Kyokushin napisał(a):
Wydaje mi się że w tym przypadku reszta świata powinna pomóc Żydkom zrobić porządek w strefie tak, aby raz na zawsze był z tym spokój. Odkąd żyję, tam jest problem tego typu że jakaś wąska grupa walniętych w dynie arabusów
Punkt widzenia zależy od punktu patrzenia. Dla Ciebie to walnięci w głowę, dla nich patrioci i bojownicy o wolność, dla naszych zaborców, nasi powstańcy też byli "walnięci w głowę".
Ale okay, skoro są "walnięci w głowę Arabusy" to są też i "walnięte w głowę Żydki".
Kyokushin napisał(a):
No fakt. My przecież robilismy krucjaty.
no tak, teraz już lepiej to brzmi

Porównanie moherowej babci Rydzyka i fanatycznego wojownika o wolność swojego narodu, to trochę nie bardzo... ale już krucjaty... no już lepiej

Kyokushin napisał(a):
Tak więc, tym razem, dlatego polskie społeczeństwo jest przeciw Żydom, ponieważ Polska nienawidzi Żydów zwyczajnie bardziej niż nienawidzi Arabusów

Nie wiem, ale w każdym razie ja się pod tym nie podpiszę. Myślę, że Polacy pamiętają swoje zabory, a niektórzy jeszcze Łagry i inne takie i po prostu kibicują słabszym. Wcale się nie dziwię, Żydki robią wielkie dymy i afery, że się robiło dla nich getta itd. jacy poszkodowani itd. a sami robią to samo. Więc niech przestaną marudzić i niech robią swoje. Zero konsekwencji.
Na koniec dodam, że i tak 10000 razy bym chciał zginąć w metrze w zamachu bombowym, bum i koniec, niż z całą rodziną przez wiele tygodni, miesięcy w obozie gdzieś na Syberii

Kyokushin napisał(a):
Trollu na filmie widać że kolesie pierwsi wyszli z transparentem - dlatego koleś dał im w pape. Gdyby transparentu nie mieli, w pape by nie dostali. Tak więc, nie on pierwszy. Jego działanie wynikało z ich działania, które nastąpiło wcześniej.
Akurat tutaj się kategorycznie nie zgodzę. Jakiś czas temu przykładowo chłopak zabiegał o dziewczynę. Ale ona go nie chciała. Chłopak ją kochał, ale nie odwzajemniała tego. Więc ją zabił. To wynikało z jej "niedostępności". Gdyby nie była niedostępna dla niego, to by razem żyli długo i szczęśliwie. Tymczasem kobieta nie żyje, facet szybko nie wyjdzie zza kratek.
Albo idziesz do parku, spojrzysz się na kogoś krzywo, niby przez przypadek, podchodzi 2. typów i łamią Ci żebra, bo się spojrzałeś na nich. Przecież gdybyś nie spojrzał, to by tego nie było.
Tak samo transparent. Wcześniej weszli, rozwiesili i nic, więc od razu ktoś powinien zareagować, jeśli to takie niedopuszczalne, a nie zamykają ich po tym, jak dostają baty
Ten prymitywny Żydek zrobił tak samo, jak np. ktoś mi pojechał w galerii "ale śmieszne i zabawne to M40

" a ja bym mu dał za to bana
Przecież bym go nie dał, gdyby ktoś tak nie napisał
Albo gorsza, znalazł jego samochód na mieście i wybił szyby i przebił opony
Agresja zawsze wraca do agresora, to oczywiste. W tym momencie agresji nie było ze strony demonstrujących, a jedynie hasło o zaprzestanie rozlewu krwii.
Jeszcze bym żydka zrozumiał, gdyby tam było napisane "sk*******, przestańcie rozlewać krwii w Gazie". No to jak dymik to dymik
A tak taki gość jest dla mnie prostakiem, prymitywem i cienką pusią, na którego nie stać, by zachować się jak gentleman na poziomie.