ja mam w Noki n-95 wgrane GARMIN i dzial dobrze , jest też inna mapa , o lepszej jakosci , ale starsznie długo sie loguje do satelit - z obu jednak jestem zadowolony juz tydzien je testuje i jest oki - choc poczatki są groznie , z racji nieopanowania owej nawigacji - system pokazuje swoje choc wiesz , ze drogą jechac masz inną , ale .... to sie da opanowac przez ustawienia .
przeczytalem sobie wszystko i wracam dopisac , chyba tu chodzi o to co kto oczekuje od nawigacji , mnie w zupełnosci wystarczy ta w telefonie ! bo wpisuje adres i mnie do celu prowadzi ! w Bytomiu , w Katowicach jak narazie nie było problemu ! problem polega jedynie na tym , ze german np. prowadzi mnie , ze kaze mi skrecic pzrez linie ciaglą do celu , co i tak robie

czyli wjezdzam prosto w brame komisu i jestem u celu , a ta druga mapa , kaze mi skrecic przed komisem w drogę w lewo do obiektu który ma parking i glosem informuje ze twój cel jest po lewej stronie

garmin jak przejade cel , kaze mi zawracac i znowu kieruje w brame komisu , ten drugi nie - kaze znowu jechac na ów parking . obie mają komunikaty głosowe , jedna pokazuje np. tory kolejowe , druga bardzo slabo , ale za to informuje głosowo ze zblizasz sie do przejazdu kolejowego .Garmin - ma to dobrze , ze informuje glosowo , o utracie sygnału z satelit , np. wjazd w tunel ,. ta druga - NIE CO mnie wkuza . Jak dzwoni telefon to normalnie odbieram i rozmawiam , romowa sie konczy , wrac do nawigacji .
mnie to styknie !! na Lubin też mnie poprowadzila jak po sznureczku
i tak jak kolega pisal ! jedna rzecz mniej do zabierania z auta , by nie kusila zlodzieja !!