BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 12:37

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 21:18 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Jak idę na imprezę i piję do 3-4 nad ranem to chodzę zygzakiem jeszcze koło 14 a zdarza się i 16 :P nastepnego dnia i wiem że za kółko moge wsiąśc dopiero nastepnego dnia. Każdy wie ile może mniej więcej wypic i ile mu zajmuje wytrzeźwienie z tej ilości alkoholu.

Kocie jeżeli chodzi o koleżankę to coś mi się nie chce wierzyc żeby wypiła winko i była potem następnego dnia zaskoczona tym że ma 0,9 bo ona MUSIAŁA czuc że jest nawalona ! Ja czuję jak mam to 0,9 w czubie i to już bardzo czuc więc po co się za kółko pchała jak nie była w stanie prosto chodzic ?

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 21:21 
Pierwsze kroki

Lekko zbaczajac z tematu - po batoniku typu Pawelek mozna "wydmuchac" kosmiczne promile, a pomimo tego byc w 100 % zdolnym do jazdy ... :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 21:31 

Bobby_Valentino, dla przykładu, jak kiedyś się tak nawaliłem że urwał mi się film, obudziłem się o 6tej rano... nie wiedziałem przez chwilę gdzie jestem, pogasiłem światła w całym domu, zamknąłem drzwi w mieszkaniu... zobaczyłem: o k.. dopiero 6ta... pospałem do 10tej, prysznic i czułem się 100% super.... Do końca tygodnia obdzwoniłem znajomych pytając co się działo :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 21:33 
Zacna persona forum

Moje BMW: W poszukiwaniu :]
Tak wytrzeźwieć idzie szybko ale promil zostaje:/

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 21:51 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
KotSylwester napisał(a):
Bobby_Valentino, dla przykładu, jak kiedyś się tak nawaliłem że urwał mi się film, obudziłem się o 6tej rano... nie wiedziałem przez chwilę gdzie jestem, pogasiłem światła w całym domu, zamknąłem drzwi w mieszkaniu... zobaczyłem: o k.. dopiero 6ta... pospałem do 10tej, prysznic i czułem się 100% super.... Do końca tygodnia obdzwoniłem znajomych pytając co się działo :rotfl:

KotSylwester napisał(a):

HeHe Ja miałem tak parę razy ale tylko po Sylwku :) Budzę się rano i myślę kurde ide się umyc... Wchodze do łazienki zapalam światło patrzę w lustro i hmmmm.... Gdzie się podziała moja dwójka w uzębieniu ? Skąd ten siniak pod okiem... Łuk brwiowy też wczoraj miałem cały :) Lecę po komórki a komórki niema... Hmmm :) Dzwonię do ziomka co się stało i się okazało że mi się lekko noga na schodach podwinęła :rotfl: A ja NIC nie pamiętałem jak to się stało :kwasny:

Koszty:

- 300zł Sylwester
- Nowy ząb 1,8 tyś :zdziwko:
- 750zł telefon komórkowy

Wspomnienia bezcenne :rotfl:

Od tego czasu już nie pije tyle bo za drogo to wychodzi :) hehe . A do samochodu nigdy nie wsiadam po imprezie przez minimum 24h

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 22:10 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
KotSylwester napisał(a):
dla przykładu, jak kiedyś się tak nawaliłem że urwał mi się film, obudziłem się o 6tej rano... nie wiedziałem przez chwilę gdzie jestem, pogasiłem światła w całym domu, zamknąłem drzwi w mieszkaniu... zobaczyłem: o k.. dopiero 6ta... pospałem do 10tej, prysznic i czułem się 100% super
Pozazdroscic koledzie ;) ja mam o tyle dobzre bo jak ostro pochleje nastepnego dnia jestem nie do zycia nie mam sily przejsc sie po domu a co dopiero ubrac sie i siedziec w samochodzie :rotfl: :rotfl: dopiero powracam do zycia na wieczor ;)
Kyokushin, jezeli sa zaburzenia przy 0,5 to dlaczego w niektorych krajach mozna miec 0,8 nie rozumiem .. :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 22:54 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Chmielu napisał(a):
Kyokushin, jezeli sa zaburzenia przy 0,5 to dlaczego w niektorych krajach mozna miec 0,8 nie rozumiem ..

Ja też tego nie rozumiem :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 23:03 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: M43B16
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=53724
Kyokushin napisał(a):
Ja też tego nie rozumiem :)

bo to o czym pisałeś to zaburzenia w chodzeniu , a w samochodzie się nie chodzi tak że 0,8 będzie dobre :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 23:07 
Zacna persona forum

Chmielu to słabiutko.Bo jak ja miałem dziewietnascie lat to po popijwie byłem jak młody Bóg.Z prowadzeniem zadnego problemu.Teraz jak poiję to dzień mam z głowy.A jak wsiąde do auta to jade wolniej od "L".A propo.Byłem kierowcą który jezdził na międzynarodowych trasach.I po 20 godzinach jazdy czułem się sie gorzej niz po "pół litra " z koleżkami w knajpie a mimo to byłem,teoretycznie,trzezwy i zdolny do jzady.Jak to zinterpretujecie??Ps.kierowca busa ,najgorszy zawód na świecie mimo to kochałem tę robotę.Cos ze Mną nie tak??

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 23:12 
Przyjaciel forum

greg27, rozumiem Cię :) jeździłem zawodowo ciężarowkami jeszcze wtedy nie było tacho .... tak że po piciu z Kucharzem lepiej się czułem niż po trasie 36h ( w tym 2-4h snu ) za kółkiem ciężarówki ...

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 23:14 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Ja za to im więcej wypiję tym szybciej rano się budzę i co gorsze nie mogę zasnąć. Przykład - wychlałem dobre pół, poszedłem spać o 4, obudziłem się 7:30 i nie zasnąłem. Oczywiście o 15 już mi się oczy kleiły.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 23:14 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
greg27 napisał(a):
Chmielu to słabiutko.Bo jak ja miałem dziewietnascie lat to po popijwie byłem jak młody Bóg.Z prowadzeniem zadnego problemu.
Ja tez bym nie miał zadnego problemu z prowadzeniem ale czuje sie jak bym był "wczorajszy" :dontgetit:

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2008, 23:20 
Przyjaciel forum

jiGsaw, to było walnąć drugie pół i byś pospał do 10 :)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1