voldarone:
Cytuj:
Mam kontakt z osobami, które palą to świństwo.
Swego czasu byli kumatymi facetami, z którymi można było o wszystkim pogadać i próbować rozwiązywać niektóre problemy. Teraz, żeby nie przesadzić, ów panowie otumanieli
U mnie z pijaczkami też nie pogadasz bo mają nasr.. w głowach od taniego wina...
Kyo:
Cytuj:
Większość osób które to g.. paliły przeszły na twarde narkotyki - przynajmniej z osób które znałem.
Argument zerowy. Mój znajomy mówił że nie lubi bmw bo wszystkie dresy z jego osiedla tylko bmw, i wg niego tylko takie durne dresy kupują bmw...
u mnie na osiedlu większość dresów popijała najpierw "Królewskie" potem dragi, aż do brauna. Jaki z tego wniosek? Wszystko przez piwo, powinni go zakazać
Kyo, proszę Cię, jesteś rozsądnym człowiekiem, podawaj argumenty z sensem... A grupa "badana" przez CIebie troszkę nie jest wiarygodna....
Cytuj:
z tymi halucynacjami to juz chyba lekka przesada ,co Wy w takim razie palicie fakt smiechawka sie wlacza nie do opanowania ale bez przesady
halucynacje po trawie? Chyba dobrze przyprawionej. To jak sraczka po Kebabie. Ale winne brudne ręce a nie Kebab, no ale sraczka po Kebabie.
voldarone:
Cytuj:
Wiem, co robi z człowiekiem zwykła trawa, a jak zamiata skun
No właśnie a mówimy o legalizacji TRAWY a nie skuna.
A może napiszcie ile ludzi rocznie ginie przez pijanych kierowców i ile pijaków ginie na ulicach... Trawa, wóda, kofeina, coca cola, tytoń... wszystko to samo, ale wóda miesza najbardziej. Kto powie GIBRALTAR po pół litra wódy?