pionow napisał(a):
indiglo napisał(a):
Witam, od kilku tygodni obserwuje i czytam sobie forum, poznalem wielu ciekawych userow,
ciekawe kogo poznałeś, skoro profil załozyłeś pare minut przed napisaniem tej wiadomości.
czyzby jakies prywatne potyczki z Rybikiem? konkurencja ?
myśle że bez "komisji śledczej" się nie obejdzie

( taśmy podobna sa)
Jak myslisz ilu jest anonimowych czytelnikow for? jesli przyjdzie ci na mysl chocby jedna osoba to wez pod uwage ze wlasnie to ja jestem ta osoba. Moze wydac ci sie to dziwne, ze staram sie naglosnic sprawe, mozesz pomyslec ze znam tego czlowieka od dawna, ale na szczescie nie mialem okazji.
rybik napisał(a):
Witam serdecznie.
Auto przyjechało uszkodzone, nawet swego czasu na forum miałem napisane w podpisie sprzedam Nissan Almera uszk.
"Podsumowując stwierdzam, iż auto jest powypadkowe, ale nie zatajam tego przed nikim."
"U mnie wszystkie części są nowe, żadnego klejenia, bez oszczędzania. "
Po pierwsze to jak juz wspomnialem istnieje nagranie w ktorym osoba podajaca sie za Twojego ojca informuje iz osobiscie przyjechala tym autkiem z Wloch a w opisie aukcji informujecie rowniez ze zakupiliscie go kilka tygodni temu, zas rozmowa wspominal o 2-3tyg. Musieliscie sie niezle sprezac z naprawa. Juz na tym etapie widac ze klamanie odziedziczyles po ojcu.
Fakt ze nie napisales ze jest bezwypadkowe, ale opis aukcji sugeruje w znaczacym stopniu odmienny stan auta jak i historie, co zreszta sam dzis potwierdziles obszernie opisujac jego znana ci historie.
rybik napisał(a):
".... jeżeli kupujący chciałby obejrzeć zdjęcia proszę bardzo."
to czemu znikly zdjecia z galerii na __prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_ ? taka nagla fanaberia po kilku miesiacach od umieszczenia, akurat w chwili wystawienia juz pachnacej almerki? Ogladajac uszkodzone auto to pachnie tam ale trupem!
Przestan lgac a zacznij uczciwie zarabiac kase bo przez takich jak Ty i Twoj ojciec nasz kraj ma opinie cwaniakow, kretaczy itp itd
ps: jesli twierdzisz ze jest inaczej to jesli tylko uzyskam prawomocne upowaznienie od Twojego ojca z checia udostepnie zapis rozmowy