Cytuj:
To że dokonałem właściwego wyboru na głosowania nie czyni mnie ani 'pisowcem' ani 'anty-innej-partii-owcem'. Jestem bezpartyjny.
Nie wiem skąd w Tobie taka agresja i chęć wyszydzenia w stosunku do osób o innych poglądach. Trochę tolerancji....
Andrzeju, nie mam Ci zazłe, że dokonałeś słusznego Twoim zdaniem wyboru, zagłosowałeś zgodnie ze swoimi przekonaniami i chwała Ci za to

Nie jestem entuzjastą braci Kaczyńskich, ale gdzie szydzę? Gdzie agresja? Bez przesady, pisowiec to miało być takie żartobliwe określenie na zwolnika, jeśli się poczułeś urażony, to przepraszam

Szydził z preferencji wyborczych i z resztą nie tylko, to jeden osobnik tutaj, ale na szczęście się nie wypowie w tym temacie...
Przemek napisał(a):
co oni nam zrobili złego, co zrobili gorszego niż Niemcy
Ruskie cepy były o wieeeeeele gorsze od SSmanów..
Nie wspominając o zwykłych żołnierzach.
Kod:
Zapewne nie wiesz jak Ukraincy mordowali Polaków, rozcinali cięzarnym polkom brzuchy na żywca a ich dzieci zatykali na kiju. Zapewne nie wiesz jak postepowali z dziećmi. Ano wieszali je na palach za głowy gwożdziami jedno na drugim robiąc z nich "wianuszki". I nie są to opowieści z XI czy XV wieku...........
Na koniec smaczki... tam dzie są nasze cmentarze buduje się zakrywając nasze pominiki - ich pomniki ludziom którzy nas tam mordowali! Tam gdzie na cmentarzu jest grób Polaka zaraz na lub przed stawia się grób Ukraińca. Nasze cmentarze wojskowe nie mają prawa mieć na nagrobkach napisane, że wymordowała ich Ukraińska bezpieka (czy jak im tam...)
Zdecydowanie się podpisuje pod tym, co napisała
Ilona. Widziałem na Białorusi spaloną wioskę, gdzie stały tylko kominy i dzwony bijące co 15 czy 30 minut... masakra... No i opowieści mojej babci, jak to NIEMIECKI żołnierz ocalił życie moich pradziadków przed pewną śmiercią z rąk ukraińskich. Opowieści dziadka o Sybirze i takie klimaty.
Nie twierdzę, że trzeba do końca się na nich wyżywać, no ale pamiętać... Naprawiać. Pochodzę z części Polski, która była częścią Rzeszy przed wojną... Pełno tu Niemców, którzy odwiedzają swoje Heimaty, jeździłem na wymiany polsko-niemieckie, znam dużo Niemców i widać, że te stosunki są zupełnie inne. A z Rosją? Jakoś... tego nie widzę...
boogie, już pamiętam

To był super serial tak przy okazji

1000000 razy lepszy od tego "Nikosia"