Fryderyk napisał(a):
a ja sobie mogę jeździć e90, e60, e53, e70 i wieloma innymi
To fajnie. Tak samo jak Ty korzystasz z e36 tak ja z e32 moge jesli chcę. Dziwne?
Isia napisał(a):
Madziu zastanawia mnie po co tutaj pytasz innych o zdanie skoro każdą opinie przeciwną próbujesz zwalczyć argumentami, że jednak warto. Skoro sama jesteś przekonana to kup taki "motor" a nie szukaj poklasku wsród innych.
Ważne chyba, żebyś Ty była zadowolona a nie inni. No chyba, że kupujesz to dla lansu
Skuter odpada bo wg mnie to wlasnie skutery sa gejowate i napewno sama nigdy tego nie kupie, juz wole rower. A nie jestem przekonana do tego 'motoru', rozwazam kilka opcji dlatego chcialam poznac zdanie innych (mądrych ludzi) i dowiedziec sie czy ktos mial NS1 lub Aprille, zeby mi napisal jak sie sprawowala itp I nie szukam poklasku wsrod innych, bo niby sorry ale czym? Tym ze chcę kupic pierdziawke za grosze? Bez jaj, ludzie...
Darcyn-dzieki za odp

A co myslisz o tej Aprillce? Ale o czyms podobnym, zalozmy 50 ? Nada sie do miasta ? Mialam tego Enduro S51 ale szczerze przyznam ze sie na nim rozwalilam

hah Wiec dla mnie cos co ma 20 koni to juz potwor