KotSylwester napisał(a):
Bobby_Valentino, dla przykładu, jak kiedyś się tak nawaliłem że urwał mi się film, obudziłem się o 6tej rano... nie wiedziałem przez chwilę gdzie jestem, pogasiłem światła w całym domu, zamknąłem drzwi w mieszkaniu... zobaczyłem: o k.. dopiero 6ta... pospałem do 10tej, prysznic i czułem się 100% super.... Do końca tygodnia obdzwoniłem znajomych pytając co się działo

KotSylwester napisał(a):
Bobby_Valentino, dla przykładu, jak kiedyś się tak nawaliłem że urwał mi się film, obudziłem się o 6tej rano... nie wiedziałem przez chwilę gdzie jestem, pogasiłem światła w całym domu, zamknąłem drzwi w mieszkaniu... zobaczyłem: o k.. dopiero 6ta... pospałem do 10tej, prysznic i czułem się 100% super.... Do końca tygodnia obdzwoniłem znajomych pytając co się działo

HeHe Ja miałem tak parę razy ale tylko po Sylwku

Budzę się rano i myślę kurde ide się umyc... Wchodze do łazienki zapalam światło patrzę w lustro i hmmmm.... Gdzie się podziała moja dwójka w uzębieniu ? Skąd ten siniak pod okiem... Łuk brwiowy też wczoraj miałem cały

Lecę po komórki a komórki niema... Hmmm

Dzwonię do ziomka co się stało i się okazało że mi się lekko noga na schodach podwinęła

A ja NIC nie pamiętałem jak to się stało
Koszty:
- 300zł Sylwester
- Nowy ząb 1,8 tyś
- 750zł telefon komórkowy
Wspomnienia bezcenne
Od tego czasu już nie pije tyle bo za drogo to wychodzi

hehe . A do samochodu nigdy nie wsiadam po imprezie przez minimum 24h