Witam panowie prosze o pomoc mam następujący problem bmw e-36 2,5 benz (przekładka silnika z 1,8 na 2,5) moj problem zaczął sie w momencie gdy usłyszałem syczenie z pod maski po zgaszeniu silnika odkryłem ze jest to przewod nr 3 ktory nie dochodzi do tego zbiornczka
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=16&fg=10 wiec uszczelniłem to i nagle auto juz nie odpaliło ,padł bezpiecznik auto kreciło ale nie odpaliło już , wiec pompa paliwa pod oko i wąż na niej pękł

więc wymiana i za 2 dni znowu pada (gniotą sie węże) i nast w wczoraj wyciagam pompe a cały koszyk popękany i weze połamane na pompie

co jest ??? i odkryłem ze mam zbiornik paliwa wgnieciony do środka i to mocno po odkreceniiu wlewu paliwa straszne zasysa powietrze

możliwe ze w baku jest takie cisnienie ze az miazdzy pompy ?? i od tego bak aż wkląsł?? panowie gdzie jest odpowietrznik zboirnika albo cos co moze byc przyczyna takich cyrków dodam ze zabawa zaczęła sie od momentu uszczelnienia tego węża wiec jestli nie bedzi on docisniety do puszki to cisnienie bedzie uciekac ale to nie jest riozwiązanie nie w taki sposob na co mam zwrocic uwage proszę o pomoc