BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 30 kwietnia 2025, 17:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1232 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czy putler wywoła wojnę ?
PostNapisane: 18 września 2024, 09:07 
Forumowy terrorysta

:rotfl: :rotfl: :rotfl: ale beka haha

Alduwiel :rotfl: jak zwykle bredzisz pudrując syfa , a wspominalem : minimum jakiego wymagam od oponentow to czytanie ze zrozumieniem

Nie, nie jest to taka sama sytuacja ponieważ pisząc o przydupasach nie wymieniłem żadnej osoby ani żadnej opcji politycznej.

Na mój bezosobowy wpis zareagowała osobopostać rost :rotfl: ( nie wnikam kogo to przydupas) potwierdzając kolejny raz frustrację i irytację do czego osobopostać rost samo się przyznało w swoim poście :rotfl:

Aktualne powiedzenia :

Głupiemu się nie wytłumaczy, mądremu nie trzeba tłumaczyć...

Załączniki:
mt.jpg
mt.jpg [ 10.64 KiB | Przeglądane 2498 razy ]

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 18 września 2024, 09:12 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Idiotę to sam z siebie robisz CIĄGLE krytykując innych Bartek :( masz 40 lat, pora żebyś zrozumiał ,ze to co mówisz o innych bardzo duzo mówi o Tobie.

PostNapisane: 18 września 2024, 09:26 
Forumowy terrorysta

Alduwiel :rotfl: ty robisz z siebie idiote teoriami z czapy, wtracaniem sie , kłamstwami, manipulacjami i hipokryzją ( krytykujac mnie zarzucasz mi, ze ja krytykuję innych :rotfl:)
Co wykazałem powyzej i strone wczesniej. Różne sytuacje, a ty nadal łżesz i brniesz. Nie umiesz czytac ze zrozumieniem, dopowiadasz sobie to czego nie ma :rotfl:

Pisząc o przydupasach nie wymieniłem żadnej osoby ani żadnej opcji politycznej i kto zareagował biorąc do siebie bezosobowy post?

Styl mojej wypowiedzi zależny od poziomu rozmówcy. Inteligentnych cenię, nawet jeśli z nimi sie nie zgadzam.
Natomast z idiotow, szukających atencji, żałosnych frustratów, ignorantów , ktorzy nie sa wymagajacymi przeciwnikami, a takimi z najniższej półki, kręcę bekę :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 18 września 2024, 09:48 
Forumowicz

Moje BMW: E46 330CI / E39 520i
Kod silnika: M54B30
No dobra, ale to jest jakieś Twoje hobby tak?

PostNapisane: 18 września 2024, 09:50 
Forumowy terrorysta

SelectoSK, powyżej dwa przysłowia, ktore ciebie tez dotyczą. :rotfl:

PostNapisane: 18 września 2024, 09:53 
Forumowicz

Ale mnie nie interesują Twoje przysłowia. Spędzasz tu bardzo chętnie swój wolny czas, rzucasz non stop baity, wchodzisz w dyskusje w praktycznie w każdym temacie który nie dotyczy samochodów marki bmw, więc logicznym wnioskiem jest, że to po prostu jest Twoje hobby :hyhy:

PostNapisane: 18 września 2024, 09:55 
Forumowicz

Na fb też tak się udzielasz w takich wątkach/grupach/artykułach itp ? :niepewny:

PostNapisane: 18 września 2024, 10:11 
Forumowy terrorysta

Nudzisz.

------------------
Logiczne jest , ze niewymieniona osoba reagując na bezosobowy wpis o przydupasie itd sama potwierdza, ze jest przydupasem. Zatem nie może mieć pretensji , że jest traktowana jako przydupas.

Logika z definicji, nauka formalna o jasnym i ścisłym formułowaniu myśli, o regułach poprawnego rozumowania i uzasadniania twierdzeń.

PostNapisane: 18 września 2024, 10:30 
Moderator

renoraines napisał(a):
Alduwiel :rotfl: ty robisz z siebie idiote teoriami z czapy, wtracaniem sie , kłamstwami, manipulacjami i hipokryzją ( krytykujac mnie zarzucasz mi, ze ja krytykuję innych :rotfl:)

Nigdy złego słowa o Tobie nie powiedziałem, teraz to jest pierwszy raz, a żarty jakie były to nikomu nie szkodziły :) Przestaw się Reno z krytyki na chwalenie bo się zamienisz na starość w mojego starego. Krytyka niszczy, jak masz krytykować to nie mów wcale. Jeśli mowa jest srebrem to milczenie złotem ;)

PostNapisane: 18 września 2024, 10:56 
Forumowy terrorysta

Alduwiel na poprzedniej stronie zamieściłem łopatologicznie faktografie. Zamiast notorycznie bredzić, zacznij czytaj ze zrozumieniem.

łopatologia pot. «wytłumaczenie czegoś w sposób bardzo prosty, zrozumiały nawet dla osób słabo rozgarniętych.

PostNapisane: 18 września 2024, 18:14 
Zacna persona forum

Może pójdziemy dalej w temat? Jakie jest wasze zdanie jeżeli chodzi o możliwość wkroczenia wojsk Rosyjskich na teren naszej polski? To już nie jest parę miesięcy jak wielu myślało, a sprzętu przybywa, w sensie zwiększyli efektywność budowania maszyn wojskowych.

PostNapisane: 18 września 2024, 19:25 
Forumowicz

Alik87 napisał(a):
Może pójdziemy dalej w temat? Jakie jest wasze zdanie jeżeli chodzi o możliwość wkroczenia wojsk Rosyjskich na teren naszej polski? To już nie jest parę miesięcy jak wielu myślało, a sprzętu przybywa, w sensie zwiększyli efektywność budowania maszyn wojskowych.

0-wa możliwość.

PostNapisane: 19 września 2024, 14:15 
Zacna persona forum

Alik87 napisał(a):

Pytanie czy to jest opłacalne. Trzeba zaangażować ogromne środki by móc okupować tereny nadwiślańskie. Jeśli juz, to starcie na terenie ukrainu z wojskami nato czyt. głupimi polakami. Może lepiej będzie przyłączyć polske do rzeszy niemieckiej. Na pewno to jest lepszy pomysł niż budowanie unii polsko-ukrainskiej. Najludniejsze i najsilniejsze państwo w europie :P Chachły wyruchaja polaczków i roszabrują ten kraik. Sprowadzenie Ukraińców do polski przez PIS to jest jak sprowadzenie Krzyżaków w średniowieczu. Będzie się to nam odbijać czkawka przez dobre ponad 100 lat

PostNapisane: 19 września 2024, 21:10 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
To przecież jakby hitler wojnę wygrał to Polska by lepiej skończyła prawdopodobnie.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 20 września 2024, 00:02 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
jiGsaw napisał(a):
To przecież jakby hitler wojnę wygrał to Polska by lepiej skończyła prawdopodobnie.

Nie mam co do tego wątpliwości. A jakbyśmy się do Hitlera przyłączyli, to wojny by nie było, Europa by się poddała, a nawet jakby była ta wojna, to nie było by tych obozów, okropieństw i tego wszystkiego, szybko by się zakończyła.

Niemcy chcieli III rzeszy, a czym się to od rzeczypospolitej różni? Z natury niemcy są jak te terminatory, które chcą uszczęśliwić siłą ludzkość. A może oni właśnie człowieczeństwa szukają?
Adek do nas przyszedł, i prosił nas o człowieczeństwo, polskie serce, a Polska była w pakcie z jakimiś niedojdami, i odmówiliśmy. I się wtedy piekło rozpętało.

Jakbyśmy z Niemcami teraz, po wygranej wojnie, mieli Rzeszępospolitą, dawno na Marsie ludzkość by siedziała, co prawda nie wiem czy wszyscy by po niemiecku nie mówili.
Hiroshima i Nagasaki też by z atoma nie dostały, i mam przeczucie graniczące z pewnością, że nikt by nie dostał, bo jakby Niemcy mieli bombę pierwsi, z naszą walecznością i sercem u boku, to już byłaby biała flaga wszędzie.

Ale jak wspomniałem, gdybyśmy mieli pakt z Niemcami, nikt by do nas nie fiknął, bo kto by fiknął, Anglia z Francją? :rotfl: Inna sprawa, że jestem pewien - że gdyby w tym pakcie, było polskie człowieczeństwo, wojny by nie było w ogóle. Może nawet na drodze dyplomacji do Rzeszy inne kraje by dołączyły, może Unia Europejska by powstała wcześniej.
Hitler miał w Europie zbyt małą siłę, na samym początku, by wygrać bez walki.

Nie popieram jego rządów, bo był socjalistą, podobnie jak Stalin, z tą różnicą że Hitler był narodowy, a Stalin kołchozowy, a socjalizm zawsze się kończy tragicznie, natomiast może po tych kilkudziesięciu latach które minęły, przekształciłby się w jakiś korporacjonizm na wzór Chin, i sumarycznie - jeżeli chodzi o life quality i technologię, mogłoby być lepiej.

PostNapisane: 20 września 2024, 08:12 
Forumowicz

Ok to była opinia a fakty? Ja żyje w Niemczech, pomiędzy wykształconymi i niewykształconymi różnymi pokoleniami Niemców i opinie stricte wewnętrzną, pierwotną mają zgoła inną niż się Wam może wydawać.

"to nie było by tych obozów" <- naprawdę w to wierzysz?

PostNapisane: 20 września 2024, 08:12 
Moderator

jiGsaw napisał(a):

Jak miałby niby Hitler wygrać wojnę bez spadających atomówek? Nawet teoretycznie? Szanse na to ,ze by się coś takiego udało są równe szansie na rozszczepienie atomu celnym cięciem miecza przez samuraja.

PostNapisane: 20 września 2024, 09:53 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
SelectoSK napisał(a):
Ok to była opinia a fakty? Ja żyje w Niemczech, pomiędzy wykształconymi i niewykształconymi różnymi pokoleniami Niemców i opinie stricte wewnętrzną, pierwotną mają zgoła inną niż się Wam może wydawać.

"to nie było by tych obozów" <- naprawdę w to wierzysz?

Tak, wymieniłem wyżej z jakich powodów, które moim zdaniem byłyby wystarczające.
Ale za Adolfa, ani Piłsudskiego, sobie ręki uciąć nie dam. Za żadnego socjalistę sobie nie dam ręki uciąć, za kobietę też nie.

PostNapisane: 20 września 2024, 15:37 
Fan włoszczyzny

Kyokushin napisał(a):
a nawet jakby była ta wojna, to nie było by tych obozów, okropieństw i tego wszystkiego, szybko by się zakończyła.

Nie do końca, Hitler od początku był nastawiony na wyeliminowanie Żydów, i tutaj raczej nic by się nie zmieniło, nie obozy to znalazłby inny sposób na nich, gdyż miał na tym punkcie obsesję, chciał żeby rasa aryjska była rasą dominującą, opanowała świat.

Kyokushin napisał(a):
Jakbyśmy z Niemcami teraz, po wygranej wojnie, mieli Rzeszępospolitą, dawno na Marsie ludzkość by siedziała

Zgadza się. Wernher Von Braun ten od rakiet V2, miał też być sądzony w Norymberdze, Amerykanie jednak mieli pomysł na niego jako że tworzyli program kosmiczny, i wzięli gościa do tworzenia rakiet i innych podzespołów. Dzięki temu uniknął procesu. Gdyby Hitler wojnę wygrał, to na pewno Niemcy rozwinęli by dużo lepiej program kosmiczny z jego wiedzą niż USA, a loty komercyjne w kosmos, a może nawet na księżyc nie kosztowałaby majątku. Fajnie zagrać sobie w Wolfenstein II: The New Colossus, tam są fajne pokazane Stany bo wygraniu wojny przez III rzesze.

PostNapisane: 20 września 2024, 15:41 
Moderator

Wolfenstein II: The New Colossus czeka w kolejce :)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1232 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1