Napisałem, że chip pochodzi od kolegi Reserved z tego Forum. Nie wiem jednak czy kolega jeszcze się udziela... W każdym razie nie nadziałem się na jakiś szajs. Nie robiłem tego zupełnie "w ciemno", najpierw przeczytałem kilkadziesiąt postów i opinii o chipach robionych przez Reserved. Po tym i po PRIV-ach wysłanych przez Reserved upewniłem się, że to lepsze niż chipy Alledrogo, a w porównaniu do "profesjonalnych" firm cena bardzo kusząca. Reserved, o ile się nie mylę pracował/pracuje właśnie w firmie, która zajmuje się chiptuningiem. Poza tym zna się nie tylko na samym chiptuningu, wie co mówi i potrafi poprzeć to dobrymi argumentami. W każdym razie, ja się nie przejechałem, chociaż z drugiej strony...przejechałem się swoją bunią tak, że koledze w 316 ( 1,6) zrobiło się głupio, że taki dieselek może tak dużo
@tomasz86
nie było to 40 zł, ale nie było to też 1800 jak w firmach, które szczycą się swoim profesjonalizmem. Wiele jest firm, które tak się tylko tytułują. Nie zrozum tego źle, nie chcę najeżdżać na żadną z nich, boi nigdy nie miałem z nimi żadnego kontaktu. Swoją opinię opieram tylko na postach z tego forum i doświadczeniu z chipa od Reserved. Poszukajcie na forum postów napisanych przez Reserved, na pewno jeszcze są. W razie czego służę swoim archiwum

.
PS. Auto serwisuję pod Wawą - trasa na Poznań, miejscowość chyba Mory. W zakładzie pracuje dwóch kolesi, którzy znają się na BMW jak mało kto. Znają moją bunię odkąd przyjechała do Polski. Jeśli wiecie o jakim zakładzie mówię, czujcie się zaproszeni by pojechać i spytać się jak się sprawuje. Wystarczy powiedzieć "autko Karola z radia".
PS2. Nie widzę też żadnego problemu by się spotkać i samemu przekonać jak chodzi mój mały dieselek. Nie chodzi mi o jakieś walki na czas i tak dalej, auto nie służy mi do tego. Jednak użytkowników akurat tego forum bez obaw wpuszczę za kierownicę. Wydaje mi się, że na tyle kochacie BMW, że mojego nie rozbijecie
Niestety pod względem wyglądu ( poobijania ) moja bunia na pewno odbiega od Waszych Bawarek, ale najpierw chciałem zainwestować w to auto z drugiej strony. Było nieco zaniedbane, a ja dopiero od niedawne mam "normalną" pracę z "normalną płacą". Do zrobienia na szczęście jest już tylko blacha
Aha, chcę by to była zwykła seria, żadnych extra dodatków, wodotrysków i tym podobnych. Lubią ją taką jaką ją zaprojektowano - wizualnie