robertbmw napisał(a):
To mało jeszcze wiesz na temat kobiet
Być może po pierwszym poscie w tym wątku przywaliłem ironią?
robertbmw napisał(a):
Naprawdę mało
.....mniej filmów, więcej książek
W kwestii filmów...oglądam przeciętnie jeden miesięcznie, książek czytam aż za dużo

o Kobietach wiem...dla jednych za mało, dla drugich za dużo...dla siebie tyle ile mi wystarcza aby odróznić 'normalną kobiete' od uwodziecielki z czym większość facetów(desperatów/naiwniaków*) ma problem
Żeby nie bylo, że kogoś chciałem urazic ale wiekszosc 'facetów' wlasnie do jednej z w/w grup nalezy.
CiOoS napisał(a):
Zależy kto komu i co przerobi.W większości wypadków to jednak my jesteśmy Ci źli a kobiety "typ łowcy" trafiamy raczej rzadko.Niemniej jednak znam takie przypadki kiedy to facet był "wyrwany".
W wiekszosci przypadków nawet w klubach, ktore są miejscem przeznaczonym do 'wyrywania' wygląda to tak, że większosc sie nawali i wyrywa...wiec 'typ łowcy' to to nie jest...przykre to ale niestety tak nasza płec robi
CiOoS napisał(a):
Na multum przypadków kiedy moi kumple wychaczają laski na "sztukę" jednego 1 laska wychaczyła.
Wszystko zalezy od towarzystwa, ja zazwyczaj na imprezy z 'wyrywaniem' wychodze z kolezankami z powodów mi znanych i widze jak manipulują 'łowcami'
CiOoS napisał(a):
Kwestia jeszcze typu kobiety.Co innego dziewczyna która jest łatwa a co innego wyrafinowana kochanka która sama wybiera zdobycz, lubi seks bez zobowiązań ale nie z każdym.W efekcie facet jest tym "wyrwany" choć ma przeświadczenie że to on zdobył.
Ja tam nie dziele kobiet na łatwe i trudne...kobiety kochają seks tak samo jak my...mamy równouprawnienie i coraz cześciej zamiast robic za 'matki polki' kobiety pokazują swoją seksualnosc

Te które wyrywają facetów zazwyczaj są z urodą w skali 1/10 powyzej 7 ale robią to zazwyczaj na imprezach gdzie 'zwierzyna' znaczy cos w systemie spolecznym
CiOoS napisał(a):
jeden lubi łatwe lachony inny nie.Jedna lubi wybrać sobie zaślinionego gościa i go wykorzystać a inna nie.Tyle.
Wg. mnie jeden umie sie przyznac, że lubi seks a drugi nie i potrafi chodzic za ręke z dziewczyną pół roku zanim nastapi seks, wmawiajac sobie ze ma 'trudną dziewczyne' ale budzi sie kiedys z ręką w nocniku widząc jak jego księżniczka go zdradza i pojawia sie stwierdzenie 'kobiety to...'