BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 08:02

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona

Czy Polska wyjdzie z grupy?
Ankieta wygasła 12 czerwca 2008, 19:23
TAK 40%  40%  [ 4 ]
NIE 60%  60%  [ 6 ]
NIE WIEM 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 10
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 21:01 
Forumowicz

artykul zacny :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 22:30 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 COUPE+COMPACTe36
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=94308
maaaad napisał(a):
MadziaWU, teee, "patriotka", wiesz, z jakiego kraju BMW pochodzi? :rotfl: :rotfl: :rotfl: Może składaj lepiej kasę na Matiza z Żerania

maaaad :padam: haslo miesiaca :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 23:06 
Specjalista

Cytuj:
Czytaliscie ten artykuł...

Przeczytałem i uważam, że autor artykułu bardzo rzetelnie przedstawił całą problematykę związaną z Naszymi oczekiwaniami. Tak samo uważam, że problem nie tkwi w polskiej drużynie, czy też może w fakcie, że Podolski gra pod innymi barwami narodowymi (niemieckimi) będąc nadal Polakiem, ale w tym, że My nie potrafimy się pogodzić z takim zjawiskiem.....dość powszechnym zresztą i nie tylko w Naszej sytuacji. Nie jesteśmy wobec tego indywidualistami a usilnie próbujemy nimi być w swym oburzeniu.
Dużo osób wini Łukasza za zaistniałą sytuację a on robi poprostu swoje....jest piłkarzem i w jego gestii jest granie i strzelanie bramek.....proste. Gdybyśmy mieli piłkarza w swej drużynie pochodzenia załóżmy angielskiego i w pojedynku meczowym z anglią miałby on okazję strzelić dwie bramki, to uważacie że nie strzeli ? Pewnie że strzeli, bo jest na boisku piłkarzem i gra pod naszymi barwami......gdyby tego nie zrobił, to schanbiłby własny piłkarski honor. Kibice natomiast (polscy oczywiście) z chęcią dopadliby go w ciemnej bramie.

Dlatego dla mnie osoby, które nie umieją pogodzić się z tym faktem, że Podolski w pojedynku z Nami strzelił dwie bramki dla niemieckiej drużyny, to zabłąkani i zawistni aroganci.

Ja jestem dumny z tego, że to Polak jest strzelcem tych dwóch bramek, że to Polak zajął pierwsze miejsce w ogólnej klasyfikacji formuły, że to Polak wygrał taki i owaki turniej. Nieważne jest pod jakim sztandarem, flagą, barwami klubu i reprezentując jaki kraj lub narodowość. Cieszę się z sukcesu każdego rodaka w tym, co udało mu się w życiu osiągnąć, a w Polsce taką osobę jak Podolski, za to czego dokonał, próbuje się oczernić, oskarżyć, obrzucić błotem i pozbawić tego, co jest jego prywatną i osobistą dumą......obywatelstwa polskiego.
To właśnie świadczy o Naszym zacietrzewieniu, prostactwie, szukaniu winnych i oskarżaniu w każdej możliwej sytuacji.

To, co jest niestety przykre, to fakt, że tak uzdolnionych sportowców, posiadających ogromną pasję w tym co robią, tracimy na każdym kroku. Co wyróżnia niemiecki klub sportowy od polskiego, że tam potrafią okiełznać talent zawodnika i wycisnąć z niego wszystko co najlepsze a u Nas nie ?

Od Podolskiego proponowałbym się odczepić, bo na koleje swojego życia nie miał zbytniego wpływu i nie jego winą jest to, że musiał dostosować swoje życie w obcym kraju. Osiągnął własny życiowy sukces i chwała mu za to, że mu się udało.

Proponuję poszukać, poszperać i zastanowić się nad tym ilu wybitnych i uzdolnionych Polaków opuściło terytorium Polski w rozwijaniu swojego talentu, pielęgnacji pasji i tworzeniu własnej kariery zawodowej.

Talentów u Nas pod dostatkiem.....wystarczy je tylko dostrzec, wyszkolić dając odpowiednie WARUNKI i pielęgnować, a przede wszystkim nie dopuścić aby mieli korzystniejsze oferty.

Co do Naszej reprezentacji nie mam zastrzeżeń.....robią to, czego Leo ich wyszkolił, ale cała ta otoczka wokół tych mistrzostw w "polskiej edycji" wogóle mi się nie podoba. I tak jest od momentu kiedy to graliśmy w finale igrzysk olimpijskich w Barcelonie w 1992r. Przegraliśmy wówczas, bo nagle dotarło do wszystkich że to już finał i stworzyła się presja psychologiczna......pomimo przegranej był to najpiękniejszy mecz jaki pamiętam z pośród ostatnich. Kolejne przyprawiały mnie już tylko o mdłości. Leo coś zmienił, nie tylko technikę i ofensywną grę, ale potrafi dotrzeć do samych piłkarzy. My jednak w tym co robimy, czyli sposób w jaki angażujemy się do każdego rozgrywanego spotkania psujemy całość.

O treningach Małysza nie mówiło się dużo, o Kubicy również.....to samo Podolski i to wystarczyło, aby nagle jak z nikąd mogli zabłysnąć na podium.
Na temat Naszej reperezentacji kracze się i kracze.....gdy już brakuje pomysłów na kra kra, to porusza się aspekty historyczne......wstyd słuchać tego. Jak długo jeszcze będziemy przytaczać dzieje z historii dla zapowiedzenia pojedynku z Niemcami ?
Dla mnie to nie jest pojedynek meczowy, lecz długowieczna walka, która jak widać, nie prędko się zakończy i zawsze będzie podstawą Naszej przegranej.

Zresztą nie jest to jedyna dziedzina, gdzie dla celów wyższych zawsze będą wyciągane brudy z przeszłości.
Takim jesteśmy narodem.

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 23:29 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
robertbmw napisał(a):
Przeczytałem i uważam, że autor artykułu bardzo rzetelnie przedstawił całą problematykę związaną z Naszymi oczekiwaniami. Tak samo uważam, że problem nie tkwi w polskiej drużynie, czy też może w fakcie, że Podolski gra pod innymi barwami narodowymi (niemieckimi) będąc nadal Polakiem, ale w tym, że My nie potrafimy się pogodzić z takim zjawiskiem.....dość powszechnym zresztą i nie tylko w Naszej sytuacji. Nie jesteśmy wobec tego indywidualistami a usilnie próbujemy nimi być w swym oburzeniu.
Dużo osób wini Łukasza za zaistniałą sytuację a on robi poprostu swoje....jest piłkarzem i w jego gestii jest granie i strzelanie bramek.....proste. Gdybyśmy mieli piłkarza w swej drużynie pochodzenia załóżmy angielskiego i w pojedynku meczowym z anglią miałby on okazję strzelić dwie bramki, to uważacie że nie strzeli ? Pewnie że strzeli, bo jest na boisku piłkarzem i gra pod naszymi barwami......gdyby tego nie zrobił, to schanbiłby własny piłkarski honor. Kibice natomiast (polscy oczywiście) z chęcią dopadliby go w ciemnej bramie.

Dlatego dla mnie osoby, które nie umieją pogodzić się z tym faktem, że Podolski w pojedynku z Nami strzelił dwie bramki dla niemieckiej drużyny, to zabłąkani i zawistni aroganci.

Ja jestem dumny z tego, że to Polak jest strzelcem tych dwóch bramek, że to Polak zajął pierwsze miejsce w ogólnej klasyfikacji formuły, że to Polak wygrał taki i owaki turniej. Nieważne jest pod jakim sztandarem, flagą, barwami klubu i reprezentując jaki kraj lub narodowość. Cieszę się z sukcesu każdego rodaka w tym, co udało mu się w życiu osiągnąć, a w Polsce taką osobę jak Podolski, za to czego dokonał, próbuje się oczernić, oskarżyć, obrzucić błotem i pozbawić tego, co jest jego prywatną i osobistą dumą......obywatelstwa polskiego.
To właśnie świadczy o Naszym zacietrzewieniu, prostactwie, szukaniu winnych i oskarżaniu w każdej możliwej sytuacji.

To, co jest niestety przykre, to fakt, że tak uzdolnionych sportowców, posiadających ogromną pasję w tym co robią, tracimy na każdym kroku. Co wyróżnia niemiecki klub sportowy od polskiego, że tam potrafią okiełznać talent zawodnika i wycisnąć z niego wszystko co najlepsze a u Nas nie ?

Od Podolskiego proponowałbym się odczepić, bo na koleje swojego życia nie miał zbytniego wpływu i nie jego winą jest to, że musiał dostosować swoje życie w obcym kraju. Osiągnął własny życiowy sukces i chwała mu za to, że mu się udało.

Proponuję poszukać, poszperać i zastanowić się nad tym ilu wybitnych i uzdolnionych Polaków opuściło terytorium Polski w rozwijaniu swojego talentu, pielęgnacji pasji i tworzeniu własnej kariery zawodowej.

Talentów u Nas pod dostatkiem.....wystarczy je tylko dostrzec, wyszkolić dając odpowiednie WARUNKI i pielęgnować, a przede wszystkim nie dopuścić aby mieli korzystniejsze oferty.

Co do Naszej reprezentacji nie mam zastrzeżeń.....robią to, czego Leo ich wyszkolił, ale cała ta otoczka wokół tych mistrzostw w "polskiej edycji" wogóle mi się nie podoba. I tak jest od momentu kiedy to graliśmy w finale igrzysk olimpijskich w Barcelonie w 1992r. Przegraliśmy wówczas, bo nagle dotarło do wszystkich że to już finał i stworzyła się presja psychologiczna......pomimo przegranej był to najpiękniejszy mecz jaki pamiętam z pośród ostatnich. Kolejne przyprawiały mnie już tylko o mdłości. Leo coś zmienił, nie tylko technikę i ofensywną grę, ale potrafi dotrzeć do samych piłkarzy. My jednak w tym co robimy, czyli sposób w jaki angażujemy się do każdego rozgrywanego spotkania psujemy całość.

O treningach Małysza nie mówiło się dużo, o Kubicy również.....to samo Podolski i to wystarczyło, aby nagle jak z nikąd mogli zabłysnąć na podium.
Na temat Naszej reperezentacji kracze się i kracze.....gdy już brakuje pomysłów na kra kra, to porusza się aspekty historyczne......wstyd słuchać tego. Jak długo jeszcze będziemy przytaczać dzieje z historii dla zapowiedzenia pojedynku z Niemcami ?
Dla mnie to nie jest pojedynek meczowy, lecz długowieczna walka, która jak widać, nie prędko się zakończy i zawsze będzie podstawą Naszej przegranej.

Zresztą nie jest to jedyna dziedzina, gdzie dla celów wyższych zawsze będą wyciągane brudy z przeszłości.
Takim jesteśmy narodem.

Swietny artykuł Robercie - wnioski, pod którymi sie podpisuję w 100% :ok: :ok: :padam:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 23:49 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
Artykół jest swietny i nawet pasuje nie tylko do meczu i patriotyzmu na zawodach, ale też świetnie przedstawia nasza sytuacje gospodarczą. My zawsze byliśmy męczennikami, lubimy się tym obnosić że poł wieku temu ktoś nam krzyde zrobił. Dają nam kupę pieniędzy z UE na rozwój Polski a my jedynie potrafimy gadać i nic nie robić, smutne to jest. Potrafimy tylko narzekać że sprzedaje się poslkie fabryki ziemie itp. Ale to dziwne że to co dla Polaka w Polsce było nie opłacalne pod obcym kapitałem potrafi przynosić zyski, no i wtedy eksperci i patrioci z LPR by chcieli oderbać co "nasze".
robertbmw, 100% racji w tym co piszesz. Szczęście straszne że Kubica występuje w barwach polskich bo jak wiemy żeby się rozwijać to niestety ale szybko musiał wyjechać z Polski. I co on Polsce zawdzięcza? Tor pod Czestochową? To że jest z super mega hiper Krakowa? Jakoś niemieccy kierowcy nie musieli wyjeżdzać ze swojego kraju np do Włoch jak Robert. W innych krajach w odpowiednim wieku jak zauważą talent to wspierają go żeby sie rozwijał a u nas? Czekali nie wiem na co z Podolskim żeby mu zaproponować występy w reprezentacji. Bali sie zaryzykować? Pewnie lepiej teraz mieć pretensje jak się okazało że dobrze strzela. A hasła Polska wstydzi się za Podoslkiego powinny się zmienić "wstydzimy się sami za siebie"
Kształcimy dobrych fachowców mamy dobre uczelnie ale co z tego jak po tym nie oferujemy naszym rodakom godnych pensji i warunków do życia i tylko jest skamlenie że to nie fair że tu się wyszkolił i wyjechał zarabiać gdzie indziej.

magda po raz kolejny jest mi wstyd za ciebie. Jak chcesz być taka Polka to zarabiaj u Polaków a nie u Niemców i kup polskie a nie niemieckie auto!!

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 23:54 
GP-T1000 napisał(a):
magda po raz kolejny jest mi wstyd za ciebie. Jak chcesz być taka Polka to zarabiaj u Polaków a nie u Niemców i kup polskie a nie niemieckie auto!!

Wyluzuj -co innego byc milosnikiem marki niemieckiej (auta i inne sprzety) , a co innego grac w ich reprezentacji.
Podolski na codzien moglby dla mnie grac za dobra kase w jakims zespole niemieckim, bo zasluguje na kase-jest dobrym pilkarzem-ja tez zarabiam na codzien ,ale napewno nie chcialabym ich reprezentowac. Ale nie powinien godzic sie na wystep w ich reprezentacji . Czy ja robie komus krzywde jezdzac niemieckim autem? Nie. A czy Podolski zrobil komus krzywde strzelajac dwie bramy pl? Tak. 39 mln polakom.

A Ty Maaad tak nie kozacz bo sie niepotrzebnie nade mna wyyzszasz, ja dymu nie szukam !

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 00:10 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
robertbmw napisał(a):
Cytuj:
Czytaliscie ten artykuł...

Ja jestem dumny z tego, że to Polak jest strzelcem tych dwóch bramek, że to Polak zajął pierwsze miejsce w ogólnej klasyfikacji formuły, że to Polak wygrał taki i owaki turniej. Nieważne jest pod jakim sztandarem, flagą, barwami klubu i reprezentując jaki kraj lub narodowość. Cieszę się z sukcesu każdego rodaka w tym, co udało mu się w życiu osiągnąć.

Niestety prymitywny tłum reaguje inaczej. Wydaje mi się ze kilkanaście minut po zakonczeniu meczu Polska-Niemcy ktoś rzucił w moj samochód kamieniem czy czyms innym duzym i ciezkim (nie wiem co to bylo) bo miał inne odczucia niż Ty. Do takich reakcji sprowadza się w naszym kraju niemal wszystko. Byłem na Rynku w czasie meczu, sympatyczna atmosfera, tłum ludzi kulturalnie się bawiących, a jednak coś wisiało w powietrzu i coś mi mówiło żeby wynieść się z Rynku przed zakończeniem meczu. Niestety i tak się przed "kibicami patriotami" nie uchroniłem. Nic innego mi nie pozostaje jak pękać z dumy że dostaliśmy się do Euro 2008 :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 00:10 
Przyjaciel forum

MadziaWU napisał(a):
Czy ja robie komus krzywde jezdzac niemieckim autem?

Tak, ludziom którzy pracują na Żeraniu.

A co miał napisać list z proźbą o powołanie go do Polskiej reprezentacji? Jakoś w Niemczech potrafili mu to zaproponować.

MadziaWU napisał(a):
A czy Podolski zrobil komus krzywde strzelajac dwie bramy pl? Tak. 39 mln polakom

i bez Podolskiego niemiecka drużyna jest dużo silniejsza od polskiej i już tego tak nie przeżywaj!

Ja się ciesze że w tak dużym, bogatym kraju jak Niemcy siła w drużynie są Polacy, a temu że oni tam są a nie u nas sami jesteśmy sobie winni! Głosuj na LPR może się coś zmieni, tylko że oni chcą zmieniać od złej strony.

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 00:13 

GP-T1000, nie interesuje się piłką nożna, ale zgadzam się z Tobą, to że grają w Niemczech świadczy o jednym - Polska jako kraj umie tylko jedno - podcinać skrzydła. Nic więcej.

Swoją drogą Robert też nie jeździ w teamie FSO, prawda?

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 00:17 
Przyjaciel forum

stones1 napisał(a):
Polska jako kraj umie tylko jedno - podcinać skrzydła. Nic więcej.

i ot sedno całej sprawy.

choćby przykład może nie sportowy różnicy Polski a Niemiec. Moja dziewczyna ostanio zakładała działalność gospodarczą w Niemczech i trwało to... nawet nie 30 min. W Polsce...

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 00:19 
Przyjaciel forum

stones1 napisał(a):
po zakonczeniu meczu Polska-Niemcy ktoś rzucił w moj samochód kamieniem czy czyms innym duzym i ciezkim

my nawet kibicować nie potrafimy z godnością.
Przykro mi z podotu twojego auta. Ja nie raz miałem ślady po kibicach z meczów na Górniku Zabrze :(

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 00:28 
Specjalista

Cytuj:
Czy ja robie komus krzywde jezdzac niemieckim autem? Nie.

A dlaczego nie jeździsz polskim autem ??

Jest różnica w promowaniu poprzez zwykłą jazdę autem produkcji zagranicznej a krajowej !

Na amerykańskim rynku dla przykładu auta krajowe są tańsze i z mniejszym procentem można uzyskać kredyt na zakup niżeli auta europejskie importowane do stanów. To jest tzw promowanie dobra narodowego.

A Ty jeździsz BMW i twierdzisz, że krzywdy nie robisz nikomu.....z jednej strony robisz krzywdę, bo nie promujesz polskiego produktu, ale jesteś wytłumaczona z tego zachowania bo polski produkt NIE ISTNIEJE.

To samo z Podolskim.
Nie wypromował go Nasz kraj, lecz kraj będący Naszym sąsiadem i tam umieli z niego zrobić piłkarza a u Nas by się zapewne marnował, albo siedziałby na ławce rezerwowych.

Czy My umielibyśmy potraktować w taki sam sposób, jak Niemieccy zawodnicy potraktowali Łukasza, Niemieckiego piłkarza w Naszym zespole ???

Czy z racji faktu, że jest Polakiem i w meczu z Naszą drużyną ma usiąść na ławce rezerwowych ?? Masz żal do niego, że jest Polakiem, czy że grał przeciwko Nam ??

Dla mnie to jest piłkarz i na boisku ma robić to, co do niego należy, a Twój żal i wnioski że skrzywdził 39mln Polaków są nieuzasadnione według mnie.
Co zrobiła choć jedna osoba z pośród 39 mln Polaków, aby Podolski grał w Naszej drużynie ??
Ja nie zrobiłem nic, Ty również i nikt inny. I nie możemy mieć do niego żalu.

GP-T1000,
Wypełniłeś moje pustki :] i jest to szczera prawda. Nie oferujemy żadnego zaplecza treningowego dla młodych pasjonatów i żadnych godnych warunków. Sport to nie tylko pasja....jeśli ktoś już takiej pasji się oddaje, to w całości. A należy pamiętać, że każdy człowiek ma również własne życie prywatne, własne problemy, własne potrzeby. Sport sportem, ale równolegle do sportu toczy się życie......jakie to życie jest ma swoje odzwierciedlenie w sporcie. I za nim ktoś zacznie osiągać pierwsze sukcesy w swoim sporcie, to musi do tego czasu żyć.

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 00:37 

Wystarczy spojrzeć w TV na wypowiedzi "kibiców patriotów" na temat Podolskiego. Dno, prymitywizm, w głowie mi się nie mieści jak kraj tak zniszczony przez nacjonalistyczne obsesję jednego człowieka, 70 lat po tym wszystkim wciąż chłonie wzorce które spowodowały śmierć milionów ludzi.

Spojrzmy na karierę młodego Kubicy w PL. Gdyby nie wyjechał kim dziś by był? Gdzie mógłby rozwinąć skrzydła? Kto by mu pomógł? Kto dostrzegł by w nim tak ogromny talent? Kto dołożył złotówke do sukcesu Roberta? Polska? Nie sądze.

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 01:01 
Specjalista

Cytuj:
70 lat po tym wszystkim wciąż chłonie wzorce które spowodowały śmierć milionów ludzi.

To jest ta nienawiść, którą wpajają Nam od szkoły podstawowej. Staje się ona (można powiedzieć) wrodzoną w drodze kształcenia niepożądaną cechą. Powoduje ona, że spoglądamy na Niemców jak na wrogów i zawsze gdzieś w podświadomości pozostaje ten aspekt.
Ja rozumiem, że historii należy nauczać, ale sposoby, metody i treści przekazywanych pokoleniom informacji w szkole rodzą taką późniejszą i na wieki nienawiść.
Nie uszanuje się kart historii, tylko wywleka się przeszłość dla próby sprowokowania, która raczej w żadnym stopniu nie służy danej sprawie. Jak będziemy zawsze spoglądać w przeszłość to nigdy nie wybijemy się w przyszłość. Przeszłości nie zmienimy.....przyszłość tak. Niemcy i tak już noszą na barkach piętno z przeszłości.....zapewne ciąży to na nich i nie ma potrzeby "pucować" tego ciężaru. Chcą pokazać patriotyzm......niech zaczną zachowywać się jak na kibiców przystało.

Kibic kibicuje nie tylko swojej drużynie, ale także piłkarzom, a w wyniku obserwacji polskich kibiców na tle zastosowanych argumentów wnioskuję, że to nie patriotyzm, ale patriotyczny fanatyzm.

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 01:07 

Magda, jesteś przecież młodą osobą a wypisujesz takie rzeczy :szok: . Ciekawe czy jest jeszcze jakaś szansa dla Ciebie :/ , czy może pozostaje już tylko ogolić głowe na zero, glany na nogi, czerwone szelki zwiesic na spodnie, kamyczek w dłoń i rzucać w Szwaba :niepewny: albo w "chyba Szwaba" w Mercedesie :ok:

piękne perspektywy się przed Polską rysują. Z tak myślącym młodym pokoleniem....

ręce opadają.

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 03:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 530iA
Kod silnika: M54B30
stones1 napisał(a):

Spojrzmy na karierę młodego Kubicy w PL. Gdyby nie wyjechał kim dziś by był? Gdzie mógłby rozwinąć skrzydła? Kto by mu pomógł? Kto dostrzegł by w nim tak ogromny talent? Kto dołożył złotówke do sukcesu Roberta? Polska? Nie sądze.

Maciek skąd możesz wiedzieć? gdybanie to też domena polaków ... idać waszym tokiem rozumowania kubica powinien dawno temu przyjąć obywatelstwo włoskie mysle ze duzo szybciej trafiłby do f1 a jednak wolał zostać polakiem i mysle że w tym momencie jest z tego dumny a za to co piszecie szczerze jest mi wstyd .... wszystko co najgorsze w polsce az sie odechciewa czytac co niektorych tutaj :znudzony:

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 06:36 
Forumowicz

bo to polskie motto jest BZ - bezinteresowna zawisc...patryjotyzm? a czy patryjotyzm ubiera sie raz na 4 lata? czy to jest flaga powieszona gdziekolwiek z reklama browara? czy historia naszego kraju trwa od 1939r? kraj paranoi... zyjacy w przeszlosci, poki bo bez przyszlosci... ale jak ma byc dobrze jak starszy pan wyzywa ludzi w tv od zydow broniac swojej religi.... jakis brak konsekwencji

a tak na marginesie... ludzie powinni poczytac ten temat zobaczyli by ze bmw nie jezdza debile i dresy a naprawde inteligentni ludzie :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 06:43 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
MadziaWU, szkoda na Ciebie mojej klawiatury. Zresztą, jakiejkolwiek klawiatury.
Borsuk napisał(a):
idać waszym tokiem rozumowania kubica powinien dawno temu przyjąć obywatelstwo włoskie mysle ze duzo szybciej trafiłby do f1

Nie przesadzajmy, szybciej w F1? Jest jednym z młodszych kierowców w stawce. Zresztą, porównaj go z Hamiltonem - trafili do F1 w tym samym mniej więcej okresie, mniej więcej w tym samym wieku.
Niestety, w PL Kubica nie miał warunków do rozwoju, to są fakty. Liga kartingowa? Mamy jakąś? Włoska jest najmocniejsza na świecie, tak więc to chyba dobre miejsce na rozwijanie talentu. Bo chłopak miał i ma talent, niewątpliwie. Gdzie Kubica miał jeździć? Sporty motorowe w PL to trup, od czasu do czasu reanimowany przez jakiś rajd albo puchar wyścigowy. A obywatelstwo nie ma tu nic do rzeczy - włoskie, polskie czy mongolskie.

One redline a day keeps a mechanic away.

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 07:53 
Forumowicz

stones1 napisał(a):

z tego co pamiętam to jeszcze całkiem niedawno w Polsce nie chciano dać Kubicy licencji jakiejś, pomimo to, że ocierał się już o F1 :]

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 08:41 
maaaad napisał(a):
MadziaWU, szkoda na Ciebie mojej klawiatury. Zresztą, jakiejkolwiek klawiatury.

Posluchaj chlopczyku, a raczej czytaj:

JA wyrazilam moje zdanie-na forum- a forum to miejsce do dyskusji i wyrazania pogladow.
TY zaczales na mnie wjezdzac bardziej prywatnie niz ustawa przewiduje, mimo tego, ze ja na Twoj temat nic nie wspominalam.

Wiec skoncz z tym swoim kozaczeniem w moja strone bo naprawde mi to nie imponuje :znudzony:
Przez takie cos nie zrobisz sie fajny. Narazie

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1