BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 30 kwietnia 2025, 17:00

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1349 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy Wał
PostNapisane: 31 października 2024, 23:03 
Zacna persona forum

Mówisz Dżugaszwili ps stalin. Nawet do końca życia nie potrafił mówić dobrze po rosyjsku, bo mial akcent. Nie był ruskim, tylko przybłęda z Kaukazu. Nie wyglądał na Słowianina. Tylko jakiś mieszaniec Gruzina z Chazarem. NIe wiem co się uczepiłeś kilka milionów ofiar na ukrainie, jak jest odpowiedzialny za śmierć 95 mln ludzi którzy żyli w zsrr ( wliczając w to ofiary z czasów 2 wojny światowej )

Obrazek

Alduwiel napisał(a):
A napisał(a):
W pierwszej kolejności będą brać wyszczepionych, a ty Alduwiel pewnie po 6 dawkach jesteś? Masz folie która chroni przez promieniowaniem 5G?

Tak, ja to jestem zwolennikiem szczepień nr 1 na tym forum :D

Zauważyłem. Uważaj bo zator tyka po dawce

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 31 października 2024, 23:17 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Chyba nie zrozumiałeś ;) więc powiem tak ,że gdybyś się złożył z Waldkiem to by Wam nie starczyło ,żeby mnie przekonać na takie szczepienie :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 1 listopada 2024, 06:27 
Zacna persona forum

To tylko czarny humor z mojej strony. Jednak jakas część ludzi źle zniosła wyszczepienie.Zrobili eksperyment na ludziach. Poddawali się szczepieniom godząc się własnym podpisem na tą głupotę. Niektórzy się nie przyznają ci do tego. Nawet w tym tygodniu widziałem idiotę w audi który siedział sam w samochodzie w masce.
Zrobili ludzi w Wala

PostNapisane: 1 listopada 2024, 10:14 
Moderator

Dekady rozwoju socjologii i mamy efekty, ale nie wszystko stracone, dlatego powinniśmy o tym mówić przy każdej okazji. Internet nadal jest wolny dlatego jest jeszcze szansa...

PostNapisane: 1 listopada 2024, 13:01 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
A napisał(a):
NIe wiem co się uczepiłeś kilka milionów ofiar na ukrainie, jak jest odpowiedzialny za śmierć 95 mln ludzi którzy żyli w zsrr ( wliczając w to ofiary z czasów 2 wojny światowej )

Nie ważne kim był, tylko jakim narodem sterował. Odniosłem się tylko do jednego mordu na ukr, skoro podobnej wielkości zagładę "podniosłeś" po stronie usa, a skala kolejny raz jest przytłaczająco niekorzystna dla rus...

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 2 listopada 2024, 02:26 
Zacna persona forum

Rosja to nie jest naród. Tam są dziesiątki różnych narodów. Nie możesz wrzucać wszystkiego do jednego wora. Wszyscy cierpieli razem narodem rosyjskim. Ich tez zabijali. Kolektywizacja obejmowała wszystko a nie tylko ukrainu. Ja wiem, ze Ukraińcy chcą sobie przywłaszczyć cierpienie. Jebac ukrow. Jakim trzeba być tępym narodem, żeby wybrać sobie na prezydenta człowieka, który wcześniej występował w serialu i grał prezydenta. Wybrali go, a on im zgotował zaglade. Zabił juz kilkaset tysięcy ludzi. Nie wiem jak on się z tym czuje, ale to kawal szui jest. Nie chce pokoju, tylko wysyła kolejnych na śmierć. Urządza łapanki z ulicy na front. Ale skoro sobie takiego wybrali małego zydka Chazara na prezydenta to niech teraz cierpią. Widocznie taka ich rola

PostNapisane: 2 listopada 2024, 11:33 
Moderator

Tak wygląda wojna, u nas to samo będzie jak się zacznie ;)

Btw Panie A czy mógłbyś mi powiedzieć co dokładnie złego Ukraińcy zrobili Tobie?

PostNapisane: 2 listopada 2024, 11:41 
Specjalista ds osiągów

A, dziwne rzeczy opowiadasz, bo to ruscy głównie uciekali przed mobilizacją (kolejki na granicy z Gruzją, czy Kazachstanem), zresztą wcale im się nie dziwię.
Nikt nie twierdzi, że sobie przywłaszczyli miliony ofiar kolektywizacji, bo ofiar było zdecydowanie więcej, chodziło tylko o skalę mordu, porównawczą do usa. Tak samo jest obecnie z więźniami, dużo gorzej traktowanych przez rus, co było widać chociażby podczas wymiany jeńców...

PostNapisane: 2 listopada 2024, 13:05 
Fan włoszczyzny

Lincoln zajmij się lepiej autkami swoimi, a nie historią bo takie głupoty i wypisujesz, że brak słów.

A to z tym PKB że nam Ukraińcy rzekomo zwiększają to już nawet nie skomentuję :wstyd:

PostNapisane: 2 listopada 2024, 14:41 
Specjalista ds osiągów

Rost, ??? To wskaż gdzie się mylę?
PKB? Proszę bardzo, pierwszy artykuł z brzegu:
https://businessinsider.com.pl/praca/po ... ny/qwdzj44
Serio nie wiesz takich rzeczy, czy udajesz? Zawsze możesz nam podać statystykę, jak Twoi "przyjaciele" z rus u nas "pracują".

PostNapisane: 4 listopada 2024, 13:30 
Forumowy terrorysta

:rotfl: głupek wypowiada się na temat o ktorym nie ma pojęcia :rotfl:

https://m.youtube.com/watch?v=rwcYrz0mx48

PostNapisane: 4 listopada 2024, 14:28 
Fan włoszczyzny

Masz rację. Tak samo jak Gajewska. ;)

PostNapisane: 4 listopada 2024, 15:25 
Zacna persona forum

Ukraina ma tradycje zestrzeliwania rakietami samolotów albo pasażerskich albo ze swoimi jeńcami. Mimo ze twierdza ze nie zestrzeli rosyjskiego samolotu z ukraińskimi jeńcami. Śmieszne tłumaczenie. 65 ludzi. Tak traktuje ukraina swoich. W 2024 roku. Malezyski w 2014 roku oraz tu154 w 2001 roku rakieta z ukraińskiego poligonu nad morzem czarnym. Taka nowa świecka tradycja. (...)Ukraina oficjalnie przyznała, że maszyna mogła zostać strącona rakietą ziemia-powietrze. W katastrofie zginęło 78 osób.(...) Dzikusy czy to wschodnia czy zachodnia ukraina. Nie ma to żadnego znaczenia.
Do tej pory oficjalnie nie przeprosili za zabicie dwóch Polaków rakieta w Przewodowie w 2022r. Żeleński od pierwszej minuty próbował wszystko zrzucić na ruskich( atak na NATO!! :P ), a potem sam Biden przyznał ze to była ukraińska rakieta. Czy ktoś przeprosił? nie. Zakłamane państwo

PostNapisane: 5 listopada 2024, 16:21 
Moderator

I to, aż tak Cię boli? Nawet ćwierć miliona dzieci może umrzeć z głodu w Sudanie, gdzie po blisko rocznej wojnie domowej grozi największa w świecie klęska głodu, ale Ciebie boli brak przeprosin ze strony Ukraińskiej za zepsutą rakietę, która omyłkowo poleciała w naszą stronę?

PostNapisane: 5 listopada 2024, 20:26 
Specjalista ds osiągów

A, z jakiś kremlowskich portali masz takie rewelacje? Malezyjski samolot w 2014r zastrzelili ruscy, którzy oczywiście zaprzeczali, ale Holendrzy zrobili jak należy i międzynarodowe śledztwo (a nie jak nasze sprzedawczyki w 2010), które wskazało kto konkretnie strzelał z wyrzutni BuK 332, byli to m.in Igor Girkin, 48-letni były pułkownik FSB, Siergiej Dubinski, 56-letni były oficer GRU... Nasi do dziś nie mają czarnych skrzynek, wraku i nie wiedzą kto gdzie leżał...
Co do rakiety w pl to był pocisk do obrony antyrakietowej, nigdy by nie był użyty gdyby nie ruskie ataki na ukr.

PostNapisane: 5 listopada 2024, 23:43 
Zacna persona forum

Jak przeczytalem wasze to odpowiedzi to autentycznie sie zasmialem :D Alduwiel pisze mi o klesce glodu w Sudanie a Lincoln o smolensku xD

Ciekawe skad czerpales ta wiedze. Pewnie z periodyków Srebrna sp. z o.o. ktorej beneficjentem rzeczywistym jest Jaroslaw Kaczynski ;) ciekawe czemu nie sprowadzil wraku. Lepiej gonić kroliczka niz go zlapac xD

Obrazek

Obrazek

PostNapisane: 6 listopada 2024, 09:52 
Specjalista ds osiągów

A, dziwne, bo nikt nie śmiał się z bzdury którą napisałeś o zestrzeleniu malezyjskiego samolotu, za to szybko przeszedłeś na Smoleńsk, który nie dotyczy głównego wątku (tylko pokazałem jak to się robi na świecie w kwestii wypadków lotniczych, a czego nasze "asy" uległe pulterowi nie potrafiły zrobić). Memy nie stanowią faktów ;)

PostNapisane: 6 listopada 2024, 11:59 
Moderator

Skoro śmierć głodowa tysięcy dzieci jest dla Ciebie śmieszna, natomiast nie możesz przełknąć wolnej Ukrainy to Ci powiem ,ze dziwny z Ciebie gość :) może nie masz dzieci i dlatego ....

PostNapisane: 6 listopada 2024, 17:58 
Zacna persona forum

Alduwiel napisał(a):
Skoro śmierć głodowa tysięcy dzieci jest dla Ciebie śmieszna, natomiast nie możesz przełknąć wolnej Ukrainy to Ci powiem ,ze dziwny z Ciebie gość :) może nie masz dzieci i dlatego ....

Może skupmy się na naszym podwórku i spójrzmy na nasze dzieci, a nie będę się zajmować afryka. Masz duży rozmach. https://www.pap.pl/aktualnosci/wielkie- ... mal-dekady
2,5 mln Polaków żyje w skrajnym ubóstwie, a ponad 17 mln poniżej minimum socjalnego - wynika z danych za rok 2023 opisanych przez Wirtualną Polskę. To najgorszy wynik od 2015 r. Dotkliwie wzrósł poziom biedy wśród dzieci, seniorów i osób niepełnosprawnych - zaznaczył portal.
A ty będziesz pisał o śmierci głodowej dzieci z afryki. Weź otrzeźwiej :P czyli można w skrócie powiedzieć ze w latach 2015-2023 rozkwitła bieda wśród elektoratu socjalnego. Mimo sypnięcia groszem przez Kaczyńską Jaryce. Inflacja zabija najbiedniejszych.

Lincoln napisał(a):
A, dziwne, bo nikt nie śmiał się z bzdury którą napisałeś o zestrzeleniu malezyjskiego samolotu, za to szybko przeszedłeś na Smoleńsk, który nie dotyczy głównego wątku (tylko pokazałem jak to się robi na świecie w kwestii wypadków lotniczych, a czego nasze "asy" uległe pulterowi nie potrafiły zrobić). Memy nie stanowią faktów ;)

Przeczytałeś pobieżnie moja wypowiedz. Napisałem ze nie ważne czy to wschodnia czy zachodnia ukraina. Wszędzie sama dzicz. To z terenów wschodniej ukrainy został zestrzelony malezyjski samolot. A juz w ogóle się nie zajknales o podanym przeze mnie wypadku zestrzelenia pasażerskiego tu154 przez rakietę ukraińska w 2001 roku. Sami się do tego przyznali. A wiec tak jak mówiłem, maja bardzo ciekawa tradycje z samolotami na czarnoziemach

Wracając do twoich zarzutów odnośnie prowadzonego śledztwa w sprawie Smoleńska. To tam nie ma juz czego wyjaśniać. Przeczytaj sobie stenogramy z 2015. Panie dyrektorze wróćmy! Będziemy próbować do skutku. P-O-M-Y-S-Ł-Y Śmiało zmieścisz się! powiedział Błasik do Protasiuka. No i się zmieścił :D https://doc.rmf.pl/rmf_fm/store/nowe_stenogramy.pdf
poczytaj sobie. Tam jest wszystko powiedziane.

PostNapisane: 6 listopada 2024, 19:06 
Specjalista ds osiągów

A, nie znam wszystkich wypadków lotniczych, ale bzdurę która opisałeś o malezyjskim samolocie mocno "kłuje" w oczy swoją niezgodnością z faktami.
Śledztwo prowadzone przez rus nic nie wyjaśniło, co dziwne nie jest. Nie ma oryginału czarnych skrzynek, nie ma samolotu, za to na miejscu katastrofy jest ...salon samochodowy, więc ruscy każdy kit mogą nam wciskać, tak jak było w 2014r, kiedy zarzucali winę na ukr, a rzeczywistość oczywiście była inna.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1349 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1