BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 10:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 13:28 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: e60
Kod silnika: M54b25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=134731
Cytuj:
ps: jesli twierdzisz ze jest inaczej to jesli tylko uzyskam prawomocne upowaznienie od Twojego ojca z checia udostepnie zapis rozmowy

to pozostaje nam czekać na ujawnienie taśmy...a wtedy bedzie jasne wszystko...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 13:29 
Forumowicz

indiglo napisał(a):
Przestan lgac a zacznij uczciwie zarabiac kase bo przez takich jak Ty i Twoj ojciec nasz kraj ma opinie cwaniakow, kretaczy itp itd

hehe albo jestes bardzo naiwny ...hehe albo jeszcze barziej :rotfl: myślisz że gdyby tych dwóch panów o których sie wypowiadasz byli w 100 procentach uczciwi to z kranów naszych płyneło by mleko zamiennie z miodem?? ...."MY" naród mamy jush taka opinie ....w mentalności naszej jest dorobienie sie czyimś kosztem.........tanim kosztem ;) ;) ......odpal sobie TVN 24 i posłychaj masz dowody wszedzie jestesmy złodziejami, cwaniakami, pijakami etc. jesli niektórzy czują sie urazeni to niech nabiora dystansu do siebie zaciną zeby i nie wszczynali battle bo to nie o to chodzi....i uwazam że nie ma co grzebac sie w tej sprawie bo jeśli tak to co druga aukcja na allegro musiała by stanac prze "komisją śledczą" ;) ;) POZDRAWIAM

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 13:40 
Pierwsze kroki

czytajac niektorych wypowiedzi mam wrazenie ze totalnie do was nie pasuje, bawi was w jaki sposob inny oszukuja nawet jesli to wasi bliscy znajomi

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 13:51 
Forumowicz

indiglo nie wiem czy inni ale ja na pewno nie mam nic do ciebie.......jestes ofiarą pewnego oszustwa i rozumiem twoją złośc......ale myśle że czas jush sie pogodzić a nie starac sie ukarac kogos o coś za coś ;) kazdy teraz wie kto i co więc bedzie podchodził do pewnych spraw zupełnie inaczej ;) osoba którą starasz sie ukarac tesh na pewno nie czuje sie z tym dobrze......zakop wojenny topór ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 13:53 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Wszystkim, którzy twierdzą, że to oszukiwanie to norma/nic złego, tudzież przejawiającym się totalną ignorancją na takie przypadki SERDECZNIE życzę aby zostali oszukani.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Ostatnio edytowano 25 października 2008, 14:00 przez jiGsaw, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 13:56 
Częsty bywalec

koledze chyba sie strasznie nudzi niestety nie naprawisz swiata .Oczywiscie mi osobiscie tez niepodoba sie to co robia z naszymi furkami ale tak juz jest Ja nie handluje w ten sposob ze kupuje uszkodzone ,handluje tymi niby BEZWYPADKOWYMI i tak jak pisalem wczesniej mialem wiele aut i niestety moze kilka tak naprawde bezwypadkowych i nikt jeszcze nigdy mi nie powiedzial ze jest powypadkowe i trzeba sobie to uswiadomic kupujac auto z gieldy .A z reszta gdzies tu czytalem formulke wypadku tak ze jak nie bylo osob poszkodowanych smialo mogl pisac bezwypadek he he pozdr i mysle ze tamat serio trza zamknac bo to co ktos robi to jest kazdego indywidualna sprawa .Na mnie nie trafilo to mam to gdzies a kolega niech to moze zglosi temat do adm"ow haha moze pomoga cos w tej sprawie pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 13:58 
Częsty bywalec

Moje BMW: E36
indiglo napisał(a):
Jak myslisz ilu jest anonimowych czytelnikow for? jesli przyjdzie ci na mysl chocby jedna osoba to wez pod uwage ze wlasnie to ja jestem ta osoba.

to czemu piszesz że "poznałeś" a Ciebie ktoś zna??

rybik napisał(a):

".... jeżeli kupujący chciałby obejrzeć zdjęcia proszę bardzo."
to czemu znikly zdjecia z galerii na __prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_ ? taka nagla fanaberia po kilku miesiacach od umieszczenia, akurat w chwili wystawienia juz pachnacej almerki? Ogladajac uszkodzone auto to pachnie tam ale trupem!

indiglo napisał(a):
Przestan lgac a zacznij uczciwie zarabiac kase bo przez takich jak Ty i Twoj ojciec nasz kraj ma opinie cwaniakow, kretaczy itp itd

ps: jesli twierdzisz ze jest inaczej to jesli tylko uzyskam prawomocne upowaznienie od Twojego ojca z checia udostepnie zapis rozmowy

hehe.... czyli jesnak jakiaś prywatna potyczka. Juz nawet ojciec Rybika jest zamieszany :)
Grubsza afera

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 14:05 
Forumowicz

kiełbie we łbie :zakrecony:

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 14:48 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
Na zdjęciach widać, że auto po malowaniu. Nie zaznaczono nigdzie, że jest bezwypadkowe. Dla mnie nie ma tematu, nawet ewentualna taśma z nagraniem niewiele tu zmieni. Ktoś chce się na siłę przyczepić do Rybika.

Aha, żeby nie było, Rybika w życiu na oczy nie widziałem.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 14:49 
Forumowicz

Po pierwsze nagrana rozmowa jest bodajże z ojcem rybika więc co wy chcecie od rybika?
Po drugie auto się ogląda i sprawdza bo jak nie to można co najwyżej kupić kota w worku i potem są wywody: przecież sprzedawca mówił że bezwypadkowy :szok: to by było na tyle z mojej strony

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 15:52 
Pierwsze kroki

kosior898 napisał(a):
Po pierwsze nagrana rozmowa jest bodajże z ojcem rybika więc co wy chcecie od rybika?

Byly podane 3 numery, znajomy ktory szuka tez auta zadzwonil najpierw pod Orange, czyli chyba waszego znajomego numer, nasluchal sie takich pieknych tekstow ze malo brakowalo ze zwolnilby sie z pracy zeby czym predzej jechac kupowac. Pozniej znalaziono zdjecia i byla rozmowa z ojcem rybika ( era) ta rozmowa zostala nagrana zeby nie bylo juz nigdy wiecej watpliwosci co to za rodzinny interes.

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 16:43 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
No dobrze to wrzuć te nagrania i zamknijmy temat, raczej nic Ci za to ni grozi :zalamany:

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 17:30 

Moje BMW: E38
Kod silnika: m57
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=2819
nikogo tu nie bronie ale-...

to ze cena nizsza wcale nie oznacza ze auto cos nie teges...ludzie !!! :zdziwko:

po drugie ..chlopie!!! nic nie wskurasz.. zapij to zimna woda a na tasme nagraj jakas fajna muzyke bo nic ci to nie da...

chlopie chyba masz rozum i widziales co kupujesz..? no chyba ze zyjesz z problemow innych ludzi...

nie znam ani jednego ani drugiego...

p.s

beznadziejny samochod... :dobani:

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 17:47 
Forumowicz

no z nissanów to tylko 240 SX czy jakoś tak :rotfl: :rotfl: hehe

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 18:24 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
indiglo,
wez wrzuc te nagrana rozmowe i nie wykrecaj sie, a jak nie to zamilknij na wieki :znudzony: :ok:

P.S.
Rybika nie znam i nigdy go na oczy nie widziałem.

Obrazek

Tytuł: Re: Czy wasz kolega z forum to kretacz?
PostNapisane: 25 października 2008, 18:41 
Częsty bywalec

Moje BMW: E36
indiglo

jak chcesz by traktownay naprawde poważnie to najpierw uzupełnij poprawnie profil.
Każdy chce wiedzie z kim pisze.

jestes sąsiadem rybika ? chcesz byc anonimowy?

ps. dokładnie jak ktoś wcześniej napisał: "świata tym nie uratujesz"

ps2. Rybika nie znam i nigdy nie widziałm :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 19:03 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
chełas napisał(a):
indiglo .jestes ofiarą pewnego oszustwa i rozumiem twoją złośc......ale myśle że czas jush sie pogodzić a nie starac sie ukarac kogos o coś za coś ;)

Jak cię okradną z oszczędności z ostatnich 5 lat albo ktoś połamie rękę twojej dziewczynie kradnąc jej torebkę to też ci tak napisze :) Wyluzuj ziom jest super więc o co ci chodzi ! Super tok myślenia też taki typowo "polski" jak to Kyo napisał wcześniej.

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 19:09 
Częsty bywalec

ejjj kolego co ty porownujesz ? taka praca i zeby sprzedac towar trzeba go zachwalic nawet jak kupujesz jakies gowno w markiecie pisza ze najlepszej jakosci a z reszta sami klienci do tego doprowadzaja bo kazdemu przeszkadza ze malowany ze ma przebieg powyzej 200 tys nawet przy 90 roczniku za 2tysie

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 19:19 
Pierwsze kroki

sa zdiecia jest opis wszystko widac, nawet jak ktos powiedzial ze calak to co z tego.
a z reszta kogo to obchodzi kiedyc bylem ogladac tds-a, na telefon igla, stan na miejscu schrot.skoro wszystkich tak laduja to jak dlugo mozna prowadzic handel.pozdro tdadas

ps.zycie kolego, jestes o jedno doswiadczenie do przodu :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 25 października 2008, 19:38 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Pomału. Jesli Robert albo jego wspólnicy powiedzieli Ci ze auto jest bezwypadkowe, to są bandą oszustów i należy ich potępić. Sam prowadząc firmę sprzedającą samochody nienawidze takich ludzi, nie sprowadzam uszkodzonych samochodów, nie rzeżbię z gówna, nie zmniejszam zaufania do branzy.
Jeśli jednak dostałeś info o uszkodzeniach przez telefon, to lepiej ścichnij. Niestety czasy są takie, że ludzie wolą kupowac złudzenia, każdy chce bezwypadka, malinkę, igłę, auto po dziadku, 3 tys km rocznie itp. Aby coś sprzedac, nie można napisac w ogłoszeniu że auto jest naprawiane po wypadku, nie można zamieścić zdjęć uszkodzeń, bo nikt tego nie kupi. Jednak gdy już ktoś zadzwoni, to należy rzetelnie poinformowac klienta że auto jest naprawiane, można to zrobić w miły i uprzejmy sposób, tak aby go to nie zniechęciło, natomiast teksty typu "po nowy to do salonu" albo "panie, a pokaż mi pan bezwypadkowy samochód w Polsce" na pewno nie zachęcą do oględzin auta. Tak gadają wieśniaki, debile, pseudohandlarzyki bez doświadczenia.
Nie zauwazyłem aby w ogłoszeniu stalo coś o bezwypadkowości, cena jest atrakcyjna, wszystko zalezy od tego co powiedziano Ci przez telefon. Jeśli skłamano, to po to żeby pozbyc się pryszcza na dupie, jakim jest auto po strzale. Dlatego takich strupów się nie przywozi, podobnie jak taksówek. Jednak nie każdy się jeszcze tego nauczył.
Nie znam Rybika osobiście, ale kontakt ze sobą mamy i nie zauważyłem aby był ściemniaczem. Ty tez ostatecznie nie kupiłeś tego auta, ba nawet nie pofatygowałeś się na ogledziny, więc też nie jesteś do konca fair - poniosłeś jakieś straty? Szczerze mówiąc pachniesz mi konkurencją.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1