treska napisał(a):
renoraines napisał(a):
Smierc A. Mróz to tragedia dla rodziny, a nie dla Polski. Ona nie była nikim wyjątkowym, nasz kraj ma mnostwo sportowcow zdobywajacych medale na MŚ, ME. 99,99 % Polaków nie znało jej osobiście. Nie można przesadzać. Podobnie było z J. Kuligiem, który wpadł pod pociąg, bo nie przestrzegał zasady ograniczonego zaufania. Możecie się ze mną nie zgodzić, ale mowię co myśle. Mróz była totalnie nieodpowiedzialna - nieuleczalnie chora zdecydowała się na ciąze, ciąze która w konsekwencji doprowadziła do pogorszenia jej stanu zdrowia i śmierci. Jej juz nie ma, ale kilkumiesieczne dziecko zostało sierotą i to maleństwo jest najbardziej skrzywdzone.
Każdy pochował kogoś bliskiego z rodziny i nie robił z tego wielkiego HALO, tylko przeżywał to wśrod najblizszych.
Stary masz chyba jakiś problem emocjonalny. A jak wygraliśmy mistrzostwo polski w siatkówce to fajnie było co? Dumny był człowiek, że jest polakiem. Zgadnij czyja to między innymi zasługa? Co do macieżyństwa, to zapewne jej mąż wychowa ją na prawdziwą polkę, a córka będzie dumna z matki
Daj spokój, Ty masz problemy i nie chcę mi się dyskutować z osobą, która powołuje się na patriotyzm, a pisze
''mistrzostwo polski'', ''polak'', ''polkę'' z małej litery

. Pomijam już, że nie chodzi o MP, bo tego tytulu nie zdobywa reprezentacja kraju, tylko drużyna klubowa. Wypowiedziałem się na ten temat i jak wspomnialem wyżej, nie oczekuje, ze ktoś sie bedzie ze mną zgadzał. Pozdrawiam.