BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 14:34

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2009, 19:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Spokojnie, z tipsami jej na pewno dobrze pójdzie, jest wprost stworzona do tego.

Kolego valdorane - jesteś teraz w takim wieku, że możesz bezpośrednio kształtować swoją przyszłość, niby jestem niewiele starszy, ale obrałem już poniekąd jakąś drogę poprzez wybór takich, a nie innych studiów. Pamiętaj, że jak zdobędziesz dobre wykształcenie to w razie "niewypału" w interesach zawsze możesz znaleźć przyzwoitą pracę, nadrobić straty itp. Na tym bym się skupił teraz na Twoim miejscu, na studiach będziesz miał bardzo dużo czasu i możliwości aby przeanalizować swoje plany na przyszłość. Pamiętaj, że w biznesie oprócz przebojowości, głowy na karku, kapitału jest potrzebne również szczęście, a na to nie zawsze można liczyć.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2009, 19:43 
jiGsaw napisał(a):

Spokojnie, z tipsami jej na pewno dobrze pójdzie, jest wprost stworzona do tego.

Tipsy maja cos do biznesu? Chyba sporo nie wiesz jeszcze. Co poniektorzy na forum maja mnie za glupia, ale ciekawe bo mam juz wieksze sukcesy niz oni a mam dopiero 19lat. Nawet w durnej drukarni gdzie obecnie pracuje jestem kierownikiem zmiany studentow. Wiec sorry, ale tipsy nie przeszkadzaja mi w tym, abym miala 'leb na karku'.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2009, 19:56 
Przyjaciel forum

MadziaWU napisał(a):
jiGsaw napisał(a):

Tipsy maja cos do biznesu? Chyba sporo nie wiesz jeszcze. Co poniektorzy na forum maja mnie za glupia, ale ciekawe bo mam juz wieksze sukcesy niz oni a mam dopiero 19lat. Nawet w durnej drukarni gdzie obecnie pracuje jestem kierownikiem zmiany studentow. Wiec sorry, ale tipsy nie przeszkadzaja mi w tym, abym miala 'leb na karku'.

:padam:

Uderz w stół, a nożyce się odezwą.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2009, 19:56 
Uzależniony od forum :)

Troszeczke nie rozumie tych docinek w stosunku do Madzi w tym temacie.Po tym co przeczytalem to dziewczyna dobrze kombinuje a nie siedzi na 4 literach i czeka na zbawienie.Tu kebap,tam tipsy,plany z mieszkaniem.Ona ma dopiero 19 lat i juz dobrze kombinuje.Nie wiem co niektorych sklania do tak durnych komentarzy?Ludzie wezcie na wstrzymanie troszke

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2009, 20:04 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
MadziaWU napisał(a):
To zajebiscie, bo poki co to to ja mam biznes gastronomiczny dopięty na ostatni guzik (także urzędowo), nie Ty.

Ale masz na to jakieś poparcie? :)

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2009, 20:06 
Forumowicz

Moje BMW: E36 320iA, E39 520iA
Kod silnika: M50B20, M52B20
Jeśli interesuje cie informatyka proponuje zagłębić się w temat ERP. Dowiedz się co to i z czym to się je a ja ci powiem że ludzie którzy sobie z tym radzą nieźle przędą. Perspektywa własnej działalności i nadzoru nad dwoma lub trzema większymi firmami przez zdalny dostęp. Trzeba się tylko w to zagłębić, zrobić jakieś przybliżone studia informatyczne żeby na pieczątce był mgr no i umieć się sprzedać (mieć gadane).

Praca łatwa, prosta i przyjemna a do tego popłatna.

powodzenia
StraHu

BMW uchyla nam skrawek nieba za życia :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2009, 20:09 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
MadziaWU napisał(a):
Co poniektorzy na forum maja mnie za glupia

Kto? Bana im.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2009, 20:21 
Chodzi mi poprostu o to, że niektorzy na forum czepiaja sie mnie ze gadam o e38 a ciagle go nie mam. Poki co mam e32 do dyspozycji, prawka nie mam, fakt, a czemu? Bo nie mam na nie kasy na dzien dzisiejszy, mimo tego, ze tyram od switu do nocy, ale mam inne wydatki poki co. Nawet gdybym miala to wole te pieniadze wlozyc w sprzet, na ktory i tak musze sie zaporzyczyc i liczyc na utarg abym mogla oddac. A moze wole kupic sobie kanape do mieszkania czy czy zaplacic za prad? Nie kazdy mysli tylko o tym aby miec fure i nic wiecej sie nie liczy. Kupi sobie e60 a bedzie mieszkal z mamusia do 40stki :dobani: . Ja mam inne priorytety bo chce cos osiagnac w zyciu, tak mnie wychowano. Wlasne 'M' mam, auto jest jesli zrobie prawko(nie e38 ale tez bmw), teraz zajme sie interesami a jak zarobie troche i bedzie mnie stac na utrzymanie 7 to wtedy ja koupie. Kazdy ma inne priotytety i nie rozumiem jakim prawem ktokolwiek mnie z tego chce rozliczac. Spider dzieki za poparcie, widac ze nie jestes z tych co kupia e60 aby kozaczyc na forum a nie maja na paczke szlugow. A znam takiego jednego, zalosne. Ide spac, bo wstaje o 5 do pracy(niektorzy pracuja, a nie tylko siedza na shout boxie), zycze wszystkim spokojnej nocy i troche wiecej przemyslen. Tyle ode mnie na temat biznesow itp, to nie temat o mnie wiec prosze wiecej mnie nie zaczepiac z 'bo nie masz e38 a ciagle tylko gadasz', tym postem koncze ten temat. pozdrawiam

Ostatnio edytowano 7 kwietnia 2009, 20:31 przez MadziaWU, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2009, 20:29 
Przyjaciel forum

Własne M to masz z tego co wiem od rodziców. Podsumowując - skończ waść, wstydu oszczędź (przestań się tłumaczyć, bo się pogrążasz). Gratuluję sukcesów.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2009, 20:32 
jiGsaw napisał(a):
Własne M to masz z tego co wiem od rodziców.

A myslisz ze ja nic nie dolozylam? Tyle co dolozylam to juz bym e38m miala dawno. Wiec nie gadaj jak nie wiesz. Juz nie prowokuj, idz spij a nie kozaczysz anonimowo na forum. czesc

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwietnia 2009, 20:34 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M4 M6
I tym akcentem zakończmy temat ...

Teraz to ja bede ten zły co zamyka tematy :wstyd:

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1