BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 08:36

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2008, 09:16 
Forumowicz

Moje BMW: E61 530D ^^
Kod silnika: M57 D30 :]
Jeszcze tylko pytanie czy to euro/inna waluta zagraniczna czy w złotówkach ? :zdziwko: :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2008, 11:01 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Złotówki ;) nie da sie jednak ukryc,ze wiekszosc mojego pzrebiegu to kursy w interesach, a wiec to sie zwraca. Mieszkam w Gorlitz plus codziennie kursuje (Hoyerswerda, Drezno, Berlin, Cottbus), rodzicow oraz PL meldunek mam w Boleslawcu (45 km w jedna strone, zdarza mi sie wpadac do nich 2-3 razy dziennie, lub z jakas byle pierdołą do urzędu w Bolesławcu) a ozenilem sie 60 km na wschod od Wroclawia (dom rodzinny zony plus nasze obecne polskie mieszkanie), bywa ze robie te droge 4 razy w tygodniu (220 km w jedna strone). Moj wspolnik z ktorym niemal codziennie sie widuje mieszka w Jaworze (stówa od granicy) i tez latam to odebrac pieniazki, to sprzedac jakies moje auto ktore stoi akurat u niego, to po prostu na bajerę. W samym audi w lipcu mialem 185 tys km, 17 wrzesnia wrocilem z wczasow i wracajac z Frankfurtu z lotniska mialem 200000, obecnie po 2 tygodniach mam 204000, oprocz tego zrobilem w ciagu 2 tygodni jakies 1500 km fiatem stilo i ok. 1000 km fordem transitem. Moje miesieczne przebiegi to srednio 10 tys km i jak latwo policzyc daje to ok. 4000 zl. Dzisiaj siedzę od rana w Polsce pod Oleśnicą, ale i tak wieczorem musze być w Bolesławcu i z powrotem, 400 km dojdzie (na szczescie większość autostradą a4 więc szybciutko).

Aha, wynajmuję jeszcze kierowcę zwożacego auta (moj wujo), robi dla mnie srednio ok 15 kursów w miesiącu, odległości przerózne ale te 500 km średnio robi ma każdym. Łącznie zatem płacąc mu 1 zł/km wydaję na transport ponad 10 tys w miesiacu.

Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2008, 12:44 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Nie liczyłem, kilka stówek na miesiąc ostatnio po 4.23 za litra 95 (LOTOS).

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2008, 13:13 
Forumowicz

Hej około 400zł LpG i jakieś 70zł pb raz 95 a raz jak chcę pocieszyć autko po LpG to 98 :cool: Tak to jest jak się jest studentem ;) !

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2008, 15:05 
Forumowicz

Moje BMW: E61 530D ^^
Kod silnika: M57 D30 :]
Ja też być studentem..dzisiaj pierwsze zajęcia miałem :rotfl: A i tak tankuje oprócz lpg tylko pb98 :hyhy:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1