BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 10:05

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: BMW za drogie, Fiat na codzień
PostNapisane: 27 października 2008, 10:19 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Syndykat coraz częściej przesiada się na taniowozy:
http://www.bmw-syndykat.pl/viewtopic.php?p=14631
Jaki styl dominuje na tym forum wszyscy wiedzą, a ładnie, nisko i szeroko niesie ze sobą uciążliwości na codzień.

Jak jest u innych? Wy też na codzień jeździcie pandami a BMW jako auto na weekend bo np. się psuje i jest drogie albo macie okazy uciążliwe do jazdy? Tylko ja jestem takim głupcem że uważam że do bezstresowego tłuczenia 40tyś rocznie to E36 jest idealnym autem?

Ostatnio edytowano 27 października 2008, 13:21 przez Tomek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 10:40 
Częsty bywalec

Dzikus napisał(a):
nie wyobrazam sobie robić z auta posąg w garażu.

dokladnie tak jak Dzikus pisze .. na weekend mozna miec cabrio albo jakies v12 ktore ciezko byloby 'wyzywic' dizen w dzien

e30 kiler 3xx

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 11:23 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
BMW to moje jedyne auto. Jeździ na codzień. Niedługo dostanie inne serducho (jakieś b28 :chytry: ) i nadal pozostanie autem na codzień. Będę wlewał tyle wachy, ile trzeba i jeździł nią bez sensu, dla przyjemności, również w poniedziałki i środy, nie tylko w weekendy, a z pracy wracał okrężną drogą :)

One redline a day keeps a mechanic away.

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 11:37 
Zacna persona forum

Jak na weekendy...pytam sie jak, to jest jednoznaczne ze złomowaniem, śmierc kliniczna :zakrecony:
To po co Ci ludzie maja BMW...pokazac sie innym?? Chyba tak. Wiesz mam BMW ale jezdze tylko w weekendy bo na codzien dużo pali :rotfl: :rotfl: co za debile...

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 11:41 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
Orso Wysłany: Dzisiaj 12:37 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Jak na weekendy...pytam sie jak, to jest jednoznaczne ze złomowaniem, śmierc kliniczna
To po co Ci ludzie maja BMW...pokazac sie innym?? Chyba tak. Wiesz mam BMW ale jezdze tylko w weekendy bo na codzien dużo pali co za debile...

Chcesz oceniać innych - rób w to sposób kulturalny. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 11:50 

Prosiłem żeby nie jechać po innych bo to nie ma sensu, każdy robi jak uważa. Ja tylko chcę wiedzieć jak to wypada na tle innych użytkowników. Czy traktujecie BMW jak zabytkowe Porsche czy jako wygodne zastępstwo MPK ;) I przede wszystkim czy uważacie że jazda innym autem byłaby rozsądniejsza, wygodniejsza ba codzień?

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 11:54 
Zacna persona forum

Przepraszm za słowo "debile" trzszke sie unoisłem ;)
ale to jest conajmniekj śmieszne ..............mówimy tu o atach powyzej 3 litrów pojemnosci? czy może od 1.6 do 2.8....no padne zaraz.....hihi

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 11:55 
Forumowicz

Moje BMW: e28 M535i f10 530d
ja mam poloneza na dojazdy do pracy ale tylko do pracy(mam 35km bardzo dziurawej i zakoleinowanej drogi ) . w inne trasy latam beemka . na paliwo nie zaluje . beemka idzie na zime do garazu bo mi jej szkoda :rotfl: tyle odemnie w tymn temacie

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 11:55 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
TomekB napisał(a):
Wy też na codzień jeździcie pandami a BMW to auto na weekend bo się psuje i jest drogie?
Tak Jezeli jest to M3 lub jak koledzy pisza Mocarne V12 lub inny taki potwor ;) Psuje sie ?? :przestraszony: :luka: jest drogie ?? moze mowimy o orginalnym M power albo modelach z roku nie starszego jak 2007

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 12:05 

Ja muszę jeździć BMW bo nie mam drugiego auta, które też by było raczej BMW :P Jakbym miał dwa to bym jednym jeździł na codzień, na niezaniskim zawiasie i nieszerokich kołach, a drugie by było hardcore :cwaniak:

Uważam że czasami lepiej jeździć czymś innym po dziurach niż BMW, nie ma w tym nic dziwnego a można się tu doszukać szacunku do marki :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 12:12 
Częsty bywalec

niech mądry co założył ten temat wsadzi sobie glebe -80/60 , koło 10" lub szerzej i śmiga tym w zimie

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 12:23 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 08&start=0
inna sprawa jeździć na codzień bemką z gleba na 10" a inna jeździć serią.. ja kupiłem e36 z myślą o tyż że bedę jeździł dużo, po naszych polskich drogach. jeśli chodzi o awaryjność to nie mam problemu, spalanie? normalne (około 10l przy 1.8i). dlatego uważam że bez względu czy to BMW czy Fiat to na codzień można mieć podobne problemy z eksplaoatacją, a przewaga BMW jest taka że jeździć nawet taką jak moja już daje radość z jazdy.. :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 12:30 
Częsty bywalec

Moje BMW: 330Ci/535D/M3/M3/X5
DanyU napisał(a):
inna sprawa jeździć na codzień bemką z gleba na 10" a inna jeździć serią.. ja kupiłem e36 z myślą o tyż że bedę jeździł dużo, po naszych polskich drogach. jeśli chodzi o awaryjność to nie mam problemu, spalanie? normalne (około 10l przy 1.8i). dlatego uważam że bez względu czy to BMW czy Fiat to na codzień można mieć podobne problemy z eksplaoatacją, a przewaga BMW jest taka że jeździć nawet taką jak moja już daje radość z jazdy.. :hyhy:

jakbys nie zauwazyl to posiadam (bo ja zalozylem ten temat na syndykacie) 10" z tylu i glebe -70 .. pojezdzij takim samochodem na codzien .. ciekawe czy zdania nie zmienisz ..

no ale widac przez niektorych na tym forum zostalem od razu uznany za debila .. no coz .. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ..

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 12:32 
Zacna persona forum

Kujon napisał(a):
niech mądry co założył ten temat wsadzi sobie glebe -80/60 , koło 10" lub szerzej i śmiga tym w zimie

czyli to już na stałe...przyspawane :rotfl: no trudno zostaje UNO ;)

kiloff napisał(a):
no ale widac przez niektorych na tym forum zostalem od razu uznany za debila .. no coz .. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ..

nikoko osobiscie nie nazwałem debilem...a zreszta w dalszym poscie przeprosiłem za wyrazenie...ale widze ze wziołes to do siebi, no trudno... :]

Ostatnio edytowano 27 października 2008, 12:35 przez Orso, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 12:37 

Orso napisał(a):
czyli to już na stałe...przyspawane :rotfl: no trudno zostaje UNO ;)

masz tyle szacunku do swojej bety, że nie chcesz żeby poznała co to sól zimą :?:

W galerii to się każdemu podobają 10", mega gleby itd, ale nie rozumieją że to jest właśnie druga strona medalu :niepewny:

To jest sprawa podobna do instalacji LPG, jeden założy i śmiga na gazie drugi kupi drugie auto bo nie chce dziur robić ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 12:43 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Ja nie widzę w tym nic dziwnego że ktoś trzyma Beemkę w garażu a jeździ inną marką na codzień. Co w tym dziwnego ? Jeżeli kupuje się E30 cabrio w super stanie daje się glebę -80, piękną felgę 3tlg za 5tyś zł i jest to samochód który służy jako weekendowa przyjemność to szkoda mi by go było tłuc po dziurach i patrzeć jak mi go obijają na parkingu. Poza tym nie każdy jest ślepo zapatrzony w BMW i dostrzega też inne marki np. Audi, Chrysler itp... i niema jednego samochodu do wszystkiego. Pisanie o kimś że jest debilem bo trzyma swój ukochany samochód w garażu pokazuje tylko ograniczenie umysłowe tej osoby.

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 12:51 

Kujon napisał(a):

Nie chodziło mi o atakowanie kebabowej ekipy, dla mnie możecie wsadzić nawet -150 i jeździc na codzień na rowerze. Intencją tematu było rozeznanie czy BMW nadaje się na auto na codzień czy też naprawde jest z tym tak źle i ta marka służy tylko do stania w warsztacie/garażu.

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 12:52 
Zacna persona forum

HAHAHAHA
Wyjasniłem wyrazenie debil. Wiec o co walczysz Bobby_Valentino, nie rozumiem. Ten wątek został wyjaśniony. :]

Najlepiej kup BMW zbuduj ogrzewany domek z pleksy, ustaw monitoring i patrz dniami i nocami. :zakrecony:

Uwielbiam tą marke i zawsze bede używał na codzień...niezaleznie od pojemnosci, jezeli nie stac mnie na 2.8, 3.5 i w góre to poprostu nie kupie.

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 12:58 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Orso napisał(a):
HAHAHAHA
Wyjasniłem wyrazenie debil. Wiec o co walczysz Bobby_Valentino,

O nic. Wyraziłem swoją opinię. Szkoda mojego czasu na takie potyczki.

Orso napisał(a):
Najlepiej kup BMW zbuduj ogrzewany domek z pleksy, ustaw monitoring i patrz dniami i nocami. :zakrecony:

Już mam 300m2 i powoli go zapełniam bo mam taki kaprys.

Orso napisał(a):
Uwielbiam tą marke i zawsze bede używał na codzień...niezaleznie od pojemnosci, jezeli nie stac mnie na 2.8, 3.5 i w góre to poprostu nie kupie.

A ja lubię też inne marki. BMW to nie jest szczyt moich oczekiwań... Są jeszcze takie marki jak Porsche, Ferrari, Maserati itd.

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2008, 13:01 
Forumowicz

Moje BMW: e28 M535i f10 530d
a mi sie wydaje ze tu kogos boli ze innego stac na kupienie dupowozu na codzien i przy tym nie rezygnowanie z bmw hehe i tak jak koledzy napisali wsadzcie sobie 10 cali i glebe dajcie -80 i wtedy gadajcie hehe ja wole miec samochod na codzien i beemke niz 316 zagazowana :rotfl:

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1