RafalGliwiceBMW napisał(a):
piotrek78 napisał(a):
akurat w tej dziedzinie o jakiej mowa w tym temacie to zapewne wiecej od ciebie .
...nie bądź taki pewny siebie bo nawet nie wiesz czym się zajmuje i nie Tobie oceniać moja wiedze w tym temacie,radził bym troszkę przytęperować swoje właśne ego bo niestety nie jest tak jak myślisz,że jesteś guru lakiernictwa

co do wykania aut z fabryki to jest to oczywiste,że nie jest wszystko idealnie lecz to zależy w dużej mierze od marki pojazdu
tłumacząc to na Twoje guru lakiernictwa...
to dam takie porówanie
badziewna marka pojazu= niezadobry lakiernik,dobra marka pojazu=dobry lakiernik,b.dobra marka pojazdu=b.dobry lakiernik
ale i tak zarówno tym gorszym jak i tym najl,epszym drobne wpadki się zdarzaja,jedyną różnicą jest to jakiego typu są to wpadki i jak często...
...chodź i tak zaraz coś Ci się nie bedzie podobało w mojej wypowiedzi i poczujesz się
urażony,to odowiem już Ci na zapas nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w dyskusje i czytania Twojich postów niewiele wnoszących do danego tematu który zostrał założony przez kolege...
a co twoje posty tutaj wniosly?wyzwiska kogos kogo nie znasz od burakow i partaczy?
Pracowales na lakierni wiec powinienes wiedziec pare rzeczy.
jezeli chodzi o nowe samochody,to nie czlowiek we fabryce je lakieruje.Ja pisalem o wadach i bledach lakierniczych na samochodach marki BMW,bo takie posiadaja.
Audi ma ladniejsza powloke anizeli BMW na przyklad.O to mi chodzilo.
Za guru lakiernictwa ty sie raczej masz polecajac tylko farecle i 3M jako pasty polerskie wszystkim userom,bo w d.... byles i nic wiecej nie widziales poza tym badziewiem.
Tez koncze rozmowe z toba,bo buraczysz sam...