BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 00:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 12:34 
Forumowy terrorysta

treska napisał(a):
renoraines napisał(a):
Smierc A. Mróz to tragedia dla rodziny, a nie dla Polski. Ona nie była nikim wyjątkowym, nasz kraj ma mnostwo sportowcow zdobywajacych medale na MŚ, ME. 99,99 % Polaków nie znało jej osobiście. Nie można przesadzać. Podobnie było z J. Kuligiem, który wpadł pod pociąg, bo nie przestrzegał zasady ograniczonego zaufania. Możecie się ze mną nie zgodzić, ale mowię co myśle. Mróz była totalnie nieodpowiedzialna - nieuleczalnie chora zdecydowała się na ciąze, ciąze która w konsekwencji doprowadziła do pogorszenia jej stanu zdrowia i śmierci. Jej juz nie ma, ale kilkumiesieczne dziecko zostało sierotą i to maleństwo jest najbardziej skrzywdzone.
Każdy pochował kogoś bliskiego z rodziny i nie robił z tego wielkiego HALO, tylko przeżywał to wśrod najblizszych.

Stary masz chyba jakiś problem emocjonalny. A jak wygraliśmy mistrzostwo polski w siatkówce to fajnie było co? Dumny był człowiek, że jest polakiem. Zgadnij czyja to między innymi zasługa? Co do macieżyństwa, to zapewne jej mąż wychowa ją na prawdziwą polkę, a córka będzie dumna z matki

Daj spokój, Ty masz problemy i nie chcę mi się dyskutować z osobą, która powołuje się na patriotyzm, a pisze
''mistrzostwo polski'', ''polak'', ''polkę'' z małej litery :dobani: . Pomijam już, że nie chodzi o MP, bo tego tytulu nie zdobywa reprezentacja kraju, tylko drużyna klubowa. Wypowiedziałem się na ten temat i jak wspomnialem wyżej, nie oczekuje, ze ktoś sie bedzie ze mną zgadzał. Pozdrawiam.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 14:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
renoraines napisał(a):
nie oczekuje, ze ktoś sie bedzie ze mną zgadzał

...ciężko się zgodzić z kimś kto nie był i nie będzie nigdy w ciąży :-)

Pozdrawiam

Matka Polka.

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 17:30 
Pierwsze kroki

Stary nie mówimy o mnie tylko o Agacie:) mój patriotyzm nie ma nic do tego

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 17:54 
Częsty bywalec

renoraines napisał(a):
nie oczekuje, ze ktoś sie bedzie ze mną zgadzał.

Jeśli w kwestii nagłaśniania sprawy i medialnego szumu mogę zrozumieć i uszanować Twoje zdanie, to już w temacie odpowiedzialnego macierzyństwa zupełnie mnie nie przekonujesz. Nie wiem czy masz dziecko (dzieci), ale z własnego doświadczenia powiem Ci, że gdybym był kobietą i na jej miejscu, zrobiłbym to samo! Zapełniła w ten sposób pustkę po sobie i to właśnie jest przejaw myślenia o innych a nie o sobie. W osobie córeczki rodzina będzie miała cząstkę Agaty a i kiedyś córka zrozumie co zrobiła dla niej mama...

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 22:23 
Pierwsze kroki

Może przenieśmy temat gdzie indziej, bo to nie miejsce na takie sprzeczki. Tyczy się to też i mnie:) Agato ŚWIĘTOSCI

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1