michal1986 napisał(a):
Witam! Mam znowu problem z autem! Mam dziwny stukot z tylu auta przypomina mi dzwięk patyka obijającego sie o szprychy koła od roweru... ? nie szukałem na ten temat nic bo nawet niewiem o czym mam szukać!
a nie zakładałeś przypadkiem w międzyczasie innych kół? albo ręczny Ci się nie rozsypał?
michal1986 napisał(a):
Mam jeszcze jedno pytanie jak jest u was z awaryjnościa waszych BMW?? Bo mnie już szlak trafia bo co zrobie 1 zeczy sypie sie następna. Mam auto juz z 3 miesiące i ciagle musze cos naprawiać. Staram sie urzytkować autko normalnie, wiadomo czasem sie da buta ale to chyba nic zlego.
Z awaryjnością jest bardzo dobrze. U mnie piszczy to, co musi, bo jest stare i trzeba wymienić to, co się zużywa

jak w każdym samochodzie. Poza tym, jeśli chodzi o niespodzianki, to takich raczej nie ma w ogóle
Poza tym, tak jak napisałem Ci w galerii. Za tą cenę, co kupiłeś auto z takim motorem, nie ma szans, żeby było wszystko dobrze. Wystarczyło kupić jakiś mały młynek, jeśli chciałeś robić bezstresowo kilometry, albo wsiąść do autobusu i poczekać. Tak to jest ze starymi siepami.