Alduwiel napisał(a):
Skoro śmierć głodowa tysięcy dzieci jest dla Ciebie śmieszna, natomiast nie możesz przełknąć wolnej Ukrainy to Ci powiem ,ze dziwny z Ciebie gość

może nie masz dzieci i dlatego ....
Może skupmy się na naszym podwórku i spójrzmy na nasze dzieci, a nie będę się zajmować afryka. Masz duży rozmach.
https://www.pap.pl/aktualnosci/wielkie- ... mal-dekady2,5 mln Polaków żyje w skrajnym ubóstwie, a ponad 17 mln poniżej minimum socjalnego - wynika z danych za rok 2023 opisanych przez Wirtualną Polskę. To najgorszy wynik od 2015 r.
Dotkliwie wzrósł poziom biedy wśród dzieci, seniorów i osób niepełnosprawnych - zaznaczył portal.
A ty będziesz pisał o śmierci głodowej dzieci z afryki. Weź otrzeźwiej

czyli można w skrócie powiedzieć ze w latach 2015-2023 rozkwitła bieda wśród elektoratu socjalnego. Mimo sypnięcia groszem przez Kaczyńską Jaryce. Inflacja zabija najbiedniejszych.
Lincoln napisał(a):
A, dziwne, bo nikt nie śmiał się z bzdury którą napisałeś o zestrzeleniu malezyjskiego samolotu, za to szybko przeszedłeś na Smoleńsk, który nie dotyczy głównego wątku (tylko pokazałem jak to się robi na świecie w kwestii wypadków lotniczych, a czego nasze "asy" uległe pulterowi nie potrafiły zrobić). Memy nie stanowią faktów

Przeczytałeś pobieżnie moja wypowiedz. Napisałem ze nie ważne czy to wschodnia czy zachodnia ukraina. Wszędzie sama dzicz. To z terenów wschodniej ukrainy został zestrzelony malezyjski samolot. A juz w ogóle się nie zajknales o podanym przeze mnie wypadku zestrzelenia pasażerskiego tu154 przez rakietę ukraińska w 2001 roku. Sami się do tego przyznali. A wiec tak jak mówiłem, maja bardzo ciekawa tradycje z samolotami na czarnoziemach
Wracając do twoich zarzutów odnośnie prowadzonego śledztwa w sprawie Smoleńska. To tam nie ma juz czego wyjaśniać. Przeczytaj sobie stenogramy z 2015. Panie dyrektorze wróćmy! Będziemy próbować do skutku. P-O-M-Y-S-Ł-Y Śmiało zmieścisz się! powiedział Błasik do Protasiuka. No i się zmieścił
https://doc.rmf.pl/rmf_fm/store/nowe_stenogramy.pdfpoczytaj sobie. Tam jest wszystko powiedziane.