BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 06:36

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 19:37 
Uzależniony od forum :)

MadziaWU napisał(a):
A co myslicie o tej Aprilli ????

Że wygląda i brzmi jak gejowaty, przerośnięty wibrator. Nawet różowy skuter jest bardziej męski i bardziej fajny od tego Bzzzzzzzzzzz. Te motorynki udające ścigacze, etc, są obiektem moich drwin i szyderstwa. Faceci i kobiety na nich jeżdżący chyba nawet sprawy sobie nie zdają z tego, jak kiepawo na tym pyrkadle wyglądają, a już o dźwięku tej podkaszarki nie wspomnę, bo nie wypada.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 19:47 
MadziaWU napisał(a):
Mogę sobie jeżdzic e32

a ja sobie mogę jeździć e90, e60, e53, e70 i wieloma innymi :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 19:54 
Zacna persona forum

Fryderyk napisał(a):
MadziaWU napisał/a:
Mogę sobie jeżdzic e32

a ja sobie mogę jeździć e90, e60, e53, e70 i wieloma innymi

:rotfl: :rotfl:

Jak zawsze temat MadziWU przechodzi w komedie :D

Zapytam sie sasiada czy przewiezie mnie Tico...nigdy nie jechałem :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 19:59 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
Fryderyk napisał(a):

To wpisz w profilu, że masz do dyspozycji :x
A co do tematu - kolega siedzi w moto i twierdzi, że hondy ciężko zajechać - są bardzo trwałe (miał kilka), co pokrywałoby się z opinią kolegi, który pisał kilka postów wyżej. Więc wynalazki typu Aprilia można chyba odstawić na rzecz Hondy ;)

One redline a day keeps a mechanic away.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 19:59 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Madziu.. Madziu.. Madziu...

ehh...

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:11 
maaaad napisał(a):
To wpisz w profilu, że masz do dyspozycji :x

Bez kitu ;D ale nie wiem jak, bo każdego dnia inna jest :P

maaaad napisał(a):
kolega siedzi w moto i twierdzi, że hondy ciężko zajechać

no dobra, ale napisałeś, że siedzi w moto... a nie piździkach

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:22 

Moje BMW: e60
Kod silnika: M54b25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=134731
mam dosyć jak czytam ten wątek :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ja dziś chciałem rowerem pojezdzić, ale sie nie udało :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:26 
Pierwsze kroki

Madziu zastanawia mnie po co tutaj pytasz innych o zdanie skoro każdą opinie przeciwną próbujesz zwalczyć argumentami, że jednak warto. Skoro sama jesteś przekonana to kup taki "motor" a nie szukaj poklasku wsród innych.
Ważne chyba, żebyś Ty była zadowolona a nie inni. No chyba, że kupujesz to dla lansu :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:32 

Moje BMW: e91
z motorkami typu 125 zarejestrowanymi na motorower jest różnie.
miałem i wiem.
zagapiłem sie i złapali mnie na 80/50.
mandat i zabrany dowód ponieważ pojazd przekracza normy konstrukcyjne.
mimo że miałem papiery na przróbke (czytaj uważnie) N I K T za zadne pieniądze nie chciał mi zrobić przeglądu i żaden rzeczoznawca nie chciał sie tego ruszyc (proponuje zajrzec na liste rzeczoznawców ilu już skreślonych).
sprawe załatwiła mi taka kolezanka... ale nie wnikałem jak i do tej pory nie wiem. moge sobie tylko snuć domysły.

taka 125 oczywiscie to nie demon predkosci ale jak na przesiadke z simsona jest w sam raz. miało to z 9s do 100 (moje bmw 3.0d ma 8,5) a lecialo kolo 140. na miasto wystarczy.
aha. miałem endurko yamacha tdr 125/50

Moja była gruba 330cd
Moja była niebylejaka 530d

Ostatnio edytowano 8 lipca 2009, 20:33 przez darcyn, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:33 
Fryderyk napisał(a):

To fajnie. Tak samo jak Ty korzystasz z e36 tak ja z e32 moge jesli chcę. Dziwne?

Isia napisał(a):
Madziu zastanawia mnie po co tutaj pytasz innych o zdanie skoro każdą opinie przeciwną próbujesz zwalczyć argumentami, że jednak warto. Skoro sama jesteś przekonana to kup taki "motor" a nie szukaj poklasku wsród innych.
Ważne chyba, żebyś Ty była zadowolona a nie inni. No chyba, że kupujesz to dla lansu

Dla lansu to sie kupuje veyrona a nie taki motorower. Jest mi potrzebne cos zwinnego, najlepiej bez prawka na A acz niekoniecznie, tak zeby dojechac sprawnie np do szkoly.
Skuter odpada bo wg mnie to wlasnie skutery sa gejowate i napewno sama nigdy tego nie kupie, juz wole rower. A nie jestem przekonana do tego 'motoru', rozwazam kilka opcji dlatego chcialam poznac zdanie innych (mądrych ludzi) i dowiedziec sie czy ktos mial NS1 lub Aprille, zeby mi napisal jak sie sprawowala itp I nie szukam poklasku wsrod innych, bo niby sorry ale czym? Tym ze chcę kupic pierdziawke za grosze? Bez jaj, ludzie...

Darcyn-dzieki za odp :) A co myslisz o tej Aprillce? Ale o czyms podobnym, zalozmy 50 ? Nada sie do miasta ? Mialam tego Enduro S51 ale szczerze przyznam ze sie na nim rozwalilam :wstyd: hah Wiec dla mnie cos co ma 20 koni to juz potwor ;) :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:37 

MadziaWU napisał(a):
jesli chcę

:rotfl:

MadziaWU napisał(a):
Dla lansu to sie kupuje veyrona

:rotfl:

MadziaWU napisał(a):
I nie szukam poklasku wsrod innych, bo niby sorry ale czym?

Wydaje mi się, że gdyby to była prawda, to bez zawahania wsiadłabyś na skuter, a nie szukała pseudo ścigacza z silnikiem od wibratora.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:41 

valdorane napisał(a):
pseudo ścigacza z silnikiem od wibratora.

http://allegro.pl/item675662739_aprilia ... 1996r.html obyś nie spotkał sie z takim wibratorem tą swoją 520 bo pewnie do końca dnia chodziłbyś smutny

Moja była gruba 330cd

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:45 
MadziaWU napisał(a):
Tak samo jak Ty korzystasz z e36 tak ja z e32 moge jesli chcę.

ojej. z tą różnicą, że nawet jeśli się prześpię z 10 partnerkami jednej nocy i każdy się o tym dowie, dalej sobie będę jeździł e36 :)

e36 mam na własność, a jak się uśmiechnę (tak jak Ty :) ), to latam nowymi beemkami :) tak jak Ty e32 :]

MadziaWU napisał(a):
Skuter odpada bo wg mnie to wlasnie skutery sa gejowate

skuter nie jest gejowaty, skuter to praktyczny pojazd do miasta, bardziej zwinny w mieście niż motor, gejowate są wibratorki, które udają, że są cebrami 929, albo gixerami 1000, albo zx12 lub innymi XYZ-ami klasy supersport.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:45 

darcyn napisał(a):
obyś nie spotkał sie z takim wibratorem tą swoją 520 bo pewnie do końca dnia chodziłbyś smutny

Znaczy, że co takiego by mi zrobił? Odgryzłby mi nogę, czy zabił rodzinę?

Fryderyk napisał(a):
skuter nie jest gejowaty, skuter to praktyczny pojazd do miasta, bardziej zwinny w mieście niż motor, gejowate są wibratorki, które udają, że są cebrami 929, albo gixerami 1000, albo zx12 lub innymi XYZ-ami klasy supersport.

Czarny dobrze prawi. A jeśli skuter jest markowy (np. Piaggio), to jestem w stanie się skusić na określenie, iż jest to bardzo stylowy pojazd.

Ostatnio edytowano 8 lipca 2009, 20:48 przez valdorane, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:47 

obaliłby twoje zyciowe motto o wibratorach

Moja była gruba 330cd

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:48 
Fryderyk napisał(a):
a jak się uśmiechnę (tak jak Ty ), to latam nowymi beemkami tak jak Ty e32

Nie musze sie usmiechac, e32 jest mojego chlopaka ktory od roku ze mna mieszka wiec mam ja pod domem 24h na dobe i moge brac kiedy chce bez pytania.

Fryderyk napisał(a):

Ale ja nie chce nic udawac! Poprostu 10000 razy bardziej podoba mi sie Aprilla czy NS1 od jakiegos tam skuterka, nie chodzi o 'udawanie' ale o podobanie sie MI.

darcyn napisał(a):
valdorane napisał/a:

http://allegro.pl/item675...5_50_1996r.html obyś nie spotkał sie z takim wibratorem tą swoją 520 bo pewnie do końca dnia chodziłbyś smutny

Swiete slowa ! :super:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:50 
Pierwsze kroki

MadziaWU napisał(a):
Dla lansu to sie kupuje veyrona a nie taki motorower. Jest mi potrzebne cos zwinnego, najlepiej bez prawka na A acz niekoniecznie, tak zeby dojechac sprawnie np do szkoly.
Skuter odpada bo wg mnie to wlasnie skutery sa gejowate i napewno sama nigdy tego nie kupie, juz wole rower. A nie jestem przekonana do tego 'motoru', rozwazam kilka opcji dlatego chcialam poznac zdanie innych (mądrych ludzi) i dowiedziec sie czy ktos mial NS1 lub Aprille, zeby mi napisal jak sie sprawowala itp I nie szukam poklasku wsrod innych, bo niby sorry ale czym? Tym ze chcę kupic pierdziawke za grosze? Bez jaj, ludzie...

Na dojazd do szkoły jest chyba w sam raz :) Może zamiast takiego pytania otwartego zrób sondą z opcjami, które bierzesz pod uwagę albo spróbujesz na forum związanym z moto ;)

Moim zdaniem lepiej dalej zbierać na auto, które chcesz bo kupując inny pojazd będziesz miała więcej wydatków (bo wiadomo, że oprócz samej ceny trzeba doliczać kase za utrzymanie) i dalsza będzie droga do zakupu E38.

Pomijam też fakt, że w tym roku sezon raczej kiepski na motor. No ale zrobisz jak uważasz.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:53 
MadziaWU napisał(a):
darcyn napisał/a:
valdorane napisał/a:

http://allegro.pl/item675...5_50_1996r.html obyś nie spotkał sie z takim wibratorem tą swoją 520 bo pewnie do końca dnia chodziłbyś smutny

Swiete slowa ! :super:

Nie święte, tylko moim zdaniem takie szczeniackie porównania "co szybsze".

gixer też szybszy od 7, czy s-class, tylko co z tego?

ja się mogę spotkać z takim wibratorkiem i na wyprawę przez pół polski, zobaczymy kto pierwszy zjedzie na pobocze. najlepiej z pasażerami i bagażem na wakacje. chętnie też sprawdzę się z takim wibratorkiem w konkurencji dojeżdżanie do pracy, czy szkoły w zimę :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:54 

Darcyn,
Rozumiem, ale postaraj się zrozumieć i mnie. A ułatwię Ci to, przybliżając Ci pewną historię. Otóż, swego czasu oglądałem program o obrzydliwie bogatym facecie, który, jak się później okazało, jest skończonym idiotą, i postanowił zainwestować w silikonowe implanty mięśni. Co tu dużo mówić, chciał wyglądać jak przypakowany, silny facet. Tylko tu się pojawia tzw. różnica. Czy myślisz, że rozmiar jego "mięśni" i ich wygląd odzwierciedlał jego siłę fizyczną? Oczywiście, jakiś ciężar na pewno jest w stanie udźwignąć, ale czy można go porównać do osoby, która dysponuje naturalną masą mięśniową? Wątpię. To samo jest z takimi motorkami. Wyglądają, jak potwory, jakoś tam jadą, ale nadal są pierdzącymi dwusuwami.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 20:57 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
MadziaWU napisał(a):
jeśli ktoś nie ma nic mądrego do napisania to lepiej niech wogóle nie pisze

Właśnie Madziu, właśnie.... Niby teorię znasz, a praktyka tak ciężko ci przychodzi...

Coupe, czyli historia o tym jak kupić seryjne auto i nie dać się zwariować

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1