chłopie kto w państwie opartym na dyktaturze jednego człowieka wydaje rozkazy? Liczyłeś na pisemny rozkaz z notarialnym potwierdzeniem i dziesięciu niezależnych świadków??? Strugasz wariata, czy kompletnego idotę??? Damian miał niestety rację, więc jeszcze jedno/dwa zdania i kończę, bo serio szkoda klawiatury.
Korwin powiedział, że nie ma dowodów co jest faktem. Jeżeli dowody posiadasz w Londynie gdzieś czeka nagroda.
Lincoln napisał(a):
KKrzysztof, masz kłopot zapamiętać co napisałeś stronę wcześniej, wypierasz się, a teraz robisz jakieś elokwentne wywody o jakiś tam wykładach z kiedyś tam...lol
czy mogę w tym układzie prosić o link do uczelni na której publikacji oparłeś postawioną wcześniej tezę ?

Proszę by w dalszej dyskusji nie posługiwać się językiem obrażającym personalnie osoby.

Ostatecznie jak się komuś kończą argumenty to zaczyna obrażać i wyzywać.

Prezentacja BMW E39

Nissan Murano

Ostatnio edytowano 30 czerwca 2021, 07:11 przez KKrzysztof, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 30 czerwca 2021, 06:56 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Krótko i na temat, bo po prostu NIE myślisz logicznie i z każdym kolejnym postem to udowadniasz. Trochę szkoda mojego czasu, bo dyskusja poziomem zaczyna przypominać jedną z tych batalii, walk z wiatrakami, które toczyłem na pejsie wielokrotnie z jakimiś lewaczkami, wegankami itp.:

1. Błąd logiczny. Gdzie napisałem, że pożądam kasy?! Pożądam wolności i niezależności, a nie kasy. Czy fakt, że obecnie zarabiam z 10x mniej niż jeszcze jakiś czas temu i mi z tym dobrze świadczy o tym, że pożądam kasy? Jeżeli tak to dlaczego?

2. Błąd logiczny nr 2. Czy ja napisałem, że WSZYSCY badacze i naukowcy pożądają pieniędzy? Nie. Pisałem to w kontekście pokazania Tobie, że w wielu przypadkach za wynikami badań stoi co innego niż merytoryka i rzetelność. Co gorsza za opiniami tychże naukowców i badaczy, bo wielu wygłasza opinie, a badań nie robili na dany temat.

3. Błąd logiczny. Czyli twierdzisz, że Hitler wszystko wszędzie wiedział, tak? Jeździł osobiście na KAŻDY FRONT o KAŻDEJ porze dnia i nocy by osobiście nadzorować WSZYSTKIE wydarzenia i wydawać dyspozycje? Gdzie JKM powiedział, że Hitler nie wiedział? Powiedział, że nie ma dowodów by wiedział i w sądzie byłoby ciężko to udowodnić. To zupełnie co innego.

4. JKM jest bardzo mądrym człowiekiem co udowodnił wystarczającą ilość razy i byle pierwszy lepszy zjadacz chleba mu tego nie odejmie, tylko dlatego, że nie jest w stanie pojąć tego co JKM mówi. Czekam na kolejne przykłady. Bo ja mógłbym tutaj wkleić pewnie ze 100 jego mądrych wypowiedzi na różne tematy wraz z uzasadnieniem, to może nawet Ty byś zrozumiał.

5. Nie ma żadnej odpowiedzi. Jest proste pytanie, tutaj nikt nie oczekuje żadnej innej odpowiedzi niż 0 - 1, bo jest to pytanie zamknięte z rozwiązaniem o dwóch możliwych stanach. A zatem jak rozumiemy po prostu wstydzisz się potwierdzić własne źródła. Sprawa jasna.

KKrzysztof napisał(a):
Ostatecznie jak się komuś kończą argumenty to zaczyna obrażać i wyzywać.

Znak rozpoznawalny i najszybszy sposób autodemaskowania się, czemu najczęściej towarzyszy samozaoranie się, kryptolewaka.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Ostatnio edytowano 30 czerwca 2021, 08:07 przez jiGsaw, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 30 czerwca 2021, 07:23 
Częsty bywalec

Lincoln, jeszcze dopiszę coś ważnego to popierana przez Ciebie miłościwie nam Panująca władza a za tym ci co ich popierają non stop coś chcą. Narzucą jak ktoś ma myśleć itp. My nikomu nic nie chcemy narzucać.

jiGsaw, też nie mogę pojąć jakim cudem tak proste rzeczy nie są przyswajane przez ludzi. A wystarczy temat aborcji, lpgbt czy czegoś tam to tłumy wychodzą. Logika socjalistów zawsze pozostanie zagadką.

Prezentacja BMW E39

Nissan Murano

PostNapisane: 30 czerwca 2021, 13:11 
Zacna persona forum

Rasa ludzka, nawet w najgorszych chwilach nie pogodzi się. Myśli nie będą spójne. Taka nasza natura dzikusów. A co dopiero wytłumaczyć komuś swój punkt widzenia w dzisiejszych czasach? Nikt nie powiedział nam, że będzie łatwo. Chociaż tyle, gorzka prawda :ok:

PostNapisane: 30 czerwca 2021, 13:38 
Częsty bywalec

Alik87 napisał(a):
Rasa ludzka, nawet w najgorszych chwilach nie pogodzi się. Myśli nie będą spójne. Taka nasza natura dzikusów. A co dopiero wytłumaczyć komuś swój punkt widzenia w dzisiejszych czasach? Nikt nie powiedział nam, że będzie łatwo. Chociaż tyle, gorzka prawda
smutna prawda, tylko szkoda, ze akurat socjalistów jest więcej niż wolnościowców. Przecież ja nikomu nie bronię się składać na daną grupę społeczną ludzi co potem zadecydują czy wydać tą kasę na jakieś rzeczy, które ta grupa uważa za słuszne. Tak samo nie bronię nikomu, że chce się składać na niewydolny system zdrowotny, zus, szkolnictwo itp. ja po prostu chcę mieć wybór czy chcę korzystać z danej usługi i za nią powinienem płacić a nie przymus bo tak chcę większość.

Lewakom socjalistom w kraju wolnościowym żyło by się łatwo bo by sobie grupy potworzyli i tam składali na nowe limuzyny dla prezesa czy tam by oddawali kasę by potem dostać ją z powrotem jako coś tam plus :)

Nie chcę się wtrącać w nikogo życie i tego samego oczekuję w moją stronę. Niestety jest jak jest. Chociaż nie narzekam to wyrażam swoje poglądy i opinie.

Prezentacja BMW E39

Nissan Murano

PostNapisane: 30 czerwca 2021, 17:22 
Forumowy terrorysta

renoraines napisał(a):

Obrazek

:rotfl:

Wystarczy odczekać, a przygłupy z konfederacji oraz ich jeszcze głupsze kuce, bedąc za a nawet przeciw, potwierdzą, że są idiotami. :rotfl:

Umrą to umrą vs tragedia ze zmarli.

Wygrało życie, bo życie jest najważniejsze vs zakaz aborcji jest nieludzki.

Powszechna prywatyzacja vs ujadanie, że właściciel choćby hinduski król stali, korzystając z okazji i majac do tego prawo podnosi ceny, za co konfederacyjni idioci obwiniają … rząd

Przywiazanie do wartosci chrzescijańskich, walka z chrystianofobią , publiczne uczestnictwo w mszach św, popieranie nauki koscioła , Ordo Iuris oraz pomysłu intronizacji Chrystusa na króla Polski , Szczesc Boze, domaganie sie mszy po łacinie vs sprzeciw wobec udziału kleru w zyciu społecznym .

Podatki 0 % vs wypowiedz korwinowego Mentzena, który przyznał wprost że gdyby rządzili to podatki byłyby jak teraz , bo z czego sfinansowałaby konfederacja wydatki ktore i tak trzeba sfinansować, gdy są zaciągnięte zobowiazania ? :rotfl:

Straszyli roszczeniami żydowskim vs wstrzymali sie od głosu, wyciagneli karty nie głosując za powstrzymaniem dzikiej reprywatyzacji , kolejny raz przeczac swoim przekonaniom.

Bezmyślne kuce z korwinowej sekty , mając sprane łby, ufając swojemu oderwanemu od rzeczywistosci guru, pudrują korwinowe syfy nawet wtedy gdy ten bredzi o Hitlerze i pedofilach .
Postrzegają swiat zero-jedynkowo , wiec nie widzą, że dzieki takim frajerom jak oni, Korwin kreci od lat swój polityczny geszeft.

Obrażają rozmówców
Cytuj:

Na żywo byś dostał w ryja bezmózgi worku gówna i tyle by z tego twojego prostactwa było. Chcesz się szczepić to się szczep, nie chcesz to nie i wypierdalaj stad zakompleksiony nieudaczniku i biedaku.

Po prostu już jestem bezsilny na Twój ciasny, sprany łeb, komuchu.

Japa plebs

Debil to ten, który nie potrafi prostych liczb analizować.

Nie potrafi PROSTYCH liczb analizować i wyciągać wniosków, no po prostu cymbał jakich mało.

Zabawne jest to, ze kiedy oni rozmówców nazywają debilami, glupkami, plebsem, hołotą, to dobrze.
Ale gdy w stosunku do nich użyje się takiego jezyka źle.
'' Kali zabrac komus krowy to dobry uczynek. Jeśli ktoś Kalemu zabrać krowy to jest zły uczynek. :rotfl:

Dalej, mentalnosc przyglupow z konfederacji oraz ich jeszcze głupszych kuców , są za wolnoscia pod warunkiem ze podziela sie ich oderwane od rzeczywistości poglady. :rotfl:

Nie może również zabraknąć kolejnego debilizmu czyli pier*olenia o komunizmie/socjalistach/lewakach/neobolszewikach na wszystko .

W ten sposób, wykorzystując ich słowa, można ich orac dzień w dzień. Jednak obiektywnie patrzac nie są to wymagający przeciwnicy, a tacy z najniższej półki. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 30 czerwca 2021, 18:21 
Zacna persona forum

Obserwując zainteresowanie tym tematem, dobrze by było spotkać się i porozmawiać. Wydaje mi się, że moglibyśmy się lepiej poznać i wytłumaczyć swoje racje. Oczywiście przy sposobności czasowej :ok:

PostNapisane: 4 lipca 2021, 21:25 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
KKrzysztof napisał(a):
Korwin powiedział, że nie ma dowodów co jest faktem. Jeżeli dowody posiadasz w Londynie gdzieś czeka nagroda.

Co jest faktem? Jeżeli masz groźby, motyw i zbrodnie na 6mln ludzi na terytorium rządzonym nieprzerwanie i niepodzielnie przez jednego człowieka to mógł nie wiedzieć? Na śmierć skazano najbliższych współpracowników H, którzy bezpośrednio wykonywali jego rozkazy, sądzisz że bez dowodów? Jeden i drugi niech pomyślą sami, bez Korwina... Nie obrażam ludzi, zwyczajnie kolejny raz nie jestem wstanie zaakceptować, obrony takich głupot wypowiedzianych przez swojego "mistrza", mających niewiele wspólnego z prawdą.
jiGsaw, odpowiedź jest, zwyczajnie nie jesteś w stanie jej zrozumieć i nie tylko "jej"... Natomiast błędem logicznym jest uważanie, że akurat opłacani są Ci naukowcy którzy mówią inaczej niż nam się wydaje. Tak samo jak H nie wiedział o zagładzie 6mln ludzi, którym sam wielokrotnie zapowiadał zagładę.
Ponownie bez odbioru...

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 5 lipca 2021, 06:58 
Częsty bywalec

Lincoln napisał(a):
Co jest faktem? Jeżeli masz groźby, motyw i zbrodnie na 6mln ludzi na terytorium rządzonym nieprzerwanie i niepodzielnie przez jednego człowieka to mógł nie wiedzieć?

dokładnie ten wpis pokazuje, ze nie zrozumiałeś wypowiedzi.

Nigdzie nie powiedział, że Hitler nie wiedział. Powiedział, że nie ma na to dowodów a jeżeli takowe posiadasz to w Londynie jest nagroda za ich dostarczenie. Tu nie ma o czym dyskutować. Wprost przeczytaj wypowiedz i nie doszukuj się drugiego dna.

To ogólnie jest ciekawostka historyczna i tak to należy traktować. Kilku posłów z Twojej ulubionej partii chyba nawet poszło z Korwinem do sądu za tą wypowiedź i chyba przegrali. Nie chce mi się teraz szukać ponieważ tych spraw w sądzie było już pełno w tym temacie. Osobiście też nie rozumiem co trudnego w rozróżnieniu, że nie ma dowodów a że nie wiedział. Toć to proste jak konstrukcja nie wiem czego.

Prezentacja BMW E39

Nissan Murano

PostNapisane: 6 lipca 2021, 09:41 
Uzależniony od forum :)

Wszyscy wiedza, że Nowy wał ma uderzyć nie tylko w najbogatszych ale zacznie już bić po kieszeni klasę średnią

klasa średnia:
https://businessinsider.com.pl/twoje-pi ... eG5Fcsi2MM

4k zł brutto, do ręki jakieś 2800zł :rotfl:

PostNapisane: 6 lipca 2021, 10:15 
Zacna persona forum

Sylwek_ch napisał(a):
Wszyscy wiedza, że Nowy wał ma uderzyć nie tylko w najbogatszych ale zacznie już bić po kieszeni klasę średnią

klasa średnia:
https://businessinsider.com.pl/twoje-pi ... eG5Fcsi2MM

4k zł brutto, do ręki jakieś 2800zł :rotfl:

Buahahah, niech tak bedzie, tylko te 4k brutto niech liczą po odjęciu stałych miesięcznych wydatków.

PostNapisane: 6 lipca 2021, 10:21 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36
Kod silnika: M52B28/M54B22
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159139
Jak dobrze pamiętam pis kiedyś chciał wprowadzić 3k kwote minimalną. Teraz 2800netto to klasa średnia. To ile powinna zarabiać klasa niższa? :wstyd: :wstyd: :wstyd:

BORN ON THE RACETRACK TO LIVE ON THE STREET

PostNapisane: 6 lipca 2021, 11:05 
Zacna persona forum

Mateusz118 napisał(a):
Jak dobrze pamiętam pis kiedyś chciał wprowadzić 3k kwote minimalną. Teraz 2800netto to klasa średnia. To ile powinna zarabiać klasa niższa? :wstyd: :wstyd: :wstyd:

To jest własnie zacieranie różnić między klasami, aby wszyscy czuli się równi. ;)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1349 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 68  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1