BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 23:47

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 13:59 
Częsty bywalec

pamo napisał(a):
Nie trzeba długo szukać kolejnych przykładów:
Pudo - listwy M-pakietowe
Tomash - halogen
Ja - halogen

Mi porysowali wóz, tak sobie dla zabawy albo z zazdrości z dwóch stron, do malowania dwa elementy :kwasny:

Ojcu ukradli lusterko i to w taki sposób że wiele im z niego nie zostanie i dlaczego? Bo się im za robotę wziąć nie chce?

Czarny trochę bzdury piszesz że nic się nie stało. Kolega kupił auto, przypuszczam że za pieniądze na które musiał zapracować, a teraz jemu ukradli migacze, innym co innego, to zawsze są mniejsze lub większe koszty i to jest dobrze Twoim zdaniem? Gdybym wybił CI szyby w samochodzie to byś mi podziękował że go nie podpaliłem? :zdziwko:

A z samosądami uważajcie panowie bo może być dla nas potem niemiło, jakby co to on może mieć niską szkodliwość czynu a my sprawę za pobicie jak źle pójdzie :wsciekly:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 14:10 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Ile razy mi się ktoś chwalił, że to ukradł kołpaki, a że choinki zapachowe, nie rozumiem jak móżna się jeszcze z tym obnosić :dobani:

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 14:20 
Forumowicz

kiedys mialem mega wypasiona jak na tamte czasy e30 , pozyczylem bratu , podjechal pod blok, za jakis czas schodzi ,a auta niema :/ , kiedys moze zamieszcze jej fotki na forum bo autko bylo zacne.

Zlodzieji zlapali ,ale niesmak zostaje bo auto znaleziono gdzies w lesie kompletnie zdekompletowane i zniszczone... :mad:

MOJE RESORAKI:
e30 cabrio: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=30359

juz niestety byle e36 compact : http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=26115

ZOBACZ JESIENNA SESJA Z PAMO I TOMASHEM : http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=32257

ps3 yz yn da hauz

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 14:34 
A mi to nic nikt nigdy nie ukradł? :) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nie rozumiem czemu jednak nazywać to szczytem chamstwa polskiego, kradzież na wartość ok 20-30zł :rotfl: codziennie jest takich pełno, dlaczego więc to ma być ten szczyt?

No i dlaczego polskiego? Dalej nie wiem, nikt na moje zarzuty, że mógł nim być to przyjezdny nic nie ma :)

młodye36 napisał(a):
Czarny trochę bzdury piszesz że nic się nie stało.

Stary, takich i podobnych problemów jest codziennie setki tysiące, tak na poprzedniej stronie pisałem.

Cytuj:
Gdybym wybił CI szyby w samochodzie to byś mi podziękował że go nie podpaliłem?

Bym Ci obił mordkę, albo poszedł na policję, a nie zakładał temat na forum, że w Polsce się nie da żyć z takimi chamami i żeby się wypłakać :)

duchu0 napisał(a):
iKolego Fryderyk jak pewnie zauwazyles dzial w ktorym to umiescilem ten temat to "pogawedki", wiec nie rozumiem twojego oburzenia. Wydaje mi sie ze moge tutaj umieszczac jaki chce temat.
Kolejna rzecz bulwersujaca twoja wypowiedz to ze uwarzasz ze nic takiego sie nie stalo, no zgadzam sie w pewnym stopniu kupie migacze za 100 zl i bedzie okey, zapomne o sprawie. Ale przez to daje przywolenie na kolejne takie sytuacje. Wiec nie bede sie z Toba wdalwal w dyskuje na ten temat skoro uwazasz ze dopiero kradziez auta to cos wielkiego. Ja poprostu chcialem sie z wami podzielic tym. A czy to byl polak to nie wiem, ale moge tylko tak przypuszczac.....

Ale dlaczego chamstwa polskiego? Dlaczego nabrało to takiej wagi?

Napisałem niedawno jak mnie pewna firma okradła też na 160zł. Zapytałem o rady. Inne tematy są również, żeby coś poinformować, nagłośnić, żeby np. unikać tego auta, czy tego, a może ktoś widział skradzione...

Napisz chociaż jaki to parking, przy jakiej ulicy, to będziemy unikać :)

Was denerwują kradzieże, chcecie się wyżalić w tym temacie- okay :) nie chcecie mieszkać w Polsce, źle Wam tu, ciągle narzekacie... no to sobie ponarzekajcie, do tego są pogawędki :)

...więc i są do tego, żebym ja sobie też mógł wyrazić co sądzę o kilku sprawach. Nienawidzę tego ciągłego niezadowolenia, marudzenia, jak tu źle, jak nie dobrze. Może dlatego, że mieszkałem trochę na obczyźnie i jest jak jest, mówi się trudno, ja jestem dumny, że mam niepodległy kraj, nie jest idealny, ale żeby był, trzeba chcieć i coś robić, a nie wiecznie narzekać, płakać, frustrować się i użalać nad własnym ciężkim losem, że Pan Bóg ukarał nas życiem w tym beznadziejnym kraju :padam:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 14:46 
Częsty bywalec

No nazwa tematu to się zgodzę że przesadzona, ale kolega przyszedł do samochodu, zobaczył że kierunków nie ma, się :cenzura: wklepał posta na forum i jest mu lżej widocznie ;)

Fryderyk napisał(a):
młodye36 napisał/a:
Czarny trochę bzdury piszesz że nic się nie stało.

Stary, takich i podobnych problemów jest codziennie setki tysiące, tak na poprzedniej stronie pisałem.

A co to zmienia?

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 14:53 
młodye36 napisał(a):
No nazwa tematu to się zgodzę że przesadzona, ale kolega przyszedł do samochodu, zobaczył że kierunków nie ma, się :cenzura: wklepał posta na forum i jest mu lżej widocznie ;)

Tylko czemu to jest szczyt chamstwa polskiego? Nie mam pojęcia i jakoś się nie mogę dowiedzieć :)

No i że się chce wyżalić- spoko, jak mu to pomaga- nie ma problemu, przecież nikomu nie robi tym krzywdy.

Ale posty typu: "POLSKA! UUUHUHUUU POLSKA UUUHUHUUU POLSKA! :wstyd: :mur: "

? Co one wnoszą? :) Niech mi ktoś wytłumaczy, bo tego nie rozumiem :) Tylko w tym kraju się dzieją takie rzeczy? :)

młodye36 napisał(a):
A co to zmienia?

Jakbyś zareagował na temat "Hej, jestem strasznie zły i muszę się wyżalić. Rozlałem piwo na swoje nowe spodnie!"

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 14:56 
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p ... 1f5#416845

proszę bardzo. w tym temacie film pokazuje skrajnie prymitywne zachowania.

UHUHA UHUHA <nazwa_kraju>

:)

:wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 15:18 
Częsty bywalec

Fryderyk napisał(a):
Jakbyś zareagował na temat "Hej, jestem strasznie zły i muszę się wyżalić. Rozlałem piwo na swoje nowe spodnie!"

Piwo na nowe spodnie ktoś rozlałby sam, a kierunki zostały ukradzione ;) A to że jak piszesz takich sytuacji są setki czy tysiące to świadczy to o ludziach którzy to robią i jest wystawiana opinia ogółowi, to tak jak z kierowcami BMW...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 15:47 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Fryderyk napisał(a):
Ale dlaczego chamstwa polskiego? Dlaczego nabrało to takiej wagi?

Temu że ta nacja się na tak prostych rzeczach wykłada.
Rozumiem mieć dylematy moralne dt. aborcji, wiary, wegetarianizmu, spraw życia i śmierci, rzeczy które oczywiste nie są i można się na nich wyłożyć.

Ale tutaj wystarczy nie wyciągnąć ręki po cudze, jednak okazuje się to za trudne.

Fryderyk napisał(a):
ym Ci obił mordkę, albo poszedł na policję, a nie zakładał temat na forum, że w Polsce się nie da żyć z takimi chamami i żeby się wypłakać

Stary, ale nawet byś go nie znalazł a policja by Ci powiedziała 'kup se pan nowe kierunkowskazy, taka rzeczywistość'.
Wtedy byś musiał wyjąć uciułane pieniążki, wejść na alledrogo i kupić nowe kierunki.
Tu 25 groszy nakrędka na wentyl, tu 50 pln za kierunek, tam 2000 pln za koła a tam 30 000 za auto.
Skala różna ale i wartość pieniądza dla wielu jest różna, na każdą z tych rzeczy ktoś musi rano wstać i zapracować.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 16:12 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Kyokushin napisał(a):

To pewnie wtedy co się straszyło moherów rekinem.... :rotfl:

Nie przypominam sobie abym wykorzystywał Rekina do celów politycznych :hyhy:

Kyokushin napisał(a):
Niestety do Warszawy zjechało się dużo różnych dziwnych ludzi i jest jak jest. Nikt niczego nie szanuje bo 'to nie jego' a on jest tylko 'przejazdem'....

To najbardziej wkurzająca mnie rzecz w Wawie :zly:

Fryderyk napisał(a):
Nie rozumiem czemu jednak nazywać to szczytem chamstwa polskiego, kradzież na wartość ok 20-30zł :rotfl: codziennie jest takich pełno, dlaczego więc to ma być ten szczyt?

No widzisz bo się do tego przyzwyczaiłeś. Dla ciebie to że komuś zajmują coś za 2-3 dychy to normalka tylko z czasem ta granica może się przesuwać w górę a ja bym wolał żeby w dół dlatego wolę ustalić "szczyt chamstwa" na 30zł a nie na 3 tyś.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 16:14 
Kyokushin napisał(a):
Stary, ale nawet byś go nie znalazł a policja by Ci powiedziała 'kup se pan nowe kierunkowskazy, taka rzeczywistość'.

Heh, jak zwykle wiesz wszystko lepiej i przewidujesz przyszłość :)
Skąd wiesz, że bym nie znalazł?

Mało życiowy jesteś, jeśli chodzi o takie rzeczy najwidoczniej :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 16:52 
Bobby_Valentino napisał(a):
No widzisz bo się do tego przyzwyczaiłeś. Dla ciebie to że komuś zajmują coś za 2-3 dychy to normalka tylko z czasem ta granica może się przesuwać w górę a ja bym wolał żeby w dół dlatego wolę ustalić "szczyt chamstwa" na 30zł a nie na 3 tyś.

Oki, jak Ci ktoś buchnie 40ziko zamkniemy granice, żeby się złodziej nie wydostał z kraju, postawi się wojsko na nogi, godziny policyjne będą, wszystko będzie i nie będzie niczego, jak obiecywał Kononowicz :)

Tyle... że... co Ci to dało, że ustawisz szczyt sobie na 30zł? Co to zmieni? Jak ktoś będzie chciał i tak Cię okroi na 30 patyków i sobie szczyty tutaj na forum możesz ustawiać :)
Naprawdę myślicie, że pisząc na forum jacy to Polacy są złodzieje i skurczybyki jesteście patriotami i pomagacie w tym krajowi? Albo że jakiś złodziej przeczyta to i dzięki temu nie ukradnie?

:rotfl:

Bobby_Valentino napisał(a):
Kyokushin napisał/a:
Niestety do Warszawy zjechało się dużo różnych dziwnych ludzi i jest jak jest. Nikt niczego nie szanuje bo 'to nie jego' a on jest tylko 'przejazdem'....

To najbardziej wkurzająca mnie rzecz w Wawie :zly:

Nikt nie szanuje- nie wyłączając rodowitych Warszawiaków :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 17:07 
Zacna persona forum

Moje BMW: E30 344i
Kod silnika: m62b44
Garaż: E36 Coupe 325i
E30 Coupe 344i
Tez uwazam ze to szczyt chamstwa polskiego - jaki kraj, tacy zlodzieje. Jak mieszkalem w akademiku, z tamtejszego parkingu stracilem listwe na drzwi - no myslalem ze mnie strzeli - kogos nie stac na wydatek 50 zl na glupia listwe? Jak by zabrali cale auto to pol biedy - mam AC i gila mnie to, ale takie glupie rzeczy wkurzaja - nawet zglaszac sie tego nie oplaca i tylko oszpecone auto pozostaje na kilka dni.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 17:14 
Administrator

Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Fryderyk napisał(a):

Bo znam takich co by znaleźli i nie wyglądasz jak oni.

Bądźmy szczerzy, jesteś grzecznym studentem w obcym mieście :)

Fryderyk napisał(a):
Naprawdę myślicie, że pisząc na forum jacy to Polacy są złodzieje i skurczybyki jesteście patriotami i pomagacie w tym krajowi? Albo że jakiś złodziej przeczyta to i dzięki temu nie ukradnie?

Tak, stwierdzamy fakt i utwierdzamy się i innych w przekonaniu że to nie jest prawidłowe postępowanie.
Skoro tak proste rzeczy nie są wiadome dla wszystkich, trzeba więc o tym mówić.

Żadna kradzież, nie jest normalna i jako normalność tego traktować nie wolno.

Ostatnio edytowano 1 stycznia 1970, 01:00 przez Kyokushin, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 18:50 
Forumowicz

Moje BMW: e39/e36
Kod silnika: M62B44/M42B18
Fryderyk napisał(a):
Napisz chociaż jaki to parking, przy jakiej ulicy, to będziemy unikać

Ida twoim tokiem myslenia , po co unikac skoro to tylko 30 zl ?

Fryderyk napisał(a):

Nie jestem patriota i nie bede wlasnie dzieki takiemu zajsciu jakie mnie spotkalo. Jestesmy niestety narodem zwistnym, przez co potrafimy sie posunac do roznych rzeczy. ALe widzisz dla Ciebie to nie jest problem, ze ktos zwinie cos za kilka zloty i nic sie nie dzieje, czyli tym samym dajesz przywolenie na to.

To moze kolego Fryderyk jeszcze mi powiedz ze powinienem podziekowac mu za to ze mi ukradl migacze, bo dzieki niemu bede mial nowe.
Masz racje powinno sie robic cos, czynami a nie slowami, tylko widzisz tutaj w tym "pieknym" kraju wszyscy mowia, gadaja ze beda robic to i to ale i tak nic sie nie zmienia i nie zmieni, tacy bylismy i bedziemy i nie zmieni tego nikt.
Dlatego bede sobie tutaj o tym narzekal :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 20:05 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 325
POLSKA PANY!!! :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 20:52 
Kyokushin napisał(a):
Fryderyk napisał/a:

Bo znam takich co by znaleźli i nie wyglądasz jak oni.

Bądźmy szczerzy, jesteś grzecznym studentem w obcym mieście :)

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

:mur:

Zajmij się sobą, popatrz na siebie, a nie zajmuj się takimi ocenami, bo tak to robią tylko stare dewoty :)

duchu0 napisał(a):
Ida twoim tokiem myslenia , po co unikac skoro to tylko 30 zl ?

Nic nie zrozumiałeś z mojej wypowiedzi :)

duchu0 napisał(a):
Nie jestem patriota i nie bede wlasnie dzieki takiemu zajsciu jakie mnie spotkalo. Jestesmy niestety narodem zwistnym, przez co potrafimy sie posunac do roznych rzeczy. ALe widzisz dla Ciebie to nie jest problem, ze ktos zwinie cos za kilka zloty i nic sie nie dzieje, czyli tym samym dajesz przywolenie na to.

DAJ MI CYTAT A NIE WMAWIAJ MI COŚ, CZEGO NIE POWIEDZIAŁEM.

Ani na chwilę nie przytaknąłem, tylko mam dośc tego marudzenia jacy to Polacy i Polska są do d*** i czytanie postów kometujących tego typu akcje "UHUHU POLSKA" jakby każdy Polak był złodziejem.

duchu0 napisał(a):
Masz racje powinno sie robic cos, czynami a nie slowami, tylko widzisz tutaj w tym "pieknym" kraju wszyscy mowia, gadaja ze beda robic to i to ale i tak nic sie nie zmienia i nie zmieni, tacy bylismy i bedziemy i nie zmieni tego nikt.
Dlatego bede sobie tutaj o tym narzekal :D

Więc chociaż powiedz gdzie ten parking. Okazja czyni złodzieja, niestety.

Peace out.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 20:55 
Administrator

Fryderyk napisał(a):
Zajmij się sobą, popatrz na siebie, a nie zajmuj się takimi ocenami, bo tak to robią tylko stare dewoty

Stwierdzam fakty ;)
Przecież nie jesteś łobuziakiem, studiujesz i nie jesteś z W-wy :)

Fryderyk napisał(a):
jakby każdy Polak był złodziejem.

Każdy może nie, ale powiedzenie mówi że jak jest czterech to jeden z nich to złodziej.

Niestety polskiej rzeczywistości daleko od 'normalności', ale sprawy trzeba nazywać po imieniu.

Ostatnio edytowano 2 lutego 2009, 21:02 przez Kyokushin, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 21:01 
Forumowicz

Moje BMW: e39/e36
Kod silnika: M62B44/M42B18
Ja tu chcialem sie tylko wyzalic a tutaj powazna rozmowa wychodzi z tego :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 21:02 
Kyokushin napisał(a):
Stwierdzam fakty ;)
Przecież nie jesteś łobuziakiem, studiujesz i nie jesteś z W-wy :)

A czy ja mówię, że jestem, czy nie jestem łobuziakiem? Studiuje, czy nie studiuje? Nie jestem z W-wy i nigdy nie będę i nie mam potrzeby być na siłę, oprócz W-wy mam jeszcze swój "Hajmat".

O tym chyba zapomniałeś.

Peace.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1