Witam mam nastepujacy problem po pierwsze silnik chodz nie równo to chyba o to chodzi... uwazam tak poniewaz silnik po odpaleniu na luzie bez dodawania gazu telepie samochodem (duze drgania na gałce zmiany biegow i widac to tez na fotelu pasazera w którym drga oparcie) po drugie i najwazniejsze silnik wogole nie ma mocy ponizej 3500obr./min. nie ma mowy o spaleniu gumy nawet przy 6000tys obrotów i strzelenia ze sprzegła na mokrej nawierzchni.... Byłem z tym w warsztacie podpieli go tam pod kompa i wykazał on bład przepływki i czujnika połozenia wałka rozrzadu. Mechanik nie wierzył mi ze auto tak słabo jedzie i wział je na krótka jazde po której stwierdził ze 318i (nie IS) lepiej przyspiesza

. po 10 minutach samochod został znow podpiety pod komputer i błędów zadnych nie było a e36 jak zamulalo tak zamula. Mechanik twierdził ze to wina przełozenia (3.07) lecz w to watpie...
Pytania moze sa banalne i bez sensu ale kompletnie nie mam pojecia o mechanice a nie chce pojechac do kolejnego warsztatu gdzie nie beda wiedzieli co maja zrobic zeby to wkoncu zaczeło jechac....|
Z góry dzieki za odpowiedzi co to moze byc...